Рибата и кожата и

23.12.09
09:41

Може да ви се стори доста глупаво но наистина съм много любопитен да разбера това. Както знаете кожата на пилешкото е доста мазна и от нея се напълнява и затова се маха, същото ли е и с рибата, мазна ли и е кожата трябва ли да се маха и пълнее ли се от нея .
Ако ви се струва глупава тази тема съжалявам но съм любопитен.

24.12.09
17:38

Според мен не махай никакви кожи,нали трябва и мазнини да има ;-) .

24.12.09
19:32

Зависи от режима ти, от това кога я ядеш и т.н Ако е след тренировка например не ти трябват мазнините.

24.12.09
20:06

Хмм... мерси за съветите .Някой друг да има мнение по вапроса?

Не можеш да кажеш, че от пилешката кожа се пълнее. Пълнее се при кофти комбинация на храните и най-вече, когато приемаш повече калории, от колкото изразходваш :) това с махането на кожата си зависи от това какъв режим си избрал - дали с повече мазнини или въглехидрати.
Аз не бих махала кожата на рибата - нямам си идея какви калории дава и колко е мазна /със сигурност зависи от вида риба/, но едва ли е чак толкова много, че да се притесняваш :)

RA

09.01.10
10:55

Мазнините, които се намират в рибата са омега 3 .Те са полезни за организма на човек.Продават се и като хранителна добавка.Като съвет, вместо да ядеш кожата на рибата по-добре избери по мазничка риба като сьомга и херинга.Тези риби са изключителна храна.Аз лично много харесвам и филе от бяла риба и скумрия.

09.01.10
18:59

казано от rakata на 09.01.10, 10:55:

Мазнините, които се намират в рибата са омега 3 .Те са полезни за организма на човек.Продават се и като хранителна добавка.Като съвет, вместо да ядеш кожата на рибата по-добре избери по мазничка риба като сьомга и херинга.Тези риби са изключителна храна.Аз лично много харесвам и филе от бяла риба и скумрия.

Ясно и да ги ям с кожата, нали ?

09.01.10
23:06

ти сьомга виждал ли си? как ще я ядеш с кожата, ти като видиш колко мазна риба е (и вкусна) въобще ще забравиш за кожата, да не говорим, че кожата и е една гадост, тънка отвратителна ципа

10.01.10
11:07

казано от Julius на 23.12.09, 09:41:

Може да ви се стори доста глупаво но наистина съм много любопитен да разбера това. Както знаете кожата на пилешкото е доста мазна и от нея се напълнява и затова се маха, същото ли е и с рибата, мазна ли и е кожата трябва ли да се маха и пълнее ли се от нея ..

До сега не съм никога махал кожата на пилето, това е толкова вкусно че няма как да се лиша. Нещо повече ако я махна кожата не мога и да вкуса от месото му - повдига ми се.
Също така съм си взимал допълнително кожи, хвърлям ги на скарата и преяждам почти винаги :)
Не мисля че може да се напълнява от това. Обърни повече внимание на това колко захар приемаш и такива гадости те са повече от значение за едно напълняване.

Мнението беше редактирано от tonu на 10.01.10 11:08.

10.01.10
19:39

Или мазнини, или въглехидрати(добрите от тях) !
Дали се пълнее от определена храна не може да се каже ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1