Снощи в 2 часа беше приказка.Снега беше чист, валеше леко, само булдозерите ми нарушаваха идилията :)
08.02.10
11:02
Редис имат реклама в Мускули и фитнес.
08.02.10
11:36
казано от Стоянчо на 07.02.10, 22:13:
Това нещо да се кара зима, при ниски температури и леко хлъзгава настилка е ужасно с каквито и да било гуми (обувал съм я с възможно най-доборото). Имал съм 2 много неприятни поднасяния, 1 от които ме насочи директно срещу друго БМВ и ми се размина на косъм.
За да не те изненада колата, ти я изненадваш нея и всеки завой с вратите :lol:
Иван Шишманов, аз в София знам за един полигон, който е в дупки целия и ако не си с кола 300 коня, максималната скорост, която можеш да развиеш е 60-70 км/ч, за дрифтове е по-вероятно да се насладиш.
Иначе, като си вземеш мощна кола освен да се дърпаш по светофарите не виждам за какво друго може да ти служи..
Аз пък днес тренирах на сняг и беше супер. Не ми се влизаше в залата.. , супер време се падна при мен ;-P
И аз вчера тичах малко в снега и за финал - масово меле със снежни топки. :coolgrin:
08.02.10
13:08
казано от emzo на 08.02.10, 08:20:
Тука няма :(
Ха-Ха,нека Ви! :lol: ;)
В Пловдив беше нещо ужасно,закъсали джипове,коли с вериги,4х4,нищо не помага..
Ето един зимен шедьовър.. :P
08.02.10
15:59
Да му се невиди аз пак съм болен.
казано от Иван Шишманов на 08.02.10, 15:59:
витамин C
08.02.10
16:10
казано от fanfan на 08.02.10, 16:04:
казано от Иван Шишманов на 08.02.10, 15:59:
витамин C
Ами зареждахме днес локалното парно и бях един час навън, после ходих да карам едни дънери, на едно място и то ...колко ми трябва на кекавия организъм.
Взех разни чорбички и смукалки и се мятам, че ....
В Бургас сега започна да прехвърча снежец, ще го заледи и ще е мазало
08.02.10
17:17
Във Враца половин метър сняг и продължава да вали.
08.02.10
17:31
А този аватар, по подходящ ли е за тематиката на форума......
08.02.10
17:39
казано от Владимир92 на 08.02.10, 17:36:
Иване, на колко си години ?
Повече отколкото ми се иска :lol:
Днес,чесно казано, не видях “бмв” да се движи по улиците :D .
В залата (преди малко), един каза ,че след 18 не яде ,а тренировката му е от 19 ,т.е. след тренировка - не яде нищо ...
08.02.10
18:21
казано от fanfan на 08.02.10, 18:11:
Пак не си гледал внимателно :cheese:
08.02.10
18:22
казано от Сами на 08.02.10, 18:21:
Може и да е видял, ама е било под някоя пряспа затрупано, дерайлирало извън пътя. :)
08.02.10
18:26
Днес, чеСно казано, по цял ден бях на улицата с беенвето. След малко, пак!
Не мога да разбера таа завист... БМВ нестабилно на сняг па опела стабилитет. Или Сеат кордоба... Е тва са колите.
Така е, от Бавария така и не са научиха стабилни коли да праат.
Дет се вика, момчета, удавихте делфина. Или: На кривата ракета...
За толкоз години имам сигурно 10 000 км само през зимата в родопите на острите завои на пропастите. Как па веднъж не съм паднал, ма*а му, да чукна на дърво... Виждал съм сняг. Даже понякога като съм сам се кефя да врътна малко дупето.
08.02.10
18:27
БМВ-тата и Мерцедесите не са за никъде в това време. :)
п.п Говоря за пътищата сега във Враца - всеедно не е минал снегорин.
Мнението беше редактирано от Питбула на 08.02.10 18:29.
08.02.10
18:29
казано от Aleksandar Marinov на 08.02.10, 18:22:
Може и да е видял, ама е било под някоя пряспа затрупано, дерайлирало извън пътя. :)
Ееее, успокойте се, вземете си въздух :lol:
На някой байр със сняг предното няма да издрапа, докато задното без проблем ще си кара със 200-230 :lol:
08.02.10
18:30
казано от p17bull на 08.02.10, 18:27:
БМВ-тата и Мерцедесите не са за никъде в това време. :)
п.п Говоря за пътищата сега във Враца - всеедно не е минал снегорин.
Ти на нивата ли искаш да ходиш с него?
08.02.10
18:31
казано от Сами на 08.02.10, 18:29:
казано от Aleksandar Marinov на 08.02.10, 18:22:
Ееее, успокойте се, вземете си въздух :lol:
На някой байр със сняг предното няма да издрапа, докато задното без проблем ще си кара със 200-230 :lol:
Хаах, преди няколко дни така с един приятел в колата му седим пред една спирка и си караме с 200. :lol:
08.02.10
18:32
Нормално си карам 100 годишния мерцедес из грам не почистените улици из Бургас. Въпрос на навик и задкормилна уредба. Колата е тежка и здраво се натиска върху пътя.
Предно задно странично въпрос на късмет. Имаме чисто нов служебен джип Хаилукс 4х4 пълен боклук, на миналия сняг затъна и го дърпахме с една Лада Нива
08.02.10
18:35
Шишманка не колата е тежка, а ти!
Мнението беше редактирано от Питбула на 08.02.10 18:35.
08.02.10
18:37
казано от p17bull на 08.02.10, 18:35:
Шишманка не колата е тежка, а ти!
Ехх чудех се защо ми изтърва преден ляв амортисьор, но сега се досетих :lol:
Шишманка , много добър аватар си сложил , евала ;) Я сложи цялата снимка , че да сме сигурни , че си ти ;-P
Мнението беше редактирано от Гошко на 08.02.10 18:38.
Между другото трябва да призная, че си по-добре от колкото очаквах. Като съдех по коментарите ти си мислех, че си некъв .. лееко по-различен да кажем. :D
казано от Иван Шишманов на 08.02.10, 17:31:
А този аватар, по подходящ ли е за тематиката на форума......
От къде тая баница, г-н Шишманов?
А кой е казал, че всъщност е толкова зле? Снимките в галерията му са от 2008г. И преди време имаше една снимка, пак на ръката, под което той се оправда, че ръката му изглежда вървяла добре, иначе пак не се чувства добре в горкото си тяло. Интересна личност. Бих го определил като скрита лимонка.
казано от Madman_ на 08.02.10, 05:58:
Хаха... момчета изгонихме женската част на форума от темата, дайте малко да сменим темата - кой кви ги е замислил за “големия празник” Св. Валентин ?
П.П. И казаха Модераторите - “Нека бъде СПАМ!”. :D
Уикенда заминаваме на село да видя родителите ми. Ще има доста игра на сняг, предполагам още няма да се е разтопил. Вкъщи ще има топла печка, свиня и вино. Обичам да сме цялото семейство, обичам и вино...съчетаваме 2 празника. А май и Заговезни се падало, но ще гледам да не “заговявам” много, защото после така или иначе няма да постя :)
08.02.10
19:24
казано от Thrashmetal на 08.02.10, 19:08:
Бих го определил като
В качството си на какъв даваш определения за хора които не са ти го искали ?!?! :lol:
В този форум, всички искат да моделират телата си, никой не се чувства добре в тялото си, самия ти не си изключение.
И да ръката ми изглежда по добре от много ръце из форума, може би и твоите не са толкова добре е и ?!?!
Разбирам, че е типично за определени типове и възрасти, хора да се вживяват като “винаги всичко знаещи и можещи”, но е ти прави чест, да злобееш и да се заяждаш като поредния тиин недорастък.
NRG с на баба бухтите я направих :lol:
Гошко виж за една ръка как ме емва “спейшъл тиин агитката” пък представи си цяла снимка, ако сложа :cheese:
TheRunawy така или иначе всички сме различни.
Madman_ аз съм измислил подарък, но не и място, но то в Бургас избора е доста ограничен.
казано от Иван Шишманов на 08.02.10, 19:24:
Бих го определил като
В качството си на какъв даваш определения за хора които не са ти го искали ?!?! :lol:
В този форум, всички искат да моделират телата си, никой не се чувства добре в тялото си, самия ти не си изключение.
Именно защото съм някакво изключение не можах да отслабна до стройно тяло - защото колкото и да не ми се иска, не ми пука толкова много и до голяма степен харесвам нещата такива, каквито са. Това за тялото, силата вече...
п.п. Всъщност, съм съгласен с почти всичко което каза и в предния си пост те защитих, като разясних на потребителите, че представите им за теб, ако са на човек с недобро тяло (поради приятно учудените лица), са грешни и защитих думите си донякъде с това, че дадох пример за времето, което се е изминало от снимките в галерията ти на 100 и косур килограма.
Или грешно си ме разбрал (я в бързината, я поради друга маловажна причина), или се чудиш с кой тийн да се скараш. :)
п.п.2 Смятам, че мога да определя форумното лице Иван Шишманов като това, което казах по-горе, защото и да искаш не можеш да отречеш, че не ти е първия път, в който си създаваш име на хленчещ провал (силно казано и донякъде (но в неголяма част) невярно), но в края на месеца “хоп” - Ваньо наш качва снимка на много добра ръка и е свалил 2кг.
Кажи, че не съм прав. Давай, предизвиквам те да излъжеш.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 08.02.10 19:32.
08.02.10
19:31
казано от Thrashmetal на 08.02.10, 19:26:
казано от Иван Шишманов на 08.02.10, 19:24:
Бих го определил като
В този форум, всички искат да моделират телата си, никой не се чувства добре в тялото си, самия ти не си изключение.Именно защото съм някакво изключение не можах да отслабна до стройно тяло - защото колкото и да не ми се иска, не ми пука толкова много и до голяма степен харесвам нещата такива, каквито са. Това за тялото, силата вече...
Е аз също не можах да отслабна (само от 130 до 95 кг успях), не можах да кача и силата, но не съм седнал да те нападам и да избивам комплекси над теб, давайки определяния какъв си и какъв не си конкретно ти, и то без никой да ме е питал и да ми ги иска. Ти също пускаш снимки в дневника си и то много по смешни от моите, но не съм седнал да ги коментирам като недорасъл “мъж”.
Ех, Иване. Ръка да ти подаде човек, ще му я отхапеш. Ако смяташ, че ми стъпваш на врата и упражняваш контрол над мен (някакъв си долен тийн с непокрито самочувствие на млад атлет-изгряваща-звезда-wannabe) като казваш на бялото черно и стратегически опитваш да породиш негативни емоции у мен с цел аз да се издъня в изблик на ярост, че съм затапен, и да ти спечеля една точка, задето ти си правият, а аз не - окей. Така да бъде. Ако това ти помага, продължавай. Не ме афектираш, но просто научих малко повече за теб и днес.
О, и п.п. - казах форумното лице Иван Шишманов - не Ваньо на баба, не Иван сваляча, а потребителя на bb-team Иван Шишманов. Но както и да е, ясна стана и тази работа.
08.02.10
19:47
казано от Thrashmetal на 08.02.10, 19:36:
просто научих малко повече за теб и днес.
О вече си имаме тиин изследовател, на явлението “шишманка”.
Форума, е свободен, спортувай си, радвай се на живота и бъди щастлив, имай си мнение по всички въпроси, имай си знания за това кой какъв е, но не е нужно да избиваш комплекси като нареждаш и обиждаш някой.
Нито в спортен план, нито в личен си постигнал повече от мен, така, че не е нужно да се опитваш да изпъкнеш, пускайки злобни коментарчета след всеки мой пост.
Хайде със здраве, аз на твое място бих отделил повече внимание, над девойки, спортуване, излизания и т.н. неща присъщи за хора на твоите години, вместо в трупане на брой мнения по форумите, пък били те и спортни(просто съвет от по опитен от теб човек).
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 08.02.10 19:48.
08.02.10
20:02
вместо в трупане на брой мнения по форумите, пък били те и спортни(просто съвет от по опитен от теб човек)
Иван Шишманов
Потребител
Дата: 31.01.2004
От: Бургас
:) :) :) :) :) :) :)