Проблем с черния дроб

22.12.09
16:28

Абе от скоро време от както почнах да пия една протеинова матрица след прием от 2 седмици започнах да чуствам болка в черния дроб. Заради това спрях да пия протеина но вече мина 1 седмица и пак от време на време чуствам болка в дроба... Немога да разбера защо се получи тази болка като не мисля че съм прекалявал с дозата протеин по 20 гр за 67 кг а и след като го спрях не мисля че ям някои боклуци, като съм от казал газираните напитки, но пак сяка събота си пииваме с приятели така умерено количество твърд алкохол.На лекар не сам ходил, все си мисля че трябва да мине с времето. И тей де вие как мислите защо се получава така ?
http://www.advancedperformulations.com/products/whey-xtreme.php     - API Whey Extreme

22.12.09
16:46

казано от Ultimate_7 на 22.12.09, 16:28:

Абе от скоро време от както почнах да пия една протеинова матрица след прием от 2 седмици започнах да чуствам болка в черния дроб. Заради това спрях да пия протеина но вече мина 1 седмица и пак от време на време чуствам болка в дроба... Немога да разбера защо се получи тази болка като не мисля че съм прекалявал с дозата протеин по 20 гр за 67 кг а и след като го спрях не мисля че ям някои боклуци, като съм от казал газираните напитки, но пак сяка събота си пииваме с приятели така умерено количество твърд алкохол.На лекар не сам ходил, все си мисля че трябва да мине с времето. И тей де вие как мислите защо се получава така ?
http://www.advancedperformulations.com/products/whey-xtreme.php     - API Whey Extreme

Ходи на лекар,аз за пръв път чувам някой да го боли черния дроб от протеин.

Ходи на лекар,аз за пръв път чувам някой да го боли черния дроб от протеин

x2

23.12.09
15:35

казано от IronFreak на 22.12.09, 20:38:

Ходи на лекар,аз за пръв път чувам някой да го боли черния дроб от протеин

x2

Фъъък май е от жлъчката, днес се консултирах с лекар, но ще трябва да ходя на още изследвания .

23.12.09
20:09

Ааами тоя твърд алкохол... :)

14.05.10
10:15

Най-веротно е съвпадение, жлъчката е до черния дроб, това е и причината по която си мислил, че е черния дроб. Относно жлъчката, сериозна работа от доста познати знам, че болката е голяма при сериозни заболявания.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1