13.01.10
15:14
Значи в момента съм на режим чистене и мисля да продължа така до март месец (тогава ще видя как вървят нещата и ще реша да продължавам ли или не)
Та нуждая се от съвет. В момента взимам lipo6x, InterACTIVE BCAA Elite, Ultra Whey Pro на Universal, Acetyl L-carnitin на Now.
Мисля че, стака ми е много добър, добро количество BCAA+Glutamin, липото и карнитина също вършат работа.
НО! Тези неща си ги позволих заради коледните промоции+(коледните премии :D ), и така де... всички тези добавки ми свършват след 1 седмица грубо. И тогава мисля да отделя 150-180лв (маx :( ) за следващ стак с който да продължа чистенето и съответно да запазвам и въстановявам мускулната си маса.
Та какво бихте ми препоръчали да си взема за тези пари... много се двуумих, гледах какво ли не.. и незнам...
Мислех за Scivation Whey 5lb (около 100лв) понеже пише че една доза от него има и аминокиселините които искам.
и остават 50-80 лв за нещо което да потдържам горенето на мазнините. Дайте ми съвет за него плс...
Или ако не може да ми предложите нещо съвсем друго. (не искам да съм нахален но... ХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛП! :D :D :D)
13.01.10
15:25
Аз си чистя без протеин, според мен можеш да си го спестиш вместо да купуваш някакви тотални боклуци, л-карнитина също.
Аз си взех Scivation Xtend, излиза доста евтино като цяло, може да добавяш малко глутамин (пия 3 дози от него, което е 7.5гр глутамин, 21гр бцаа, 3гр цитрулин), затова пия още по половин лъжичка глутамин пред и след тренировка (2х 2.5гр) и се връзва към 12гр общо, но не мисля, че е фатално да минеш и с толко или просто да пиеш 4 дози, което е препоръчано за хора 90+ кг, просто не го смятам за нужно чак 28гр бцаа (и така съм екстра като енергия и възстановяане). Много съм доволен от него и преди съм го ползвал :)
В www.power-beauty.com продължават коледните промоции и може да се възползваш до края на месеца (не им работи сега сайта и не знам точно каква е цената, но на мен ми излезе 75 лева 1.2кг от сила-бг, това са ти 90 дози, тоест поне 30 дни :) Доволен ли си от липото? Аз го пия четвърти ден и бих казал, че не виждам какво по-добро мога да получа от бърнър, много ми харесва!
Аз бих ти препоръчал Dren или Cytolean V2, сега са на доста добри цени пък и са хвалени продукти,иначе 5лбс протеин е 80-90 лв, не мисля, че има голямо значение точно кой ще избереш.
Хм... проблема е че се старая да спазвам НВД-то си .. а на ден ми излизат към 300-310гр протеин (голям човек съм :P).. В началото (хем бях по лаком) се насилвах да си ги осигуря на ден.. Еми... не мога :( За това не мога без протеинов шейк.
Ще си помисля за Xtend-a.. много е добър явно, но искам да го комбинирам с протеин. Хм... в power and beauty обаче гледам нямат другите разфасовки на Xtend-a и Whey-a… само 400гр и 10lb. Уф.. ще си помисля.. имам още 10-ина дни до заплата :)
А липото.. кво да ти кажа, другата седмица ще пиша резултати. Мисля че е супер.. но ми отне малко повече време да свикна с него. Но вече 3-тата седмица почти не го усещам. Енергията си я имам.. но тая еуфория понамаля. Отначало ми беше супер силен ефекта. (направо у петите :D :D )
отворен съм и за други предложения :) thx
Мнението беше редактирано от Draken на 13.01.10 18:29.