Холестерола в протеина :)

31.12.09
13:11

Здравейте.Исках да пусна темата в раздела “Често задавани въпроси”,но поради неизвестна за мен причина,там не видях бутонa “Нова Тема”.Вероятно е защото съм сравнително нов потребител и не пиша,а само чета :).На 15 години и половина съм и съм решил да си вземам протеин :).В момента качвам килограми,но за близо 2 месеца и половина съм качил 2-3 килограма,като изобщо не са стабилни.Мога да сваля 1 кг за няколко дена,ако ям само сутрин,обед и вечер.При растежа на мускулите има напредък,но в килограмите - не.В момента съм 175-6 см и 66 кг.Искам да стана поне 71-2-3,преди да почна да изчиствам.Та за протеина :).Притеснява ме това съдържание на холестерол в самият протеин.То е 30mg или 10% от дозата.Въпроса ми е,дали да си търся протеин с по-нисък процент холестерол или този е добре?И другото нещо,което искам да попитам е за коремът.В момента имам мазнини по самият корем и нямат изчистване,докато не почна да свалям.Та в момента коремът ми е горе долу прав и под нивото на гърдите.Искам да попитам дали ще порастне много докато стана 70КГ+,ако правя преси всеки ден?Не искам да стане така,че да се издуе самият корем и после да няма изчистване.И може би забравих да кажа,че съм с 5 дневна програма и 2 дена почивка :).

Темата беше редактирана от D3Co на 31.12.09 13:12.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1