Лаф моабет - том първи

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.04.10
14:36

казано от CKOTA на 23.04.10, 13:21:

Мойта е А3 1.8- ламя... ще слагам ГИ щото зимата ми удари 12,5 градско... инак извънградско с нормално каране си е 7+... абе ламя

Не разбрах какво караш.

Все още нямам книжка, но за догодина съм се нагледал на Лада Нива 1.7i :)

HE

23.04.10
14:50

казано от Сами на 23.04.10, 13:33:

Head,
иначе изстрелва ли се яко twingoto?
1.2;60 hp?

Сами на къси разстояния е много пъргава защото е с къси скорости. Т.е. в началото е доста пъргава, но в последствие си проличава, че са малко кончетата. Иначе двигателя го водят 60 hp., но е модела с верига - не е с ремък.

korpusito и ти ли си с Туинго?

СКОТА много добра колица. Фен съм на Ауди. Имам приятел с A6 RS с много доработки - невероятна машина. Последния път като я юрках просто не смеех да я настъпя като хората, а той постоянно ми надуваше тиквата с реплики от рода “Тая кола не се кара бавно” или “Айде вкарай я в прекъсвач най-после де”  :lol:

23.04.10
16:05

@Хънтър
Ах лелеее... RS 6 на прекъсвач... музика за ушите. Не съм имал удоволствието да карам такъв автомобил, та искрено ти завиждам ;)
Аз втора покана за настъпване не бих чакал! :D А какви са доработките знаеш ли ? :)

23.04.10
16:09

Хед, леле RS6-так... лудницаа! И аз съм си доволен инак от мойта!
Радо, Ауди А3 125 кобилки прилично добре върви : )
Вега, нали и мен :)

23.04.10
16:11

“Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш.”-Walter Röhrl
Дано и аз изпитам такъв страх един ден... досега “най-страшно” ми е било с една Ямаха Р1… но на 4 гуми още никой не ме е плашил качествено :)

HE

23.04.10
16:17

казано от Madman_ на 23.04.10, 16:05:

@Хънтър
Ах лелеее... RS 6 на прекъсвач... музика за ушите. Не съм имал удоволствието да карам такъв автомобил, та искрено ти завиждам ;)
Аз втора покана за настъпване не бих чакал! :D А какви са доработките знаеш ли ? :)

Ами чип и сега се е замислил за нитро - луд човек. Пълен оптичен пакет в Германия. Аз се плаша той като ме вози  :ohh:
В събота ще му оставя Туингото за промиване на охладителната система и ще взема Аудито да се повозя  :lol:

п.п. RS-а има още един куп изменения по спирачната система, купето и окачването, но аз не се водя разбирач от коли  :red:
За мен добра кола е добре поддържанато кола.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 23.04.10 16:20.

казано от head_hunter на 23.04.10, 16:17:

казано от Madman_ на 23.04.10, 16:05:

@Хънтър

Ами чип и сега се е замислил за нитро - луд човек. Пълен оптичен пакет в Германия. Аз се плаша той като ме вози  :ohh:
В събота ще му оставя Туингото за промиване на охладителната система и ще взема Аудито да се повозя  :lol:

Той трябва да е мега неадекватен за да го направи. Тва е най - евтинджоския, най - разбиващия двигателя и най неадекватни тунинг. Тва се ползва само на драгстъри и състезателни коли, то не става за нормалн ошофиране, да не говорим че работи само като ти е пълна бутилката, коеот значи няколко ластики ....
И де ше си я бутне тая бутилка ,в краката ли...
На такава кола по - скоро ходят 1-2 турбини, компресор... Нещо от сорта.
Ако сериозно се е замислил, кажи му да се размисли... Не е нитрото решението за неговия случай... Да бега от кварталните майстори и да иде на сериозен тунинг.... Па ако той сам си го прави, да продължава да чете. Не знам, това е безумие, все едно на S класата да сложиш парашут за да подобриш спирачките...

HE

23.04.10
17:16

И аз съм чувал лоши неща за нитрото, а още повече, че не ползва колата за състезания, но както вече казах не отбирам много отг двигатели и коли. Аудито определено е най-бързата кола която съм карал и то много внимателно. Принципно съм предпазлив на пътя, а и все пак като карам чужда кола се съобразявам  :)
Дзвер ще се пробвам да му говоря по въпроса. И на мен ми се виждат прекалени допълнителни доработки по такава кола, но дано се откаже.

23.04.10
17:20

Лоши, лоши.... колко да са лошите неща за нитрото... освен да си събираш двигателя от пистата с метла и лопатка, но не вярвам тая кола да се ползва само за драг, така че това е безсмислено ;) Дзвер-а изброи по-добрите варианти. :)

23.04.10
18:15

Мине, ме мине някоя страница и тук пак колите обсъждате...... пффф, мъже.....

Остават час и половина до 18 годишнината ми ;)
Ехх, кога минаха тия години.

23.04.10
19:50

казано от head_hunter на 23.04.10, 14:50:

Head,
1.2;60 hp?

Сами на къси разстояния е много пъргава защото е с къси скорости. Т.е. в началото е доста пъргава, но в последствие си проличава, че са малко кончетата. Иначе двигателя го водят 60 hp., но е модела с верига - не е с ремък.

Мдам, много здрава кола, за 5 години 3-ма човека я карахме и не е мръднала само тоя съединител ме мъчи, оня ден запуших Гоце Делчев и България в 9 сутринта, няма да ти казвам колко псувни отнесох  :lol: Добре че припалих директно на скорост без съединител да я мръднах, че щях да изям боя :D Сега съм я дал на ремонт, дано не излезе много.  Иначе съм огледал Меган 2004 година хедж бег-а, ако имаш впечатления, сподели :)

П.П Може да си направим един събор с лека гонка някой уикенд :D

Днеска да се “похваля” ходих на концерт.... Не какъв концерт, а метъл концерт на местната група( не им знам името). Викнаха ме 2ма приятели, като ми казаха, че имало нещо интересно, щяли да пеят някакви и т.н. 2 лв билетчето. Отивам аз (добре не ми взеха $), беше започнало и направо се ужасих. Сега нека пак стане спор в тази тема, но за мене трябва да си напълно комплексиран, тъп, задължително с някакъв психичен проблем, за да слушаш тази музика. Отврат. Около мене момчета и момичета на максимум 12-13 години се наливаха с 2литрови шишета бира и правеха пого.... Като гледам кои се бяха събрали - най-голямата измет на града (малък град сме всички се знаем), смърди на пот, само затлъстели фенове с дълги мазни коси, пияни, и врищят.... Да оставим на страна, че нищо не може да разбере от текста на “песните”. 1 от може би 5-6 авторските им песни има страхотен текст... Припева е: Малки, гадни копеленца (х3); Малки гадни лайна (х1)...

23.04.10
20:18

Хаха! :lol:

23.04.10
20:18

Ххахахаха Мишоо голям смях,брат.
Яко си се “забавлявал” :D :D

23.04.10
20:21

Имаше ли трупове на домашни животни? А изнасилваха ли ги пияни дванадесетгодишни?

23.04.10
20:46

казано от Миsh0 на 23.04.10, 20:10:

Днеска да се “похваля” ходих на концерт.... Не какъв концерт, а метъл концерт на местната група( не им знам името). Викнаха ме 2ма приятели, като ми казаха, че имало нещо интересно, щяли да пеят някакви и т.н. 2 лв билетчето. Отивам аз (добре не ми взеха $), беше започнало и направо се ужасих. Сега нека пак стане спор в тази тема, но за мене трябва да си напълно комплексиран, тъп, задължително с някакъв психичен проблем, за да слушаш тази музика. Отврат. Около мене момчета и момичета на максимум 12-13 години се наливаха с 2литрови шишета бира и правеха пого.... Като гледам кои се бяха събрали - най-голямата измет на града (малък град сме всички се знаем), смърди на пот, само затлъстели фенове с дълги мазни коси, пияни, и врищят.... Да оставим на страна, че нищо не може да разбере от текста на “песните”. 1 от може би 5-6 авторските им песни има страхотен текст... Припева е: Малки, гадни копеленца (х3); Малки гадни лайна (х1)...

Бая истина има в тея редове,макар й да ни нападнат след малко ‘’колегите’’ :D

23.04.10
21:26

БАУ!!! Обръщаха ли кръстове? и въобще къф метъл съм с тая бръсната глава...

Мария, мине се не мине някоя страница и ти напишеш по един ред да разведриш обстановката ;)

HE

23.04.10
21:40

казано от korpusito на 23.04.10, 19:50:

казано от head_hunter на 23.04.10, 14:50:

Head,
1.2;60 hp?

Мдам, много здрава кола, за 5 години 3-ма човека я карахме и не е мръднала само тоя съединител ме мъчи, оня ден запуших Гоце Делчев и България в 9 сутринта, няма да ти казвам колко псувни отнесох  :lol: Добре че припалих директно на скорост без съединител да я мръднах, че щях да изям боя :D Сега съм я дал на ремонт, дано не излезе много.  Иначе съм огледал Меган 2004 година хедж бег-а, ако имаш впечатления, сподели :)

П.П Може да си направим един събор с лека гонка някой уикенд :D

Зависи какъв съединител сложиш. Аз като я купих го смених с “Валео” обикновенно те произвеждат оригинално частите за рена като нашите. Никакъв проблем вече година. Ти жило ли скъса какви ги свърши, че да замине съединителя? България и Гоце Делчев - ще вземеш и съсед да ми се окажеш  ;-)

23.04.10
23:48

Поздравления за ремонта на туигито :) Супер си я спретнал,така трябва се гледа една кола,не да я оставяш да стане подвижна кочина.

Моята се сдоби с 4 нови армотисьора и дистрибуторна капачка (тая капачка вече 2-3 път се сменя,все се пука...дано нямаш такива ядове).Като цяло не е лоша колата да си жулиш градско,малко гори и е компактна.Така и като гледам едни лети джанти много му отиват,взех да се замислям и аз :) Само тоя съединител и тея скорости ми вземаха здравето в началото докато свикна.Иначе и аз съм фен на ауди и не бих отказал една а3-ка - за новобранец като мене с 1-2 месеца стаж толкова,не се оплаквам ... :)

24.04.10
08:08

@ head_hunter Миналия април дадох 380 лева за ново оригинално жило + някви други глупости, майстора ме увери, че повече няма как да мръдне. Сега пак жилото, обадих му се и той вика “няма проблеми пак ще го сменим” при което му теглих една майна. Иначе баш на светофара да вкарам първа и се чу ряз и си остана долу педала... Ще видим сега какво ще стане, при друг майстор съм я оставил.

ПИ

24.04.10
09:12

Повече никакво пиене!

В четъртък, към 8 часа 300 мл водка, през 2 минути на екс по 100 мл.
След 8 часа някъде ударих още 400 мл водка и 300 мл текила, също на екс.
Направо се умъртвих, сега вече знам къде съм.  :lol:

24.04.10
09:20

Искаш да кажеш, че си изпил 1литър концентрат?

ПИ

24.04.10
09:22

казано от CKOTA на 24.04.10, 09:20:

Искаш да кажеш, че си изпил 1литър концентрат?

Тука, тука. 800-900, чак 1 литър не мисля.
п.п Не съм спирал да пуша около 4 часа. Това означава, че гася цигарата/пурата и паля нова без почивка.

Мнението беше редактирано от Питбула на 24.04.10 09:23.

24.04.10
09:27

Това за колко часа, бре младеж? Бая си се насмукал!

СА

24.04.10
09:32

На 14-15 години и аз си мислех, че си голям мъж, ако можеш да пиеш много. Точно след 2 напивания, разбрах, че по-голям мъж е този, които може да пие без да прекалява.

24.04.10
10:08

Има си граница между това да ти е готино и това да ти дойде в повече. Аз обичам да пия, но мразя да се напивам. За жалост не мога да не се напивам, затова не пия. :)

СА

24.04.10
10:10

Аз мисля, че няма лошо човек да се напие, но това да се случва в някакви граници.

Аз отдавна казвам, че младежите които са бъдещите строители на съвременна България деградира, а фактите доказващи думите ми са навсякъде около нас.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 24.04.10 10:19.

24.04.10
10:20

Като прочетох, че пиенето вреди, спрях да чета.

Тъй де, пиянски истории. Такива съм имал много. :)
Упорито търся алкохол, който да ми харесва и който да пия с кеф. Неуспешно дотук. Каквото и да съм опитвал, все не ми харесва. Водка, уиски насила пия. Вино не обичам, освен ако не е с вечерята, примерно. Шампанското е газирана повърня, ментата е с вкус на бонбони от аптеката а бирата ме издува прекалено много. Някакви предложения? Сега съм заръчал на майка докато е на пазар да купи едно патронче с бренди, пък ще го видим важи ли, или не важи.

п.п. Absent искам много да пробвам. Не съм сигурен, че вкуса ще ме очарова, но изглежда адски готино на вид.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 24.04.10 10:21.

24.04.10
10:52

Най-много след 2 абсента да виждаш как дърпаш 200 кила тяга :D

24.04.10
11:07

Траш- хубав коняк и ром! Това ти е играта- ароматени и силен алкохол, особено коняка много ме радва мен... Инак с един приятел след водки пихме шотове абсент + черен афтършок- на сутринта ни течеше кръв от носовете...

Що ше си играем  с 200- с толко ще загрявам, бре ! хахах

24.04.10
11:38

Не трябва да ходя на работа събота сутринта, особено ако петък вечерта съм си легнал в 2 часа :lol:
Първо, тотално прецаках един сървър :lol:
И си ожулих вратата на колата :)
Е, поне се разсъних вече и съм в кондиция за тренировка ;)

24.04.10
12:02

казано от CKOTA на 24.04.10, 11:07:

Траш- хубав коняк и ром! Това ти е играта- ароматени и силен алкохол, особено коняка много ме радва мен... Инак с един приятел след водки пихме шотове абсент + черен афтършок- на сутринта ни течеше кръв от носовете...

Що ше си играем  с 200- с толко ще загрявам, бре ! хахах

Ром обичам, но ми дращи на гърлото. То си е концентрат де, не може инак, но пак не е чак пък толкова приятно, затова с лед го пия.

24.04.10
12:10

Петко, важното е че си извлякъл ползите- ето настроил си се за добра тренировка!

Траш, да леда омекотява тъй да се каже... за коняка нищо не каза

24.04.10
12:14

На мене пък ми е готино и без алкохол... имам приятели дето като отидем на дискотека, бе да са пили и не им е яко. Страшна логика... а аз си пия сокчето и ми дреме на патока :D Ама още ме е яд че снощи изпуснах наааай-хубавото момиче в цялата дискотека... мноо ме е яд... Иначе алкохол ми не требе - само добра компания и купона е готов :)

24.04.10
12:25

Аз мойто в гимназията си го изпих... сег в месеца веднъж-дваж да пия по 100 грама концентрат и туй то... не бива да се разчита на алкохола да ти направи вечерта/настроението...

казано от Madman_ на 24.04.10, 12:14:

На мене пък ми е готино и без алкохол... имам приятели дето като отидем на дискотека, бе да са пили и не им е яко. Страшна логика... а аз си пия сокчето и ми дреме на патока :D Ама още ме е яд че снощи изпуснах наааай-хубавото момиче в цялата дискотека... мноо ме е яд... Иначе алкохол ми не требе - само добра компания и купона е готов :)

x2 :)

24.04.10
12:50

казано от Madman_ на 24.04.10, 12:14:

Хаха! Една чашка и е твоя! :lol:

Иначе не съм казал, че ми трябва алкохол за да ми е готино. Просто се опитвам да намеря питие, което да ми отива и да ми харесва. За коняка не казах нищо, защото не съм опитвал дори. :)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 24.04.10 18:32.

ПИ

24.04.10
14:01

казано от Сами на 24.04.10, 10:10:

Аз мисля, че няма лошо човек да се напие, но това да се случва в някакви граници.

Да, напил съм се. Само, че се контролирам, а не правя глупости.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1