Хм може би малко глупав въпрос..но ме мъчи!

Добър ден на всички!Честита Коледа,въпреки празниците мен не ме оставя на мира един въпрос а именно:
Имам възможност да си купя или глутамин или аминота или протеин,но пред мен стои следната чуденка..Имам креатин и бустер и си мисля с кое би било най-добре да ги комбинирам?И според Вас на какво би било да заложа по-добре?На малко по-евтин протеин,но за повече количество или по-скъп,но по-малко?Благодаря предварително на отговорилите!

ЕД

25.12.09
22:23

Ако се храниш, както трябва протеина отпада. Ако имаш проблем с възстановяването ще е добре да взимаш креатина, азота и BCAA. Ако главната цел ти е маса може да замениш BCAA с глутамин.

25.12.09
22:25

Най-добре с протеин. Не съм запознат с италианските фирми, произвеждащи протеин, може и да са си добри (ако живееш в Италия де), но за по-сигурно заложи на американска марка. Колкото по-голямо количество, толкова по-добре :) Muscle Gauge Nutrition, All The Whey, Scivation са добри и не особено скъпи варианти, MGN особено е личният ми фаворит...
П.П. Колкото и добре да се храни сутрин и след тренировка суроватката си е необходима според мен...

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 25.12.09 22:27.

26.12.09
08:15

казано от Martin Tomov на 25.12.09, 22:25:

П.П. Колкото и добре да се храни сутрин и след тренировка суроватката си е необходима според мен...

х2

26.12.09
09:43

Също съм за сурватката :)

26.12.09
19:35

1.Ако набавяш необходимото количество белтъци от храната: креатина + ускорителя + купи си ВСАА/глутамин
2.Ако не набавяш нужните белтъци - купуваш протеина.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1