22.12.09
09:38
Добър ден.
Значи имам нужда от съвет относно цикъл с анаболни стероиди.
На 18 години съм, тренирам от 2 години и половина, опитвал съм от всякакви видове добавки каквито ви дойдат наум и мога да кажа, че съм много доволен от резултатите.
Мисля, че дойде времето и за моя първи цикъл Smile.
Висок съм 1.84, тежа 100кг, но смея да твърдя, че не ми личат много защото може би кокъла ми е доста тежък. Средно омазнен, като имам мазнини основно в бедрената и коремната област, но и те не са особено забележими. Желая обаче да се изчистя от тях, като ми е пределно ясно, че неможе да стане идеално.
Въпроса ми към някой специалист, или някой който е бил на моето дередже да ми даде съвет относно това на кои стероди мога да заложа. За единия може би вече съм решил на 99%, че ще е Анавар. Станозолола също ме влече и все пак бих искал да чуя и вашите съвети. Значи целта ми с един цикъл ще е да сваля 7-8 кг чисти мазнини и ако не да кача малко мускулна маса, то поне да се запази такава каквато е в момента.
Ще бъда много благодарен на тези, които се отнесат сериозно към темата ми.
п.п: Ако някой има време и желание ще се радвам и към предложението си за стероиди на прикрепи подходяща диета за ползването им и после добавките, които ще са необходими за излизането от цикъла.
Благодаря предварително
Темата беше редактирана от Петко К на 22.12.09 10:01.