Дневникът на inis9 (Финал за 2010)

Темата е заключена.
Прескочи до:

05.02.10
18:14

Ахой и днес,

вчера ми беше зле и помислих, че съм хапнала повече и затова...днес ми е още по - зле, на обяд щях да припадна в метрото - нали съм умна, днес сутринта се чувствах адски уморена и вместо да чистя колата от леда и да дзиндзирикам, реших да ходя до работа с метрото...Едва изкарах до обяд на работа, прибрах се - тежко прибиране беше, легнах и заспах. Единственото, което е по - добре сега е, че не ми се спи много.
Кой знае какво е пък сега, тресе ме, вие ми се свят и ми е лошо. Поне ядох - препечени филийки с масло и мед...Главата ми бучи и така....май няма да мога да тренирам тия дни, като парцал съм.

05.02.10
18:18

Защо не посети лекар? Бързо оздравяване!

06.02.10
17:20

Анелия, не зная дали заради твоя пост, но днес съм много по - добре. Само съм уморена и се усещам не във форма. Надявам се до утре нищо да ми няма.
Вчера пропуснах репетицията, а днес - тренировката. Жертвах се, така да се каже, в името на здравето...

06.02.10
17:54

казано от inis9 на 06.02.10, 17:20:

Анелия, не зная дали заради твоя пост, но днес съм много по - добре. Само съм уморена и се усещам не във форма. Надявам се до утре нищо да ми няма.
Вчера пропуснах репетицията, а днес - тренировката. Жертвах се, така да се каже, в името на здравето...

Естествено, че така ще направиш - здравето ти е по-важно, а и сега отново е плъзнал някакъв вирус, така че се пази и пий нещо профилактично! Аз също ти благодаря за съветите, които си дала на гаги, ще се възползвам и аз от тях! Хайде и да се оправяш!

07.02.10
16:38

Хей, девойки, оправих се и още как!

Тренировка:

Бърпет + ренегатско + лицева/x 8 + 1 клек;
Бърпет + ренегатско + лицева/x 7 + 2 клекa;
Бърпет + ренегатско + лицева/x 6 + 3 клекa;
...
Бърпет + ренегатско + лицева/x1 + 8 клекa.
Ей тая част беше за загрявка. Наведнъж толкова лицеви (нали, за цели лицеви говорим) не мога да направя, но така ми дойдоха супер. И, не завърших последна, даже се изстрелях и по-напред в класацията.

И после:

7 кръгчета от :
Ab wheel от коленe x 10 - старах се всички повторения да са като по учебник, отдавна не съм правила колелце;
Суинг със 16 кг. пудовка x 10;
Повдигания на таза на въже x 10 - нещо като вертикална обратна коремна, но със засилка :lol: ;
Глутеус мост на един крак x 10 на крак;
Ренегатско на лакти x 10 на ръка;
Отпади x 10 на крак.

Така...трябваше да се направят 5 кръгчета и после до 10-тото по желание. След петото, което завърших с много добро време, мислех да не правя повече. Но се оказа, че има още цели 20 мин до края, така че починах десетина минути и направих още 2 кръгчета, полека, без да бързам.

Ентусиастите направиха 10 кръгчета.

Така е, когато не са замесени раменете, тренировките ми вървят по - успешно.

После - кафе. За Рени (irenaiv) кафе, за мен кафе със солена палачинка. Не бях закусвала и бях полуумряла от глад. Прибрах се и се нахвърлих върху хладилника...:lol:
Малко разбутах НВД-то, ама к`во да правиш.

Ей такива недели обичам.

EDIT:

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/42817/
http://www.youtube.com/watch?v=a5tOJaZph0E
Слагам видеото на Лазар, на което се вижда, че поне някои от “колелцата” хич не са ми като по учебник :))))

Мнението беше редактирано от Инис на 07.02.10 18:24.

08.02.10
05:22

Мисля, че ще й се пробвам на тази тренировка :)
Много добре изглежда!
И...колелцата ти са си супер. Зае*и учебника :)

08.02.10
18:08

казано от Limka на 08.02.10, 05:22:

Зае*и учебника :)

Ау, Лим, това изказ на възпитана млада дама ли е?!
:lol:

Днес - мускулна треска на корем, трицепс, гърди и рамене, като раменете ме и болят. Щях да ходя на тае бо, но днес нещо не ми е ден. Другата седмица ще ида :)

09.02.10
07:59

Тренировка, детерминирана от мускулната треска. Сутринта бях даже по - зле.

1. Тяга със 70 кг. - 3 х 5 - надхват, без последните 3 повторения. Определено бележа спад, защото ме умори. Доскоро не я усещах на 70 кг. и дума не можеше да става да я правя със смесен хват;
2. Обратни коремни 2 х 10, 9 - измъчени, имам силна мускулна треска на корема;
3. Изометричен клек 3 серии - не зная по колко, между 30 сек. и 1 мин.;
4. Обръщане с изтласкване с 30 кг. - поне 3 х 5, може на места и по повече повторения да са били + 3 оувърхед клека;
5. Подскоци на пейка - доста.

Лека тренировка. Не бях разсеяна уж, но щом не съм обърнала внимание на повторенията и сериите, явно съм.
Раменете ме болят.

Мнението беше редактирано от Инис на 09.02.10 07:59.

09.02.10
18:17

Ще си следя храната малко...

тренировка (по - горе)
09,30 - 50 гр. кашкавал, 20 гр. шунка;
13,30 - 1 пилешка пържола от бут, 1 наденица, 20 гр. кашкавал, 200 гр. зеле;
19,00 - пилешка супа (основно пиле в супата :lol:), 20 гр. сирене, 1/2 кренвирш, 200 гр. айсберг..и няколко глътки прясно мялко.

Вода - обичайно за тренировъчен ден - над 4 л.

10.02.10
20:42

Днес - танци.

Храна:
10,30 - 1 голяма ябълка;
11,00 - 2 филийки Вита с горчица, 20 гр. филе, 30 гр. кашкавал;
14,00 - 100 гр. свинска шунка, 150 гр. извара, 200 гр. кисело мляко;
танци
21,30 - 1 пилешка супа, 30 гр. сирене, 1/2 наденичка, 3 люти чушчици.

Вода - ок. 2,5 л.

11.02.10
10:10

Тренировка:

Скрипец надхват с ластик 2 х 8-9, няколко набирания надхват с ластик, подхват със задържане в горна точка 3 серии + планково ренегатско 3 х 6, 5, 5;
Преден клек 3 х 5, 5, 7 с 45; 50; 60 кг.;
Обратни коремни със 6 кг. дъмбел 3 х 10 + външни ротации с 2 кг.;
Изхвърляне с лоста;
Обръщане с изтласкване - 3 повт. на 40 кг.;
Изометричен клек 3 серии;
Разни клекове с малкия лост...;
Разтяжки за гръб и рамене.

Мнението беше редактирано от Инис на 11.02.10 19:12.

11.02.10
17:35

С храната - зле.

тренировка - по - горе;
10,00 - 2 филийки Вита, намазани с Филаделфия, 30 гр. бекон, 150 гр. извара, 200 гр. кисело мляко;
11,30 - 2 банана, 1 ябълка;
14,30 - 2 филийки Вита, намазани с Филаделфия, 30 гр. бекон, 30 гр. шунка, 30 гр. кашкавал;
17,00 - 2 филийки Вита, горчица, 20 гр. бекон, 20 гр. кашкавал;
17,30 - 100 гр. кекс;
19,00 - супа от коприва с яйце.

Много съм гладна. Още съм гладна. Яде ми се сладко, та ми се вие. Макар че, като изключим кекса, всичко останало е ОК, макар и множко.
Намалила съм водата. Днес едва ли съм изпила повече от 3,5 л., а е тренировъчен ден...

Мнението беше редактирано от Инис на 11.02.10 17:36.

12.02.10
20:26

Ммм, зле храната. Не мога да се справя.

10,00 - 1 баничка, 1 кифла с шоколад, айран - много ми се ядяха....
18,00 - 1 багета, 1 земел (бял), малко масло, супа от коприва, 50 гр. дробчета, 20 гр. сирене, 2 хапки руска салата, малко мед и 100 мл. прясно мляко.
После танци 2 часа.
Вода - ок. 3 л.

fire.is.my.nature

12.02.10
20:30

казано от inis9 на 12.02.10, 20:26:

Където има навик ,има и отвик :)

12.02.10
21:50

казано от fire.is.my.nature на 12.02.10, 20:30:

казано от inis9 на 12.02.10, 20:26:

Където има навик ,има и отвик :)

Абе не е съвсем така...По-скоро където има въглехидрати има и глад, ама където има лишения се стига до преяждане. Инис е от по-нормалните женски, дето не пощуряват от една кифла. Ама май на всички периода е хлебен напоследък.Имам сериозни съмнения, че слагат нещо в тази пшеница и те дрогират

ET

13.02.10
09:47

казано от diva 97 на 12.02.10, 21:50:

Имам сериозни съмнения, че слагат нещо в тази пшеница и те дрогират

И аз съм се замисляла на тази тема/не само за да си оправдая лакомията за тесно/-щом слагат във фаст-а ,във всяквите вафли,кроасани и нз какко...що не и в хляба...

14.02.10
16:20

Значи аз така се дрогирах вчера, че....:lol:

Днес тренировка.

Загрявка: по 30 сек. от:
- ритник с десен крак;
- ритник с ляв крак;
- гребане със 16 кг. пудовка;
- страничен планк (дясно);
- страничен планк (ляво);
- нещо като обратен супермен - идея си нямам как се казва;
- кобра.
И това няколко пъти.

После табата:
Аз, в качеството си на виден пораженец, пропуснах 3 кръгчета от табатата:

Табата :
суингове със 16 кг. + бърпети без лицева +
тръстъри с 5 кг. дъмбели + планково ренегатско;
4 табати една след друга, общо 16 мин.

Както казах, аз пропуснах 3 кръгчета, т.е. почти цяла табата от последната. А и на мен се паднаха най - леките дъмбели с утешението, че все пак ме болят раменете :))) Вече мога да очаквам да ми отстъпват и място в градския транспорт :lol:

После малко изометрия - напади, клек, планк + разтяжки.

За жалост закусвах обилно, и то въглехидратно, и леко ми се повдигаше през цялото време. Има време, ще се кондиционирам и аз :))))
Следващия път ще пропусна закуската със сигурност.

После починах и се включих в забавата, наречена стойки на ръце. Та правих и аз кълбета и стойки. По едно време трябваше да правим планкови ренегатски, но мен ми дойде до гуша от планкове и направих 3 х 5 лицеви. Накрая колелце.

Добре ми дойде. Храната довечера.

Мнението беше редактирано от Инис на 14.02.10 17:52.

14.02.10
16:45

казано от Etcetera. на 13.02.10, 09:47:

казано от diva 97 на 12.02.10, 21:50:

Имам сериозни съмнения, че слагат нещо в тази пшеница и те дрогират

И аз съм се замисляла на тази тема/не само за да си оправдая лакомията за тесно/-щом слагат във фаст-а ,във всяквите вафли,кроасани и нз какко...що не и в хляба...

Точно в хляба, защото е най-консумирания продукт.Чудесен начин да дрогират възможно най-много хора. Не става въпрос само за лакомия. От хляба едно време никой не е пощурявал, а сега с колкото хора говоря всички имат такива наблюдения.Егати странното

IR

14.02.10
16:51

Поли,добре сте се позабавлявали гледам  :)  След предната неделя,цяма седмица не можах да ида до залата.Чак към четвъртъка,даже по-скоро петъка бях по-добре  :lol:

14.02.10
18:37

Наистина може да ти се объркат тренировъчните планове...аз сега съм супер, вече ми се тренира :)
Беше зареждаща тренировка. И ти, и S_L бихте отбой : ))))

Храна:

11,00 - 1 и 1/2 багета с масло;
12,30 - тренировка - никакви багети преди тренировка повече, не можа да се смели проклетата багета до тренировката;
16,00 - дробчета с мед, салата домати със сирене и зехтин;
18,00 - супа топчета, малко руска салата, 1/2 багета с масло, малко пиле, 20 гр. сирене, мед на върха на ножа.

Вода - ок. 3 л. Докато си легна, ще станат 3,5 поне.

IR

15.02.10
05:29

казано от inis9 на 14.02.10, 18:37:

Наистина може да ти се объркат тренировъчните планове...аз сега съм супер, вече ми се тренира :)
Беше зареждаща тренировка. И ти, и S_L бихте отбой : ))))

Храна:

11,00 - 1 и 1/2 багета с масло;
12,30 - тренировка - никакви багети преди тренировка повече, не можа да се смели проклетата багета до тренировката;
16,00 - дробчета с мед, салата домати със сирене и зехтин;
18,00 - супа топчета, малко руска салата, 1/2 багета с масло, малко пиле, 20 гр. сирене, мед на върха на ножа.

Вода - ок. 3 л. Докато си легна, ще станат 3,5 поне.

Ооооо,не се и съмнявам,че е била зареждаща тренировката.Пък ние бихме отбой....като сме слабачки-така...Ама сега трупкам смело килца/с усилия да не се психирам от този факт/,като силно се надявам да е мускулчета и по-натам пак ще се пробвам с надеждата да не “умра” рано-рано...
Гледам сега менюто ти....как се правят тия дробчета с мед?Изглежда ми невъзможна комбинация и ми стана интересно...

15.02.10
08:36

Хайде, хайде, Рени...
Не знам за дробчетата, ядох ги навън, но предполагам, че просто се добавя мед при задушаването.
Такива пържоли са много вкусни, обаче - преди да ги метнеш на скарата, ги намазваш с малко мед и стават просто божествени - няма по - голяма вкусотия...

15.02.10
18:24

казано от inis9 на 15.02.10, 08:36:

Хайде, хайде, Рени...
Не знам за дробчетата, ядох ги навън, но предполагам, че просто се добавя мед при задушаването.
Такива пържоли са много вкусни, обаче - преди да ги метнеш на скарата, ги намазваш с малко мед и стават просто божествени - няма по - голяма вкусотия...

И мен ме озадачиха тези дробчета с мед...интересна комбинация ще е, а иначе преди доста време бях опитвала една хапка /тъй като бях скептична към комбинацията/ запечено сирене с мед, ноооо ми се стори уникална тогава! :)

IR

15.02.10
18:32

Сега като ви чета се сетих,че майка ми навремето правеше лютеницата с мед....беше уникална.

15.02.10
18:35

казано от irenaiv на 15.02.10, 18:32:

Сега като ви чета се сетих,че майка ми навремето правеше лютеницата с мед....беше уникална.

еееее това не го бях чувала като комбинация...идея нямам как ще е на вкус, а преди като бях малка си мажех доволно количество филийки с масло, сол и лютеница и беше много вкусноооо, ама тази комбинация отдавна не си я спомням...Как да се пречупя с това масло и как въобще да го добавя към ястията си?

Мнението беше редактирано от S_L на 15.02.10 18:35.

IR

15.02.10
18:41

казано от S_L на 15.02.10, 18:35:

еееее това не го бях чувала като комбинация...идея нямам как ще е на вкус, а преди като бях малка си мажех доволно количество филийки с масло, сол и лютеница и беше много вкусноооо, ама тази комбинация отдавна не си я спомням...Как да се пречупя с това масло и как въобще да го добавя към ястията си?

И аз това се питам....пък ако знаеш колко са вкусни яйца с масло на тефлонов тиган.Предполагам,че като има масло ще е и доста по-засищащо.Имах един период от 1 месец,като якарах и аз на ВМ,ама почти нямам спомен какво беше.А лютеницата си беше един път....изобщо нямаше вкус на мед.Някой път,когато майка ми е по-наблизо/доста е далеч в момента/ ще я накарам да направи такава да си я припомня.Пък лукса наречен “филийка с лютеница”скоро си позволих да ям....в къщи купуваме от ръжения хляб на Нилана и си мацнах мин.седмица 1 филия от ръжения хляб с диетичната лютеница и сиренце.Еееее...нямаше такъв кеф  %-P

15.02.10
18:47

казано от irenaiv на 15.02.10, 18:41:

казано от S_L на 15.02.10, 18:35:

И аз това се питам....пък ако знаеш колко са вкусни яйца с масло на тефлонов тиган.Предполагам,че като има масло ще е и доста по-засищащо.Имах един период от 1 месец,като якарах и аз на ВМ,ама почти нямам спомен какво беше.А лютеницата си беше един път....изобщо нямаше вкус на мед.Някой път,когато майка ми е по-наблизо/доста е далеч в момента/ ще я накарам да направи такава да си я припомня.Пък лукса наречен “филийка с лютеница”скоро си позволих да ям....в къщи купуваме от ръжения хляб на Нилана и си мацнах мин.седмица 1 филия от ръжения хляб с диетичната лютеница и сиренце.Еееее...нямаше такъв кеф  %-P

Сещам се на едно от състезанията на Сървайвър последния сезон имаше търг за купуване на храна. Едната комбинация беше намазани филийки с българска домашна лютеница с домашно сирене, ако знаеш как се израдваха участниците, много повече отколкото на торта или някаква мръвка - това си е класика... :) :) А как се чувтсваше ти на ВМ? Имаше ли адапционен период и какво най-често консумираше тогава? Като цяло впечатленията ти какви бяха, ако си спомняш разбира се...? Инис, съжалявам за спама!

IR

15.02.10
19:20

S_L,аз мазнинното хранене го правих след онзи месец на глад.Четох,четох и реших храненето след това да е ВМ.Да ти кажа ето какво се случи чисто като факти....след глада бях станала 53кг.Започнах да ям от раз.Веднага станах 56 кг.За месец яко хапване-месо,масло,яйца и зеленчуци,си върнах килата на 53.А това след чист глад хич не е малко.

Мнението беше редактирано от irenaiv на 15.02.10 19:21.

15.02.10
19:27

Тъкмо идея за хапване S_L…
За сметаната - аз много я обичам, никога не съм била на ВМ. И едва ли ще бъда. Просто сметаната е вкусна - особено тая на Данон. Другите марки нямат такъв страхотен вкус според мен.

Днес - яко джънк. Яко, яко, колко да е яко - закуската беше такава, обяд почти нямах и преди тае бото - още джънкче.
Няма да вечерям.

Замъкнах се на тае бо. Днес бях по - уверена, макар да не ме напуска едно такова критикьорско чувство....Ами ето сега - малко прилича на родните фитнес зали - хората са оставени да се оправят кой като може. Ся, то хубаво риташ и размахваш някакви леви и десни, ама и техника си трябва...Нищо, че е аеробика, щом се използват елементи от други спортове, би трябвало да се разяснява изпълнението им, мисля си аз. Защото има огромна разлика между ляв прав и ляв прав - като вложена енергия най - малкото. Ама хайде...

Беше раздвижващо, след тренировката липсваше онази истинска умора...От всичко най ме мъчат упражненията за корем - съвсем близо бях до отказ на моменти : ))))
Ще отида поне още веднъж.

15.02.10
19:27

казано от irenaiv на 15.02.10, 19:20:

S_L,аз мазнинното хранене го правих след онзи месец на глад.Четох,четох и реших храненето след това да е ВМ.Да ти кажа ето какво се случи чисто като факти....след глада бях станала 53кг.Започнах да ям от раз.Веднага станах 56 кг.За месец яко хапване-месо,масло,яйца и зеленчуци,си върнах килата на 53.А това след чист глад хич не е малко.

От това, което чета, виждам че си имала само ползи по-скоро от този тип хранене, така че не виждам какъв е проблема да се завърнеш малко по малко отново към ВМ?

ET

15.02.10
19:44

За лютеницате с мед само да кажа ,че мойта майка добавяше и тиква и се получаваше невероятен вкус,но помня ,че имаше някакъв чалъм за цялото приговяне и лесно можеше да се прецака цялата лютеница/веднъж ни се случи и не можеше да се яде/

16.02.10
10:33

Днес - тренировка. Лека, приятна.

Пул тру 3 х 10 + изометричен клек 3 серии;
Тяга 3 х 5, 5, 2 със 70 кг. На третата серия ми изпусна хвата (надхват) и извих гърба. И остана недовършена;
Обръщане + изтласкване с лоста 3-4 серии; същото с 30 кг и от различна начална позиция - 2-3 серии;
Клекове разнообразни с лоста и с по - малък лост, вкл. оувърхед;
Обратни коремни 3 х 10 със 7 кг.;
Подскоци през 1 и 2 стъпала и малко с лостче над главата.

Ми това беше. Забавно.

18.02.10
08:30

Хоп, още една тренировка в актива....

За вчера се уредих с една репетиция 2 часа.

Тренировка:

Разтяжки, изометричен клек 3 серии, 1-вата с ластик;
Няколко серии обръщане + изтласкване с 32,5 кг., няколко повторения с 40 кг., неуспешен опит на 50 кг., успешен опит на 47,5 кг. (малко коленете навътре, ама нищо);

Преден клек 3 х 5 с 50 кг. с придържане на щангата с 2 пръста (направо ми се откачиха пръстите) - беше трудно, та даже и клекът ми беше труден заради балансирането. Че изплъзне ли се щангата напред, няма удържане :lol: ;
Обратни коремни със 6 кг. - 3 х 10, 1-2 бр. палоф преса между сериите;
Обръщане с 30 кг. - 3 х 5-7, бързи повторения;

Подскоци 3 серии + 3 серии клек с малкия лост (лоста на гърба, кляка се рязко, като лостът остава в оувърхед) - не знам как се нарича, ако изобщо си има име. Миналия път го пробвах с големия лост, ама цък;
Външни ротации с 3 кг. -3 х 10.

Много се изкефих, хареса ми много тренировката....

Мнението беше редактирано от Инис на 18.02.10 09:00.

18.02.10
08:46

казано от inis9 на 18.02.10, 08:30:

лоста на гърба, кляка се рязко, като лоста остава в оувърхед) - не знам как се нарича, ако изобщо си има име. Миналия път го пробвах с големия лост, ама цък;

В сайта на кросфит съм го срещала като snatch balance…
И аз не го мога с големия лост...сядам на дупе или свалям лоста....или..въобще не стигам до клека  :roll:
С 8кг-вия обаче се получава :)

18.02.10
09:01

Мхм, точно това е. Само дето аз направо клякам, без първоначалния отскок като на клипчето. А и не клякам май толкова дълбоко :lol: С олимпийския лост не успях да задържа лоста и да заключа лактите, но днес ми беше по - лесно да го правя и ще се пробвам пак с олимпийския скоро.
Не мисля, че тежестта е проблем, нещо в балансирането е.

П.П. Клипчето е от crossfit.com -
http://media.crossfit.com/cf-video/cfj-nov-05/heaving-snatch-balance.wmv

Мнението беше редактирано от Инис на 18.02.10 09:04.

18.02.10
20:56

Днес:

тренировка - по-горе;
10,00 - 200 гр. извара, 150 гр. цедено кисело мляко, 1 чаена лъжичка мед;
13,30 - 1 пилешка пържола от бут, 200 гр. зеле, 100 гр. извара, 3 маслини;
19,30 - 1 пилешка кавърма, 150 гр. задушени зеленчуци (грах, броколи, царевица, моркови, карфиол) с малко сирене, 1/2 филийка хляб.
Филийката беше заради вечерята с родителското тяло, което се тревожи иначе за здравето ми :lol:
Вода - ок. 3 л.

IR

19.02.10
04:12

Храната е един път  ;-)

19.02.10
20:38

Аз, потапяйки се в тиха завист, ще споделя менюто си:

10,00 - 200 гр. извара, 100 гр. цедено кисело мляко, 1 лъжица мед, 1 филийка Вита с масло;
14,30 - 50 гр. свински бут, 50 гр. наденица, 30 гр. кашкавал, 100 гр. извара, 100 гр. цедено мляко;
2 бисквитки
танци - уморителна репетиция беше...
21,40 - 100 гр. шунка, 20 г. пушен бут, 20 гр. сирене, 2 яйца.

Ми това е.

П.П. 10х, Рени,дано все така да е. Малко са ми храненията, трябва да включа още едно.

Мнението беше редактирано от Инис на 19.02.10 20:40.

21.02.10
00:01

Хайде, щом всички днес правят “Валерия”, правя я и аз...

1. Асистирани набирания надхват - 15 бр.;
2. Тяга 80 кг. - 21 бр., в серии по 5 - всичко смесен хват;
3. Бицепсово сгъване - 11 бр. с 24 кг., 10 бр. с 20 кг.;
4. Лежанка - 21 х 40 кг., две повторения с помощ. В серии по 5,6, а накрая по 3.
Време - 31 мин и нещо. Изчаквах за бицепсовото няколко минути, мисля, че са в тези 31. Но и да не са, пак съм доволна.
Значи, това не е оригиналният тест. Сменена е подредбата на упражненията. Аз съм правила Валерия преди, лежанката не беше последна и нямах никакъв проблем с 40 кг. Сега, обаче, ми дотежа - с мъка последните 10 бр. и два отказа...
Ииии бицепсовото сега е по-добре, защото правих и с 24 - преди само с 20 кг. го правих.

Беше зареждащо. После направих 3-4 серии х 5-6 обръщане+изтласкване с 30 кг. Ей тъй, забавляваше ми се. Естествено, поне на 30% от повторенията коленете ми влизаха навътре.

Вечерта - кръчма с мноооого анаеробни и аеробни танци. :lol:  Разбих се, размазах се и тъй.

Меню:

10,30 - 60 гр. овес, 50 гр. сирене, 1 лъжица мед;
тренировка
15,30 - 250 гр. дробчета с мед, задушени зеленчуци с масло, 1-2 чаши бяло вино;
На кръчмата - салата домати с маслини, сирене и орехи, дробчета с мед, 1 голяма ракия, 1 чаша бира, 1 л. вода и за капак - 100 гр. пържени картофи. Беше ме хванал един зверски глад и тъй....но не вярвам да ми се лепнат, реализирах такъв енергоразход, че....

Абе натоварен ден днес. Супер, просто.

Мнението беше редактирано от Инис на 21.02.10 10:49.

21.02.10
18:00

Събудих се много уморена. И не ходих на тренировка.
Още съм уморена, танците снощи ме утрепаха. Има си причина, де...

Храната е малко никаква. Обзаведох се със стотина грама шоко фъстък и няколко бисквитки през деня.
10,30 - 50 гр. овес, 50 гр. сирене, мед;
15,30 - 3 яйца, 20 гр. топено сирене, 20 гр. обик. сирене, 10 гр. масло, 30 гр. лютеница, 50 гр. шунка, 1/2 препечена филийка хляб.
И като го изядох това, пак ми прилоша :lol:

Имам мускулна на целия гръб от тягата и набиранията, лека на дупето и добра на трицепс, бицепс и гърди.
Както ми се маеше сутринта, добре, че си почивах днес. От известно време почивам малко, все на някаква тренировка или репетиция ходя, почивам средно 1-2 дни на 2 седмици. Та не е лошо и утре да почивам, още повече, че опцията с не особено интересното тае бо не ме влече много...

Ще ми се да се науча да плувам. Под наблюдение на треньор, разбира се - държа на техниката и професионализма. И приемам идеи, защото си нямам никаква идея към кого/къде да се обърна. От своя страна ще потърся нещо, което да ме устройва, но чак като се позатопли малко, мисля да реализирам и тази идея.
След като покоря този връх, се насочвам към ските : )

Мнението беше редактирано от Инис на 21.02.10 18:02.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1