Добра ли е комбинацията на тези добавки?

GR

31.12.09
03:15

Здравейте пичове, днес си поръчах един Slin Sane: silabg.com/bg/5176-GENOMYX-SLINSANE-60-caps.html   и един протеин: Champion nutrition pure whey protein stack: silabg.com/bg/6-CHAMPION-NUTRITION-PURE-WHEY-PROTEIN-STACK.html
Та питането ми е, дали тези два продукта са добра комбинация за покачване на Мускулна маса , сила и издръжливост  :)

Темата беше редактирана от GRENLOULD на 31.12.09 14:03.

31.12.09
07:49

Ами 6те зависи от храненето ина4е да..поне 6те е 4иста маса..и би трябвало добро напомпване и енергия да полу4и6.Слин-а с пове4е въглихидрати го приемаи

31.12.09
09:11

Чудя се кой от двама ви е по-НЕграмотен.

31.12.09
09:46

И аз не мога да си избера кой точно от двата :lol:

GR

31.12.09
10:02

казано от Finish First на 31.12.09, 09:46:

Еми като сте по умни, кажете си мнението!!! Колегата правилно каза, че при консумирането на Слин Сейн трябва да се приемат с 20 до 30% повече въглехидрати от обикновенният ни прием на ден, за да има максимален ефект. А просто несъм сигорен, дали този протеин си пасва добре със Слин сейн, и искам мнение или съвет докато още е време :)

31.12.09
10:58

Кажи колко пари може да дадеш за протеин и за колко време искаш да ти стигне? Отделно Слина трябва да се приема с повече въглехидрати и за това си има добавка Primaforce CarbSlam или All the whey Waxy Maize Starch…

31.12.09
11:15

казано от Даниел Г. на 31.12.09, 10:58:

Кажи колко пари може да дадеш за протеин и за колко време искаш да ти стигне? Отделно Слина трябва да се приема с повече въглехидрати и за това си има добавка Primaforce CarbSlam или All the whey Waxy Maize Starch…

А за слина има овесени ядки не добавка.Най-мразя такива ..... мнения!
Ти по-цял ден добавки ли приемаш защото добавки има за всичко?
Важно е какво ядеш.

31.12.09
11:32

казано от GRENLOULD на 31.12.09, 10:02:

Еми като сте по умни, кажете си мнението!!! Колегата правилно каза, че при консумирането на Слин Сейн трябва да се приемат с 20 до 30% повече въглехидрати от обикновенният ни прием на ден, за да има максимален ефект. А просто несъм сигорен, дали този протеин си пасва добре със Слин сейн, и искам мнение или съвет докато още е време :)

При наглото ти държане и явно неуважение към съфорумците, НЕ чакай  отговор.

GR

31.12.09
13:08

казано от korpusito на 31.12.09, 11:32:

казано от GRENLOULD на 31.12.09, 10:02:

При наглото ти държане и явно неуважение към съфорумците, НЕ чакай  отговор.

Нагло поведение, едва ли аз съм наглия ;)  Не те моля да ми помагаш, ако искаш твое желание е ;) А ако беше човек на място, нямаше да казваш че  сме неграмотни, а  щеше да ни коригираш грешките, нали затова е форум да обсъждаме ;)

Колеги сега да се върна към темата.... За протеин бих дал не повече от 70 лв... И сега кажете какво да правя, да отказвам ли този протеин или?  И ако се отказва, кажете с какво да го заменя :)
Но да спомена, че ако имате по добри идеи за покачване на мускулна маса, сила и издражливост предлагаите продукти до 150 лв, но само ако са по добри от Слин Сейн комбиниран с друга добавка :)

Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 31.12.09 13:51.

31.12.09
13:42

идеИ
мускУлна
издрЪжливост
предлагаЙте

Препинателни знаци не съм отбелязвал.

GR

31.12.09
13:50

казано от korpusito на 31.12.09, 13:42:

идеИ
мускУлна
издрЪжливост
предлагаЙте

Препинателни знаци не съм отбелязвал.

Или се придържаи към темата или се разкараи по-добре...

Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 31.12.09 13:52.

КК

31.12.09
13:57

Нещата са ужасно тъжни =( Не знам на какво учат в училищата. Очевидно е, че няма да сте някакви rocket scientists, но това е най-елементарното нещо - познаването на родния език..

31.12.09
16:23

Това дали някои пи6е праввилно на ПС или не няма ни6то об6то с хранителни добавки и бодибилдинг.Наи малкото не му е тук мястото да се коментира.В тая тема поне 3-4 пост-а са изли6тни и само маи се трупат доло цифрите под снимката.
Ами..картофи ориз банан..ябълка...преди Слин-а може да комбинира6 някак тези храни.Протеинът няма зна4ение на коя марка 6те е тои е белтъци..от него видим ефект не се постига за 1-2 месеца.

GR

31.12.09
17:04

казано от Николаи на 31.12.09, 16:23:

Това дали някои пи6е праввилно на ПС или не няма ни6то об6то с хранителни добавки и бодибилдинг.Наи малкото не му е тук мястото да се коментира.В тая тема поне 3-4 пост-а са изли6тни и само маи се трупат доло цифрите под снимката.
Ами..картофи ориз банан..ябълка...преди Слин-а може да комбинира6 някак тези храни.Протеинът няма зна4ение на коя марка 6те е тои е белтъци..от него видим ефект не се постига за 1-2 месеца.

Благодаря ти Николаи, напълно си прав че тук не му е мястото за граматиката... А относно към темата, до колкото те разбирам протеина няма да е излишен, а за храните който са богати на въглехидраи съм долугоре в час, всеки ден си правя Протеинови шейкове богати на въглехидрати, надявам се да са едно добро допълнение към Слин Сеина :)

И ако имам някакви грешки да се извиня предварително, че да няма пак такива коментари за граматиката :)

Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 31.12.09 17:04.

Това дали някои пи6е праввилно на ПС или не няма ни6то об6то с хранителни добавки и бодибилдинг...

Не е точно така... Когато някой не може дори и името си да напише правилно, за мен той няма как да има знания. Съответно - за мен мненията на подобен човек са абсолютно ненадеждни. Хората, които четат и се интересуват от някаква материя, обикновено знаят как да изразяват мислите си правилно в писмен вид. Хората, които имат основни знания, получени в училище, също пишат грамотно. В този смисъл обръщам внимание на твое мнение за последен път. Не сме на едно ниво, съжалявам.

казано от GRENLOULD на 31.12.09, 17:04:

Благодаря ти Николаи, напълно си прав че тук не му е мястото за граматиката...

Принципно - да, но... да пишем грамотно е въпрос на уважение. Виж какво съм написал на НиколаИ.
Длъжен ли съм да чета по няколко пъти нечие мнение, написано с букви и цифри, без препинателни знаци и с правописни грешки в почти всяка дума само за да го разбера какво пита или иска да каже? Не се чувствам длъжен да разкодирам драсканията на хората, които не проявяват малко уважение към мен като пишат грамотно. По тази причина и аз не проявявам уважение към тях.

Колкото до комбинацията ти от хранителни добавки - в съчетание с подходящ хранителен и тренировъчен режим ще ти помогнат да постигнеш желаните цели. Това е... останалото е труд и воля.

31.12.09
17:52

Това дали някои пи6е праввилно на ПС или не няма ни6то об6то с хранителни добавки и бодибилдинг.

Виж сега, по принцип си прав, но ние, редовните потребители, които представяме бб-тийм пред интернет обществото се стараем да наложим един правилен по всички параграфи изказ и все такива хубави неща.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 31.12.09 17:52.

GR

31.12.09
17:52

казано от Кольо Пияндето на 31.12.09, 17:22:

Това дали някои пи6е праввилно на ПС или не няма ни6то об6то с хранителни добавки и бодибилдинг...

Не е точно така... Когато някой не може дори и името си да напише правилно, за мен той няма как да има знания. Съответно - за мен мненията на подобен човек са абсолютно ненадеждни. Хората, които четат и се интересуват от някаква материя, обикновено знаят как да изразяват мислите си правилно в писмен вид. Хората, които имат основни знания, получени в училище, също пишат грамотно. В този смисъл обръщам внимание на твое мнение за последен път. Не сме на едно ниво, съжалявам.

казано от GRENLOULD на 31.12.09, 17:04:

Благодаря ти Николаи, напълно си прав че тук не му е мястото за граматиката...

Принципно - да, но... да пишем грамотно е въпрос на уважение. Виж какво съм написал на НиколаИ.
Длъжен ли съм да чета по няколко пъти нечие мнение, написано с букви и цифри, без препинателни знаци и с правописни грешки в почти всяка дума само за да го разбера какво пита или иска да каже? Не се чувствам длъжен да разкодирам драсканията на хората, които не проявяват малко уважение към мен като пишат грамотно. По тази причина и аз не проявявам уважение към тях.

Колкото до комбинацията ти от хранителни добавки - в съчетание с подходящ хранителен и тренировъчен режим ще ти помогнат да постигнеш желаните цели. Това е... останалото е труд и воля.

Благодаря ти колега, напълно те подркрепям но немисля че съм писал неграмотно, толкова неграмотно, че както казваш  да не се разбира :) Всичко се разбира, просто от бързане съм збъркал :) И да се върнем към темата, последно значи е добре да взема “Слин Сейна” и да го комбинирам със “протеина”... И докато взимам дневните дози да си правя по един Въглехидратен шейк, за да се усвояват добавките  най-добре :)

Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 31.12.09 17:55.

31.12.09
19:34

Братле ако можеш отдели малко повече пари за протеин, защото с това 1 кило си за никъде кажи-речи.Виж на Gaspari MyoFusion 5lb. го има в Българските онлайн магазини около 70 лева, което мисля, че пак се вписва в твоят бюджет.Според мен това ще по-добре от Чемпиън Нутришъна, защото е малка разфасовка и съответно излиза по-скъпо. :)

GR

31.12.09
20:38

казано от incessantforce на 31.12.09, 19:34:

Братле ако можеш отдели малко повече пари за протеин, защото с това 1 кило си за никъде кажи-речи.Виж на Gaspari MyoFusion 5lb. го има в Българските онлайн магазини около 70 лева, което мисля, че пак се вписва в твоят бюджет.Според мен това ще по-добре от Чемпиън Нутришъна, защото е малка разфасовка и съответно излиза по-скъпо. :)

Мхм благодаря ти :)

02.01.10
00:46

казано от GRENLOULD на 31.12.09, 03:15:

Здравейте пичове, днес си поръчах един Slin Sane: silabg.com/bg/5176-GENOMYX-SLINSANE-60-caps.html   и един протеин: Champion nutrition pure whey protein stack: silabg.com/bg/6-CHAMPION-NUTRITION-PURE-WHEY-PROTEIN-STACK.html
Та питането ми е, дали тези два продукта са добра комбинация за покачване на Мускулна маса , сила и издръжливост  :)

протеина може да се комбинира със сякъкви добавки.А ти защо първо купуваш а после питаш кфо,що?Бих искал след като свършиш слин сейна да драснеш един коментар за продукта,ама да е напълно откровен  :)

06.01.10
21:37

И аз си взех Слин Сеин и ме съветваха да вземам на ден по две капсули, сутрин една със овесени ядки (храни богати на въглехидрати) и отново преди тренировка със въглехидратен шеик... А и друго ми е интересно, че като отворих Слина и там има някакво прахче ли какво е точно и аз не знам, та въпроса ми е някой знае ли за какво е!?
И ако може споделете дали е правилно както съм посочил да се приема Слина, при положение че досега не съм го приемал.

06.01.10
22:18

Правилно са те посъветвали. Точно така се приема. Сутрин със овесените ядки и преди тренировка с въглехидратен шейк. Това за “прахчето” което говориш , служи за да не се овлажняват капсулите.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 06.01.10 22:19.

06.01.10
23:37

казано от RodiTrans на 06.01.10, 21:37:

И аз си взех Слин Сеин и ме съветваха да вземам на ден по две капсули, сутрин една със овесени ядки (храни богати на въглехидрати) и отново преди тренировка със въглехидратен шеик... А и друго ми е интересно, че като отворих Слина и там има някакво прахче ли какво е точно и аз не знам, та въпроса ми е някой знае ли за какво е!?
И ако може споделете дали е правилно както съм посочил да се приема Слина, при положение че досега не съм го приемал.

Това първата добавка в живота ли ти е щом не знаеш какво е това “прахче” ?

07.01.10
16:14

казано от WESTA на 06.01.10, 23:37:

казано от RodiTrans на 06.01.10, 21:37:

Това първата добавка в живота ли ти е щом не знаеш какво е това “прахче” ?

Ами наистина ми е първата добавка, макар да се занимавам 4 години със този спорт... А относно прахчето, трябва ли да го разпечатвам и да поръсвам хапчетата или просто така да си стои.

SM

07.01.10
16:19

половината поръсваш върху хапчетата, другата половина в/у порция пържени картофки, за по-добро усвояване!

smacker не се шегувай така, че току виж някой нов потребител ти взел думите на сериозно и направил някоя беля.

RodiTrans по всяка вероятност говориш за едни гранулки които често присъстват в опаковките с хапчета. Тия гранулки са хигроскопични и са поставени там за да обират влагата. В никакъв случай не са за консумация.

07.01.10
17:04

казано от Иван Шишманов на 07.01.10, 16:50:

smacker не се шегувай така, че току виж някой нов потребител ти взел думите на сериозно и направил някоя беля.

RodiTrans по всяка вероятност говориш за едни гранулки които често присъстват в опаковките с хапчета. Тия гранулки са хигроскопични и са поставени там за да обират влагата. В никакъв случай не са за консумация.

Определено ми мина през ума, благодаря ти за точният отговор.

Smacker: наистина си голям шегаджия, тъкмо мислех това да направя което ми каза :D:D Аиде със здраве ;)

11.01.10
00:51

... ;)

Мнението беше редактирано от RodiTrans на 11.01.10 00:55.

GR

11.01.10
00:54

;)

Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 26.04.10 16:47.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1