15.02.10
16:13
Аз от Кауфланд си взимам яйцата - 7,8 кори по 10 яйца.
Една кора от 10 яйца е 1.69лв. М размер. Това прави по 17 ст. на яйце, което за мен си е оферта , аз поне не съм виждал по евтино. Ако някой има инфо за място в София където е по-евтино да казва. ;) Много странно ме гледат хората като взема 8 кори яйца,масло,меса и някой хляб се подаде така :)
Аз от Кауфланд си взимам яйцата - 7,8 кори по 10 яйца.
Една кора от 10 яйца е 1.69лв. М размер. Това прави по 17 ст. на яйце, което за мен си е оферта , аз поне не съм виждал по евтино. Ако някой има инфо за място в София където е по-евтино да казва. ;) Много странно ме гледат хората като взема 8 кори яйца,масло,меса и някой хляб се подаде така :)
Няма я вече тая оферта, вчера бях. 10 броя Л размер -3 лева ги платих :grrr:
реве ми се :shut: ,правих презентация 5 часа и накрая я завърших и пц-то се изключи ....и не можах да я запаметя и сега презентация - няма...
15.02.10
17:24
Пробвай съботата да отидеш. И аз много често като отида ги няма , явно ги изкупуват бързо. В съботата бях и точно ги редяха на рафтовете. Напълниха ми се очичките ;)
15.02.10
17:26
В Билла 10 яйца Clever за 1 и 70 някъде. Под 2 лв.
Mани ги тия Clever.
Бтв в Събота може да се срещна с Георги Димитров. :)
Мнението беше редактирано от TheRunawy на 15.02.10 17:38.
15.02.10
17:40
реве ми се :shut: ,правих презентация 5 часа и накрая я завърших и пц-то се изключи ....и не можах да я запаметя и сега презентация - няма...
Представяш ли си как ме сърби задника като прещракаме изводите и цъкнем тока на няколко хиляди човека за няколко секунди :smirk:
Хахахаха, Ванка - разсмя ме, хахахахаха.Хаха.
fanfan - аз кво ли разбирам от компютри :lol: ама не може да няма някакво рикавъри ....
15.02.10
18:08
Хахахаха, Ванка - разсмя ме, хахахахаха.Хаха.
Е на теб може и да ти е смешно, но на мен ми се плаче от сърбеж в задната област :blank:
15.02.10
18:43
На пауър пойнт ли я прави?
Погледна ли в C:\WINDOWS\Temp
С кой офис си?
Като отвориш Пауър пойнт от лявата или дясната страна не ти ли се появява последния документ в, който си работил с допълнение последно възстановен файл?
Дай малко повече инфо да се опитам да ти помогна.
Пробвай съботата да отидеш. И аз много често като отида ги няма , явно ги изкупуват бързо. В съботата бях и точно ги редяха на рафтовете. Напълниха ми се очичките ;)
Ще се пазаря тая събота, мерси :)
Мнението беше редактирано от korpusito на 15.02.10 18:50.
В Билла 10 яйца Clever за 1 и 70 някъде. Под 2 лв.
Да, ама вече не. И аз купувах, ама вчера и днес гледах - няма.
На пауър пойнт ли я прави?
Погледна ли в C:\WINDOWS\Temp
С кой офис си?
Като отвориш Пауър пойнт от лявата или дясната страна не ти ли се появява последния документ в, който си работил с допълнение последно възстановен файл?
Дай малко повече инфо да се опитам да ти помогна.
еми пауър пойнт 2007,в темпа няма нищо,от лявата и дясната няма нищо
C:\Users\Името на твоят потребител\AppData\Roaming\Microsoft\PowerPoint\
Тук трябва да ти записва (по подразбиране) Autorecover файловете. Също така по подразбиране, времето е настроено на 10 мин. Т.е., би трябвало да ти запази версия на файла, евентуално без последните 10 мин.
Това ако си на Виста или Седем, иначе на ХР папката е в C:\Documents and settings
Мнението беше редактирано от Петко К на 15.02.10 19:14.
C:\Users\Името на твоят потребител\AppData\Roaming\Microsoft\PowerPoint\
Тук трябва да ти записва (по подразбиране) Autorecover файловете. Също така по подразбиране, времето е настроено на 10 мин. Т.е., би трябвало да ти запази версия на файла, евентуално без последните 10 мин.
Това ако си на Виста или Седем, иначе на ХР папката е в C:\Documents and settings
има някакъв .pcb файл само...както и да е ,аз направих друга,по-грозна ,ама няма нищо . мерси много на всички
Мнението беше редактирано от fanfan на 15.02.10 19:17.
15.02.10
20:11
а познайте ,кой съм аз ? :Д
Аве нев те знам кой си ма на оня отлево какво му виси? Ще го изпущи!
а познайте ,кой съм аз ? :Д
Аве нев те знам кой си ма на оня отлево какво му виси? Ще го изпущи!
точно това съм аз :lol: ,а това което виси е препарирана норка :D
15.02.10
20:42
Фанфан,това къде е снимано?
16.02.10
10:19
И emzo каза - Нека бъде спам!
фанфан тва незнам таласам ли сте кво сте,някакво подобие на кукери сигурно,забавни сте.Ама истинските кукери са много красива работа.Един съученик е кукер евала много са яки ;)
Има ли фаянсаджии в тоя форум?
Мнението беше редактирано от maria на 16.02.10 11:58.
16.02.10
16:04
Е..х го,парламент и правителство не било едно и също...коства ми общо взето 2 оценки надолу. :)
Ех издавихме са в тва Елхово,само снимат сумати новини доидоха тука а никои не помага,търся си дом,че ако продължава тъка както съм на 4-ят етаж водата и у нас ще доиде :D.Поне с нещо се прочухме :) :D.
16.02.10
17:01
Ех издавихме са в тва Елхово,само снимат сумати новини доидоха тука а никои не помага,търся си дом,че ако продължава тъка както съм на 4-ят етаж водата и у нас ще доиде :D.Поне с нещо се прочухме :) :D.
Ех от Елхово ли си, поне си по близо до границата, пък и от морето не си далеч, вероятно можеш да плуваш.
Отивам аз в магазин за здравословни храни да търся овесени ядки. имаше само финни клонящи почти към брашно, и най-любезно питам продавачката дали имат, това което търся. Тя милата заблудена овчица ми вика,че в овесените ядки слагали много химикали и не било честно спрямо клиентите да предлага такива „отрови”. Предложи ми да си взема мюсли, понеже в него имало по-малко захар отколкото в чистия овес. Добре, че се научих да обиждам на гръцки и и предложих да се прегледа и още някои други работи :-) на всичкото отгоре на повечето продукти нямаше цени и информация за хранителната стойност.Много е трудно тук да се намери чист овес, всички масово хапват мюсли.
Ех от Елхово ли си, поне си по близо до границата, пък и от морето не си далеч, вероятно можеш да плуваш.
Близо съм аз,ама не мога да плувам ;D.Във водата съм като удавник.Аз съм зодия Овен сушата ми е слиата.Затова тука търся някои да ме приоти,че водата доиде ли до нас вътре съм.Освен да сложа на терасата една лодка и като доиде равнището до терасата и скачам в лодката :D.
А пък за границата какво да ти кажа,аз си падам малко расисист :D и нямам намерения да ходя зад граница особено в Турция.Аз ходих де ама кото го има в Одрин тва и тука.Само едно им признавам баничките.Тука да се скъсат от правене на баница не моят я направи като в Одрин :).Ти освен по новините от каде си чувал за елхово.Интересно ми е защото имам регове в други саитове за игри и като си чатя сички викат да знам го с прочутата казарма и триъгалника Елхово,Гръдово,Звездец.Да не си служил някаде тука из тия земи :)
Мнението беше редактирано от amann на 16.02.10 18:36.
Хм, за пръв път виждам и чувам за такова чудо.
Някой да има опит?
16.02.10
20:24
http://www.vbox7.com/play:152e9f2f
Най-добрата реклама на кола.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 16.02.10 21:10.
17.02.10
10:02
Да им е честито на Пловдивчани :)
http://dom.dir.bg/2010/02/17/news5892342.html
17.02.10
10:49
Във Варна има един фен собственик на фитнес зала. Разработва я зимата, хората тъкмо и свикнат научат я и хооп лятото с цел бърза печалба удря катинара и изнася уредите на плажа на Златни пясъци. Есента ги връща в зимната зала и се ядосва защо не му върви фитнеса.
Иначе подобни неща съм виждал и по двата ни по големи летни курорта както и по филмите, идеята за тренировка с тежести на открито не е лоша.