Ползвате ли онлайн БГ магазин?

Темата е заключена.

30.12.09
21:26

Идеята ми е да видя колко популярни са българските магазини за добавки. Някои от тях дават добри цени, за стоките, които използвам, но се чудя коректни ли са. Моля споделете инфо от първа ръка. Предварително благодаря!

Темата беше редактирана от gssatcc на 30.12.09 21:38.

30.12.09
21:30

Не ползвам. Предпочитам да познавам лично вносителя, от когото си купувам.

30.12.09
21:30

Аз пазарувам само от БГ. Единствения проблем е че не се обновяват наличностите в сайтовете и после стават големи разправии по телефона :) Иначе са надеждни.

30.12.09
21:35

Ползвал съм 1 път преди 5-7 месеца някъде.Бяха коректни. :)

30.12.09
21:36

Владо, от кой магазин пазаруваш предимно? Ще съм благодарен ако споменавате от кой магазин сте доволни.

@Стоянчо - да обаче е съблазнително, че въпреки доставката продуктите излизат на сметка.

Мнението беше редактирано от gssatcc на 30.12.09 21:42.

30.12.09
21:44

Най-съм доволен от SNS i LGP ;)

GO

30.12.09
21:44

Аз също съм ползвал 1-2 пъти услугите,смятам за напред също да се възползвам. :)

30.12.09
23:57

Аз от физически магазин (като изключим този на силабг, но на практика през сайта си поръчвам пак) не съм пазарувал от 4-5 години сигурно. Пък и вече конкуренцията започва да става достатъчно голяма, че всичко да е на ниво. От силабг, fitness1 и LGP не мога да се оплача...

HE

31.12.09
00:05

Ползвал съм силабг - коректни, точни, дават подробни обяснения, чудесно отношение към клиентите и лесна комуникация.
В момента не ползвам онлайн магазини в БГ, но ако ми се наложи знам към кого да се обърна.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 31.12.09 00:06.

31.12.09
00:20

Аз само на онлайн магазини разчитам, тъй като наоколо ми няма магазин за хр. добавки.
Пазарил съм от bodyart, nowbg, sila. Всички са се държали коректно. Само останах с лошо впечатление от куриерската фирма, която използваха нау тогава(сити експрес), а може и още да я използват. Поръчката ми се забави с 5 дни и фактически им отне една седмица да ми докарат един протеин... Сякаш София е в Америка. Но иначе като обслужване хората от нау се държаха повече от на ниво. При положение, че им звънях и им писах по скайпа постоянно нито един път не са ме пренебрегнали. Винаги ми обръщаха нужното внимание. За сила и бодиарт нямам забележки. :)

СА

31.12.09
00:27

СилаБГ-идеални
Редис-идеални
Естествено куриерските фирми са проблем,особенно SPEEDY.Имам чувството,че те си нагласят както на тях им е удобно,а не на клиента,но за това мисля,че нямат голяма вина самият магазин.

01.01.10
18:52

Аз съм ползвал СИЛА Бг или директно отивам в магазина им като имам път натам.Иначе за куриерите,едно приятелче сега стана и казва следното “Днеска ме мързеше да ходя до Дружба,утре или някой друг ден ще отида” така са всички ...

04.01.10
07:33

Тззи година съм поръчвал много пъти от СилаБГ (около 900лв) и съм много доволен от обслужването. Не ми харесва само ,че не всички продукти съм им актуални в каталога, но това може и да е оправено вече :)

AN

04.01.10
14:26

Аз ползвах MyFitness 2 пъти вече и нямам забележки.Много любезни и професионално обслужване.Получих и необхгодимата консултация как да взимам добавките.А колкото до Спиди,мисля че по-добри куриери от тях няма.Пускаме в работата нон стоп пратки и до сега забавена пратки няма.И за напред ще поръчвам от БГ.

ГА

06.01.10
02:00

SilaBg - Коректни
Healthstore - Коректни

От горепосочените два он-лайн магазина съм пазарувал , отношението и на двете фирми е на висота.

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 06.01.10 02:01.

06.01.10
08:23

Освен да споделя, че пазаруването ми от silabg мина повече от приятно. Поздравление за добрите цени и перфектното обслужване.

14.11.10
15:23

Пиша голяма черна точка на СилаБг за малоумно обслужване по скайп. Питах ги дали са обработили поръчката, а не да ми я пращат днес, защото са ми потвърждавали и неделя по скайп.

добър ден. направих поръчка преди 2 часа
[17:09:16] SILABG.COМ - Най-големият...: a dneska e nedelia
[17:09:31] Аз: кога ще се обработи и изпрати?
[17:09:42] SILABG.COМ - Най-големият...: spored teb koa?
[17:09:44] SILABG.COМ - Най-големият...: koga
[17:09:55] Аз: аз не работя при вас...
[17:10:10] SILABG.COМ - Най-големият...: logi4noto ti mislene kakvo ti govori
[17:10:31] Аз: преди потвърждавахте и по скайп
[17:10:38] Аз: тогава ще карате минус един клиент
[17:10:53] SILABG.COМ - Най-големият...: a kakvo te pritesniava sega
[17:10:59 | Edited 17:11:07] Аз: поръчвах една камара неща, но ще търся друга фирма...
[17:11:35] SILABG.COМ - Най-големият...: pory4kjata si ia naapravil dnes v 13 chasa
[17:11:40] SILABG.COМ - Най-големият...: spored teb
[17:11:45] SILABG.COМ - Най-големият...: v niakoia strana po sveta
[17:11:51] SILABG.COМ - Най-големият...: dali v nedelia izpra6tat pory4ki
[17:11:56] SILABG.COМ - Най-големият...: za6toto az ne znam za takava
[17:12:06] Аз: аз питах дали е потвърдена
[17:12:10] Аз: а не да ми е прати днес
[17:12:15] SILABG.COМ - Най-големият...: e kak da e potvurdena,kato en e obrabotena
[17:12:25] SILABG.COМ - Най-големият...: i kak 6te ia izpratim dnes
[17:12:31] SILABG.COМ - Най-големият...: kato nikoia kurierska firma ne raboti
[17:13:25] Аз: като не четете какво питам ще губите още клиенти...
[17:13:29] Аз: никой не е питал да се прати днес
[17:13:52] SILABG.COМ - Най-големият...: щом така си решил

Предложете някой друг магазин, защото от тия дръвници няма и трохичка да си взема повече, а пък не е като да не съм пазарувал доста от тях...

14.11.10
15:28

Аз лично съм най-доволен от Fitness1.bg

14.11.10
15:32

казано от padre на 14.11.10, 15:28:

А тоя (тия) па ти го доставят с лична кола в някакво пличке, без касов бон, фактра и каквото и да било...

CI

14.11.10
15:35

За сега от онлайн магазините съм пазарил от www.fitneshrani.com , нямаше никакви проблеми всичко беше коректно и точно :)
Обслужването е супер, прайсмач не са ми отказвали а и не се начислява такса доставка дори и за промоционални продукти както правят повечето сайтове ;)

Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 14.11.10 16:16.

14.11.10
15:51

казано от Hattori Hanzo на 14.11.10, 15:32:

казано от padre на 14.11.10, 15:28:

А тоя (тия) па ти го доставят с лична кола в някакво пличке, без касов бон, фактра и каквото и да било...

Напротив,доставят с куриер,с касов бон и подпис.В крайна сметка магазини много,все ще намериш най-подходящия за теб :)Както каза колегата и Fitneshrani действат доста професионално.

14.11.10
15:55

Винаги съм пазарувам само от www.FitnesHrani.com , а относно СилаБГ, нямам думи колко бавно реагират в тоя скайп и пишат като неграмотници .. |-(

14.11.10
16:00

Аз съм пазарувал от HealthStore и от Fitness1.bg. Изключително съм доволен от HealthStore. Fitness1.bg са също на ниво само дето ми бяха объркали вкуса на протеина, но и това не е фатално защото този се оказа също много вкусен. :)

14.11.10
16:17

Лично аз съм пазарувал няколко пъти от www.monsternutritions.com на стойност 500-600 лв и не съм имал никакви проблеми, доста коректен се оказа човека и всичко беше при мен за по-малко от един ден. Дори подаръче ми направи за редовен клиент може би незнам  ...

14.11.10
17:02

HealthStore са изключителни.Винаги всичко е точно,няма проблем с доставка или объркване на вкусове,задължително са любезни и учтиви,а и всяка седмица имат промоции на няколко вида продукти.

14.11.10
18:08

казано от Калоян Цонев на 14.11.10, 15:55:

Винаги съм пазарувам само от www.FitnesHrani.com , а относно СилаБГ, нямам думи колко бавно реагират в тоя скайп и пишат като неграмотници .. |-(

Мен именно това ме подразни. Не са ме лъгали досега или нещо такова, ама трябва да се научат на добро обслужване.

ФитнесХрани гледам доставят BSN. Всичко е точно с тях, нали? Годност, оригиналност на продуктите. Пазарувал ли е някой БСН от тях и в какъв срок доставят, с кой куриер?

14.11.10
18:20

FitnesHrani.com работят с официалният вносител на BSN, така че няма как всичко да не е точно. Абсолютно всички продукти на сайта са в срок на годност.
Доставят се със Леоекспрес или Speedy. По желание на клиента и други куриери може да се използват.

14.11.10
19:28

Power&Beauty; и HealthStore, като от вторите миналата седмица поръчах за първи път. Бяха ми объркали Анимал Флекс с Анимал Пъмп, в случая аз бях коректен, тъй като Пъмп е с не малко по-скъп - обадих се да ми го сменят. За напред смятам да ги ползвам и двата магазина, с леко предимство за P&B.

Мнението беше редактирано от AbSs на 14.11.10 19:35.

14.11.10
20:13

От около половин година пазарувам само от fitness1.bg, защото са коректни и разнообразни с гамата си от различни марки, промоции и т.н.

14.11.10
20:46

Доста пъти съм поръчвал от www.fitness1.bg и винаги съм оставал доволен. Винаги ми правят отстъпки и са търпеливи при даването на съвети. Поръчка сутринта, получаване следобед - случвало се е неколкократно :)

14.11.10
22:17

казано от Кому е нужно на 14.11.10, 20:46:

Поръчка сутринта, получаване следобед - случвало се е неколкократно :)

Това технически е невъзможно, освен ако пратките не се телепортират. Сиреч, куриерите не работят толкова бързо ;)

14.11.10
22:25

Поръчвал съм от повечето български онлайн магазини, най-доволен съм от fitness1.bg/ . Правят ми добра отстъпка, обикновено има мостри и подаръци ; )

Мнението беше редактирано от Unruly на 14.11.10 23:02.

14.11.10
23:15

казано от Madboy на 14.11.10, 22:17:

казано от Кому е нужно на 14.11.10, 20:46:

Поръчка сутринта, получаване следобед - случвало се е неколкократно :)

Това технически е невъзможно, освен ако пратките не се телепортират. Сиреч, куриерите не работят толкова бързо ;)

Ти казваш невъзможно, но е ставало...ако продукта им е в наличност, защо да не стане? И за да не съм голословен - една от поръчките я направих не точно сутринта, а късно вечерта (беше нещо от сорта на 1 през нощта), а я получих в 16:15. Ако не работят до 1 през нощта(а не мисля, че го правят), приемам че са почнали да я обработват сутринта ;)

15.11.10
07:07

Влез в сайта на някоя куриерска фирма и ще разбереш защо принципно не става, това което ти се е случило е било по-скоро изключение породено от куриерите ;)

P.S. Ако си от София е възможно - да :)

И от Fitness1.bg съм доволен, и от Fitneshrani.com, от Silabg.com Също :)

Мнението беше редактирано от Madboy на 15.11.10 07:18.

15.11.10
10:09

Поръчвал съм досега 2-3 пъти от Фитнес1 и 1 път от Power-bg.com.
От фитнес1 съм много доволен, много са коректни и пак бих поръчл оттам.
Power-bg.com са много некоректни, поръчх един Грийн Маг, като им писах да е ябълка и един ПроЛонг - да не е ванилия. И получвам на следващия ден Грийн Маг - лимон и ПроЛонг - ванилия, даже не се обадиха да кажат, че ще ги заменят.

Аз ползвам доста интернет търговията,а хранителни добавки си набававям monsternutritions.com/ ,доволен съм има отстъпчици и подараци,препоръчвам го :)

Мнението беше редактирано от Младен Марков на 15.11.10 14:37.

15.11.10
21:46

И аз последно време пазарувам само от monsternutritions.com/, много сам доволен от към всичко цени, отстъпки, мостри, отношение към клиентите, просто на бг пазара други такива оферти няма, да се надяваме че Румен ще продължава и за напред да ни радва с такова качество на обслужване.

16.11.10
00:01

Ползвал съм услугите на fitness1.bg/ , като за втората ми поръчка, нито успях да си ползвам кода за намаление, макар че го направих, както е описано на страницата им, нито подаръка, който ми се полагаше, дойде. Не смятам, че е болка за умиране, защото и без двете не е станало нещо фатално, но какъв е смисъла да рекламираш “услуги” и неща, които не се реализират...

Общо взето след третата ми поръчка при тях преустанових пазаруването от български магазини / страници, като изключим че при изключителна нужда някаква и липса на желание да чакам нещо да дойде от чужбина си купувам от реални магазини в града, в който живея.

16.11.10
13:14

казано от Madboy на 15.11.10, 07:07:

Влез в сайта на някоя куриерска фирма и ще разбереш защо принципно не става, това което ти се е случило е било по-скоро изключение породено от куриерите ;)

Аз съм поръчвал и наистина е така, но са леко съмнитлни дали всичко им е наред с документите (не че са излъгали някого). Доставят бързо защото предполагам са няколко хора с лични коли, които шарят по София. На мен ми донесе доставката някакъв пич с БМВ, коеот определено не беше на куриерска фирма. Не даде и фиш, ама както и да е...

Днес ми пристигна доставка от ФитенсХрани обаче с името на СилаБг. Предполагам почти всички взимат нещата от тях. нали са представители на BSN. Единствената разлиак е в сайтовете и обслужването, а и Фитнесхрани не ми взеха пари за доставка, докато през сайта на СилаБг даваш 12 лв. за нещаат дет са на промоция. -15%, които са ти 15 лв. примерно за един NO-Xplode, а доставката е 12. Реално им цакаш на Silabg.com към 97 лв, а при другите е 85 :D

16.11.10
15:54

fitness1 и silabg ми вдъхват най-голямо доверие затова само от там поръчвам , пък от фитнес1 преди полвин година хванах много добра оферта за 5 либри протеин , че и шейкър ми пратиха и бях много доволен , въпреки че куриера се опита да свие шейкъра :D

16.11.10
18:01

Два пъти поръчвам от fitneshrani и няма проблеми имаше бонуси и всичко беше точно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1