Поръчки Online - USA - update 17.02.2011

Темата е заключена.
Прескочи до:

Аз съм поръчвал само от нетришън и орбит нутришън - за пратката от орбит ме викаха на митница, за тази от нетришън - не. За а1 специално не знам как стоят нещата, incessantforce от форума често поръчваше оттам доколкото помня, можеш него да попиташ дали са го викали. Иначе за нетришън аз поне си правя извода, че никого не викат на митница и не е до късмет това, просто защото пратката се води от ЕС.

07.05.10
15:15

Благодаря ти за бързия отговор!
Тези дни изчетох и двете теми(доставки от EU и USA) и като гледам тук са поспряли да пишат(поръчват) хората. Ще пиша на incessantforce, дано е правил поръчки и след нова година. Все пак като гледам ако в USA даден продукт е $50, в английските сайтове е 50gbp, което си е не малка разлика(~75% по-скъпо!). Затова се насочвам към netrition или а1. Ще пиша тук като направя поръчка. Дано се включат още хора, направили поръчки след промените в закона.
Благодаря ви предварително!

08.05.10
05:30

Аз миналата седмица си взех от пощата без проблем три поръчки от netrition на стойност всяка около 40$. Даже тоя път стоките не бяха във едини сини чували а във кашони на които си пишеше че идват от щатите и нямах никакви проблеми.

08.05.10
11:54

Вчера направих поръчка от Netrition.com на обща стойност $38,26, като само продукта е $22,49.  Надявам се всичко да мине безпроблемно. Обаче не ми харесват новините, идващи от исландския вулкан с хубавото име. Пак отменят полети и затварят въздушното пространство.

10.05.10
07:24

Аз пък днес си взех поръчката от netririon.com директно от пощата. Стойноста на поръчката беше 200$ и още 44$ пътни и никакви проблеми :) Наистина на кашона си пише, че идва от Германия колета и при проблеми да се върне в Германия. Дори и единия от етикетите на чувала в, който е опакован кашона е на немски. Лошото е само, че долара тръгна стремоглаво нагоре :(

10.05.10
08:49

Сметна ли колко щеше да ти излезе да ги поръчаш от БГ ?

10.05.10
10:57

казано от Конан на 10.05.10, 07:24:

Аз пък днес си взех поръчката от netririon.com директно от пощата. Стойноста на поръчката беше 200$ и още 44$ пътни и никакви проблеми :) Наистина на кашона си пише, че идва от Германия колета и при проблеми да се върне в Германия. Дори и единия от етикетите на чувала в, който е опакован кашона е на немски. Лошото е само, че долара тръгна стремоглаво нагоре :(

Конан, кога направи тази поръчка?

10.05.10
13:08

Аз направих вчера поръчка, но тъй като зададох да ми я доставят на адреса по местоживеене, а за billing address дадох постоянния си адрес(които са различни), ето какво ми писаха :
We have received your online order, but there is a problem with it.
Due to the high fraud that originates from your country we will need to ship your order to the billing address you provided. Please let us know if it is okay to ship your order to:  (... billling address… )
Аз естествено не искам да го пращат на този адрес и сега не знам как да ги убеждавам, че не ги мамя...

10.05.10
14:19

А какъв е проблема да сложиш един и същи адрес ??

10.05.10
15:26

казано от princo на 10.05.10, 14:19:

А какъв е проблема да сложиш един и същи адрес ??

Не знам с кой адрес са ми издали дебитната карта... нз знам дали изобщо могат да го проверят това те. Писах им, че е било грешка и адреса трябва да е един и същ... дано няма проблем.

10.05.10
17:25

“Since you are a student we will ship your order to the shipping
address you provided.”
Проверили са че, съм студент и са решили, че няма проблем! :)
Ще пиша отново след като получа поръчката си.

11.05.10
00:03

казано от magister_militum на 10.05.10, 10:57:

казано от Конан на 10.05.10, 07:24:

Конан, кога направи тази поръчка?

На 19 Април.

казано от korpusito на 10.05.10, 08:49:

Сметна ли колко щеше да ти излезе да ги поръчаш от БГ ?

Въпреки високия курс на долара все още ми излиза по-евтино дори от пролетните промоциите пък и някой неща не се продават в България ;) Но е факт, че разликата вече не е такава каквато беше покрай нова година например :(

12.05.10
16:58

Колеги някой иска ли да си направиме една поръчка на партия... аз искам 100% Whey Gold Standard Protein, Chocolate 10.37 lb. , който в netririon.com видях че е  $75.04 с намаление , ама нз колко е шипинга .. не мога да се оправя с поръчките от тия сайтове... за тва ще се радвам ако се съберем и поръчаме заедно с някой .
Поздрави :)

12.05.10
17:36

казано от westdogg на 12.05.10, 16:58:

Колеги някой иска ли да си направиме една поръчка на партия... аз искам 100% Whey Gold Standard Protein, Chocolate 10.37 lb. , който в netririon.com видях че е  $75.04 с намаление , ама нз колко е шипинга .. не мога да се оправя с поръчките от тия сайтове... за тва ще се радвам ако се съберем и поръчаме заедно с някой .
Поздрави :)

http://www26.netrition.com/cgi/shipping_popup.cgi?display_form=true от тук можеш да си провериш колко ти е доставката. Принципно не е много оферта да се поръчват протеини от чужди сайтове, защото са тежки и доставката излиза солено.

12.05.10
17:52

127$(AirMail),верно ли някой дава толкова за доставка или за не правя нещо като хората като проверявам?

13.05.10
09:39

Разходите по транспорта за 10 lbs протеин са горе долу колкото цената му. Около 70-80$. За това хората си поръчват предимно по-леки работи, като креатинови матрици, бустери, бърнери и тем подобни.

16.05.10
05:43

В момента долара е много висок, иначе 10 lb в момента излизат :
100% Whey Gold Standard Protein, Delicious Strawberry     10.35 lb.  $78.99
Shipping - Airmail (1 to 2 weeks)  $60.01
Your total is   $139.00 / 219.16 лева
В БГ е 250лева.
westdogg писах ти ЛС.

16.05.10
08:13

Момчета поръчайте от немски сайтове. Там  излизат 90 евро 10лбс.

Що не се разтърсите в българските сайтове където го има за по 180-200 лв ами се занимавате с глупости

31.05.10
15:07

Днес си получих доставката от netrition.com . Дойде точно 15 дни след като ми я изпратиха, никакви ядове по митници, получих бележка на която пишеше, че имам колет от САЩ. Но наистина, на колета имаше едно Deutsche Post, т.е. предполагам в митницата са сметнали, че е пратен от Германия. Изписана беше цената без доставка - 2х $53 за HardFX + $6 за витаминки на NOW = $113.  Бяха ми включили shaker на Syntrax като бонус. Доставката възлизаше на $15.

03.06.10
23:36

Това реално ли е ? И мога ли да имам вяра на този сайт:  http://suppz.com/dymatize-xpand-xtreme-pump.html

Мнението беше редактирано от Vlado89 на 03.06.10 23:37.

BO

04.06.10
06:54

Кое е нереалното ?!? Това е цената за малката разфасовка! Голямата е + 21 долара. А това на картинката е голямата плюс безплатен шейкър.

05.06.10
10:56

head_hunter хубаво си го споменал това за Billing и Shipping address, само, че е възможно да има проблем когато се опитват да изтеглят парите от самата банка - зависи дебитната картата на кой адрес си я регистрирал.

11.06.10
20:12

Колеги, някой от вас да очаква пратка от Netrition.com, която да се забавя съмнително вече почти 20-на дни?

На 25 Май ми изпратиха моята (всичко $113,15) и ни вест, ни кост. Друг път за 10-на дни са ми пристигали...

11.06.10
21:11

В netrition-a вече само витамини и някакви малки добавки излизат по евтино от тук , дори и креатиновите матрици от българските сайтове излизат по-евтино от колкото от netrition

BO

12.06.10
12:14

Аз си взех поръчката от нетришъна ония ден. Вече втора за последните два месеца и идва за около 20-23 дена.

12.06.10
12:23

казано от hardrlz на 11.06.10, 21:11:

В netrition-a вече само витамини и някакви малки добавки излизат по евтино от тук , дори и креатиновите матрици от българските сайтове излизат по-евтино от колкото от netrition

Има нещо вярно, но затова пък британските сайтове имат много добри цени.

30.06.10
18:52

Колеги, третата ми поръчка от Netrition на стойност общо $113,15 си я прибрах днес от Веслец... :)

30.06.10
19:53

Ей ся да беше долара 1 и 30 малийй ама 1 и 60 вече няма кирия

25.10.10
16:58

Колеги имам въпрос, относно поръчките от Netrition.com, а именно ако искам да направя поръчка за 220$ и доставка 70$ ще трябва ли да се занимавам с митници и т.н. или няма проблем и за какви пари мога да направя поръчка без да се занимавам с митници? Благодаря Ви предварително!

25.10.10
20:58

казано от nkn86 на 25.10.10, 16:58:

Колеги имам въпрос, относно поръчките от Netrition.com, а именно ако искам да направя поръчка за 220$ и доставка 70$ ще трябва ли да се занимавам с митници и т.н. или няма проблем и за какви пари мога да направя поръчка без да се занимавам с митници? Благодаря Ви предварително!

Безмитни са поръчките до 150€ (или $210 с текущия курс на долара). Цената на доставката е част от поръчката. Демек горната граница трябва да е (примерно) - $160 добавки и $50 доставка.

19.11.10
17:12

“Честито” на всички вносители, честито и на нас потребителите! Стига мазохизъм :D Най-после и ние ще можем да пазарим като бели хора на нормални цени, а не да плащаме 100% надценка за кутийка с 90 хапчета. Става въпрос за iHerb.com и разширяването на гамата от марки и продукти, които ще предлагат. BSN, Optimum Nutrition, Universal, Gaspari, Labrada, Controlled Labs, Dymatize, USPlabs, Scivation, Muscle Pharm, Muscle Tech, Primaforce и много други ще са в наличност до дни. Досега имам една поръчка с рибено масло и креатин. Всичко беше точно, дойде на седми ден след шипването, като имах подарък мостричка. Ползвах и $5 отстъпка за първа поръчка. В момента съм пуснал две нови с No-Explode, Lean Dessert и рибено масло. Доставката е 4 долара за пратки до 1,4кг/3lbs. Тия дни даже слагат 2 долара за шипинг. Ето няколко грубо сметнати примера за това на каква цена излизат някои добавки:
BSN No-Explode 2,25lbs - 58лв
BSN SYNTHA-6 2,91lbs 42лв
BSN Lean Dessert 1,39lbs 26лв
BSN Cellmass 1,76lbs 56лв
Now Omega-3, Molecularly Distilled 500 Softgels 30лв
Дефакто ще плащаме само американската цена, щото доставката от $4 долара си е смешна работа. Дори може да си избирате по две безплатни мострички на поръчка, които не са нещо особено, но скоро ще има еднократни дози от протеини, вафлички и т.н.
Ето и два кода за отстъпка при първа поръчка: ROV377 и ROV312.
Първият го ползвах при сефтето и работи, вторият е лично мой, но не знам дали е активен.
Още веднъж “честито” на вносителите (devil) Май ще трябва да измислите и други залъгалки освен коледните намаления и тем подобни.

Мнението беше редактирано от Hикoлaй на 10.03.11 16:45.

19.11.10
17:51

Ти виж цените на контролд лабс и тогава се радвай :D представям си на бсн и оптимум какви ще са ..
п.с току що погледнах и не са лоши май :D

Мнението беше редактирано от hardrlz на 19.11.10 17:52.

19.11.10
17:54

Абе не се стряскайте от цените на някои продукти. В момента пичовете се местят в нов по-голям склад, добавят нови продукти и е голяма лудница общо взето. Първоначално No-Explode го пуснаха на 70 долара, но след броени дни стана на нормалната си цена. Общо взето всичко ще се нормализира скоро.

19.11.10
18:04

Ма ся ако почнат сички да си поръчват от там няма ли да станат някви батаци с тес митници ала бала :) тамън бяха поотихнали работите

Now Foods, Calcium & Magnesium, Vitamin D, 240 Softgels $14.01
Now Foods, ADAM, Superior Men’s Multi, 180 Softgels $28.66
International Airmail $2.00
$44.67 = 65 лв.

Тук само витамините 120 таблетки НАУ са ми толкова и ще ми стигнат за по малко време...
За какво си говорим просто ... ;)
Скоро ще пусна пробна, няма как.

19.11.10
18:14

Най-много да има последствия за определен потребител, който започва да злоупотребява. Спокойно те компетентните органи не са толкова прости. Междудругото в един друг форум(айде няма да казвам името) се скъсват да поръчват :)

19.11.10
18:17

Аз мисля да си поръчам 1 cellmas или MRI anabolic switch които излизат доста добре :X

19.11.10
20:31

Тук има ли някой от Бургас,който да си поръчва online от USA,че малко не мога да се оправя .. ? :)

19.11.10
21:41

изглежда интересно особено с шипинга от 4 долара,задължително ще поръчам нещо тези дни,а пишат ли някъде цената на пакета,защото на митницата има ддс ?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1