Аз статично мога да направя 1:45, но динамично макс 0:45. И двете постижения са зле за аматьорско гмуркане/подводен риболов. Въпрос на тренировки е.
Значи не знам дефинициите точно, но на “сухо” седейки малко на д 2 минути, а под вода на 180см хванат за стълбата около минута и 20 секунди ми е топа...
10.06.10
01:39
http://lubomirivanov.com/2963#more-2963
:bug:
Питона залезна, че ся нов идол се появи.
Бахти, как може да има още хора дето вярват като балъци на такива сайтчета ?
Само като прочетеш това:
Включва тренировъчна програма и хранителен режим за покачване на чиста мускулна маса и елиминиране на мазнините едновременно
(rofl)
Мнението беше редактирано от emzo на 10.06.10 07:19.
казано от emzo на 10.06.10, 07:18:
Питона залезна
Б.Христов (Питона) май си държи нивото.
Забелязал съм, че хората, които се залъгват по подобни цитати от сайта на тоз нов и чудодеен тренер са хора БЕЗ желание да навлязат в този спорт. Те не искат да се откъсват от своето ежедневие за да навлизат тепърва в тоз нов свят. Мързеливи са и ходят с нежелание на тренировка. Това им е като задължение.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.06.10 07:40.
10.06.10
07:37
То и тук във форума доста търсят алхимичната формула да качат чисто и свалят мазнините.
В случая с Любомир Иванов имаме тренирал в миналото и завръщащ се отново в залата (начинаещ с мускулна памет), където това си е напълно възможно и нормално. Още повече, че има и коктейл от добавки.
Но за цитатите сте прави :)
10.06.10
07:38
На тренировките ‘сички тряя гледат като на работата,за която цял живот са мечтали..иначе да не се надяват на нищо.. ;)
А и защо Питона да е залязващ,че той вади нови и нови негови произведения,провежда си курсове човека..?
казано от Стоянчо на 10.06.10, 07:27:
Б.Христов (Питона) май си държи нивото.
Имам предвид, че му мина мерака за комерсиални прояви у форумо.
Не беше писал с години и се завърна с търговски цели.
@Oranje - не казвам, че не може да се направи постигнатото, но колко шарани ще лапнат стръвта и после ще усетят кукичката :lol:
Мнението беше редактирано от emzo на 10.06.10 07:47.
10.06.10
07:53
Е какво 14 седмици по килограм на седмица никак не би бил лошо резултата.
Не е невъзможно човек за 14 седмици да промени тотално визията, ако не греша и емзо го е правил.
Пък дали можеш да качиш един сантиметър в гръдния кош сваляйки в талията едновременно, спецовете да кажат, но и в тоя форум има някои хора които твърдят, че не е невъзможно.
Варненския чудотворец, си развива бизнеса в неговата си насока.
10.06.10
08:23
Не мога да не “изплюя” мнението си за Белчо Христов, след като заговорихме за него...
До колко добър е като специалист - това не желая да коментирам категорично.
Всеки има глава на раменете си и може да прецени сам това.
1. Неговата комерсиалност и директните демонстрации на извънземно самочувствие ми правят крайно лошо впечатление. Да, човекът с това си изкарва хляба, гледа да си го пази, ясно ми е... но вечното тупане по циците, съчетано с тарзански крясъци “Аз съм най-великият!” някакси не са на място.
2. Понякога пише статиите си на твърде висок стил. Приемам, че има нужните знания. Уверен съм, обаче, че много от читателите и клиентите му не са готови да възприемат информация от такъв порядък. Не всеки желаещ да спортува и да коригира тялото си има биологическо или медицинско образование.
3. Лош подход към клиентите. Имам близък приятел, който беше негов клиент. Видях програмата, която Христов беше направил СПЕЦИАЛНО за него. До колко е удачна - няма никакво значение, но малко преди средата на програмата текстът минава в женски род! Сега... ако ще ПРОДАВАМЕ една и съща програма, само сменяйки името отгоре - това е всичко друго, само не и лично отношение към клиент, нали?
4. Статиите му преливат от правописни и стилистични грешки. Почти във всяка статия могат да бъдат открити такива. Търговец с подобно самочувствие би трябвало да се съобразява с това как пише и поднася информацията, но... по-лесно е просто да кажем “Аз съм по-по-най, станете мой клиент и ще се уверите!”, нали? Съжалявам, аз на неграмотник доверие нямам. Просто принцип, не го налагам на никой друг.
Изброените точки не съм подредил по степен на важност. За мен имат напълно еднакво значение.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.06.10 08:33.
Кольо, има смисъл в думите ти. Но погледни от другата страна - той е един от малкото които могат да обосноват научно твърденията си! Може да не му е изряден правописа, но в сравнение с други знайни и незнайни родни екземпляри си е на много добро ниво! Не коментирам отношението му спрямо клиента, защото нямам опит, но “женския род” е брутална грешка, която ако е допусната спрямо мен като клиент, би ме разубедила да ползвам занапред услугите му. И на това може да се погледне от друга страна - копи-пейстнал е някаква част от програма, която е изготвил за клиентка, и е индивидуализирал серии и повторения, а и упражнения...факт, че е оставил грешния род :). Не го извинява, но не е нещо кой знае какво. Зависи все пак и останалата част от програмата дали е издържана.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.06.10 09:10.
10.06.10
09:27
казано от Стоянчо на 10.06.10, 09:08:
...той е един от малкото които могат да обосноват научно твърденията си! Може да не му е изряден правописа, но в сравнение с други знайни и незнайни родни екземпляри си е на много добро ниво!
Не оспорвам знанията му, напротив - той е знаещ човек. Демонстрацията им намирам за леко неподходяща.
Факт е, че има много драскачи, които претендират за знания, без да ги имат.
Човек с неговото самочувствие, знания и качества трябва да е по-взискателен към публичните си изяви.
казано от Стоянчо на 10.06.10, 09:08:
Не коментирам отношението му спрямо клиента, защото нямам опит, но “женския род” е брутална грешка, която ако е допусната спрямо мен като клиент, би ме разубедила да ползвам занапред услугите му. И на това може да се погледне от друга страна - копи-пейстнал е някаква част от програма, която е изготвил за клиентка, и е индивидуализирал серии и повторения, а и упражнения... факт, че е оставил грешния род :). Не го извинява, но не е нещо кой знае какво. Зависи все пак и останалата част от програмата дали е издържана.
Програмата в моите очи е средна работа, не блести с някаква особена оригиналност (не е коректно да я показвам), но преценката ми е лична и може да не е съвсем точна. Грешката му може да е чисто техническа, не е фатален грях, съгласен съм, но ми показва склонност към претупване, към недоглеждане и работа на конвейер. На мен (както и на моя приятел) ще ми остави неприятен послевкус за нещо, което не е персонално към мен, въпреки че аз съм си платил за такова, искам такова и Христов твърди, че е такова. Всичко това е на фона на неговото мото “Аз мога, аз знам, аз съм Човекът!” - ето там е дисбалансът.
Тънки и субективни са тези неща... на някои хора им правят впечатление, но на други - не.
Можем доста да поговорим за психологическия момент в една подобна ситуация...
10.06.10
10:08
Ми само му вижте снимките с феновете (където и аз присъствам) от миналогодишната му обиколка из БГ и ще видите нивото на клиентите му :).
Човека печели от бройка, а не от качество, друг инструктор дори готви състезатели чрез интернет ...всеки си търси пазарна низша.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 10.06.10 10:16.
Уфф цял ден тегля торенти с музика и не мога да си харесам, туй лято няма ли да има комерс хитчета :)
казано от Иван Шишманов на 10.06.10, 10:08:
Ми само му вижте снимките с феновете (където и аз присъствам) от миналогодишната му обиколка из БГ и ще видите нивото на клиентите му :).
Дай линк да видим.
10.06.10
10:33
казано от inspect на 10.06.10, 10:23:
казано от Иван Шишманов на 10.06.10, 10:08:
Дай линк да видим.
http://www.belchohristov.com/3744.html
http://www.belchohristov.com/3810.html
http://www.belchohristov.com/3914.html
http://www.belchohristov.com/3986.html
http://www.belchohristov.com/4093.html
Ми и аз да кажа, че ще подаря на всеки по 1 опаковка от продукта Х и аз ще събера толкоз народ :lol:
Ванка, обаче не виждам хляб пред теб на снимката, само салатка - бива ли? :lol:
10.06.10
10:41
казано от emzo на 10.06.10, 10:38:
Ми и аз да кажа, че ще подаря на всеки по 1 опаковка от продукта Х и аз ще събера толкоз народ :lol:
На мен ми обещаваше някакви работи ама познай :lol:
Къв народ разнии тиинове, и дами минали покрай билдерите.
казано от inspect на 10.06.10, 10:40:
Ванка, обаче не виждам хляб пред теб на снимката, само салатка - бива ли? :lol:
Всяка поръчка включително на хляб, след като Белчо се скара на сервитьорката, че това пилешко дето си поръчал не било 220 грамово както пишело в менюто(сякаш във Варна са толкова), беше неуместна :).
Аз нали съм си срамежлив :lol:
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 10.06.10 10:44.
казано от emzo на 10.06.10, 10:25:
Хах, от днес светът бил футбол.
Пу дее*а, за мен пък е данъчен процес... Това е последното първенство, което няма да мога да гледам.
казано от inspect на 10.06.10, 10:48:
Хахаха, не мога повече :lol:
x2 :-)
10.06.10
10:56
Не можеш, защото не си бил свидетел как обяснява на аудиторията, че сиренето в салатата му било проблем, но понеже е мега БИ турбо биоолог, лактозата ще я бори по късно с методи патентовани от Белчо Христов :lol:
казано от Иван Шишманов на 10.06.10, 10:56:
Не можеш, защото не си бил свидетел как обяснява на аудиторията, че сиренето в салатата му било проблем, но понеже е мега БИ турбо биоолог, лактозата ще я бори по късно с методи патентовани от Белчо Христов :lol:
:lol:
Ванка, от постовете ти разбирам, че си му много “благодарен” за трансформацията, която е спомогнал да постигнеш и, че приносът му е огромен!
10.06.10
11:21
казано от Стоянчо на 10.06.10, 11:15:
Ванка, от постовете ти разбирам, че си му много “благодарен” за трансформацията, която е спомогнал да постигнеш и, че приносът му е огромен!
В какъв смисъл ....извинявай Стоянчо, не те разбрах ..
10.06.10
11:24
Подмазваш му се в сайта му,както си личи и по коментарите му в дадените от теб линкове,а после го оплюваш тука.Такъв бил,онакъв бил.Човека с това си изкарва хляба и той трябва да си прави реклама.
10.06.10
11:30
Оооо много се смях. На времето не беше такова момче. :lol:
п.п. за клиентите - не, че нещо ама сериозно тренирщ нещо не видях.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 10.06.10 11:31.
10.06.10
11:31
казано от az100yan на 10.06.10, 11:24:
Подмазваш му се в сайта му,както си личи и по коментарите му в дадените от теб линкове,а после го оплюваш тука.Такъв бил,онакъв бил.Човека с това си изкарва хляба и той трябва да си прави реклама.
Ако забелязваш коментарите са ми от преди година и са ми едни от последните в блога му.
За една година много неща се случват, неща за които ти може дори да не подозираш, в бързината да хвърляш някакви детински обвинения :lol:
Иначе има и реклама има и антиреклама зависи кой как ще възприеме нещата, аз вече ги възприех както съм си решил.
Ако някой ден дам пари за фитнес инструктор той ще е коренно противоположен на Варненския чудотворец.
То програма и/или диета на листче всеки може да напише, но никой не може да направи персонална програма-чудо, която да действа без грешка и да реши всичките ви проблеми. На хартия всичко е перфектно, но това са просто букви и цифри. Една и съща програма изпълнявана от един и същи човек по два различни начина ще има различен ефект ;) То персоналното трениране е точно това - треньора да е с човека по време на всяка серия, да каже кога кривиш техниката, кога да спреш или да намалиш/увеличиш тежестите, кога да си дадеш повече зор и т.н. Някои хора като тренират просто преминават през сериите и упражненията без да влагат грам мисъл и концентрация, докато други взимат всичко възможно от всяка серия.
Затова и някои хора правят супер-мега-хипер програми и нямат голям ефект, а други могат да накарат и най-простата или дори идиотска програма да заработи.
казано от head_hunter на 10.06.10, 11:30:
п.п. за клиентите - не, че нещо ама сериозно тренирщ нещо не видях.
А за какво им е на тях треньор, те са напреднали и нямат нужда ;)
Eeeй изгледах го току що, накефих се на битките :)
В следващия си живот ще съм файтър :lol:
10.06.10
12:30
казано от emzo на 10.06.10, 12:10:
Eeeй изгледах го току що, накефих се на битките :)
В следващия си живот ще съм файтър :lol:
И във втората част има добри битки, но по-малко.
Имах покана да мина и да погледна как се снимат част от сцените, но така и не намерих време.
казано от Иван Шишманов на 10.06.10, 11:21:
казано от Стоянчо на 10.06.10, 11:15:
В какъв смисъл ....извинявай Стоянчо, не те разбрах ..
В смисъл, че нещо не си особено доволен.
10.06.10
12:52
казано от Стоянчо на 10.06.10, 12:41:
Аз не съм му бил клиент.
Познавам го виртуално от мисля 12 години, но едва миналата година се запознахме на живо при посещението му в Бургас, и наистина се разочаровах, това поведение тип “bad boy” раздавайки правосъдие нареждайки всичко и всички не ми е присърце.
Какво се занимава с тия блогове и фитнес глупости, да става член на ТИМ и пак ще може да си величее на воля, пък няма и да му трябват всичките уникални ВИП, извънземни дипломи и квалификации които притежава.
Има един съфорумец, ника му е Oranje, човека няма дипломи, но има талант, който не може да се придобие в никой курс, школа университет или каквото е там. Пък Белчо има диплома за биолог и някой измислен фитнес курс и е седнал да пише за квот свари от маркетинг, до поведение, език на тялото, фитнес та чак до медицински статии.
Ходя във Варна от време на време и, ако някой ден се престраша да присъствам на тренировка на открито познай дали, ще са на неговите :) или на едни други от съседен раздел в настоящия форум.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 10.06.10 12:55.
10.06.10
14:13
казано от Иван Шишманов на 10.06.10, 12:52:
казано от Стоянчо на 10.06.10, 12:41:
Аз не съм му бил клиент.
Познавам го виртуално от мисля 12 години, но едва миналата година се запознахме на живо при посещението му в Бургас, и наистина се разочаровах, това поведение тип “bad boy” раздавайки правосъдие нареждайки всичко и всички не ми е присърце.
Какво се занимава с тия блогове и фитнес глупости, да става член на ТИМ и пак ще може да си величее на воля, пък няма и да му трябват всичките уникални ВИП, извънземни дипломи и квалификации които притежава.Има един съфорумец, ника му е Oranje, човека няма дипломи, но има талант, който не може да се придобие в никой курс, школа университет или каквото е там. Пък Белчо има диплома за биолог и някой измислен фитнес курс и е седнал да пише за квот свари от маркетинг, до поведение, език на тялото, фитнес та чак до медицински статии.
Ходя във Варна от време на време и, ако някой ден се престраша да присъствам на тренировка на открито познай дали, ще са на неговите :) или на едни други от съседен раздел в настоящия форум.
И Кво му е на Белчо бре Ванка?
Познавам го от доста време. Че егото му е малко по голямо и приказва и се пъчи малко повече, така е. Ма првия без кусури да метне камък.
Сигурно поне 20-тина пъти съм бил с него по заведения, мероприятия, състезания... Не знам да е скандалджия. Бе може да се е заял някъде с някого за нещо, но по скоро се напъва да е приветлив и комуникативен, отколкото да злобее или да се саморазправя. Виж, пример за точно обратното имам във фитнес средите...
И, само за информация, той беше в отношения с тим по мои данни, преди да стане бибитиймър дори. Имаше ферма за охлюви и изкупуваше охлюви.
Аз също не харесвам всичките му идеи, но харесвам в него това: Сам си поставя целите, сам се бори. Дали има гръб или не , не знам, но постига някои неща, ако не може по единия начин ще пробва и по друг. Евала за което. Не мисля че е готов да жертва всичко з нещо, но опитва и с традиционни, и с нетрадиционни методи и често м усе получава...
Дал подаръци на срещите. ВИкнал теелвизия на откриването на новата си зала... Ами вика му се маркетинг. Според мен влаге в него повече отколкото може да му даде, но истината е че цялостният подход е много по добър, дори ако е грешен, от ограничения.
А ти, ти... ти сигурно и за мене някъде говориш някакви такива неща.
5 години съм в бургас, 55 покани за кафе съм ти изпратил. Нямаш време. На повечето дори нямаш време да ми отговориш.
Аз те познавам само от форума и щуротиите дет осе пишат тук батка... И много малко хора всъщност те познават наживо, дори и когато има възможност и необходимост за това....
Виждаш ме на улицата и не ми се обаждаш и после ми пишеш във форума ,че съм отслабнал...
Е оня ден ме пита в коя зала тренираме с момчета, казах ти, казах ти и кога, заповядай, и ти млъкна и изчезна, нито да, нито не, нито чао...
И сега цапаш.
И закво цапаш?
Приличаш на един друг бургаски форумен герой.
Имам чувството, че бургазлии имаме най - много неоправени сметки във всичк ифоруми. Е повечето сметки и ний не знайм кви са, ма що да не пробваме да ги опрайм?
Предлагам да вземем и да си основем един бургаски ТИФ - Тим за Изправяне на Форумите, и да ги мятаме, да нема недоволни.
Нема да се събираме, щото по принцип ни е страх от срещи, нема и да си помагаме, щото тва не го умеем, само ще си пречим и ще пречим и на другите, щото... в тва сме най - добри.
Още на първо четене имам кандидати.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 10.06.10 14:20.