Бива ли да съм такъв идиот. Цял ден да съм супер навит за тренировка, а за 10 минути футбол да контузя и глезен, и задно бедро. Глезена ще го преживея, ама hamstring-a… Точно на 170 тяга се точех днеска! Щях да разбия кучката!!
Мнението беше редактирано от ~ DN на 29.04.10 14:36.
Дано да не са сериозни контузиите... сложи ли лед веднага като се прибра ?
Не.
Абе, случвало ли ви се е докато си въртите или кривите нещо ходилото изведнъж да ви среже една супер остра болка, като пробождане с нож и да си седи така и да се премахва само с масажиране, но спре ли масажа се връща? На това ли му се вика разтежение? Точно това получих на бутовете. Не можех да го изпъна дори, половин час се кривя от болка, сякаш ми въртят нож в бедрото.
29.04.10
19:11
Не.
Абе, случвало ли ви се е докато си въртите или кривите нещо ходилото изведнъж да ви среже една супер остра болка, като пробождане с нож и да си седи така и да се премахва само с масажиране, но спре ли масажа се връща? На това ли му се вика разтежение? Точно това получих на бутовете. Не можех да го изпъна дори, половин час се кривя от болка, сякаш ми въртят нож в бедрото.
Ауу, т’ва ми се е случвало, през ноща когато нещо си опъна крака повече и ме сецне много жестоко, най-често в прасеца. Почвам да удрям юмруци и за 3-4 секунди се оправя.
Отивам в затвора - цък !!!
29.04.10
19:19
Магазинът в Пловдив,на бул.Руски има ли си онлайн сайт?
Понеже не го разгледах добре когато ходих за креатина,се чудя дали има добавки на Ultimate Nutrition?..
29.04.10
20:28
http://www.dnes.bg/video/2010/04/29/desetki-burgazlii-blokirani-v-domovete-si-zaradi-pojar.90236
Днес там ми мина половината ден, а утре целия ще съм там :)
Този последния с шапката ми е шефа, и е бивш билдер.
30.04.10
03:11
Нормално да е притеснен, колегите отиват да прекъсват потребители поради неплащане от същото табло, и таблото лумва. Бягат за пожарогасител от колата, викат пожарни полиции колеги за обезопасяване от там започваме организация по възстановяване на щетите.
На г-н Радев е притеснен, защото ни е второ подобно табло за три дни само, че първото което е на стотина метра от това, бе умишлено запалено с автомобилна гума, но за него никой нищо не писа което е типично за БГ.
Просто този блок е на еди булевард и леко гледа към една от най големите бургаски телевизии.
И да определено доста работа ни се отвори, пък колко пари харчим ей за такива обекти не е истина.
Ауу днес ще е ден за рекорди в залата... Лег-а ще го отнесе яко :D Още със събуждането бях в няква еуфория и супер енергичен... ако остане сила ще прасна и една тяга ... пролетна умора лии - къде ? :coolgrin:
Пожелавам на всички днешното ми настроение ;)
Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=Dex5YreTLVM&playnext_from=TL&videos=E1RaSJYYcn0 :)
30.04.10
12:30
Преди малко глътнах 1 хапченце стромба - 10mg.
Обещавам, че е последно! :lol:
30.04.10
12:33
Браво, питбуле.... издигна се в очите на всички ни :)
30.04.10
12:35
Браво, питбуле.... издигна се в очите на всички ни :)
Един приятел си купи и реших да пробвам 1 хап.
Преди малко глътнах 1 хапченце стромба - 10mg.
Обещавам, че е последно! :lol:
Сега ще станеш як чичко.
30.04.10
12:39
Хахахаха, вече изпитвам чудовищна силаа.
Жалко, че пръста ми е счупен немога да ида да дигам.
Аз съм Батман. :cheese:
30.04.10
13:20
p17bull, ти си жалък.
Ти също.
К’во ще стане бе, хахахахахаха?!??!!
Следмалко ще умра!!
Ей, келеш, я се дръж малко по-възпитано!!! Ако си решил да правиш цикъл направи го като хората. Тук хапче, там хапче. Ще ти дойде акъла след 3-4 годинки...
30.04.10
13:30
Ей, келеш, я се дръж малко по-възпитано!!! Ако си решил да правиш цикъл направи го като хората. Тук хапче, там хапче. Ще ти дойде акъла след 3-4 годинки...
Хмм, не съм тръгнал да обиждам никой нали?!
Кой е казал, че ше пра’я цикъл? Обесни ми 1 хапченце с к’во ще ми навреди.
Чакам отговор от всички разбирачи тука.
А с какво ще ти помогне ? Ако искаш да се тровиш, вземи амфети поне да ти е кеф, от това файда никаква.
30.04.10
13:36
А с какво ще ти помогне ? Ако искаш да се тровиш, вземи амфети поне да ти е кеф, от това файда никаква.
С нищо няма да ми помогне и с нищо няма да ми навреди .. проблем?
30.04.10
14:41
Абе хора, как е успоредка на английски???
30.04.10
14:44
parallel bar(s)
30.04.10
14:48
parallel bar(s)
Да, разбрах вече...Май със С накрая е по-удачно?
Хайде гаврете ме, учител по английски съм.
Хах, Георги, наистина ли? Къде преподаваш, ако не е тайна?
Питбулчо, не искам да те обиждам, но се излагаш прекалено много... не само сега ами по принцип, казвам го за твое добро, както искаш приемай казаното. порастни малко.
30.04.10
15:40
Нормално е всеки човек да има пропуски,т’ва да не Ви дере толкова. ;)
п.С.Оставате Питбула,нека се посмеем с М-р Бийн!
30.04.10
16:25
Думата “Вие” се използва, когато говориш на един човек, думата “вие” - когато говориш на много хора. Не става по-високо интелектуален изказът като се ползва учтивата форма под път и над път...
30.04.10
18:11
Хах, Георги, наистина ли? Къде преподаваш, ако не е тайна?
Питбулчо, не искам да те обиждам, но се излагаш прекалено много... не само сега ами по принцип, казвам го за твое добро, както искаш приемай казаното. порастни малко.
Евроквалификационен център, при пазар Красно Село - ни никога не би го намерил ако не знаеш точно къде е.
Знам къде е пазара, това ми е достатъчно... близо 3 години работих доставки в София ;) Питам да не би случайно в Пазарджик да преподаваш- чисто любопитство : )
30.04.10
20:41
Аз съм некъв дефектен. Всички ми се оплакват, че като правят чукчета ги боли кръста, а при мечкатата - не. При мен е обратното.
Минавам само да се направя на интересен. Просто няма как да не се похваля. Тая сутрин направих първото си набиране с една ръка. :coolgrin:
Палачинки с типово брашно и масло вместо бяло и олио. Муцка. И сиренце по тях.. Абе муцка ти казвам!
01.05.10
09:46
Минавам само да се направя на интересен. Просто няма как да не се похваля. Тая сутрин направих първото си набиране с една ръка. :coolgrin:
Клип ор ит дид нот хепън! :) Нали аз скоро направих първа лицева на една ръка! За набирането - едва ли, но кой знае.
01.05.10
09:48
Знам къде е пазара, това ми е достатъчно... близо 3 години работих доставки в София ;) Питам да не би случайно в Пазарджик да преподаваш- чисто любопитство : )
Да, и тук, но само ако ме викнат от някое от училищата да замествам. Не може да се нарече основна работа. Иначе из целия град се случва деца и младежи да ме поздравяват с “Здравейте, Господине!”