Малко помощ !

20.12.09
20:17

Здравейте! :)
1.84м 77кг на 17 години съм  тренирам 5 пъти в седмицата .Целта ми е да кача маса и да се стегна малко :)
И така пия аминокиселини и протеин от 2-3 седмици.
Аминокиселините са ми на прах.
Имам няколко въпроса:
По колко грама амино да взимам? а опаковката пише по 6 грама но мисля че ми е малко .
Пия ги след тренировка .
И как са ми килата за годините и височината :)
Мерси предварително

Аминото е малко, прав си. Може да вкараш втора доза преди и по време на тренировката.
5 пъти в седмицата за маса правят културистите с над 5 години стаж и поне 5 състезания зад гърба си. Ако са високи 184см, релефни те тежат над 90кг обикновено. Тъй че на въпроса как са ти килата по-добре да не отговарям.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 20.12.09 20:23.

20.12.09
21:08

Излиза неизгодно да набавяш необходимото от амини на прах. Затова - протеинова пудра. Удвои дозата след тренировка. Останалото зависи от храната ти.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.12.09 21:09.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1