тъпата маса несе качва

UC

10.02.05
11:19

абе видех милето написал че е качил маса много добре насякъде освен на ръцете /миле какво си взимал и как си се хранил плз кажи ми/аз за сега зимам Мега масс 3000 смятам и креатин да си зимам но някъв добър съвет /и аз мн искам да кача маса по цялото тяло/ 171 съм висок и тежа 57-58 а искам до 2-3 месеца да стана 65

10.02.05
12:40

Предполагам че има голяма разлика м/у мен и тебе.Аз си качвам бързо по принцип,а и не съм от лакомниците,т.е не ям много,но гледам да е качествено,с изключение на последните 2-3 месеца.Това което правиш като гледам не е лошо.Това Мега мас егейнер ,нали,но си трябва и яко хранене и не е невъзможно да стигнеш до тези 65кила за 3месеца,ама да са качествени.Не си писал тренировката,но мисля че знаеш яко базови.С ръцете стигнах до там защото свалих много кила,и най-много там около5см.Сега бицепса ми е що годе чист но малък :cry:

UC

10.02.05
18:45

абе знам няколко базови упражнения ама я ми кажи сички плз

11.02.05
15:54

Базовите са многоставните упражнения със свободни тежести :)

UC

11.02.05
20:53

пак не разбрах :( можете ли да ми кажете поне имената им ако може и картинки да ми покажете

11.02.05
21:35

Значи пич ся ше ти кажа супер добавката значи продължаваш си сипер МАСС и ся ше те упатя какво друго да си вземеш значи:Креатин Боомб на УНИВЕРСАЛ(тои е нов продукт аз го пия вав момента и сам много доволен).С креатина си взимаш и Л-Глутамин и съшто е мн хубаво да си вземеш декстроза(до колкото знам това е захар която се взима за като хранителна добавка)това е супер комбинация от:протеин(мега масс),креатин,Л-глутамин, и декстроза.
И ся не те знам как изглеждаш и ся ше ти кажа какво е желатилно към храненето да вкарваш поне 20-30 гр. белтък при жсяко хранене и яж през 2 4аса.Мога да ти напрая диета ама трябва да те видя.Но това което ти казах е най простото хранене което ако го спазиш ще има някакв ефект.А за тренировките желателно е да има някои които да те гледа както при мен моя партньр е Митоко Славов(бълкански шампион по култоризъм)ее това е от мен.Ако имаш някакви въпроси пиши аз ше ти отговарям. :wink:

12.02.05
12:50

uCKaM_XybaBo_Tq|o базовите упражнения са упр с дъмбели и щанги казано накратко....лег, клек, тяга и тн.

UC

12.02.05
15:21

е колко прати ша ми излезе Мега масс 3000-27лв креатина колко е и глутамина колко е?

12.02.05
19:03

зависи от фирмите но по принцип варират от  10-15 лв. за 100гр. креатин и глутамина които ползвам е 15 лв.  100гр. на JK.

UC

12.02.05
21:20

е 100 гр за колко дена ша ми стигне за 10 дена сиурно по 5 гр 2 пъти и то ко 10 дена само или?

13.02.05
00:11

Креатина 10г секи ден.5г преди и 5г след тренировка.А глутамина 5г след тренировка и 5г преди лягане.

13.02.05
00:46

креатина 10 дена по 10 гр. после по 5гр.всеки ден като когато тренирам само след тренировка го пия( че сам слушал че е по добре :) ) иначе глутамина пак по 5гр. след тренировка а в не тренировъчни дни 5гр. преди лягане .поне аз така ги пия

UC

13.02.05
09:39

ех ся кои да слушам :( ?

WO

13.02.05
10:13

приятел, те ти казват едно и също, бе !!! :roll:

13.02.05
13:44

[quote author=“uCKaM_XybaBo_Tq|o”]ех ся кои да слушам :( ?

Както е написал 6ефа за креатина,само че 6-7 дена правиш зареждащата доза(10-15гр) и после месец два взимаш по 5гр(е зависи колко тежиш) :D

16.02.05
23:39

Абе човек като не можеш да качваш увеличи това ядене бе и ще качиш увеличавай докато почнеш да качваш

KI

03.03.05
11:29

здравейте аз съм на 17 години. тренирам от 14 години при ръст 176см. за три години едва получих тегло 72кг.Гаджето ми каза че ще ме запознае с един човек който е написал книга за масата. Това беше Еню Рангелов. Той ми даде една програма с която за три месеца покачих теглото си на 80 кг.,без никакви добавни, и анаболи.Получих размер и на рацете си без да ми дава нищо за ръце ,тренирах 3 пути седмично .диетата е обикновена.тоя човек е бог. Лошото е че недава да се издума за интернети ми каза че ще спре да ме тренира ако пусна програмата по интернет. баща ми го познава и каза да не го нервирам.
А на мен ми се иска да я го споделя с другите тази програма , която ще ви изненада.Какво да направя. Той е добър човек. Не ми дава и Gsm си. Даже и баща ми не ми го дава.

03.03.05
23:14

Ами на доста хора които се лутат в лабиринта на бодибилдинга може би ще помогнеш но аз лично не вярвам в някакви пенкилери

04.03.05
23:32

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ами на доста хора които се лутат в лабиринта на бодибилдинга може би ще помогнеш но аз лично не вярвам в някакви пенкилери

Лутат се не защото няма добри и обикновенни програми, които не са правени от “богове”, ами защото нямат ВЯРА! Без да вярваш в това което правиш, никакъв резултат няма да имаш.

06.03.05
18:23

Ей kiril4o бате кажи я тази програма моля ти се!
На доста отчаяни хора ще помогнеш, който по принцип имат проблеми с масата. Нали тука в  тоя форум си споделяме всичко, свързано с bodybuilding-a.
Освен това доста от въпросите тук са за масата!
Давай казвай тука моля те :)!
:oops:

HS

06.03.05
18:48

Защо момчето е имало напредък?
1.Програмата я е правил човек който е чел,а точно тия които търсят готови програми ги мързи да прочетат.
2.Едно е да имаш волята сам да ходиш на тренировки,да правиш упражненията,да спазваш диета  и друго е някой да ти виси на главата и да те юрка.
3.Човек е по склонен да вярва в нещо,което му е казано от “бог” отколкото ДА ВЯРВА В СЕБЕ СИ.(както казаха и в горните постове)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1