:lol:
Абе даааа бе, Сашо, ти си на 23-24 години, кога пък толкова опит натрупа преди много години?!! И много рускини забра с тия четири изречения, а? ... викаш, те на талази прииждаха към теб...:lol:
П.П. И преводът на т.3.(Водка есть) е “Има ли водка?”, а не “Искаш ли..”.
28.01.10
13:37
казано от Aleksandar Marinov на 28.01.10, 13:26:
хаха Сами разбира се
Ето и превода:
1. Как се казваш?
2. Казвам ти, много си красива.
3. Искаш ли водка?
4. Ела тук (в нас) :lol:Толкова им трябва на рускините по морето....
:lol: :lol: :lol: :lol:
Много лудо :lol:
казано от inis9 на 28.01.10, 13:36:
Абе даааа бе, Сашо, ти си на 23-24 години, кога пък толкова опит натрупа преди много години?!!
По-малко от 30 не му давам.
Мнението беше редактирано от Сами на 28.01.10 13:39.
28.01.10
13:45
Абе даааа бе, Сашо, ти си на 23-24 години, кога пък толкова опит натрупа преди много години?!! И много рускини забра с тия четири изречения, а? ... викаш, те на талази прииждаха към теб...:lol:П.П. И преводът на т.3.(Водка есть) е “Има ли водка?”, а не “Искаш ли..”.
Искаш ли да се обзаложим :)
Барманчетата по коктейл баровете, които бачкат нощни смени са доста облагодетелствани.
За скромните ми 23 години, не мога да се оплача от липса на опит. Като прибавим и 4 години студентски живот в Свищов......Бройка не казвам, нескромно е.
п.п За превода на водката - си права, ама пак ме разбираха какво имам предвид :-)
Всеки е минал по този път, сега ме чака - жена, деца и така нататък....
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 28.01.10 13:48.
28.01.10
14:04
След като и кажеш, че красива си поръчваш водка а :snake:
Айдееее, хвалба, сякаш слушам Митьо Пищова.
Кой ги знае какви рускини са били тия.
Не всички рускини пият.
Мама никога не е пила.
Аз съм половин такава - и също не съм близвала алкохол.
И аз ако се усмихна на някой мъж - веднага ще доприпка при мене, дет се вика....
Просто така да се говори за жените на една толкова огромна нация е НЕСЕРИОЗНО. Абе мъже :coolsmile: !!!!
Мнението беше редактирано от maria на 28.01.10 14:46.
Ми те нали затова ходят хората на море, да се откъснат малко от стреса в града и работата, романтика, питиета, секс, почивкааааа. И това се отнася за всички (свободните де)... :)
П.П. По тая логика рускините могат да кажат за българските мъже, че са много лесни :P !!
Мнението беше редактирано от maria на 28.01.10 14:59.
28.01.10
14:58
Всъщност са прави за рускините.
Ако една българска селянка хване златната рибка и чуе: “Добра ми селянко, пусни ме и ще ти изпълня 3 желания”, то бг турбо фолк фурията ще я хвърли на земята и започне да скача отгоре й с думите “Ти на кой ще викаш селянка, ма!”.
Ако една руска дворянка... ще пусне рибката.
Просто българките страшно много се притесняват да не би някой да ги нарече к***и. Рускините знаят, че сексът носи удоволствие и на жената и го правят. А на морето отиват да се забавляват, та след като обичат да правят секс, защот да не го правят? Аз като обичам да тренирам и като ида на морето пак си тренирам :)
Бил съм свидетел в секс-шопа как се държат българи и чужденци. Нашите отиват уж за един презерватив (и мъже, и жени) и тайничко хвърлят по едно око на влизане и излизане, все едно ще крадат. Не така стоят нещата в подобните магазини в Швеция, Германия, Русия...
Преди няколко месеца един пич влезе с приятелката си, взе да разпитва на английско-руски продавача и се притекох на помощ с превода. Започна да говори с мен, попита за суинг-клубове в София и т.н. Девочката му взе да гледа и пипа експонатите... За французойки и по-северни европейки пък да не говоря...
И това, че някоя се облича като планета фолк звезда не значи, че е по-пластична от Байкушевата мура в леглото.
Вместо да спорите влезте в гепиме и в руския еквивалент. Вижда къде девойките са по разкрепостени пред уеб-камерата и т.н.
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 28.01.10 14:59.
казано от Oranje на 28.01.10, 14:58:
Язък за всичките маски.
На море последно ходих преди две години, но не аз бях достатъчно отворен да си правя устата пред рускините, ами аверите си тръгнаха вече като “мъже” след това.
Но пък имам познати рускини тук, в София и повечето имат няколко гаджета в Русия и няколко в България. Дори едната докато беше гадже с мой друг, гъделичкаше мен докато го прегръщаше него.
: )
Мнението беше редактирано от ~ DN на 28.01.10 20:53.
казано от Oranje на 28.01.10, 14:58:
Всъщност са прави за рускините.
Ако една българска селянка хване златната рибка и чуе: “Добра ми селянко, пусни ме и ще ти изпълня 3 желания”, то бг турбо фолк фурията ще я хвърли на земята и започне да скача отгоре й с думите “Ти на кой ще викаш селянка, ма!”.
Ако една руска дворянка... ще пусне рибката.
Просто българките страшно много се притесняват да не би някой да ги нарече к***и. Рускините знаят, че сексът носи удоволствие и на жената и го правят. А на морето отиват да се забавляват, та след като обичат да правят секс, защот да не го правят? Аз като обичам да тренирам и като ида на морето пак си тренирам :)
Бил съм свидетел в секс-шопа как се държат българи и чужденци. Нашите отиват уж за един презерватив (и мъже, и жени) и тайничко хвърлят по едно око на влизане и излизане, все едно ще крадат. Не така стоят нещата в подобните магазини в Швеция, Германия, Русия...
Преди няколко месеца един пич влезе с приятелката си, взе да разпитва на английско-руски продавача и се притекох на помощ с превода. Започна да говори с мен, попита за суинг-клубове в София и т.н. Девочката му взе да гледа и пипа експонатите... За французойки и по-северни европейки пък да не говоря...
И това, че някоя се облича като планета фолк звезда не значи, че е по-пластична от Байкушевата мура в леглото.
Вместо да спорите влезте в гепиме и в руския еквивалент. Вижда къде девойките са по разкрепостени пред уеб-камерата и т.н.
mamba.ru в подкрепа на думите на Оранйе %-P
28.01.10
19:35
поне го оправиха бързо :п
28.01.10
19:41
Митко пак е човъркал нещо :lol:
28.01.10
19:49
Жалко, че тая тема не си остана развалена.
Кой хакна форума бе! Пожелавам му в най-тежката серия клякане да го сполети рядко щастие!
Иначе какво мислите за тези :) http://www.youtube.com/watch?v=iI6jVCDItqU
казано от to4ka на 28.01.10, 20:14:
Кой хакна форума бе! Пожелавам му в най-тежката серия клякане да го сполети рядко щастие!
Който зло мисли...
Като стана дума за рядко щастие,някой знае ли дали английската сол може да има някакъв страниchен ефект?Като малки я изпозлвахме с особено голям успех,а най-тежкият слуchай беше дехитратиране на един choвеchец...ама оцеля.Сега ми се иска да я поставя на една особа в кафето,само che имам достъп само до буркана с мляно кафе.Ако някой може да предложи друго ochистително с цел да продрискаме един враг народен-да заповяда... :)
казано от junkhead на 28.01.10, 20:45:
Като стана дума за рядко щастие,някой знае ли дали английската сол може да има някакъв страниchен ефект?Като малки я изпозлвахме с особено голям успех,а най-тежкият слуchай беше дехитратиране на един choвеchец...ама оцеля.Сега ми се иска да я поставя на една особа в кафето,само che имам достъп само до буркана с мляно кафе.Ако някой може да предложи друго ochистително с цел да продрискаме един враг народен-да заповяда... :)
еми какъв по-голям страничен ефект ,от това да не може ,да излезе от тоалетната
28.01.10
20:58
казано от fanfan на 28.01.10, 20:53:
еми какъв по-голям страничен ефект ,от това да не може ,да излезе от тоалетната
Ами например, да има рядко щастие, но да не може да ВЛЕЗЕ в тоалетната :lol:
28.01.10
22:09
казано от С7АЛК3Р на 28.01.10, 11:00:
Браво, Пепи. И трите ли ги опъна, преди да ти паднат млечните зъби или са проект? :-P
Абе, гледах няква класация в един сайт и реших да питам ващо мнение, нали е спам :lol: а кой съм опънал е тайна :lol:
28.01.10
23:20
Брат ти, ли се е регистрирал?
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/42553/
Абе даааа бе, Сашо, ти си на 23-24 години, кога пък толкова опит натрупа преди много години?!! И много рускини забра с тия четири изречения, а? ... викаш, те на талази прииждаха към теб...:lol:П.П. И преводът на т.3.(Водка есть) е “Има ли водка?”, а не “Искаш ли..”.
Който е бачкал по морето знае за какво става дума :)
- През деня бачкаш като роб, вечерта се пука до сутринта, естествено по това време
гледаш да надупиш някой чужденка, която дукато се осетиш тебе е надупила :]
>> Със сигурност нямам опита на бат’ Сашо, но знам за какво става реч иииии
наистина рускините са ебаси машинките :Д
Научени да се чукат ... не кат българските дървета :( а и някой дори и свирки нещът да правят
(кво някой, повечето..)
29.01.10
04:16
казано от Casi0 на 29.01.10, 00:35:
Който е бачкал по морето знае за какво става дума :)
- През деня бачкаш като роб, вечерта се пука до сутринта, естествено по това време
гледаш да надупиш някой чужденка, която дукато се осетиш тебе е надупила :]
>> Със сигурност нямам опита на бат’ Сашо, но знам за какво става реч иииии
наистина рускините са ебаси машинките :Д
Научени да се чукат ... не кат българските дървета :( а и някой дори и свирки нещът да правят
(кво някой, повечето..)
Да ти имам проблемите.Иначе, да , всяка с руска кръв в нея е егати машината.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 29.01.10 04:17.
29.01.10
05:28
Casi0 може би конкретно на теб неискат да ти правят орална любов девойките.
Уф през ноща пак е валяло сняг в Бургас, и то никак малко. Понатрупало е върху леда и сега става още по зле. Кочинката изобщо не се и пробвах да я вадя, та аз дори неможех да я намеря на паркинга в купчината от затрупани коли.
Да чукна на дърво за разлика от миналия път не са ни всичките села без ел. захранване, ама и да са днес ми е последен ден в този отдел :).
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 29.01.10 05:30.
29.01.10
07:57
@Casi0 повечето правят всичко ;-)
Има известни изключения, но те са по-скоро да потвърдят правилото.
Като почне да се прави на монахиня “Гащите, чантата и вратата знаеш къде е” :lol:
@Миме недей така има една рядка порода, която не налита на всяка мадама ;-)
Мъжете имащи самоуважение в никакъв случай не се предлагат просто ей така.
29.01.10
08:06
казано от head_hunter на 29.01.10, 07:57:
х 2
29.01.10
08:22
едно поздравче за всички от мен :} http://vbox7.com/play:5cf7cdbb
29.01.10
10:25
казано от Иван Шишманов на 29.01.10, 08:06:
х 2
Ако съм на 60 г. и тя е 120 кг със сигурност няма да и налитам.
Но сега както съм на 17, всяка с циц* и под 60 кг важи :lol: .
@Casi0 повечето правят всичко ;-)
Има известни изключения, но те са по-скоро да потвърдят правилото.
Като почне да се прави на монахиня “Гащите, чантата и вратата знаеш къде е” :lol:@Миме недей така има една рядка порода, която не налита на всяка мадама ;-)
Говорех за българките ...
Иначе рускините ако има лесно и целия ще те лапнат :]
А дукато българките се дърпат и това не е само по мой наблюдения, а и
по наблюдения на доста мой приятели ...
Абе то и зависи на ква курва ще попаднеш :)
А сега като чета за самоуважение и 120 кила се сетих за един приятел...
една германка му даде 140 евро, за да я опъне :D :D :D
Е .. верно беше дърта и дебела, но ~300 лева не са малко :D
Той щот обслужваше шведска маса иии дукато се навеждал да сменя формите
тая същата го награбила за гъза с 2те шепи :D :D :D
А той глиган 2 метра ахахаххахах абе колко съм се смял с тая история ... :D :D :D
Мнението беше редактирано от Casi0 на 29.01.10 10:35.
29.01.10
10:32
В тая тема к’во ли не се обсъжда.
29.01.10
10:40
Casi0 както си се убедил, има жени курви, но има и мъже курви.
Лично на мен ми харесва когато девойката умерено се дърпа, то това е флирта и заигравката. Това е предястието което подготвя ситуацията за истинското ястие. Такива лесни, дето те хващат и те карат някъде си, не са ми особенно присърце.
казано от Иван Шишманов на 29.01.10, 10:40:
Лично на мен ми харесва когато девойката умерено се дърпа, то това е флирта и заигравката. Това е предястието което подготвя ситуацията за истинското ястие.
“Виж сега, не съм фен на тия работи, така че да се разберем - ако ще правим нещо, да го правим...”
Моята реплика. И миналото лято сработи, и миналата седмица също.
Лично на мен ми харесва когато девойката умерено се дърпа, то това е флирта и заигравката. Това е предястието което подготвя ситуацията за истинското ястие. Такива лесни, дето те хващат и те карат някъде си, не са ми особенно присърце.
Наистина си страшно прав :) И мен ме кефят тия девойки,
но във връзките за една нощ не ти трябва да се дърпа :)
Мнението беше редактирано от Casi0 на 29.01.10 10:56.
29.01.10
11:04
казано от Casi0 на 29.01.10, 10:56:
Лично на мен ми харесва когато девойката умерено се дърпа, то това е флирта и заигравката. Това е предястието което подготвя ситуацията за истинското ястие. Такива лесни, дето те хващат и те карат някъде си, не са ми особенно присърце.Наистина си страшно прав :) И мен ме кефят тия девойки,
но във връзките за една нощ не ти трябва да се дърпа :)
Никога не бих отишъл при мацка и да и кажа “айде да правим квото ще правим, че не съм по тия работи”, затова и не карам от миналото лято та до миналата седмица. Предпочитам лафче почерпка комплиментче докосване което само по себе си е заигравка, флирт и, ако тия неща ги има значи от там нещата си стават самички, и те пак са си за една вечер. Разбира се ако се дърпа твърде много и очаква да и купя диамант да я закарам на вечеря и т.н. пък на мен ми се иска само за вечерта, значи не е на добре.
Ако е някоя загоряла две невижда и като я попитам какво ще пие, да ми каже “у нас или у вас”, не ми е така хубаво.
Маркирал съм ключовата дума която употребих съвсем не случайно в предния си пост по темата.
Сигурно много хора във форума се втрещиха от това което точно аз пиша :lol:
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 29.01.10 11:04.
Съдейки по това, че подчерта сега ключовата дума, тогава защо след като и двамата знаете какво искате от другия ще се галите, пипате и намеквате очевидното? Пф, дърти хора. :)
29.01.10
11:08
Аз не се втрещих.. :lol:
Това същото го обсъждахме на снощната оргия..
29.01.10
11:12
Пичове, мислите са ви в грешна посока! Ако питам мен, или Дедмен, или Траш..., дали бихме отишли да потренираме в една нова зала, то ние ще се поинтересуваме дали има рак или стойка за клек, големи дискове, гумирани дискове... Концентричните сгъвачи обаче ще се поинтересуват колко далече е от тях, има ли мадами вътре и дали пускат Сити ТВ. Просто едните знаят да тренират ;)
Та и с жените така, вместо да гледате дали е за веднъж или за повече, дали на втората водка или на трийсет и втората среща ще ви пусне, вижте какво може да прави после и как да и доставите възможно най-много удоволствие.
“След като престане да бъде практик, един мъж се превръща в много добър теоретик”.