казано от p17bull на 07.02.10, 13:04:
казано от Anelia на 07.02.10, 12:58:
казано от p17bull на 07.02.10, 12:33:
Какво мислите? Аз мисля, че ще е супер!
Аз мисля, че би било безумие. Дори ако може 21 да направят, ще е добре. Мотивирам се сега: обикновено много се радвам на енергията, активността, хъса и увереността на младите хора, но в този случай става въпрос за опасно каране и рискове на едро.
Да, да. На 40 направо. Нали трябва да следваме американците. ;д
Повярвай, не искаш да ги следваш точно в тази посока. Те имат ужасно високи застраховки и всяка застраховка е индивидуална. Зависи най-вече от шофьорския ти стаж, от годините ти, от това какви нарушения си правил и т.н. Законите са безмилостни. За едно неспиране на стоп си патиш доста. Няма нужда да казвам (или пък има), че застраховките на младите шофьори са най-високи. Наистина безумно високи, тъй като статистиката сочи, че те правят най-много произшествия. Така че дори да имаш възможност да изкараш книжка на 16, като ти сложат една дебеееела застраховка, малко са хората (децата), които си го позволяват ;)
07.02.10
19:24
Какво мислите за новия ми аватар :lol:
казано от Иван Шишманов на 07.02.10, 19:24:
Тъп, стар, неоригинален, използван отново и отново, ‘абен, изтъркан и клиширан (сред младежите - 75% от интернет пространството). При тези обстоятелства, твоя ход на избирането му те поставя в неловка ситуация.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 07.02.10 19:29.
07.02.10
19:30
казано от Thrashmetal на 07.02.10, 19:28:
твоя ход те поставя в неловка ситуация
Аааа сеефтеее
07.02.10
20:03
Тая картинка съм я виждал кАт съм бил 3клас :lol: . ВЕЕрно е банална като самият потребител :lol: :cheese:
Ако беше сложил твоя снимка с някоя мацка, по щяхме да ти се радваме ;)
казано от radostin radev на 07.02.10, 20:03:
Тая картинка съм я виждал кАт съм бил 3клас :lol: . ВЕЕрно е банална като самият потребител :lol: :cheese:
ти откъде знаеш,колко е банален ?
07.02.10
20:17
Че малко девойки ли има, че и от мен чакате :lol:
Хайде този аватар, ще е по добре, особенно за тииновете :-)
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 07.02.10 20:19.
07.02.10
20:18
казано от fanfan на 07.02.10, 20:15:
казано от radostin radev на 07.02.10, 20:03:
ти откъде знаеш,колко е банален ?
А ти от къде знаеш че незнам че е банален ?! ;-)
07.02.10
20:23
BMW е просто машината, която позволява на главата да прави зулуми :coolgrin:
Иначе съм съгласен, че родителите трябва да НЕ купуват коли на децата си като вземат книжка на 18 години.
Иначе във “facebook” в страницата на BMW имаше въпрос:
-”Какво е най-лошото нещо, което сте возили във вашето BMW?” и отдолу около 10 последователни отговора:
-“Mercedes fan”
:lol:
07.02.10
21:00
Оле какви проблеми има с електрозахранването в Бургас в момента, чак ми е жал за горките хорица
07.02.10
21:16
казано от Сами на 07.02.10, 20:23:
Или машина, която ще позволи да ти надуят главата някъде. Много жалки човечета се превръщат в лъвове, когато седнат зад волана на такава машина, но когато слязат от нея си остават същите комплексирани мишлета. Обяснявам защо точно “комплексирани” - ами хайде дайте ми друго определение за такова поведение? Адски непрактична кола за градски условия, но може би съм намразил марката заради шоферите /и WV по същата причина/. Днес за 10 км. и сравнително пусто движение попаднах на поне двама такива, а няма да споменавам, че условията и пътната настилка не позволяват такъв тип каране.
Почвам да се чудя защо подяволите има “Закон за движение по пътищата”, Правилник и Наредби за прилагането му, а никой не ги спазва.
Чудя се също защо хората не ползват мигачите при престрояване от лента в лента или при завой - не е модерно ли?
Дано по-бързо оборудват с камери навсякъде!
Вчера извадих луд късмет - едно WV Поло едва не ме размаза в момент в, който правя обратен завой на светофара, а копеленцето профуча с поне 80 км/ч. при ограничение 40 на червено. Просто нямам идея как ни се размина. Добре, че се взех в ръце и не се поддадох на първоначалния импулс да настигна гнусното копеленце и да го намажа по асвалта.
Карайте внимателно хора! Ако сте решили да се самоубивате е направето го така, че да не пострадат невинни хора. Автомобила е средство за придвижване, а не оръжие за масово поразяване.
п.п. Сами не визирам теб в конкретния случай - говоря си ей така принципно.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 07.02.10 21:17.
07.02.10
21:20
www.trafficradio.com - Пускайте, много добра клубна музика пускат там! :)
Като, говорим за музика, ето един мой нов ремикс... http://uploaded.to/file/2utczk
Enjoy! :)
07.02.10
21:46
казано от head_hunter на 07.02.10, 21:16:
казано от Сами на 07.02.10, 20:23:
Или машина...принципно.
Съгласен съм, че има доста лайнари, които си мислят, че като се качат във BMW си мислят, че са безсмъртни и разбираш ли, трябва да им се прави път само като се види синьо-бялата емблема, но има и много такива, които много добре преценяват нещата(естествено някога може да сбъркат :lol: ), мисълтта ми е, че заради някви келеменца, които на 18 са изкарали книжка, мама и тати са им купили купенце със задно, а те дори си нямат и понятие какво става когато колата се задвижва с предно предаване или задно. От там идват и лошото отношение за марки като VW и BMW, заради отделни бройки, които искат да се покажат колко големи мъже са пред момичето, което возят или пред най-добрият си приятел.
Лично аз мисля, че доста голям процент катастрофи ще намалеят, ако се изградят състезателни полигони, писти или места, на които хората да могат да се наслаждават на колите си, да разберат аджеба колко тичат тия кончета под капака. Когато липсват тези места, улиците се превръщат в полигони. Лошото е, че хората не съобразяват, че могат да отнесат, осакатят или пребият някой, защото не са преценили нещо или са искали да впечатлят момичето, с което са се запознали преди 5 дена.
Ще добавя една мисъл, с която мисля да доразгорещя темата:
Нощният дрифт не е престъпление!!!
:lol:
Само да добавя, че там където има изградени полигони, те са в ужастно състояние и няма никаква възможност да пришпориш автомобила по никакъв начин.
По-здрави
07.02.10
21:58
То, на тези години е тръпка, докато се нарадват...правят какви ли не простотии, но, не бива да ги “съдиш” по този начин, защото почти всеки е бил така. “Оо0, нова кола, ся вътре музиката, каките приятели, ще има купони” и той като му кипи адреналина, и “откача”, от възрастта е. Но, ако има мозък колкото и да “откача” всичко си има граница между забавата и глупостта. :)
Относно БМВ - имал съм 318iS ‘95г, съответно без никаква електроника откъм стабилизиращи системи и т.н. Това нещо да се кара зима, при ниски температури и леко хлъзгава настилка е ужасно с каквито и да било гуми (обувал съм я с възможно най-доборото). Имал съм 2 много неприятни поднасяния, 1 от които ме насочи директно срещу друго БМВ и ми се размина на косъм. Случи се при леко подаване на газ след като се бях спуснал по баир, но вече бях почти на равно. Другото бе при изпреварване на междуградско, също зимни условия при преминаване на ниска предавка и колата започна да се носи наляво-надясно. Е, признавам кеф си е да се кара на писта (въртял съм я на Хунгароринг :)), където съм взимал завои с вратите (точно преди да я продам и чисто нови летни гуми им скъсих живота с 1 сезон). Не се залъгвайте, че задното предаване дава кой знае какъв старт в сравнение с предна предавка. Дори напротив, може да се окаже, че е по-тромава и, ако човек знае как да борави със съединителя и оборотите, предно предаване на едни и същи коне и сходни килограми, може да дръпне задното.
Оплюх старото, но дебело подчертавам, че не съм карал нов модел автомобил, оборудван със съответните електроники и със задно предаване. Карал съм сравнително нови модели автомобили (до 2005г), като съм ги тествал по писта, но с изключени системи за да може да се отчитат подобренията, които са направили по тях, т.е. реално не съм карал кола с включени системи за сигурност.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 07.02.10 22:15.
казано от Petar Cholakov на 07.02.10, 21:58:
То, на тези години е тръпка, докато се нарадват...правят какви ли не простотии, но, не бива да ги “съдиш” по този начин, защото почти всеки е бил така. “Оо0, нова кола, ся вътре музиката, каките приятели, ще има купони” и той като му кипи адреналина, и “откача”, от възрастта е. Но, ако има мозък колкото и да “откача” всичко си има граница между забавата и глупостта. :)
има и на по 40 ,които пак така карат
07.02.10
23:07
Днес Камата чукна 44 !
Човекът, на който цял свят се възхищава и цяла България търси кусури. Цяла Испания боготвори, половин България го мрази, а другата половина му се смее иронично. Не че в чужбина не му се подиграват, но Ицо си е родна майна и му дължим уважение- няма нищо лошо в това да се шегуваме с темперамента и изцепките му, но да не го нарочваме, като неблагодарен некадърник, тъпак и пр.
Нека колкото мрежи е опънал в Испания, толкова победи да има с отборите, които подхване... Колкото майки е поздравил, толкова нарушения да не свирят на играчите му...Колкото средни пръста е показал, толкова засади да пропуснат да отсъдят за отбора му!
Двамата с Путко Мафани имат мъндей, туздей, уенздей- ту мъч уърк, затова и му пожелавам най-вече онли съмтаймс люн- мост дъ тайм уин !
Честит Рожден ден на Камата
празнуват всички фенове в страната !
А за някои негови душмани
на Путко Мафани черните банани ;D
08.02.10
04:37
казано от Сами на 07.02.10, 21:46:
ако се изградят състезателни полигони, писти или места, на които хората да могат да се наслаждават на колите си, да разберат аджеба колко тичат тия кончета под капака
В Бургас се сещам за два полигона, и двата не са в по ужасно състояние отколкото пътищата. Само, че на полигона няма пешеходци няма сто други коли, и т.н. фактори които биха те разсеяли.
В БГ сме си комплексирани селяни, който си купи малко по мощна кола гледа да я покаже.
Хаха... момчета изгонихме женската част на форума от темата, дайте малко да сменим темата - кой кви ги е замислил за “големия празник” Св. Валентин ?
П.П. И казаха Модераторите - “Нека бъде СПАМ!”. :D
08.02.10
08:21
В Русе отново сме затрупани.... Ще е истинско приключение, ходенето ми до фитнеса днес.
казано от Aleksandar Marinov на 08.02.10, 08:21:
В Русе отново сме затрупани.... Ще е истинско приключение, ходенето ми до фитнеса днес.
Ще загрееш с високо повдигнато коляно през преспите ;)
08.02.10
08:28
Сега се връщам от фитнеса, напомпаха ми се прасците от тоя сняг. Повече се изпотих по пътя отколкото във фитнеса.
08.02.10
08:36
Аз се радвам на снега, ама не се радвам на пътищата и задръстванията в момента. Даже залата ми не беше отворена , изчаках 15 мин и си тръгнах.
Аз пък си легнах на пода у нас и разцъках пудовките :) Красота си е навън.
Снощи в 2 часа беше приказка.Снега беше чист, валеше леко, само булдозерите ми нарушаваха идилията :)
08.02.10
11:02
Редис имат реклама в Мускули и фитнес.
08.02.10
11:36
казано от Стоянчо на 07.02.10, 22:13:
Това нещо да се кара зима, при ниски температури и леко хлъзгава настилка е ужасно с каквито и да било гуми (обувал съм я с възможно най-доборото). Имал съм 2 много неприятни поднасяния, 1 от които ме насочи директно срещу друго БМВ и ми се размина на косъм.
За да не те изненада колата, ти я изненадваш нея и всеки завой с вратите :lol:
Иван Шишманов, аз в София знам за един полигон, който е в дупки целия и ако не си с кола 300 коня, максималната скорост, която можеш да развиеш е 60-70 км/ч, за дрифтове е по-вероятно да се насладиш.
Иначе, като си вземеш мощна кола освен да се дърпаш по светофарите не виждам за какво друго може да ти служи..
Аз пък днес тренирах на сняг и беше супер. Не ми се влизаше в залата.. , супер време се падна при мен ;-P
И аз вчера тичах малко в снега и за финал - масово меле със снежни топки. :coolgrin:
08.02.10
13:08
казано от emzo на 08.02.10, 08:20:
Тука няма :(
Ха-Ха,нека Ви! :lol: ;)
В Пловдив беше нещо ужасно,закъсали джипове,коли с вериги,4х4,нищо не помага..
Ето един зимен шедьовър.. :P
08.02.10
15:59
Да му се невиди аз пак съм болен.
казано от Иван Шишманов на 08.02.10, 15:59:
Да му се невиди аз пак съм болен.
витамин C