Диета за изпилване на корема.

Темата е заключена.

26.12.09
21:26

Здравейте.
Виждам че има доста специалисти тук и искам да помоля за диета с която да премахна излишните мазнини на корема.

ръст:
Височина:183 см.
Тегло: 73 кг.
на 21 години съм.
Мазнините не са много но са дразнещи.

Благодаря предварително.

Също така искам да вметна че ходя редовно на фитнес и взимам чист протеин след всяка тренировка.

Темата беше редактирана от emzo на 30.12.09 08:53.

27.12.09
19:53

казано от IvanAdamov на 26.12.09, 21:26:

Здравейте.
Виждам че има доста специалисти тук и искам да помоля за диета с която да премахна излишните мазнини на корема.

ръст:
Височина:183 см.
Тегло: 73 кг.
на 21 години съм.
Мазнините не са много но са дразнещи.

Благодаря предварително.

Също така искам да вметна че ходя редовно на фитнес и взимам чист протеин след всяка тренировка.

има доста теми с диети за отслабване.Опитай се да си сътвориш сам,пък ние ще поправим нещо ако трябва.

GO

28.12.09
07:55

Аз лично,така като гледам няма да са ти много мазнините,ако искаш само ограничи лошите храни,даже ги спри,прави 3х повече корем и работата е готова за ‘лято 2010’ ;) .

29.12.09
10:38

казано от gogata2427 на 28.12.09, 07:55:

Аз лично,така като гледам няма да са ти много мазнините,ако искаш само ограничи лошите храни,даже ги спри,прави 3х повече корем и работата е готова за ‘лято 2010’ ;) .

Ами намалил съм ги.Само пилешко месо и риба ям от към месо.Пържено не ям.Само зеленчуци яйца и мюсли.

AP

29.12.09
18:01

Махни тия мюсли’та по добре със овесени ядки аз сега не правя диета и всяка сутрин ям 1- кофичка някой път 1- чаша кисело мляко 0,1 до 0,5 % мазнини. 4- белтъка и 1 жълтък. 2- супени лъжици овесени ядки... утре пробвай така да закусваш и виж как добре се храниш без мазнини и въглехидрати това ми е любимата закуска дори и да не правя диета и яж всеки ден 90гр. черен шоколад аз намалих талията ми със 2 см. както ям всеки ден шоколад без да правя диета само внимавам със закуската ми и пия бял чай и зелен чай УСПЕХ.

Мнението беше редактирано от apocalypse на 29.12.09 18:01.

29.12.09
23:01

казано от apocalypse на 29.12.09, 18:01:

Махни тия мюсли’та по добре със овесени ядки аз сега не правя диета и всяка сутрин ям 1- кофичка някой път 1- чаша кисело мляко 0,1 до 0,5 % мазнини. 4- белтъка и 1 жълтък. 2- супени лъжици овесени ядки... утре пробвай така да закусваш и виж как добре се храниш без мазнини и въглехидрати това ми е любимата закуска дори и да не правя диета и яж всеки ден 90гр. черен шоколад аз намалих талията ми със 2 см. както ям всеки ден шоколад без да правя диета само внимавам със закуската ми и пия бял чай и зелен чай УСПЕХ.

Ще пробвам обезателно.Утре съм на пазар.  :)

30.12.09
08:53

Сядай и чети или ми прати 1000лв и ще ти направя.

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/

Мнението беше редактирано от emzo на 30.12.09 08:53.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1