Помощ за избор на кростренажор

04.01.10
14:18

Приятелката ми иска да си купи кростренажор.Причината е че няма време за фитнес нито желание но е навита за тая джаджа.Ако може да дадете мнение дали си струва парите и дали за около 350лв може да се намери нещо читаво.Гледам на няколко места има за тези пари и ми изглеждат добри.
Мерси предварително

GO

04.01.10
15:00

Аз бих предпочел велоаргометъра,защото ще издържи повече от кростренажора,а пък е и по-ефтино. ;) :P

На мен ми харесват марките SPORTER и KETTLER. ;)

04.01.10
15:20

И аз лично съм купил вело,но тя иска кростренажор защото натоварва по-голяма част от тялото.Гледах в Метро имат добри оферти.

04.01.10
17:27

Съветвам те да се ориентираш към американска марка с доказано качество. Такава е Pro-Form USA. Имаш гаранция 2 години и ще си спокоен, че няма да се счупи на петия месец. Има и по-евтини варианти, като Ustyle които също са с гаранция и не отстъпват много на качество.

Поздрави

AN

04.01.10
17:59

В Метро са пълни боклуци.От опит ти казвам.

04.01.10
18:22

За 350 лв НИЩО качествено, а май и некачествен крострен не може да се намери.

05.01.10
14:17

еми мерси за отговорите.Като гледам ще се изчака с купуването.За толкова много пари според мен няма смисъл.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1