15.02.10
20:42
Фанфан,това къде е снимано?
казано от gogata2427 на 15.02.10, 20:42:
Фанфан,това къде е снимано?
Коматево
16.02.10
10:19
И emzo каза - Нека бъде спам!
фанфан тва незнам таласам ли сте кво сте,някакво подобие на кукери сигурно,забавни сте.Ама истинските кукери са много красива работа.Един съученик е кукер евала много са яки ;)
Има ли фаянсаджии в тоя форум?
Мнението беше редактирано от maria на 16.02.10 11:58.
16.02.10
16:04
Е..х го,парламент и правителство не било едно и също...коства ми общо взето 2 оценки надолу. :)
Ех издавихме са в тва Елхово,само снимат сумати новини доидоха тука а никои не помага,търся си дом,че ако продължава тъка както съм на 4-ят етаж водата и у нас ще доиде :D.Поне с нещо се прочухме :) :D.
16.02.10
17:01
казано от amann на 16.02.10, 16:52:
Ех издавихме са в тва Елхово,само снимат сумати новини доидоха тука а никои не помага,търся си дом,че ако продължава тъка както съм на 4-ят етаж водата и у нас ще доиде :D.Поне с нещо се прочухме :) :D.
Ех от Елхово ли си, поне си по близо до границата, пък и от морето не си далеч, вероятно можеш да плуваш.
Отивам аз в магазин за здравословни храни да търся овесени ядки. имаше само финни клонящи почти към брашно, и най-любезно питам продавачката дали имат, това което търся. Тя милата заблудена овчица ми вика,че в овесените ядки слагали много химикали и не било честно спрямо клиентите да предлага такива „отрови”. Предложи ми да си взема мюсли, понеже в него имало по-малко захар отколкото в чистия овес. Добре, че се научих да обиждам на гръцки и и предложих да се прегледа и още някои други работи :-) на всичкото отгоре на повечето продукти нямаше цени и информация за хранителната стойност.Много е трудно тук да се намери чист овес, всички масово хапват мюсли.
казано от Иван Шишманов на 16.02.10, 17:01:
казано от amann на 16.02.10, 16:52:
Ех от Елхово ли си, поне си по близо до границата, пък и от морето не си далеч, вероятно можеш да плуваш.
Близо съм аз,ама не мога да плувам ;D.Във водата съм като удавник.Аз съм зодия Овен сушата ми е слиата.Затова тука търся някои да ме приоти,че водата доиде ли до нас вътре съм.Освен да сложа на терасата една лодка и като доиде равнището до терасата и скачам в лодката :D.
А пък за границата какво да ти кажа,аз си падам малко расисист :D и нямам намерения да ходя зад граница особено в Турция.Аз ходих де ама кото го има в Одрин тва и тука.Само едно им признавам баничките.Тука да се скъсат от правене на баница не моят я направи като в Одрин :).Ти освен по новините от каде си чувал за елхово.Интересно ми е защото имам регове в други саитове за игри и като си чатя сички викат да знам го с прочутата казарма и триъгалника Елхово,Гръдово,Звездец.Да не си служил някаде тука из тия земи :)
Мнението беше редактирано от amann на 16.02.10 18:36.
Хм, за пръв път виждам и чувам за такова чудо.
Някой да има опит?
16.02.10
20:24
казано от Сами на 16.02.10, 20:24:
http://www.vbox7.com/play:152e9f2f
Най-добрата реклама на кола.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 16.02.10 21:10.
17.02.10
10:02
Да им е честито на Пловдивчани :)
http://dom.dir.bg/2010/02/17/news5892342.html
17.02.10
10:49
Във Варна има един фен собственик на фитнес зала. Разработва я зимата, хората тъкмо и свикнат научат я и хооп лятото с цел бърза печалба удря катинара и изнася уредите на плажа на Златни пясъци. Есента ги връща в зимната зала и се ядосва защо не му върви фитнеса.
Иначе подобни неща съм виждал и по двата ни по големи летни курорта както и по филмите, идеята за тренировка с тежести на открито не е лоша.
и аз много се радвам,мисля ,че в Бургас има вече такава площадка ,но е по-малка.Ама нали знаете,какво ще направят вандалите?Каквото направиха с футболните площадки от уефа...
17.02.10
13:37
Тъпо училище .. след 13 мин ми свършва часа
казано от fanfan на 17.02.10, 13:18:
и аз много се радвам,мисля ,че в Бургас има вече такава площадка ,но е по-малка.Ама нали знаете,какво ще направят вандалите?Каквото направиха с футболните площадки от уефа...
Абе, не се знае...на яките копеУета, може и да не им пипат играчките... :-P
А бе някой знае ли жребия за турнира Странджата :).Искам да знам кой с кого ще играе и в кой ден :).Няма да имам възможноста да гледам в Четвъртък откруването но се надяма да няма много интересни мачове в началото.Ще направя всичко възможно да присъствам обаче в Петък и Събота и в Неделя :).Моля ви отговорете,а не си пишето някъкви глупости като поздрави моля ви който знае да пише тук или на ЛС.
Мнението беше редактирано от amann на 17.02.10 16:24.
17.02.10
16:34
Да ти кажа, от Бургас съм, но не съм чувал да има подобна площадка което не означава, че няма. Скоро обаче Общината за пореден път си имаха проблеми с вандалите драскат подлезите чупят спирки къртят пейки от морската крадат буквички от паметниците в гробището и т.н. и т.н. Направо си представям как щангите и дъмбелите ще си стоят там денонощно и хората ще си тренират на воля, като знам, че дори металните врати от трафопостовете взеха да изчезват. Все пак сме в България и всяко хубаво нещо като идея се превръща в поредното безмислено и скъпо нещо.
17.02.10
16:36
O, Менди...................нямам думи.
http://www.youtube.com/watch?v=q7D0TXOK2SY
17.02.10
17:43
Стака си действа...
казано от Иван Шишманов на 17.02.10, 16:34:
Да ти кажа, от Бургас съм, но не съм чувал да има подобна площадка което не означава, че няма. Скоро обаче Общината за пореден път си имаха проблеми с вандалите драскат подлезите чупят спирки къртят пейки от морската крадат буквички от паметниците в гробището и т.н. и т.н. Направо си представям как щангите и дъмбелите ще си стоят там денонощно и хората ще си тренират на воля, като знам, че дори металните врати от трафопостовете взеха да изчезват. Все пак сме в България и всяко хубаво нещо като идея се превръща в поредното безмислено и скъпо нещо.
http://sport.plovdiv24.bg/142936.html
“....Plovdiv24.bg научи, че такава фитнес-площадка функционира от повече от една година в Бургас. Тя е реализирана също чрез дарение, като стойността на инвестицията е 25 хиляди лева. За жалост само месеци след откриването й, вандали изпотрошиха пейките и лампите в близост, и увредиха механизмите на спортните уреди. За хулиганската проява тогава платиха всички бургазлии, тъй като ремонтът бе поет от тамошната градска управа.”
Хората ни направят нещо,а ние тъпани с тъпани сичко разваляме.В Америка как си ги пазят,колко клипа с такива площадки съм гледал,а тука след една седмица сичко за скрап.
17.02.10
18:12
Интересно ми е след колко време ще ги изрежат и ще изчезнат.. :lol:
http://www.bgzeitgeist.com/
Ще ходи ли някой?
казано от amann на 17.02.10, 18:06:
Хората ни направят нещо,а ние тъпани с тъпани сичко разваляме.В Америка как си ги пазят,колко клипа с такива площадки съм гледал,а тука след една седмица сичко за скрап.
Прав си, много знае да троши българина. Но примера с американците е неуместен. :)
Ми може,но аз смятам,че те са по-добре в тва отношение.Аз по принцип не съм фен на американците,всеки вика Америка и американците са велики,кото напраят те и ние копираме.Почнахме да празнуваме тяхните празници,акакво е това Хелоуйн,Свети Валентин.Фен съм на Руснаците и руската нация :).Тя е доказала през вековете колко е велика.
17.02.10
19:30
Има, има...
Ма ко това е фитнесът и това ще е в пловдив...
То е по - скоро некви пенсионерски катерушки.
Намират се след флората веднага, на разклонението между градинките за капаните, самбата ,небостъргача и прочие...
Май имаше чешмичка там преди.
Ротарианците ги направиха, после циганите им зеха джилезото...
17.02.10
19:33
Ако има такъв фитнес, такава снимка ще си направя!
казано от D3BEP на 17.02.10, 19:30:
Има, има...
Ма ко това е фитнесът и това ще е в пловдив...
То е по - скоро некви пенсионерски катерушки.
Намират се след флората веднага, на разклонението между градинките за капаните, самбата ,небостъргача и прочие...
Май имаше чешмичка там преди.
Ротарианците ги направиха, после циганите им зеха джилезото...
В Бургас е за 25 000лв ,в Пловдив ще е за 50-75 000лв - едва ли ще е същото.
18.02.10
03:55
казано от fanfan на 17.02.10, 19:40:
В Бургас е за 25 000лв ,в Пловдив ще е за 50-75 000лв - едва ли ще е същото.
Няма значение колко струва така или иначе ние сме селяци и всичко е прецакано преди да е започнало. Може и милион да струва ако сметнем и комисионните и т.н. Освен това всяко съоръжение има не малка поддръжка което в БГ никога не се смята.
До нас строят една кооперация, Общината изнуди инвеститорите да направят отпред фонтанче, абе кому е нужно фонтанче навряно между блоковете пред паркинг и то в Славейков....ама мани. Сега ще го направят, живущите които реално са си го купилим няма да плащат за поддръжка на фонтанчето и след няколко месеца ще жабуняса и клеяса. Така децата им и децата на хората от съседните блокове ще си играят сред изкуствено блато пълно с жаби и разни заразни елементи.
Пък си представям как ще си пусна детето на спортната площадка на открито като знам, че е като поляна със спринцовки блистери и презервативи било то от наркомани или от разни напреднали билдери ..
Пък толкова ли ни се уредиха истинските проблеми на градовете, че взехме и фитнес площадки на открито да правим.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 18.02.10 04:06.
18.02.10
05:37
Снощния епизод на Декстър ме разтресе,е т’ва се казва развръзка..
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 18.02.10 05:40.
Ванка - като не си поддържат фонтанчето, ще ги глобяват. А и да не ги глобяват, живущите като са прасета, децата им ще живеят в тинята, която родителите им са завъдили пред блока си.
Трябва да се почне отнякъде. Ако е кочина и никой нищо не прави...няма да стане по-добре.
В моя квартал, имаше значителни подобрения - футболно игрище, детска площадка с нови катерушки, даже и с оградка, нови пейки и т.н.
Всичко си стои непокътнато за момента. И на хората им е кеф като е малко по-спретнато.
Мнението беше редактирано от 6th на 18.02.10 06:00.
18.02.10
07:51
Сталкер, концепцията ти е неточна.
Понеже строителите разбраха, че работата не я бива ,сега започнаха с тая простотия.
ОГрадени жилища с охрана. Басейни. Фонтани.
Идеята е проста: даже и това да е последната им кооперация, да печелят от поддръжката. Разчитат на закона за етажната собственост с който могат да изнудват живущите да плащат.
И плащай сега, за паркинг, за охрана, за видеонаблюдение, за фонтан... Докато я има кооперацията.
Вероятно ти ако тръгнеш да си купуваш жилище и си посъбрал парички едва ли ще искаш апартамент в многоеажна кооперация с фонтан отдолу. Ама нали, при продажба привлича окото. И после с извинение го ядеш, щото ако днес поодръжката ти е 30 лв барабар с асансьор и стълбите, никой не ти е обещал че утре няма да е 100.
Ванка, те тва масоните бате.
Взеха центъра на морската градина за да си направят паметна плоча по същество.
А тва не е фитнес.... Както ти казах катерушк иса.
И това в пловдив няма да е фитнес. Най - вероятно ще е същото, ама по - голямо. Вие какво си мислите? Лежанка с тежести ли? Една тежест няма и няма да има.
Едни уреди за крачене, за сядане. Бе както казах тип катерушки, ма за пенсионери става.
Всичко е за собствено тегло, ма няма едн освястно упражнение. Няма даже лост за набиранки и успоредка.
Ма пак, гледам има желаещи. Щом ги влече....
18.02.10
08:14
казано от D3BEP на 18.02.10, 07:51:
Сталкер, концепцията ти е неточна.
Понеже строителите разбраха, че работата не я бива ,сега започнаха с тая простотия.
ОГрадени жилища с охрана. Басейни. Фонтани.
Идеята е проста: даже и това да е последната им кооперация, да печелят от поддръжката. Разчитат на закона за етажната собственост с който могат да изнудват живущите да плащат.
И плащай сега, за паркинг, за охрана, за видеонаблюдение, за фонтан... Докато я има кооперацията.Вероятно ти ако тръгнеш да си купуваш жилище и си посъбрал парички едва ли ще искаш апартамент в многоеажна кооперация с фонтан отдолу. Ама нали, при продажба привлича окото. И после с извинение го ядеш, щото ако днес поодръжката ти е 30 лв барабар с асансьор и стълбите, никой не ти е обещал че утре няма да е 100.
.......................................
Да ти каза чесно твойта гледна точка няма нищо общо с действителността. Първо, строителните фирми не се занимават с потдръжка на техниката. Паркинг обикновенно има в кооперацията. Никой, ама никой не те кара да си купуваш жилище в комплекс за който нямаш култура на мислене и достатъчно доходи (200-300 месечно за поддръжка). А ЗЕС може много да даде и много да вземе, за непросветените. Некой чувал ли е за реклами? Всичко опира какви хора живеят там и как се стопанисва.
То по същата логика, като тръгна да си купувам кола ще ми хване окото хибрида на Порше.......
Всеки носи глава на раменете си и сам си преценява какво да купи и какво не. Ако не му отърва си намира панелка.
Тука въпроса опира до манталитета.
Всеки трабва да разбере, че законите се спазват. А ние гледаме само как да прее**м системата.
На крадлива нация - полицейска държава.
Насъпва рая за адвокатите!
Мнението беше редактирано от Ivan Boichev на 18.02.10 08:19.