казано от D3Co на 20.08.10, 20:46:
Не знам какво имаш предвид под “корем 11 серии”, но вкарай един dragon flag да видиш как ще ти се изпари желанието за тренировка :D и ще си викаш “няма ли да свършва вече,че да си ходя” :D.Преди това загрей с повдигане на крака от вис и коремни преси :).Колко килограма си в момента :) ?
Аз повдигания на краката от вис не мога ти драгон флаг ме караш :D . 77кг мазен :D
Мнението беше редактирано от Julius на 20.08.10 21:32.
Тренировъчен
1. 3 Л яйца, 300гр дом.пр.мл, 120гр овес, 1сл мед, 1круша и малко пъпеш, ВИТАМИН
2. 200гр агнешко + 100гр св.бял ориз, 4 чушки 3 домата 1 краставица
3. 1 буркан дом.кис.мл, 1
-1хап кре-алкалин
(тренировка)
4.(веднага след нея) 20гр изолат, 2 банана и 1хап кре-алкалин
5. 4 по-малки от М яйца домашни 40гр кашкавал, 200гр броколи, салата домати и краставици домашни 1сл зетин 1 оцет
6.200гр извара, 40гр лешници
7.150гр извара, 20гр лешници
14та тренировка
Гръб + задно рамо
Набирания надхват-
6х 8,5,4,3,3,3 @ СТ ( + още 1-2 повторения помощ)
Гребане с щанга надхват-
5х 10,8,8,8 @ 54кг ( + още 1-2 повторения с чиит)
Тяга-
4х5,4,4,3 @ 98,98,101,104кг ( + още 1-2 повторения с чиит)
Гребане с дъмбел-
4х15,11,10,8 @ 25,27,27,27кг ( + още 1-2 повторения с чиит)
*
Разтваряне с дъмбел настрани от наклен (унилатерно)
3х8 @ 2.5кг ( + още 1-2 повторения с чиит)
Бележник: Нормална тренировка, нямам мнение. Но и храненето не беше на ниво,защото бях на вилата
поради много сериозни семейни проблеми, което много ме разтрои. Тази 2010год, ще я запомня със сигурност. |-)
Мнението беше редактирано от Julius на 22.08.10 19:01.
Тренировъчен
1. 3 Л яйца, 300гр дом.пр.мл, 120гр овес, 1сл мед, 1 банан 2 сливи, ВИТАМИН
2. 170гр пилешко, 40гр кашкавал, 20гр сирене, 120гр хляб
3. 20гр изолат, 300гр пр.мляко, 120гр овес
-1хап кре-алкалин
(тренировка)
4.(веднага след нея) 20гр изолат, 1хап кре-алкалин, 1 банан 2 филии бял хлябс 2сл мед
5. миш маш (4 М яйца, 70гр сирене и 70 извара), много тиквички
6.200гр извара, 40гр ядки
15та тренировка
крака + ръце
Клек
4х 12,9,8,5 @ 69,72,72,75кг (3тата дроп с 54 х 9 повт; 4ата дроп с 64 х 4повт)
напади с дъмбели (общо)
4х 22,18,18,16 @ 14,17,17,17кг
Римска тяга с постепенно увеличаване на височината (с блокче)
4х 14,12,12,9 @ 34,44,44,44кг
*
Кофички на лежанка с тежест
4х 14,14,10,8 @ 14кг
суперсерия с
Бицепсово сгъване надхват прав лост
4х 12, 10,8,6 @ 28кг
Рзгъване на горен скрипец с В-ръкохватка
4х 12,11,10,8 @ 22кг
супер серия с
чуково сгъване към същото рамо, редуване (общо)
4х20,20,18,16 @ 12кг
Бележник: Супер тренировка, доволен съм. За пръв път опитах дроп серии на клек.
Супер интензивоност и умора получих.
*
Малко се заредихме с домашни работи. Жалко, че почти свършиха.
Но сега усетих “вкусът на оригинала” :D . Особено на прясното и киселото мляко.
Яйцата като ги чукна, не се “плиоскат и разливат” на тигана. :)
Мнението беше редактирано от Julius на 22.08.10 19:01.
Не Тренировъчен
2хапа кре-алкалин
1. 20гр изолат, 300гр пр.мл, 120гр овес, 1сл мед, половин голям пъпеш, ВИТАМИН
2. 130гр пиле със зеле, 10сл дом.кисело мляко
-ХИИТ 15 мин стълби и 14серии за корем
3. 130гр пиле със зеле, 10сл дом.кисело мляко, 60гр сирене, салата домати и краставици 1сл зехтин и оцет
4. 3 М яйца, 50гр кашкавал, салата 1сл зехтин и 1 оцет
5. 200гр извара, 10сл дом.кис.мл
6. 200гр извара, 40гр лешници
Бележник: Хора, за следващия месец мисля да опитам Интраболик + интраексел за маса. Какво мислите ? :0
Мнението беше редактирано от Julius на 23.08.10 21:19.
Не Тренировъчен
2хапа кре-алкалин
1. 3 М дом. яйца, 300гр дом.пр.мл, 120гр овес, 1сл мед, половин диня, ВИТАМИН
2. пил. дропчета + лук, 1 домат, 1 чушка
-ХИИТ КОЛЕЛО 20мин+ 5 загрявка
3. пил. дропчета + лук, малко дом.кис.мл, 1 домат, 1 чушка
4. 150гр пилешко, салата домати икраставици 1сл зетин и 1 оцет
5. 200гр извара, 40гр семки белени
Бележник: Хора скоро заминавам за море през Семптември. За пръв път ще излеза в чужбина (Турция), но имам притеснение.
Казаха ми, че храненето там ще е царска маса. Но се притесних от това, че там едва ли готвят със зетин или масло, повечето работи сигурно ще са пържени и панирани. И незнам как да си осигурявам протеина там. :(
24.08.10
20:25
Със сигурност ще имаш достъп до храна, която не е пържена или панирана... ;) Само не се панирай ти самия... :D
P.S. Царска маса или шведска маса?
24.08.10
20:30
Хей, Септември и аз отивам в Турция (Мармарис). Ти къде ще си :)
Пак се вкарваш във филми- отпусни се за няколко дни... аз за 5 дни на морето с по 3 хранения, ако въобще могат да се нарекат такива не свалих нищо- а те бяха баница за закуска, пиле с хляб за обяд и пиле с хляб за вечеря и много бири... не се притеснявай толкова ами се отпусни за няколко дни без да броиш калории протеин и тн... поне така бих направил аз...
http://www.grandefe.com/ <——Това е мястото на което ще ходя (Кушадаса) .попринцип не бихме си го позволили нашето семейство, но иамше отстъпка, защото отиваме повече хора и вземаме 2 стаи. А и по-голямата сума я плаща моята баба, на която съм много благодарен. :)
*
Наистина трябва да се опусна. Притеснявах се, защото попринцип или качвам много или свалям много +-3 кг, когато ходя на море.
Дано успея да се задържа. Но май наистина трябва да се опусна, поне за 7 дена. :)
*
Ами царска и шведска маса много ги бъркам и незнам кое точно беше. Но на една голяма маса се слага всичко и всеки си взима каквото иска. :D
Мнението беше редактирано от Julius на 24.08.10 21:11.
24.08.10
21:17
Е тогава приятно изкарване и яж и пий няколко дена нищо няма да ти стане :)
Юлий, каквато и да е тая маса (шведска), ще си изкараш страхотно, забрави за храната и протеина.
И да качиш 3 кила, ще ги свалиш за 10 дни после.
При положение, че за пръв път отиваш в Турция и не познаваш кухнята, просто се запознай смело : ))
Като се върнеш, протеинът и нещата с масло пак ще са тук.
И аз това му обяснявам, освен това метаболизмът му е в пъти по-бърз от предни години като е ходил...
казано от Julius на 24.08.10, 20:20:
Не Тренировъчен
Бележник: Хора скоро заминавам за море през Семптември. За пръв път ще излеза в чужбина (Турция), но имам притеснение.
Казаха ми, че храненето там ще е царска маса. Но се притесних от това, че там едва ли готвят със зетин или масло, повечето работи сигурно ще са пържени и панирани. И незнам как да си осигурявам протеина там. :(
Месо и риба ще има на корем, не му мисли ;) Почивка е все пак, яж и пий каквото ти се яде, няма да ти попречи никак. Виж всички по морето как се ощавихме, пък после си влизаме в релси за няколко дни ;)
казано от CKOTA на 24.08.10, 21:36:
Анатема бе- аз качих половин кило :D
Това е от зоба дето ти дадох :D
О да самата мисъл за него промени хормоналните ми нива...
Ай стига, че оспамих на колегата дневника : )
Тренировъчен
1. 20гр изолат, 300гр дом.пр.мл, 120гр овес, 1сл мед, 1 праскова, ВИТАМИН
2. 150гр пилешко, 120гр хляб
3. 120гр пилешко, 300гр дом.кис.мл, 120гр овес
-1хап кре-алкалин
-тренировка-
4.(веднага след нея) 20гр изолат и 1хап кре-алкалин, 2 филии бял хляб и 2сл мед
5. миш-маш ( 3 М яйца, 60-70гр сирене, 150гр извара), салата
16та тренировка
Гърди + Предно и средно рамо
Лег-
5х13,10,8,6,5 @ 70,73,74,75,68кг (последните 1-2-3 форсирани)
Полулег с дъмбели-
5х12,10,8,8 @ 22кг ( последните 1-2-3 форсирани)
Флайс от лег-
4х15,14,13,12 @ 14кг
Пулоувър с щанга-
2х 8 @ 25кг
*
Раменни преси с дъмбели-
4х14,12,8,8 (последните 1-2-3 форсирани)
Придърпване на щанга (права) към брaдичка с раменен хват-
4х10 @ 30кг
Бележник: Добра тренировка доволен съм. Винаги след 2та дена почивка имам най-много сила и затова явно повечето пъти съм доволен от гърдите.
Мнението беше редактирано от Julius на 25.08.10 18:57.
Julius до колокото ми е известно турците “апват” бая мръвка придружена с огромна салата и много лебец,а за десерт нещо наистина убаво като баклава или кадаиф с хубав чай :) Яж и хич да не ти пука все пак е почивка!
Мнението беше редактирано от Hiya на 25.08.10 18:55.
повторен пост излезе сори
Мнението беше редактирано от Hiya на 25.08.10 18:55.
Ясно, наистина се надявам да не стане нещо фатално за 7 дена. Както каза Колъо, самият аз да не се “панирам” :D .
*
Оправих я брадичката, май и преди бях правил същата грешка. :D
Закуска
20гр изолат Саитек
350гр доашно прясно мляко
120гр овес
6 сливи
Обяд
150гр пилешко
10сл домашно кисело мляко
салата домати и краставици
1сл зехти и 1сл оцет
Следобяд
150гр пилешко
салата домати и краставици
1сл зехтин и 1сл оцет
Вечеря
180гр агнешко
зеленчуци
Втора вечера
200гр извара
20гр белени смеки
1сл смляно ленено семе
Преди лягане
200гр извара
40гр ядки
Хранителни добавки
Витамин Daly Vits
Kre-alkalyne EFX 2 хапа сутрин
Тренировки
кратка тренировка за корем 8 серии
Бележник: Малко ще сменя интерфеиса на дневника, за разнообразие. :)
*
Хора интересно ми е кои вие обичате и мразите, просто от любопитсво.
Аз лично много мразя да правя коремни преси кардио и по-специално ХИИТ стълби и пътека.
От силовите упражнения в зависимост от настроението клека. И набиранията ен ми харесват защото съм много зле на тях, но не ги мразя. Бицепсово сгъване с щанга не обичам същои мъртва тяга ако ме боли кръста.
Любимите ми мускулни групи са гърдите и гърба.
Споделетеи вие. :)
Мнението беше редактирано от Julius на 26.08.10 21:06.
казано от Миsh0 на 26.08.10, 21:51:
Брат, сваляш ли какво правиш в момента?
Свалям, но намалих малко оборотите, защото много омазних. Затова в почивните дни е такова хрененто. (почивните са 3 от 4 тренировъчни) :)
Закуска
20гр изолат Сайтек
300гр прясно мляко домашно
120гр овес
1/4 диня
Обяд
120гр пилешко
3сл домашно кисело мляко
80гр не сварен бял ориз
Веднага след тренировката
20гр изолат Сайтек
6 сливи
малко диня
половин круша
Вечеря
150гр пилешко
40гр извара
120гр хляб ВИТА СТАР
Преди лягане
200гр извара
40гр ядки
Хранителни добавки
Витамин Daly Vits
Kre-alkalyne EFX 1хап преди и 1 след тренировката
Тренировки
17та тренировка
Гръб + задно рамо
Набиране надхват-
6х8,8,8,6,6,6 @ СТ (с доста форсирани повторения)
Гребане с Т-щанга-
5х10,10,9,9,8 @ (последните 1-2 форсирани)
Гребаен с дъмбел-
4х12,16,12,12 (последните 2-3-4 с чиит)
Мъртва тяга надхват-
4х5 @ 95кг (последното 1 леко изгърбен)
*
Разтваряне на дъмбели от наклон седнал-
4х10 @ 2.5кг
Бележник: Болен съм, но ми се тренира. Боли ме гърлото пих тайлол хот, витамин Ц и ефизол.
Та до времето за самата тренировка не ем болеше толквоа гърлото.
Ами тренировката не беше нещо мнооого изтощително, но беше задоволителна, предвит това, че съм болем
и леко отпаднал. Но пък все съм си гладен, това е поредния признак, че съм си ендоморф.
За разнообразие оставих мъртвата тяга последна. Нямах много сила за нея, а и от последния път още ме наболяваше кръста
и не исках да се мъча.
Закуска
3 М яйца
300гр домашно прясно мляко
120гр овес
1сл мед
1 ябълка
Обяд
120гр пилешко
100гр не сварен кафяв ориз
Следобедна закуска
20гр изолат Саитек
100гр не сварен кафяв ориз
Вечеря (веднага след тренировката)
20гр изолат Сайтек
2 филии бял хляб
1сл мед
Втора вечеря
120гр пилешко
зеленчуци
50гр сирене
Преди лягане
200гр извара
40гр ядки
Хранителни добавки
Витамин Daly Vits
Kre-alkalyne EFX 1хап преди и 1 след тренировката
Тренировки
18та тренировка
Крака + ръце
Клек-
5х7,8,8,4,5 @ 74,74,74,77,74кг
Напади с дъмбели-
3х22 @ 17кг (общо)
Римска тяга-
3х12,10,10 @ 50кг
*
Тръцепсово разгъване с дъмбел зад врат, седнал-
4х14,10,9,9 @ 22, 24.5 ,24.5 ,22кг
В суперсерия с
Бицепсово сгъване седнал с дъмбели (редуване)-
4х16,14,12,16 @ 14,14,14,12кг
Френска преса от лег с права щанга-
3х10,9,9 @ 26,26,23кг
В супер серия с
Бицепсово сгъване с права щанга прав-
3х10 @ 26,26,23кг
Бележник: Много интензивна тренировка, въпреки, че съм болен. Доста съм доволен.
Клека плътно до долу и се изморих доста и почти не ми останаха сили за нападите с дъмбели.
Достатъчно изморих и ръцете, затова не превих по 4серии в последните 2 упражнения, както попринцип правя.
*
Хора понеже съм още болен, ако продължа да пия Paracetamol, Tailol Hot, Vitamin C and Efisol, това
ще попречи ли нещо на креатина ?
Новия дизайн е готин ;) Поркай си креатина, няма проблем. Витамин Ц вкарай ударно.
Закуска
20гр изолат
300гр домашно прясно мляко
120гр овес
половин круша
2 сливи
малко диня
Обяд
80гр пилешко
100гр извара
зеленчуци
Следобедна закуска
1 пилешко бутче
домашна лютика със сирене
Вечеря
3 М яйца
40гр сирене
50гр извара
10гр масло
салата
Втора вечеря
150гр извара
7 едри маслини с костилка
Преди лягане
150-200гр извара
40гр ядки
Хранителни добавки
Витамин Daly Vits
Kre-alkalyne EFX 2хапа сутрин на гладно
Тренировки
Много кратка и малка за корем
Бележник: Хора мисля си сега за следващия месец даопитам интраболик + интраексел. Обаче разбрах, че повечето не усещали интраексел, защото бета-аланина трябвало да се натрупа в тялото още от преди това.А аз преди това не съмприемал.
Та ако не е добра комбинацията бихте ли ми препоръчали нещо което да замени интраексела.(за маса и сила ) :)
Мнението беше редактирано от Julius на 30.08.10 08:15.
30.08.10
08:44
Колко време ще пиеш IntraXCell? 2 месеца не са малко време.
Ако чак толкова те притеснява бета аланина, защо не започнеш да го приемаш от сега (само него)?
30.08.10
10:01
Абе най - добре си вземи едни нови дънки или маратонки за тия пари или някво якенце, че иде есента. Още нямаш нужда от такива добавки.
30.08.10
10:52
казано от everytime we touch на 30.08.10, 10:01:
Абе най - добре си вземи едни нови дънки или маратонки за тия пари или някво якенце, че иде есента. Още нямаш нужда от такива добавки.
x2
х2
Колъо няма как, защото през Септемри заминавам на море за 7 дена итам нямакак да се занимавам с добавките. :)
*
Но защо след като нямат странични ефекти, те само могат да ми донесат положителен резултат предполагам.
А и също така ако спра енергиините добавки, ще ми спадне много силата. Попринцип имам много сила, но само ако съм на ВВД, с изключително много въглехидрати, но по този начи мазнините нарастват повече, от колкото мускулите.
И каква е разликата между Интраболиака обикновенните аминокиселини или бцаа, нямат никакви страничн ефекти, нали ?
Ще се радвам ако ми обясните, защо сте на такова мнение. :)
30.08.10
11:20
Противоречиш си: искаш да не ти пада силата, а тренираш ръце, правиш дроп-серии и т.н.. Т.е. хем тренираш като билдер (това са такива, които целят мускулна маса), хем искаш да си стронгмен (да си силен). Ориентирай си тренировките към едно от двете и тогава мисли за подходящите добавки.
По принцип само манекените, които имат поне веднъж седмично ревю или сесия, се страхуват от омазняване и гледат да качват абсолютно чисто. Останалите нямат визуален контрол на всеки 2-3 дена и затова могат да си позволят да качат и малко мазно. Ориентирай се от кои си. Иначе след време ще си погледнеш дневника, снимки от предни години и т.н. и ще се чудиш каква ти е била файдата да си бил максимално чист, след като след години си на същите килограми и мускули. Снимките на готини мъже и жени ни харесват не защото преди снимката с години са били максимално изчистени. Замислял ли си се върху това ;)
Ако имаш проблем с омазняването от много въглехидрати - съсредоточаваш ги около тренировката. И едно 50гр сутрин, може и от плодове.
казано от stoyanskiqq на 30.08.10, 10:52:
x2
x3
х4 Да стане :).Не ти трябват добавки.Един и същи набор сме,вероятно и тренираме горе-долу от еднакво време.Аз не пия нищо :).Като килограми съм 10 КГ отдолу,но това е и заради височината.Килограмите,които използвам за серия са близки до тези,които използваш ти,а на някои упражнения са дори повече :).Не ти трябва креатин на този етап,просто не виждам смисъл :).Свършвай Kre-Alkalyn-а и тренирай чисто само с протеинче :).
Мнението беше редактирано от D3Co на 30.08.10 12:11.
Хмм... А когато пък не приемам добавки сигурно няма и да се възстановявам добре. Ще кажете да не използвам дроп серии и т.н., добре но пък при обикновен начин на трениране, след тренировката, все едно не съм тренирал.
*
Oranje- Значи ще трябва да си избера само едното (маса), явно съм грешил като съм си мислил, че може и 2те наведнъж.
”Снимките на готини мъже и жени ни харесват не защото преди снимката с години са били максимално изчистени”, значи в случая, твоите снимки които така ме очароваха са само за даден период от време. А през останалото не си бил напълно чист. не се бях замислял над това. Същото е и с културистите прав си, те само преди състезание се изчистват напълно. :)
Наистина имам проблем с омазняването. Аз ги приемам основно на закуска преди и след тренировката въглехидратите.
Вечер месо, вид мазнина и салата, а почивните дни само на закуска, всичко друго е белтъчини, мазнини и зеленчуци. И пак омазнявам. Но си прав, след като нямам ревюта и сесии, не трябва да се притеснявам от омазняване.
Грешка може би ми е от детството, че се вслушвах във съветите на ВсЯкО момиче което съм си харесвал. Казваха ма “Ако отслабнеш може и да тръгна с теб”. Аз все си бях пухкавото лапенце, с 2та бургера, на което каквото му дадеш за хапване, не отказваше. Все пак след това като реших да отслабна, прекалено много отслабнах и пак нямаше резултат, момичетата вече ми казваха “много си клиощав”. И пак си останах самотен и до ден днешен. Викаха ми “Jungle (Джънгъла)”, защото бях много голям, с който прякор и в момента съм по-известен от колкото Юли.
Притеснявам се основно от това, че ще си остана самотен до края на дните ми и нищо няма да постигна. Не съм умен, не съм сръчен с клещи отверки и т.н, не мога да карам кола добре, нямам хубаво тяло, не съм богат, кое момиче би си храесало момче, което може да чисти, глади, пере и е упорит? Затова понеже съм упорит си мисли, че поне ако имам хубаво тяло, :някоя дама” би ме харесла. Не случайно направих темата “какви мъже харесват жените” преди време. :)
(Всичко до тук няма нищо общо с добавките. Просто малко история за мен. Заради това си мисля, че добавките могат да ми помогнат понякакъв начин с тялото. НЕ задължавам никой да чете, просто още малко информация за мен.) :)
Мнението беше редактирано от Julius на 30.08.10 15:03.
А с парите за добавките,може да си купиш дрехи,обувки и такива работи,с които ще изглеждаш по-добре,отколкото,ако пиеш креатин :).Колко често ходиш гол до кръста зимата,освен у вас?Няма цяла зима да си по плажове и басейни,за да се притесняваш,че си малко мазен и т.н. :).
30.08.10
15:26
Приятел проблема не е в външния вид. Мъжа не му трябва да е красив. Мъжа трябва да има стил. Проблема ти с момичетата идва от психическата нагласа. Самоувереност ти трябва, не преса и вени. Като цяло жените не знаят какво искат(да ме прощават дамите четящи дневника) и за това не е трудно да ги прилъже който и да е. С нахалство и постоянство всичко става.
30.08.10
15:41
Момичетата търсят лоши момчета. След това гледат да са с мускули и плочки. Жените пък поставят плочките някъде след 100-тния критерий. Много повече ще те харесват ако си самоуверен, отговорен, приемащ грешките си, не слушаш всеки, не си сменяш мнението на 3 минути и т.н. Това могат да ти го дадат тренировките. Но тренировките без 15 вида стимулатори, т.е. всяка следваща тренировка да е да подобриш предното ти ‘аз’. Сори, но ако съм момиче/жена и те гледам как през седмица си сменяш програмата и т.н. - е няма начин да ти обърна внимание. А като те гледам, че отиваш на фитнес с 5 шейкъра знаеш ли какво ще си помисля: че в леглото сигурно ще трябва да те чакам половин час да изпиеш в точното време точната добавка и т.н.
Хората се делят на два типа - едните ти казват всичко в очите, дори да те боли. И мен във форума някои не ме долюбват по тази причина :) . Другите казват каквото искаш да чуеш. Тези, които искат да отслабнеш, за да тръгнат с теб - те просто си намират причина, защото са от втория тип. Докато отговорът е ясен - не искат да тръгнат с теб. Утре може да си по-дебел, но 2-3 от училишето да кажат, че си готин и всички ще искат да ходят с теб :)
Аз не съм чист и сега. И да, започнал съм с 59кг и същата обиколка на бедрата. Смятай колко карикатурен съм бил. И преди да имам плочки съм бил по-мазен и по-тежък. Не съм търсел пътя към чистата маса. То и как да я търся, като се затисках с 18кила на лежанката :) .
Имаш странни критерии за полезна тренировка. Ако искаш да качиш маса има ли значение дали чувстваш пълноценната тренировка? Целта е не чувството, а масата. Ако искаш стани кросфитър и ще се чувстваш пълноценно натренирал се.