02.01.10
11:16
Здравейте. Искам да попитам за Вашето мнение по продуктите. Първо, на 18г. съм, 178см, 74кг, мазен съм в краката и корема и основно заради първата част искам да се изчистя напълно до май месец. Стажът ми е 10месеца във фитнеса, като от няколко месеца чистя и съм -6кг, но в началото си нямах и понятие как да чистя и нямах ефект (най- вече заради това, че приемах 1200 ккал на ден, а не 2300, колкото ми трябват). Та относно продуктите. Идеята ми е да направя два цикъла - февруари и април. В момента карам на ротация на въглехидрати и така смятам до края на февруари, така че първи цикъл ще е такъв. От март смятам да започна НВД, като втория месец ще бъде с бърнъра. Колебая се основно между 3 продукта, като за единия си мисля, че ще ми е доста силен, така че долу- горе съм решил, но все пак ще попитам. Имам опит само с Cytolean v2, но честно казано - никакъв ефект нямах от него. Та ето ги вариантите:
1) Syntrax Fyre
2) Nutrix Lipo 6x
3) VPX Meltdown
Относно цените на продуктите, ще ги взема на идентични цени, така че е без значение този фактор. Мелтдаун е много силен и по- скоро си мисля, че не е подходящ за възрастта и опита ми. Мисля така да направя нещата:
февруари: “въглехидратна ротация” + Липо 6х
април: “нвд” + Fyre
Тренировките ще са 3 пъти седмично фитнес + 3-4 пъти кардио на гладно (бягане/велоергометър). Калориите ще ги държа винаги 2100-2400 (ОКБ ми е 2380). Как мислите, добре ли ще са бърнърите, някакво мнение за тях имате ли и дали ще има проблем това, че съм на 18години?
Темата беше редактирана от Giovane на 02.01.10 11:43.
на средата съм на опаковка Lipo6x, и не искам да казвам големи думи, но мисля че има много добър ефект (в края ще сравнявам). Спазвам нвд, и високоинтензивни кардио тренировки.
Само че... незнам мелтдаун колко е силен.. но този определено също е доста силен. (особенно в началото до като организмът ти свикне, аз се бех видел в чудо и четох много до като се уверя че нема проблем, че да го продължа да го пия)
02.01.10
12:13
И трите продукта са от “топ-а”. Чувал съм за Мелтдаун, че е най-силния енергитик, така че ако нямаш голям опит с такива продукти може да не ти понесе, мен Файър ме разтриса в първите дни на дигане на дозата, каквото и да е по-силно в енергийна насока би ме наплашило :)
Тук съм написал впечатления от Fyre—> http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41916/
Сега ще пробвам Липо 6х, така че след месец ще мога да направя сравнение :)
Успех!
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 02.01.10 15:30.
Ами да, и за двата продукта (Липо 6х и Мелтдаун) чета страшно добри отзиви в bodybuilding.com, но това, че Мелтдаун е по- силен енергетик ме кара да се откажа от него сякаш. Файър там не е толкова популярен, колкото в този форум, но при него ме привлича това, че е изцяло натурален.
02.01.10
15:55
казано от Giovane на 02.01.10, 15:34:
Ами да, и за двата продукта (Липо 6х и Мелтдаун) чета страшно добри отзиви в bodybuilding.com, но това, че Мелтдаун е по- силен енергетик ме кара да се откажа от него сякаш. Файър там не е толкова популярен, колкото в този форум, но при него ме привлича това, че е изцяло натурален.
1 към 1 с моето мислене :) Но след 2 цикъла Файър, искам да пробвам нещо различно :)
E, ти след като си бил на Файър, ще бъдеш на Липо, можеш да пробваш Мелтдаун. Наистина е много добър и бих го пробвал и аз, но май не е сега времето
02.01.10
16:08
Ако ще бъде нещо по-хардкор, определено бих скочил на Митотропин :)
02.01.10
16:56
Все още не. Общо взето VPX не са много популярни и наложени в България, за съжаление.
БодиАрт ги продаваха преди, но имаха само N.O. Shotgun и N.O. Synthesize..
Ами аз съм го виждал за 130-40лв в някои от българските сайтове. В нетришън е 35 долара ..
Мнението беше редактирано от Giovane на 02.01.10 16:56.
02.01.10
16:57
dobavki-bg.com/browse.php?producer=57
NO Shotgun също не трябва да се подценява, много коментиран продукт в бб.ком
02.01.10
17:02
Направо са се н*срали с цените и надценките..
02.01.10
17:48
Ето още една причина родните потребители все по-често да поглеждат към чужбина.
Има марки, на които в България не им е чак толкова голяма надценката, но има и такива, на които “уси*ане” е меко казано..
То по тая логика ти за 1 цикъл с такъв фетбърнари като вземеш няколко бройки ще ти отидат 250-300 лева..
Аз бях пускал наскоро подобна тема, но така и така пиша тука да попитам.Изборът ми на бърнар на един от 3та има ли значение каква ми е структурата?Имам напредвид, че самата ми структура е по-предразположена към по-лесно омазняване така да се каже.То си личи и от снимките Ми.Просто се сетих и реших да попитам. :)
ПС- Май, че в моята тема някой беше питал, че подобен тип Бърнери трябва да се спрат след определен период на употреба.
Мисълта ми е, че ако Мелтдауна се взима по 6 на ден една кутия стига за 20 дни..Кой е най-добрият вариант за 1 цикъл?Тоест между 2 и 3 бутилки кое ще бъде по-доброто, защото не винаги принципа на Мечо Пух действа... :)
Мнението беше редактирано от incessantforce на 02.01.10 17:52.
Мелтдауна се пие по 3 на ден - 40 дози. Спирането след кутия се дължи на това, че организма привиква на термогенния ефект на бърнъра и му е нужна почивка, за да почувства следващия оптимално.
Просто като се прави 2 месечен курс е желателно втория продукт да е с по-различен профил от първия.
Ефекта от един и същ продукт намалява значително след 20-30 дни (от личен опит)
02.01.10
18:40
Схванах, но в описанието пише:
Suggested Use: As a dietary supplement take 2 capsules before morning cardiovascular and/or resistance exercise. To avoid muscle catabolism (breakdown) during a workout, always ingest some type of high grade protein, such as, zero carb prior to training. Begin use with 1-2 capsules, two to three times daily to access your tolerance. Never exceed 6 capsules daily or 2 capsules in a single dose. For best results use as a part of a moderate to low carbohydrate diet and exercise.
Това ще рече, че мога да пия по 6 на ден за максимален ефект или.. ? :)
02.01.10
19:05
Значи и за смяната нещо от сорта пия 20 дена Мелтдауна, почивам 7 дена и след това пия още 1 кутия 120 Липо6 Бляк. :)
02.01.10
19:09
казано от emzo на 02.01.10, 19:06:
Ами, свършва едната и почваш другата :lol:
Значи без почивка, но между 2ра кутия и продължение тоест 3та долу-горе колко е оптималното време на почивка? :)
Сякаш най-добре е да направиш 2 цикъла 1во с Мелтдаун и после липо 6х ... но ти си знаеш : )
06.02.10
11:45
хубавно но ... МИТОТРОПИН ??? никой нищо не каза ..според мен това е най-доброто нещо в момента ..разбира се не е за всеки ..
Е колко си мазен ?
178см със 74кг си е напълно нормално. Просто трябва да се постегнеш.., като си оправиш храненето + кардио и редовни тренировки ще се стегнеш и мазнините ще изчезнат.
Няма начин да е 30%.
При неговите параметри дори и да не е ходил никога на фитнес означава приблизително 15% БФ, а той пише, че от 10 месеца тренира.., което предполага, че има някаква мускулна маса и боди фата би трябвало да е под 15%.
В случая аз съм точно 178см и в момента съм 105кг (31кг повече) и БФ ми е 25%. Допускам, че структурата му е доста различна..., както и да е. Всеки си има визия, как би искал да изглежда, но ми се струва прекалено да се стопи до под 70кг.
Не аз питах по принцип , аз съм 183 см 98 кг и мисля , че %БФ е 25% , какво би ми препоръчал за много бързо сваляне.
От тези Meltdown май изглежда най-добре.
Освен него най-много грабват окото Mitotropine и Leviathan най-вече с положителните коментари в форума bb.com Ако някой в България е пил Meltdown или Leviathan, нека се изкаже. Сега и аз се чудя какви бърнъри да взимам за лятна подготовка. Да не забравя и Lean Xtreme, за да не ми се обидят от Driven Sports :)
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 06.02.10 20:18.
Ами още си оправям структурата, която съм имал преди, имам да смъквам доста мазнини по краката, ханша и талията, предполагам съм на около 18-19% бф, сега целта ми е да си изчистя краката, взех си Файър и след 20-30 дни почвам. Храната е перфектна, много тренировки, трябва да станат работите :)
06.02.10
20:15
Аз това лято съм заложил на OxyELITE Prо и Meltdown
06.02.10
22:39
Да видим дали и от него няма да падат зъби и неща ^^
И аз като phayzer се интересувам от митотропин на гаспари някой няма ли да сподели впечатление :)
казано от pachkata на 08.02.10, 17:49:
Много се двуумя дали да си поръчам Митотропин или ОxyELITE Prо ...
Отзивите из Америка за окси-то са много добри засега, но и митотропин е доста качествен продукт с много фенове. Може да изчакаш някой тук да го пробва преди да направиш избор, аз може би скоро ще го поръчвам.
08.02.10
21:18
Има доста в сайта на производителя. Свалят като луди!!!
казано от Finish First на 08.02.10, 21:18:
Има доста в сайта на производителя. Свалят като луди!!!
За кое говориш ?