13.01.10
23:01
Здравейте:). Имам няколко въпросчета на които ще се радвам да ми отговорите :).
Интересуват ме само отговорите на следните неща:
Ако приемам само извара(около 800гр на ден), яйца(белтъци-7, 3 жълтъка/само сутрин/) кисело мляко(под формата на таратор) и смесено с изварата,риба и пилешко месо-и при интентизвни тренировки във залата ще има ли ефект при отслабването?След тренировка приемам 4-5 белтъка и месо или някакъв др бързо разграждащ се протеин.След това правя 3 приемания на изварата около 200гр на приемане.Като последното приемане е точно преди лягане.Питам защото някои ми каза че малтозата в млякото ще ми пречела да отслабвам... Има ли такова нещо? Кога трябва да ми е последното хранене с извара? И изобщо от изварата и млякото пълнее ли се?Все пак трябва да приемам нужния протеин на ден и ми е необходима малко информация.Благодаря Ви предварително :).
Иначе режимчето е горе доло следното от 1 седм се движа по него
30мин след ставане 3 яйца в тефлонов тиган с 5-10gr краве масло и 100 гр извара/кисело мляко с банан
след 2h риба/месо + картофи/ориз + зеленчук
тренировка........
след тренировка 4-5 белтъка +др бърз протеин + извара
след 2h 200гр извара
преди лягане 200гр извара + зехтин
просто изварата я обожавам :) Омешвам 500-600gr извара с кисело мляко и така я приемам на 3 пъти защото an 1 път протеина не може да се приеме от организма... между другото си хапвам по 1-2 купички таратор!Мисля да добавя по 1 лъжица мед след тренировка. Та така..режимчето е доста елементарно но при условие че не съм тренирал с години и сега се хванах на хорото искам да знам ако приемам само тези продукти по посочения начин какво ще стане в крайна сметка :)?Баламосват ли ме с тази малтоза?Спрял съм сякви-газирани напитки,алкохолни,спиртни напитки,сладко,солено,не пуша...приемам по 3-4л вода на ден като 2л ги махам на тренировка само! Започнах над 95кг след 10 дена сутрин се меря на 90кг а съм се разширил видимо!
И друго, какво количество моркови може да консумирам и кога да го приемам?Същото питам и за лимони,грейпфрут...
По колко въглехидрати и мазнини трябва да приемам дневно?
Темата беше редактирана от elemeNt на 13.01.10 23:53.
Както всички млечни продукти у нас и изварата(като краен продукт ми е интересно с какво може да я развалят) не е много стока,ако я купуваш.За това не разчитай като главен източник на белтъчини на нея.
Включи и месо освен млечни продукти и яйца.
Аз лично се чудя как има кг сирене 2 пъти по евтино от кг извара,някой ако има идея какво е това,при условие че извара се получава като отпадъчен продукт на сиренето.
Изварата просто няма как да бъде направена изкуствено! Трудно ще я развалят.Не разчитам само на нея,мисля сутрин да вкарам яйцата сварени а не от тигана.Има ли разлика?И да ги направя 4 на бр като само 2 от тях ще консумирам цели.Източник на въглехидрати достатъчен ли ми е от показаното?Максимум по 100гр месо ли мога да приемам на хранене?Наистина ме интересува за влиянието на киселото мляко и прясното,изварата и млечните продукти.И ако можете да кажете за всяко едно кога да се приема в какви количества и изобщо става ли за НВД.Не искам да орелефявам искам да смъкна 10-15kg близките 2 мес,но не искам да ми се прецаква отслабването заради хапването на тараторче или извара и мляко когато не трябва:).
Мнението беше редактирано от elemeNt на 14.01.10 01:39.