Като сме почнали да коментираме и аз ще се включа. Надявам се градивно ;)
Алегра, прави са момичетата.
1. Тренираш много, но некачествено.
2. Правиш ужасно много ИЗЛИШНО кардио
3. Тренираш твърде продължително
4. С тези тренировки НЕ гориш мазнини, а си във вечно катаболно състояние в “полза” на мускулите
5. Храниш се непълноценно
6. Храниш се еднообразно/ като цяло/
7.Смесваш твърде много храни в едно хранене, което затруднява храносмилането, а оттам и отслабаването
8.Спиш малко
9.Твърде самокритична си
10. Прочети горните 9
Ако искаш да се вслушаш в градивната критика можеш да :
1. Намалиш тренировките до 3 -4 мах
2. Драстично да орежеш кардиото
3. Да намалиш продължителността и повторенията/ кратки но интензивни, мах 30-40 мин/
4. Да елиминираш от храната си - кокоси, ленени семена, сусами, трици, маслинки, семки и бонбонки, сиренца и кашкавали
5.Да започнеш да се храниш с месо, плодове, зеленчуци, яйца. Чисто и просто !
Излез от тоя филм просто.
Подкрепям казаното от момичетата по горе и само да добавя, че според мен е добре да започнеш да закусваш, или ако толкова държиш без закуска, поне след тренировка зареди с пълноценна храна.
Алегри, мисля че Дива е права - малко е бъркоч храната, и много ти е кардиото май ... Например видях авокадо, риба, фасул, лен.... не ти ли става тежичко? Не че аз от време на време не смесвам... но все пак. То и сезонът е доста мърляв. Аз усещам например, че в по-мрачни и студени дни съм по-склонна на грешки. Не знам как е при теб, де. Но наистина трябва да промениш нещо.
28/02/2011
Имало живот в този форум (’щото от дневника ми не си личеше!)
Браво! Чух това което исках да чуя :) Благодаря на всички :)
7:00 топла вода
7:30 чисто кафе
9:00 2 фпх, 2 белтъка, извара, шунка, чай
1:00 доза протеин, яйце, 15 гр. лен, 30 гр. овес, извара
5:00 30 гр. сурови тиквени семки, 2 белтъка
9:30 маруля, 220 гр. тиба тон, зехтин
преди лягане: малко протеин...опитах се да правя палачинка или казано по-точно “от нищо- нещо” и то стана нищо :) и отиде в коша...
тренировка- не; свирене- много, концерти тази седмица- 4. Дупе да ми е яко :)
П.С. Много е мотивиращо да видиш някой и друг коментар...поне за мен! Бях си поизгубила музата, но я намерих :)
П.П.С Храна е бетон, може и по-добре разбира се...но утре!
Мнението беше редактирано от Allegra на 01.03.11 07:29.
казано от Allegra на 01.03.11, 07:21:
1:00 доза протеин, яйце, 15 гр. лен, 30 гр. овес, извара
!
Ето това ядене не може ли да се поизчисти - виж как имаш три източника на протеини.
Ама може разбира се (имаше една такава реклама)...:) Вчера бях много заета, не подготвена откъм храна и това беше най- бързото нещо за приготвяне :)
Честита Баба Марта на всички! Живи и здрави, бели и червени, радостни и засмени :)
Мнението беше редактирано от Allegra на 01.03.11 18:31.
казано от Allegra на 01.03.11, 18:30:
Честита Баба Марта на всички! Живи и здрави, бели и червени, радостни и засмени :)
Честита и на теб, да си румена и засмяна!
Сетих се да те питам. Какви са ти тазгодишните фитнес цели ?
Честит 3-ти март българи:) Имаме си най-хубавата страна с най-хубавия химн на света!
http://www.youtube.com/watch?v=t0onjL6bVbM&feature=related
Утре ще си пиша отчетите :)
Мнението беше редактирано от Allegra на 03.03.11 08:20.
03.03.11
09:15
казано от diva 97 на 28.02.11, 09:49:
Като сме почнали да коментираме и аз ще се включа. Надявам се градивно ;)
Алегра, прави са момичетата.
1. Тренираш много, но некачествено.
2. Правиш ужасно много ИЗЛИШНО кардио
3. Тренираш твърде продължително
4. С тези тренировки НЕ гориш мазнини, а си във вечно катаболно състояние в “полза” на мускулите
5. Храниш се непълноценно
6. Храниш се еднообразно/ като цяло/
7.Смесваш твърде много храни в едно хранене, което затруднява храносмилането, а оттам и отслабаването
8.Спиш малко
9.Твърде самокритична си
10. Прочети горните 9Ако искаш да се вслушаш в градивната критика можеш да :
1. Намалиш тренировките до 3 -4 мах
2. Драстично да орежеш кардиото
3. Да намалиш продължителността и повторенията/ кратки но интензивни, мах 30-40 мин/
4. Да елиминираш от храната си - кокоси, ленени семена, сусами, трици, маслинки, семки и бонбонки, сиренца и кашкавали
5.Да започнеш да се храниш с месо, плодове, зеленчуци, яйца. Чисто и просто !Излез от тоя филм просто.
Дива е снайперист :D Винаги право в целта :)
01/03/2011
8:45 топла вода
9:15 грейпфрут, чисто кафе
10:00 3 гр. карнитин
10:50-11:30 тенировка
12-1 хата йога
2:30 5 оризовки, извара, шунка, кълнове
7:00 2 белтъка
10:00 салата: маруля, репички, зелен лук, чушка, авокадо, хималайска сол
тренировката: Full Body (30 мин.)
4Х10 лицеви
3х10 лег от наклон
3х10 раменна милитари
3х15 плие
3х15 напади
3х10 бицепс
3х10 трицепс
3х15 хиперекстензии
3х15 вис
3х15 абдуктор
3х15 адуктор
3х15 тапинг
и понеже свърших по-бързо от предвиденото и трябваше да чакам за йога така или иначе имаше 15 мин. спининг
02/03/2011
@ дива- новите “цели” са като старите- АЗ да се харесвам :) също така искам да правя разни готини неща като продължително каране на байк без ръце, лицевите да ми се постегнат, 5-10К, издръжливост по-принцип, и да спра да претренирам.
8:00 2 чаши топла вода
9:00 30 гр. овес, 15 гр. лен, 1 яйце, 2 белтъка, какао, извара, чай
12:00 2 белтъка
1:30 банан
5:30 40 гр. тиквени семки сурови
9:30 салатище: зелен, маруля, рукола, зелен лук, репички, зехтин, 220 гр. риба тон
преди лягане: 3 белтъка
тренировка няма.
* след днешния концерт една жена от публиката дойде и ми каза, че съм я разплакала с последната пиеса която свирих :) Не че искам да разплаквам хората, ама е много яко :)))))
** направих си още един един пиърсинг на дясното ухо и заради него ли..или заради емоциите след концерта ама не можах да спя
Мнението беше редактирано от Allegra на 03.03.11 15:17.
Днес съм на тренировка- оле, оле! Ще се разбия от кеф :))))))))))))))))))))
03/03/2011
5:45 топла вода (не можах да спя и реших поне да стана :( )
6:00 ябълка, оризовка с извара, 2 белтъка
7:30 чисто кафе
8:00 3 гр. карнитин
8:45-9:45 тренировка I
11:30 85 гр. киноа, пилешко, маруля и зеле неовкусени
2:30 2 белтъка, 30 гр. сурови тиквени семки
4-5:30 ми беше нещо м/у гладно и нервно и постоянно дъвчех нещо: дъвка, чай, белтък, лимон с канела и стевия, 1/2 грейпфрут, пак дъвка....
5:30 3 гр. карнитин
6-7 тренировка II
8:00 салатище: маруля, зелен, рукола, зелен лук, репички, лук на грила, пилешко, зехтин, хималайска сол, ментов чай
тренировка I:
разтяжки
4х10 лицеви
3х10 флайс на ш.т.
3х10 single shoulder
3х15 плие
3х15 бг клек
3х10 бицепс
3х10 трицепс
3х15 хиперекстензии
3х15 вис
3х10 горен скрипец
3х10 гребане на машина
3х15 суинг
3х15 напади
3х15 ръце напред
3х15 ръце настрани
и понеже пак ми отне около 30 мин., имаше 10 мин. кростренажор интервали 15/15;20/20;30/30
разтяжки
тренировка II:
45 min cycling intervals
15 min. abs
* тренировката е обемна, а ми отнема доста кратко време. Вярно, става доста интензивна..на моменти ми се повръща но не ми харесва че ми отнема около 30 мин. само. Какво да променя? Да увелича тежестите, сетовете или повторенията???
** хималайската сол много ми харесва! Аз я усещам МНОГО по-различно от обикновенната...вкуса е много фин и не се усеща колкото обикновенната сол!
*** днес не мога да кажа, че ме гони глад...по-скоро си е ПМС :)
**** и преди някой да ме е набил заради 2-те тренировки днес, искам да се защитя с това, че утре няма да тренирам!
***** промените в режима много ми харесват; пласебо ефект или не- усещам се по-стегната и си усещам мускулите как се съкращават при движение...абе незнам дали го обясних правилно, ама чувството е готино :)
Предполагам, че “да се харесвам” означава да намалиш мазнините и обема на краката и да се стегнеш. Аз бих направила следното:
1. Тренировка за крака мах. веднъж седмично с умерени тежести, базови упражения/клек, тяга, напади, добро утро и толкоз /, в някои от следните варианти:
- 5 х 5
- 4 х 8
- 3 х 10
мах. 30-35 повторение на упражнение
2. Силова тренировка за горна част с тежко + кардио ,пак веднъж седмично. Тука можеш да тренираш и по-обемно и по-тежко. Упражненията пак опростени - скрипец,гребане, раменни преси в различни варианти, бицепс, лежанка.
3.Една или мах 2 интензивни тренировки, тип комплекси. БЕЗ ДА ТРЕНИРАШ КРАКА
- лицеви
- кофички
-планкове
-скокове
-въже
-тичане
-спининг
-колело
-бърпи
и прочие
С това постоянно обемно натоварване на краката няма как да намалеят
П.П Храната пак е каша, особено закуската
04.03.11
09:58
Алегра,
страхотно, че така си развълнувала жената, мисля, че човек за това живее- да бъде оценен и забелязан..:)
Към Дива- Зузана много тренира краката си, а не са големи.
Може би да прави като тренировките на Зузана и да види дали нещо ще се промени.
казано от Joyplovdiv на 04.03.11, 09:58:
Алегра,
страхотно, че така си развълнувала жената, мисля, че човек за това живее- да бъде оценен и забелязан..:)
Към Дива- Зузана много тренира краката си, а не са големи.
Може би да прави като тренировките на Зузана и да види дали нещо ще се промени.
Зузана е дребна има бетонен режим на хранене и пие мноого добавки. Ние простосмъртните не можем го постигна и по добре да не рискуваме :P Много сме лабави откъм хранителна дисциплина
@ diva, защо толкова малко повторения за крака? Аз си мислех айде не 60, но поне по 30 или 15 с по-голяма тежест! Тази седмица правя Full Body през ден и за долна част имам 4х15 нещо си...незнам за краката, но д-то се стяга :) Това 5х5,4х8,3х10 ми се вижда много удачно за горната част. Мислиш ли, че има значение как ги разпределя тренировките в седмицата? Аз ще взема да съчиня нещо и да го пусна за коментар (пък дано някой коментира хаха).
@Joyplovdiv, за един артист е много голямо признание да развълнува някой до такава степен! Всичките часове свирене в един момент се забравят :) Ех, Пловдив, Плодвив как ми липсва (sun).
04/03/2011
7:30 топла вода
8:00 100 гр. елда, 112- гр. риба тон
9:00 филия пх намазана с масло
1:30 салата: рукола, чушка, ябълка, зеле, авокадо, 110 гр. риба тон, лимон, зелен чай
5:00 лимон с канела и стевия, зелен чаЙ
9:00 салата: маруля, рукола, 1/2 глава лук на грил, зелен лук, пилешко, зехтин
по-късно: 1/2 протеинова питка
тренировка- няма :)
* ПМС е в пикът си...чак не мога да стоя около себе си, пък незнам за другите :)
** тук мъжете да не четат: опитва се да ми дойде...да видим кога ще се отприщи...иначе много ме дразни и мъчи това “ще ти дойда, няма да ти дойда”
*** що ми се струва, че доста хапнах вчера...може би защото е така!!!
казано от Allegra на 05.03.11, 18:49:
@ diva, защо толкова малко повторения за крака? Аз си мислех айде не 60, но поне по 30 или 15 с по-голяма тежест! Тази седмица правя Full Body през ден и за долна част имам 4х15 нещо си...незнам за краката, но д-то се стяга :) Това 5х5,4х8,3х10 ми се вижда много удачно за горната част. Мислиш ли, че има значение как ги разпределя тренировките в седмицата? Аз ще взема да съчиня нещо и да го пусна за коментар (пък дано някой коментира хаха).
@Joyplovdiv, за един артист е много голямо признание да развълнува някой до такава степен! Всичките часове свирене в един момент се забравят :) Ех, Пловдив, Плодвив как ми липсва (sun).
Мила, както ти писах по-горе. Ти непрекъснато правиш обемни тренировки за крака и те стават обемни макар и саркоплазмено. Ако съдя по себе си когато тренирах с много повторения, краката стават хем големи, хем пухлести визуално, а същевременно твърди като камък. С малкото повторения стават само последното, няма задържане на води, гликогени и прочие и визуално изглеждат по-добре и не си пребита от тренировката.
06.03.11
11:45
Алегра,
наистина ние пловдивчанките сме за завиждане, много е спокойно тук, нямаме такива зловещи ПМС като варненските или американските..:), е имаме неща, които ни липсват- напр. мъжете ни не са на такова високо ниво, каквото е нашето, но няма пълно щастие...:)
В мига в който престанеш да обръщаш внимание на ПМС ти, ще изчезнат и симптоми и всичко, най-много да задържиш 500г. вода,което е нищо просто...
Също така при тия дълги тренировки, малко храна, не знам, аз няма да мога да мигна от стрес...
Също храната- дано не се обидят хората от ББ тийм, но най-добре е без тия изчисления, аз сега отивам на хижа Здравец и една от целите ми е да обядвам боб, макар че го правят с брашно...
Не се имам за капацитет, че да ти давам съвети, но пък съм се чувствам доста добре, та затова си позволявам...
06.03.11
11:50
казано от Joyplovdiv на 06.03.11, 11:45:
Алегра,
наистина ние пловдивчанките сме за завиждане, много е спокойно тук, нямаме такива зловещи ПМС като варненските или американските..:) .....
Хеххх - тези изводи пък от къде дойдоха?
05/03/2011
9:30 топла вода
10:00 1/2 грейпфрут, 2 белтъка, зелен чай
12:00 кафе + мляко, 2 овесени бисквити
2:30 3 гр. карнитин
3-4 тренировка
5:00 рукола, пилешко, яйце, белтък
8:00 салата навън: трева, тиквени семки май имаше, месо
тренировка:
3х12 лицеви
в СС:
3х (15 абдуктор- 15 адуктор)
3х (8 долен скрипец- 8 вертикален)
3х (15 лег преса- 15 кърл)
3х (8 лег от наклон- 8 раменна)
3х (15 плие- 15 напади)
3х (8 разтвор в страни- 8 единично гребане)
3х (15 суингс- 15 бг клек)
3х (8 ренегатско с крака на пейка (2х10 кг.) - 12 повдигане на таз от лег)
3х (8 бицепс- 8 трицепс)
3х12 лицеви
2х1.5 мин. централна опора
Мнението беше редактирано от Allegra на 07.03.11 07:05.
06/03/2011
9:30 топла вода
10:00 зелен чай, 1/2 грейпфрут
10:30 2 фпх, 2 белтъка, 1/2 жълтък, 30 гр. шунка
4:00 маруля, пилешко, киноа, 2 оризовки докато стане пилешкото на грила
8:00 маруля, риба
по-късно протеинова вафла + протеинов кекс
тренировка няма
* ходих на масаж днес и ми откриха много възли по цялото тяло. Ужасно.
** ПМС-а още ме мъчи и все още не ми идва...затова имаше оливане вечерта с протеин
*** нещо ми е много еднообразна храната салата + пилешко и даже не ми е вкусна вече :( Ама аз какво ли се оплаквам, има толкова хора дето се хранят така от години...трай бабо за хубост е казал народа!
**** незнам дали вметнах, че нещо не съм У ред в последно време...пролетна умора ли е, какво е незнам но съм МНОГО изморена. Заспивам изморена и се събуждам още по-изморена! Спя нормални часове, но хич ме няма.
***** Бях на концерт тази вечер, един българин перкусионист беше дошъл тук :) Аз само дето не замъкнах бг знамето да го увисна в концертната зала :) Голям кеф беше концерта, особено имаше една пиеса за бг тъпан:) На коктейла след концерта се оказа, че аз бях единствената българка на този концерт (като изключим изпълнителя де)....срам и позор! Както и да е :) Винаги съм се гордеела, че съм българка, ама днес беше на квадрат :)
****** Трябва да почна да пия карнитин и в НЕ тренировъчни дни...ама все забравям!!!!!
казано от Allegra на 07.03.11, 06:37:
06/03/2011
незнам дали вметнах, че нещо не съм У ред в последно време...пролетна умора ли е, какво е незнам но съм МНОГО изморена. Заспивам изморена и се събуждам още по-изморена! Спя нормални часове, но хич ме няма.
Хората се убиха да ти пишат, ти пак си продължаваш...Искаш ли да си направим с теб един експеримент? Довечера изяждаш една ОГРОМНА чиния с паста. Забрави за протеини, забрави за пилешко, забрави за салати. Направи си спагети, макарони, или каквото и да е там по твой вкус. Както ги обичаш. Ако искаш с доматен сос и кайма, ако искаш с масло, захар и сирене като едно време. Забрави за грамажи, за съотношения мазнини и белтъчини и всякакви глупости. Ама порцията да е доволна. Все едно от утре спират да продават спагети по всички магазини по света и това ти е последния шанс да изядеш ГОЛЯМА порция от тях. И утре да видим дали ще имаш енергия.
Ани, недей ме предизвиквай че наистина ще го направя :) Незнам дали е от липса на храна, защото нямам остри пристъпи на глад.
Мнението беше редактирано от Allegra на 07.03.11 15:59.
07.03.11
20:19
Алегра мила, защо не послушаш веднъж Анелия- мисля, знаеш каква уникална спортистка е, най-вероятно знае за какво говори...:)
Алегра, мернах в дневника ти, че си спряла Диането. Браво за което :) Чувстваш ли се по-лека? При мен след спирането му (отдавна беше) “изтекоха” няколко кила задържани води и глупости (puke)
Атомче, радвам се че сред нас отново :)
Спрях го преди месец и сега нещо не ми идва, но иначе не мога да отчета кой знае колко голяма разлика отностно как се чувствам. По-скоро ме притеснява това че всички спрели Диане-то получават кисти и акне отново, което ме кара да настръхвам! Дано не се получи при мен!!!
07/03/2011
Не успях да изпълня заръката на Ани отностно въглените, щото нямах време :(
6:45 топла вода
7:00 1/2 чисто кафе, 1/2 грейпфрут
7:30 4 гр. карнитин
8-9 тренировка
[презентация]
12:00 чисто кафе, протеинов бар
1:30 1 girl scout cookie (до сега само по филмите ги бях виждала хаха), пак кафе
3:00 кренвирша от един хот дог
5:00 наи-накрая в къщи: маруля, пилешко, зехтин
9:00 маруля, авокадо, 120 гр. шунка
тренировката:
3х15 вис
4х20 хиперекстензии на страни
3х15 хиперекстензии
4х10 клек
4х10 напади
4х10 кърл
10 мин. HIIT кростренажор (15/15;20/20)
*един час..ама какъв! Супер интензивна тренировка...тоя клек си викам “Нищо работа 10 повторения!” ДА БЕ! Въздухът ми свърши още на 2-рата серия хаха:)
** въглехидратите ми бяха малко като за тренировъчен ден, но нямах никакво време! Много ми стана тъпо, че не можах да хапна след тренировка...ама закъснявах за презентация...
Честит 8-ми март дами! Хармония, баланс и спокойствие желая
Мнението беше редактирано от Allegra на 08.03.11 19:38.
Типично в стила “анти 8-ми март”, вчера един индивид от мъжки пол ми се “изрепчи” във фитнеса...Заради такива като него, световното мнение за Американската нация страда и ще продължава да страда! Тренирам си аз, и идва време да правя флайс та ми трябваше лежанка. Беше доста нагъчкано във фитнеса по това време, но на долния етаж (там където бях аз) видях една свободна лежанка. Запътих се аз натам и си оставям водата и кърпата и се запътвам към дъмбелите...Точно в този момент тоя индивид идва и с някъв грозен тон ми се сопка защо съм му взела лежанката и как да ходя да си намеря друга лежанка...Отвратително! Даже не го и слушах какво ми каза, извиних се и отидох на 2-рия етаж! Аз откъде да знам, че той я ползва..нито го видях на лежанката, нито имаше нещо на нея за да разбера че е на някой....
Иначе 8-ми март премина така:
08/03/2011
8:15 топла вода
8:40 ананас, котидж, зелен чай
10:30 чисто кафе, 4 гр. карнитин
11:40-12:40 тренировка
[10 гр. шоколад]
1:45 3 фпх, козе сирене около 60 гр., 56 гр. шунка, 30 гр. киноа
6:00 30 гр. сурови тиквени семки
9:00 неовкусена салата: маруля, риба
тренировката:
4х30 янда
2х60 извивки с лост
4х12 повдигане на крака от лег
4х8 долен скрипец
4х8 вертикален
4х8 гребане на машина
4х8 вертолет
4х10 флайс
20 мин. кростренажор (5 мин. умерено, 10 мин. ХИЙТ, 5 мин. умерено)
Мнението беше редактирано от Allegra на 10.03.11 01:21.
Последните 2 дни не съм доволна от хранителния си режим. Изпитите ми мотат главата и нямам време да ям, пък и ми се струва че залитнах към стар навик- грешното комбиниране на храни!
09/03/2011
6:45 топла вода
7:00 доза протеин, 15 гр. лен, кокосово мляко за разбъркване, ябълка и парче ананас
1:00 фрапе без захар
3:00 маруля, риба, киноа, оризовка с козе сирене докато чакам
7:00 30 гр. сурови тиквени семки
10:30 маруля, авокадо, 150 гр. шунка
тренировка- няма.
*Пак ми се струва много храната.
10/03/2011
8:15 топла вода
8:30 около 30 гр. гранула, 15 гр. лен, 3 фпх, козе сирене, шунка
2:00 другата 1/2 от неподсладеното фрапе
2:30 4 гр. карнитин
3-4 тренировка
5:15 маруля, 200 гр. пилешко, зехтин
9:45 маруля, 200 гр. пилешко, зехтин
тренировката:
3х15 повдигане на крака с ш.т.
4х25 страничен планк
3х15 супермен
4х10 плие
4х10 суинг (16 кг.)
4х10 бедрено разгъване с ш.т.
4х10 тръстерс
20 мин. пътека (5 мин. умерено, 10 мин. интервали 20/20;30/30, 5 мин. умерено)
10 мин. кростренажор HIIT (15/15)
казано от Allegra на 10.03.11, 18:15:
Последните 2 дни не съм доволна от хранителния си режим. Изпитите ми мотат главата и нямам време да ям, пък и ми се струва че залитнах към стар навик- грешното комбиниране на храни!
*Пак ми се струва много храната.
Пък на мен ми се вижда ужасно малко твоята храна.
Hiya, последните 3 дни имах изпити и хранителния ми режим пострада :( Намалих и тренировките по препоръка на момичетата тук и съвсем не съм в час напоследък :)
П.С. Днес във фитнеса чух една жена да си говори с друга как тичала всеки ден по 90 мин...и това ако не е претрениране....
....след тези три страници ми се скараха сериозно и аз взех че този път го взех под внимание и сега се опитвам да променям тренировки и хранене...
...и не мога да се спра тези дни! Само съм по пътищата и все не ми остава време за ядене! Аман вече!!!!
11/03/2011
8:00 топла вода
8:30 1/2 грейпфрут, 2 белтъка, зелен чай
9:30 4 гр. карнитин
10:10-11:10 тренировка
12:15 2 овесени бисквити, доза протеин, кокосово мляко за разбъркване, какао, канела, зелен чай
4:30 зеленчуци на пара- броколи, аспержи
6:30 30 гр. сурови тиквени семки
9:00 маруля, сьомга с мнооого подправки, обилно зехтинец
10:00 200 гр. пилешко
тренировката:
3х30 в-преса
4х12 молитва
3х20 хиперекстензии на страни
4х8 ренегатско с крака на пейка (2х10 кг.)
4х10 лицеви
4х8 лег от наклон
4х8 лег на ш.т.
4х8 раменна
4х8 single shoulder
4х10 флайс на ш.т.
20 мин. спининг (5 мин. умерено, 10 мин. HIIT 15/15, 5 мин. умерено)
* тренировката изглежда нищо работа, ама ми взе тока...буквално!
Мнението беше редактирано от Allegra на 12.03.11 07:04.
Браво бе. Вслуша се най-после :D Има и бонус съвет - не се тегли, мери и не смятай калории поне 2 седмици. На бас, че ще се учудиш от резултата ;)