Лаф моабет - том първи

Темата е заключена.
Прескочи до:
BU

01.03.10
22:29

tra la la ,докъде стигна с тренировките ?

02.03.10
11:19

казано от Петко К на 01.03.10, 18:06:

Понеже не е важна, сигурно затова са измислили категориите ;)

.Петко аз ти говоря за най-тежките.Няма значение дали си 100кг или 120кг.Никога най-тежкия е най-добър.Мнго са такива свине големи,а са толкова слаби.Иначе мнго ясно,че има категори.Не може да се състезават 100кг мъж с 48кг мъж.Въпреки,че има такива състезания както при канадската борба Опен категория май им викаха.И сам виждал 100кг играят с 80 кг.

GO

02.03.10
16:30

Я сега,кой ще каже как повече върви рома?
С шоколад ли върви повече или с плодове? :)

Аз клоня към шоколада..

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 02.03.10 16:30.

BU

02.03.10
16:41

казано от amann на 02.03.10, 11:19:

казано от Петко К на 01.03.10, 18:06:

Понеже не е важна, сигурно затова са измислили категориите ;)

.Петко аз ти говоря за най-тежките.Няма значение дали си 100кг или 120кг.Никога най-тежкия е най-добър.Мнго са такива свине големи,а са толкова слаби.Иначе мнго ясно,че има категори.Не може да се състезават 100кг мъж с 48кг мъж.Въпреки,че има такива състезания както при канадската борба Опен категория май им викаха.И сам виждал 100кг играят с 80 кг.

Ти сериозен ли си? Къде е логиката? Колкото по-голям мъж,колкото по-големи мускули,толкова по-голяма сила ще има ЕСТЕСТВЕНО !!

:roll:

Изключваме състезателите,които пазят категория.

02.03.10
16:44

В ММА най-важна е техниката , а не сила и размер ;)

BU

02.03.10
16:50

Аз говоря принципно,срещаш някоя грамада на улицата и к’во,мислиш си “еб*х го в слабака” ?!?

02.03.10
17:37

казано от gogata2427 на 02.03.10, 16:30:

С раздрънкана бебешка количка без едно колело и 5-6 метра меден кабел!??! Познах ли?  :cheese:

Еми и ти си прав по принцип. Но доста често килограмите не са най-важното. Ако си гледал някога К1, аз много рядко го засичам, но попаднах на един турнир, в който Реми Буняски, 180 сантиметров, 80 килограмов човек, се падна да се бие с един кореец, Чои мисля, 210-220 см, 120кг. Ами не само, че победи, но и после в интервюто след това каза, че се е радвал на жребия, защото мислел, че това му е най-лесния възможен противник. Кореецът почти не го удари през целия мач. Така че килограмите далеч не са нещо меродавно.

GO

02.03.10
17:47

казано от to4ka на 02.03.10, 17:37:

казано от gogata2427 на 02.03.10, 16:30:

С раздрънкана бебешка количка без едно колело и 5-6 метра меден кабел!??! Познах ли?  :cheese:

Почти,ела го виж,наглия,черния,рома,с по човал във всяка ръка.. :lol:

02.03.10
17:55

Remy Bonjasky - 193см 110кг
Hong-man Choi - 218см 144кг ;)

Както казах, не го следя особено. Явно никак :) Възможно е да са били малко по-леки и двамата, когато съм го гледал това де. Както и да е, изхождайки от това, което казваш, разликата е 25 cm и 34 kg в полза на корееца и все пак загуби в доста неоспорван мач...

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 02.03.10 18:02.

02.03.10
18:04

Да именно ;) Както казах - в бойните спортове , особено в тежката категория най-важна е техниката , а не размерите.Давам най-простия пример с Федор , който е меко казано неатлетичен , но маже всички мускулести мажаги вече десетилетие ;)

Hong Man Choi - пародия
Bonjasky - симулиращ педе—с !

02.03.10
19:41

Да има нещо вярно :D Choi е позор за К-1 според мен , а Bonjasky , откакто направи това срещу Badr , ми падна много в очите , а и не само в моите....

Мнението беше редактирано от Padre на 02.03.10 19:41.

02.03.10
20:29

казано от padre на 02.03.10, 19:41:

Да има нещо вярно :D Choi е позор за К-1 според мен , а Bonjasky , откакто направи това срещу Badr , ми падна много в очите , а и не само в моите....

Тоз мач и аз го гледах,очаквах повече от Реми.

HE

02.03.10
22:05

Не случайно има една хубава приказка “Бой кантар няма”, а се сещам и за една друга на моя близка приятелка “Кубатурата няма значение”. Категорията е хубаво нещо, но в уличния бой или ММА не е от голямо значение. Голямите мускули изискват и повече “въздух” и именно за това играчите с по-изразена мускулатура капват доста по-бързо.
Нагледен пример - Руската мечка. Мой голям любимец. Няма силно изразена мускулатура, но въпреки това отцелява в нечовешки ситуации и мачка наред.

казано от Martin Tomov на 02.03.10, 17:40:

Еми и ти си прав по принцип. Но доста често килограмите не са най-важното. Ако си гледал някога К1, аз много рядко го засичам, но попаднах на един турнир, в който Реми Буняски, 180 сантиметров, 80 килограмов човек, се падна да се бие с един кореец, Чои мисля, 210-220 см, 120кг. Ами не само, че победи, но и после в интервюто след това каза, че се е радвал на жребия, защото мислел, че това му е най-лесния възможен противник. Кореецът почти не го удари през целия мач. Така че килограмите далеч не са нещо меродавно.

Да си имаме уважението, но Реми Боняски е 193см , 110кг ;)  (ако се кефиш на Реми Боняски виж Бадр Хари - тоя човек е машина за убиване, не си виждал толкова емоционален боец с такъв спортен хъс)
Колкото до това с килограмите, при равни други условия, по-тежкият, по-едрият, винаги е и по-силен физически (пак повтарям, при равни други условия). Въпросът е какво точно коментираме? По-големи килограми, но къде? Ако е трибой е нормално някой 100кг да вдигне повече от някой 80кг. Но примерно в бой, килограмите не гарантират победа. Те са предпоставка за победа, но в по-голямата си част изходът се предопределя от други фактори като техника, издържливост, психическа нагласа и т.н. и т.н.

казано от padre на 02.03.10, 18:04:

Да именно ;) Както казах - в бойните спортове , особено в тежката категория най-важна е техниката , а не размерите.Давам най-простия пример с Федор , който е меко казано неатлетичен , но маже всички мускулести мажаги вече десетилетие ;)

Федор не е атлетичен!??!? На тоя човек 2/3 от деня му минават в тренировки от всякакъв характер и това, че няма тяло като на някой бегач на 100м или на Андрей Арловски със сигурност не е причина да си мислиш подобни работи :)

02.03.10
23:19

Изглежда неатлетичен...Ако го види някой за пръв път , никога не би предположил , че е ММА легенда ;)Същото се отнася и за Николай Валуев в бокса :)

Мнението беше редактирано от Padre на 02.03.10 23:20.

04.03.10
00:49

казано от DeadManWalking на 01.03.10, 22:29:

tra la la ,докъде стигна с тренировките ?

ми бот 10 февруари не съм тренирал :>

04.03.10
15:20

Aбе я си кажете мнението, това как ви се струва:

100-180 на 5та

Мнението беше редактирано от emzo на 04.03.10 15:22.

04.03.10
15:41

emzooo това твоето ли е бе?
Много добро ускорение за дизел, чип има ли?

04.03.10
15:48

Мда, вчера го доизпипвах.

80-180 на 4та

общо взето 5та ми е за икономия и скорост над 180 :lol:

p.s. преди някой да ме обвини, теста е направен на отсечка без движение, не застрашавам околните !

04.03.10
16:38

Повече никакви извинения на никого. Неблагодарни хора.

Приключвам с тренировката, обличам се и излизам оставяйки щанга на стойката за клек, наредена с трицифрено число тежести. Един пич от фитнеса ме викна да си прибера боклуците. Направих се, че не го чувам. Вече съм на 20 метра от вратата на фитнеса, навън. Той пак вика, аз пак се направих, че не го чувах, а и двамата знаехме, че го чух.

Въпреки това по средата на пътя между фитнеса и нас аз смених посоката и се върнах да му се извиня. Да му кажа, че не съм прав. Да му кажа, че той с нищо не ми е виновен, че ми е криво, че съм ядосан и т.н. и че е напълно прав и че няма да се повтори тази случка.

Реакцията му бе нещо от сорта на:

Ми к’во ме интересува, че се извиняваш след свършен факт. Ще се научите да си прибирате тежестите.

От първото изречение разбирам, че е ядосан, задето се направих на глух за него. Затова и той реши, че не си заслужава да се държи като човек с мен, тъй като бях путка и това го провокира да не подтиска негативните си емоции. Не всички можем, дори на моменти не искаме да си контролираме гнева. Разбирам го.

Второто му изречение ме навежда на мисълта, че ме слага под общ знаменател с някого. С кого? Всички останали? A.k.a нисшите форми на живот, които само пречат в залата?

Буги Барабата в едно интервю беше казал, че не трябва да се страхуваме да бъдем нормални. Помагало да се разбираме. Е, очевидно се опитах, но не ми се даде шанс за разговор на средно-интелигентно, или поне нормално-човешко равнище.

Криво ми беше просто и трябваше да го кажа някъде.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.03.10 16:41.

От години се старая да не се впрягам и да не се интересувам от хорското мнение. Обаче никак не е лесно. Изобщо да не ти пука от такива боклуци в залата...

04.03.10
16:46

Но аз разбирам, че не съм прав! Ясно ми е, но защо трябваше така да ми го натрива в носа? Помага му с нещо ли? Не можеше ли просто да разбере и да каже “окей”, макар и със застрашителна нотка, например “нямаме проблеми, стига да не се повтаря”.

Повече на никого “извинявай”, “не бях прав” и т.н. Не заслужават да им казвам най-трудните думи, а да бъда отблъскван и гледан накриво.

04.03.10
16:51

Траш, не се оплаквай, ами си вземи поука. Хубавото е, че не те е напляскал.
Да не си разтовариш уреда е все едно да се изсереш, и да не си избършеш задника.

04.03.10
17:10

Съчувствие ли търсиш, консултация ли... не знам.
Проблемът, не е в извинението, предполагам че го знаеш. :)
Много хора са емоционално и психически натоварени, този не е бил чак толкоз. Не е подходил като педагог, ама и ти не си дете.
Свиквай, че не всички подхождат с толеранс и разбиране, най-малкото защото не са длъжни, но и не на последно място - защото не им се отдава.

От мен, евалата че си се върнал да се извиниш.

04.03.10
17:14

Подразни ме това, че проявих момент на слабост като не си разтоварих щангата и сега ще ме мисли за поредното отворено лайно. Все пак всяка вечер тренираме заедно, дори да не си говорим. Ще ми чупи стойки, раздава погледи, показва кой е баткото.

казано от С7АЛК3Р на 04.03.10, 17:10:

Много хора са емоционално и психически натоварени, този не е бил чак толкоз. Не е подходил като педагог, ама и ти не си дете.

Такива случки ме карат да се чувствам като шест годишен.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.03.10 17:15.

04.03.10
17:17

Надали. Щом не те е догонил...а и съдейки по реакцията му, предполагам че е преглътнал пренебрежението ти и обидата си. :-P
Така, както ти си осмислил действията си, така и той ще ги осмисли.

04.03.10
18:07

А аз от цялата тая случка си вадя за пореден път извода, че няма смисъл да се ядосваме за дребни неща... Изобщо не виждам какво толкова ти е казал въпросния човек с 2рото си изречение? Общ знаменател - голямата обида... нали се сещаш, че има всякакви олигофрени дето особено ако се имат за много яки веднага ще почнат да те псуват на майка и т.н. и тогава е нормално да те е яд, че си тръгнал да се извиняваш на някъф див селтак... Супер е да можеш да си “перде” по принцип, просто не винаги се получава - разбирам те. :)

@ емзо
Такива клипчета ми напомнят, че много хора, които  са се е*авали с “печките” след като се качат на такава, забравят за бензина въобще... Просто на звук не ме радват толкова дизелите, но пък като запее турбинката пак си е кеф за ухото :D

Мнението беше редактирано от Madman_ на 04.03.10 18:13.

04.03.10
18:35

казано от Ivan Boichev на 04.03.10, 16:51:

Траш, не се оплаквай, ами си вземи поука. Хубавото е, че не те е напляскал.
Да не си разтовариш уреда е все едно да се изсереш, и да не си избършеш задника.

Досега в кариерата си на билдър съм видял точно двама, повтарям двама човека, които си разтоварват.

04.03.10
19:57

Аз НЕ съм видял някой да НЕ разтоварва при сериозни тежести. 40-50 кила на лоста нищо не са. :)

04.03.10
20:26

Днес, един колега си прави 160 кила тяга, стана и си замина, пък аз си разтоварвах лоста за клек...

При мен е индивидуално, почти винаги си разтоварвам тежестите, но понякога когато ме хваща умората оставям по едни 20-ки.

05.03.10
08:45

Всичко е до възпитание.
То ако става за въпрос пред всеки блок е пълно с употребени дамски превъзки и куп боклуци, ама мойто семейство не действа по този начин. Кой както е възпитан.

ПИ

05.03.10
21:18

http://en.akinator.com/

Как е измислено т’ва нещо?!?!?!??!!

Намислете си известна личност, няма значение каква и отговарайте за нея.

Мнението беше редактирано от Питбула на 05.03.10 21:21.

Голяма зарибявка :) Първият път си намислих Преслава и я позна, но се издъни на Милко Калайджиев.

ПИ

05.03.10
21:58

казано от Миsh0 на 05.03.10, 21:51:

Голяма зарибявка :) Първият път си намислих Преслава и я позна, но се издъни на Милко Калайджиев.

Напъни се малко и ше го открие. Лелее .. направо се очудва. Почти всичко ми позна.
Само адреналинката не успя ... :lol:

Два пъти пробвах и двата позна :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1