Лаф моабет - том първи

Темата е заключена.
Прескочи до:

12.02.10
16:05

...заговорихте за гуми...та дайте предложения какви летни да си купя 205-ици за 15’ джанта. Нещо около 150лв за 1 бр.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.02.10 16:07.

казано от Стоянчо на 12.02.10, 16:05:

Дайте предложения какви летни гуми да си купя 205-ици за 15’ джанта. Нещо около 150лв за 1 бр.

Ми нещо около дебилица, най - много клебер... Отиваш в магазина и си ти.

Сами, е36 м ие бабата.

Шишманов,
Март меец можеш да дочакаш две неща:
1. Нови колекции шарки.
2. Високи цени.
Сега е момента за летни гуми, като наближи топлото поскъпват.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 12.02.10 16:08.

12.02.10
16:08

казано от D3BEP на 12.02.10, 16:06:

казано от Стоянчо на 12.02.10, 16:05:

Дайте предложения какви летни гуми да си купя 205-ици за 15’ джанта. Нещо около 150лв за 1 бр.

Ми нещо около дебилица, най - много клебер... Отиваш в магазина и си ти.

Сами, е36 м ие бабата.

Клебер поне в средния клас ли са? Готов съм да дам и повече за някаква по-известна марка.

казано от D3BEP на 12.02.10, 16:06:

Сега е момента за летни гуми, като наближи топлото поскъпват.

Именно! С поне 10лв на гума скачат за лятото.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.02.10 16:10.

ГН

12.02.10
16:28

Не знаех, че е имало разговор за сериали, но тъкмо нещо подобно исках да попитам.

Горещо моля, препоръчайте ми филм за гледане! Не сериал - филм! Може и някаква класика от 90-те, а също и неашумял нов. Да е СМИСЛЕН. Много моля! Не съм киноман.

Звуча като човек с 1 постинг, който иска тренировъчна програма ама...

Еми да ама тия сега които ми предлагат, са миналогодишните колекции, а доколкото знам гумата доста старее ...и това ме притеснява. Иначе познати работещи в сервизи и магазини за части ми препоръчаха да изчакам.

Стефане днес след работа ходих да видя новата зала на Иван Милков Киборга в Славейков, тъкмо му лепяха рекламите :)

казано от Георги Николаев на 12.02.10, 16:28:

Не знаех, че е имало разговор за сериали, но тъкмо нещо подобно исках да попитам.

Горещо моля, препоръчайте ми филм за гледане! Не сериал - филм! Може и някаква класика от 90-те, а също и неашумял нов. Да е СМИСЛЕН. Много моля! Не съм киноман.

Виж “Седем души” (Seven Pounds) ако искаш. С Уил Смит. Гледах го преди известно време, определено най-смисления филм, който съм гледал в последните месеци...

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 12.02.10 18:39.

ГН

12.02.10
16:58

Така ли го превеждат? ВЕЛИК филм. По някаква случайност съм го гледал.
Иначе нацели посоката.... не е нужно да е тъжен, но този определено влиза в разбиранията ми за “смислен”! Любивият ми филм е “К-PAX” и Кевин Спейси.
За съжеление чакам нови предложения...

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 12.02.10 17:01.

12.02.10
17:17

Хм, ще взема и аз го изгледам.
Тамън ми се е приспало....дано е по-муден. :)

12.02.10
17:31

казано от Георги Николаев на 12.02.10, 16:58:

Иначе нацели посоката.... не е нужно да е тъжен, но този определено влиза в разбиранията ми за “смислен”! Любивият ми филм е “К-PAX” и Кевин Спейси.

Ако не си гледал “О братко, къде си ?” го гледай ;)
Ще се попикаш от кеф.

12.02.10
17:31

Шишманов провери за VREDESTEIN. И зимните и летните са ми такива, невероятна гума за цената си (не са евтини, но не са и скъпи) !!!

Мнението беше редактирано от gorskia на 12.02.10 17:37.

ГН

12.02.10
17:50

казано от Ivan Boichev на 12.02.10, 17:31:

Ще се попикаш от кеф.

Как тънко човъркаш болното ми място! :D
Ако искаш да знаеш, АЗ ГО ЗАРЯЗАХ!

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 12.02.10 17:53.

За момента ми предлагат някакви Пирели за 110 лева, доколкото знам са сред добрите марки по отношение на автогумите, но гледам из нета, че има и по евтини от същата марка и размер....което е странно. Не съм много на ти с автомобилните гуми и не разбирам защо за ендакъв размер, еднаква марка цената е различна ....

12.02.10
18:10

SCARFACE, Seven, The Green MIle, Корабокрушенецът
Hands down на тези филми!

Смело сърце, Бяхме войници, Сълзи под слънцето, Патриотът, Последния самурай

12.02.10
18:30

казано от Иван Шишманов на 12.02.10, 16:44:

Еми да ама тия сега които ми предлагат, са миналогодишните колекции, а доколкото знам гумата доста старее ...и това ме притеснява. Иначе познати работещи в сервизи и магазини за части ми препоръчаха да изчакам.

Ако офертата е добра, не е проблем, че са миналогодишни. Това, че ще бъдат нов модел не е от голямо значение (поне не и за автомобили от средния клас).
Впрочем точно това мисля д анаправя - да си взема миналогодишни. Има и друг момент - не всяка година излиза нов модел...

Въпроса е дали старее гумата и става негодна, ако е стояла някъде си една година. Иначе не ми пречи точно с каква шарка, ще е и дали ще е според модните тенденции.
Идеята, е че така и така ще дам маса пари поне да ги дам за нещо което ще ме изкара да речем 50 000 км, но като знам пътищата ни, май е по добре да взимаш най евтините гуми, но да купуваш по на често ....

12.02.10
18:37

Винаги съм си взимал втора употреба гуми за по 30-40 лв. Карам си сезона, пиля ги, не ми пука за тях, после ги хвърлям. С тези дупки по нашите пътища - просто не си струва да даваш по 300 лв за гуми ( 17ки), защото влезеш ли в дупка - излезе ли балон и си дотам.

12.02.10
18:38

казано от Иван Шишманов на 12.02.10, 18:33:

Въпроса е дали старее гумата и става негодна, ако е стояла някъде си една година. Иначе не ми пречи точно с каква шарка, ще е и дали ще е според модните тенденции.
Идеята, е че така и така ще дам маса пари поне да ги дам за нещо което ще ме изкара да речем 50 000 км, но като знам пътищата ни, май е по добре да взимаш най евтините гуми, но да купуваш по на често ....

Говорил съм по този въпрос с гумаджии. Според тях летните гуми трябва да се сменят на 5 сезона, дори да не си навъртял километрите, т.е. явно гумата се “бъгва” :).

12.02.10
19:06

Каучука си губи свойствата от температурата и т.н. за това не винаги са важни километрите за гумите! Може 1 сезон 20 000 км. може 8 сезона 8000 км. и тези на 20 000 км. да са в по добро състояние от тези на 8 000 км.

тоест многото мислене усложнява избора ми  :cheese:

Многото мислене усложнява всичко :)

HE

12.02.10
19:55

казано от Стоянчо на 12.02.10, 18:38:

казано от Иван Шишманов на 12.02.10, 18:33:

Говорил съм по този въпрос с гумаджии. Според тях летните гуми трябва да се сменят на 5 сезона, дори да не си навъртял километрите, т.е. явно гумата се “бъгва” :).

На 4 сезона е най-добре да се сменят гумите, но е важно и как са съхранявани.
Няколко съвета:
1. На тъмно и сухо място /аз ги съхранявам в масето - всяка в найлонов чувал и вестници/.
2. Никога на куп - при съхраняването на купчина /особенно при по-големи размери гуми/ най-долната се деформира.

При покупка на гума гледаш ДОТ-а.
Не е хубаво да се кара с гума над 4 сезона поради ред причини, но ще изброя най-важните:
- каучука променя свойствата си и дори при много добри условия за съхранение /гумата се удървя и съответно сцеплението с пътната настилка се променя/.
- Получават се малки цепнатини по и м/у грайферите и не се знае от коя дупка и при каква скорост може да стане беля.
Никога не правете компромис с тези неща - все пак това е връзката м/у колата и пътя.

12.02.10
20:11

The Green Mile, The Shawshank Redemption и леко лигав, но нищо - А walk to remember. Няма как да забравиш тези филми.

12.02.10
20:23

казано от TheRunawy на 12.02.10, 20:11:

The Green Mile, The Shawshank Redemption и леко лигав, но нищо - А walk to remember. Няма как да забравиш тези филми.

Forrest Gump,The Notebook,Fight Club…...в imdb, в топ 250 има добри филми и Шоушенк е на първо място

12.02.10
20:26

Най-доброто нещо във Форест Гъмп е играта на Том Ханкс. Толко добър актьор не се намира навсякъде. Идеята на филма също е добра, но излезе, че тоя е поставил началото на всичко..

12.02.10
21:30

казано от Георги Николаев на 12.02.10, 17:50:

казано от Ivan Boichev на 12.02.10, 17:31:

Ще се попикаш от кеф.

Как тънко човъркаш болното ми място! :D
Ако искаш да знаеш, АЗ ГО ЗАРЯЗАХ!

Поздрав, Жорка :)
http://www.youtube.com/watch?v=08e9k-c91E8&feature=related
п.п. ама филма си го бива.

12.02.10
22:23

Филмът е голям майтап, а музиката е велика.

Иначе разтоварващо филмче препоръчвам “The Rundown - Welcome to the jungle” и Walking Tall със Скалата, Шерлок Холмс, True Romance, Last boy scout, Nothing to lose ....тва се сещам.

GO

13.02.10
10:09

Για πράγματα ζήτησε ώρα υπέροχο συμβαίνει τώρα!
За хубавите неща се иска време,прекрасните се случват веднага!
;)

13.02.10
10:15

Смених маховик и съединител, малко да се разработят и ще се заиграя с Нм-ите  :coolgrin:

HE

13.02.10
10:28

казано от emzo на 13.02.10, 10:15:

Смених маховик и съединител, малко да се разработят и ще се заиграя с Нм-ите  :coolgrin:

Хахаха не си човек ти ей  :lol:
Аз вкарах малкато кочинка за боя, покрай това и рециклиране на алтернатор ще отнесе.

ГН

13.02.10
10:48

Бойчев, ти също уцели като предположи че освен натоварващи смислени филми ми харесват и разтоварващи комедии, и разбира се благодаря ти, ама тоза братко... хич не ми хареса :) Ще пусна еротично филче с Криста Алън.

13.02.10
10:51

Г-н Шишманов, имате ли някаква идея какво стана с бургаската хип хоп формация “Рап Нация”? от доста години не съм чувал нищо тяхно а бяха добри. Може би “гангстерите-милионери” от Gangsta Gangsta Production са им направили нещо :-)

ПИ

13.02.10
11:00

казано от martoagr на 13.02.10, 10:51:

Г-н Шишманов, имате ли някаква идея какво стана с бургаската хип хоп формация “Рап Нация”? от доста години не съм чувал нищо тяхно а бяха добри. Може би “гангстерите-милионери” от Gangsta Gangsta Production са им направили нещо :-)

Заради тези GGP или “Gangsta Gangsta Production”, хората намразиха рапа.  :lol:

Че GGP какво общо имат с България ?!?

П.П. Най-добрите продуценти са Lil Jon, Swizz Beatz и Cash Money Records :)

13.02.10
13:55

Hush little baby don’t say a word
And never mind that noise you heard
It’s just the beasts under your bed
In your closet and in your head

Поздрав за който се сети.

13.02.10
14:07

казано от head_hunter на 13.02.10, 10:28:

Аз вкарах малкато кочинка за боя, покрай това и рециклиране на алтернатор ще отнесе.

Сложи и един охлюв  :coolgrin:

Горе долу колко струва едно пребоядисване ?

13.02.10
14:57

казано от Thrashmetal на 13.02.10, 13:55:

Hush little baby don’t say a word
And never mind that noise you heard
It’s just the beasts under your bed
In your closet and in your head

Поздрав за който се сети.

Metallica - Enter Sandman :)

13.02.10
15:18

От сутринта досега се разцепих от повръщане и разстройство.Преди малко събрах сили да отида до аптеката,където chовекът ми даде активен въглен и Деган,а сега chакам резултати.Положението е много зле,вие ми се свят и нямам капка енергия,което е нормално-само на една закуска от  яйца съм,вероятният виновник за мъките ми.Не мога и вода да пия-повръщам я веднага.
Някакви съвети?
Поздрав :)

13.02.10
15:22

Хора, имам абсурден въпрос, ама изпуснах една батерия в тенджерата с ядене  :lol: , да го ям ли сега ?

HE

13.02.10
15:29

казано от emzo на 13.02.10, 14:07:

казано от head_hunter на 13.02.10, 10:28:

Сложи и един охлюв  :coolgrin:

Горе долу колко струва едно пребоядисване ?

Аз само от едната страна ще я боядисвам и предния капак - 400 лв.
Връзва се по 100 лв. на детайл с изправянето и кит-а.
Емзо не се шегувай така! Как ще сложа турбина на 1.2 двигател  :lol:
Иначе в коша има място за турбина. Гледай къв си - сега ме хвърли в размисли  :-)

п.п. Бях гледал в e-bay електрическо турбо - имаш ли някакъв опит или идея за това?

Мнението беше редактирано от head_hunter на 13.02.10 15:32.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1