Phenylethylamine + Geranamine (1,3 Dimethylamylamine)

15.01.10
10:15

Някой пробвал ли е тази комбинация?

Пак ми пратиха такава мостра с поръчката. Предния път имаше доста добър стимулиращ ефект преди тренировката.

KY

15.01.10
10:42

Фенилетиламина влияе на ЦНС и оказва силно действие като невромедиатор. Нормално е да имаш приповдигнато настроение и да си по-енергизиран след приема му.

Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 15.01.10 10:48.

15.01.10
10:58

Geranamine (1,3 Dimethylamylamine) е стимулатор на ЦНС, използва се като съставка на препарати за отпушване на носа и най-вече във фитнес средите като предтренировъчен продукт. В много страни  се използва в тнар. party pills, законни заместители на амфетамините, в други страни те са забранени. Използва се в много предтренировъчни продукти, като например в Jack3D. Повече инфо има тук:
http://en.wikipedia.org/wiki/Methylhexanamine, както и в много форуми за наркотици и бодибилдинг.

Мнението беше редактирано от soul rebel на 15.01.10 10:58.

15.01.10
11:11

Сега видях, че се води допинг :-) Ще си го запазя за помощ при застой.

15.01.10
11:17

Кое се води допинг ? Линк ?

15.01.10
13:26

Geranamine/Methylhexanamine се води допинг от 2010 според по долните статии:
http://www.ironmagazineforums.com/supplements/103788-methylhexanamine-geranamine-officially-banned-wada.html
http://www.telegraph.co.uk/sport/tennis/atptour/6328613/Ivo-Minar-tests-positive-for-methylhexanamine-at-Davis-Cup.html
http://www.trackalerts.com/?p=2312

СБ

15.01.10
17:24

Ти професионален състезател ли си, че те притеснява факта,че се води допинг? това, че определена съставка е в допинг лист не означава, че трябва да се анатемосва директно. Също така 1,3 dimethyl (geranamine) стимулира допълнителното отделяне на норепинефрин, което максимално забързва метаболизма , а оттук стимулира изгарянето на мазнините. Не случайно тази съставка се среща в най-новите топ продукти. И да не забравим - и phenylethylamine и 1,3 dimethyl са налични от Primaforce.

15.01.10
18:20

Не ме притеснява, беше ми любопитно по-скоро. Иначе ефектът първият път като пробвах беше изненадващ и много добър - концентрация, сила, надъхване.

15.01.10
19:10

казано от Сила БГ на 15.01.10, 17:24:

Ти професионален състезател ли си, че те притеснява факта,че се води допинг? това, че определена съставка е в допинг лист не означава, че трябва да се анатемосва директно. Също така 1,3 dimethyl (geranamine) стимулира допълнителното отделяне на норепинефрин, което максимално забързва метаболизма , а оттук стимулира изгарянето на мазнините. Не случайно тази съставка се среща в най-новите топ продукти. И да не забравим - и phenylethylamine и 1,3 dimethyl са налични от Primaforce.

А цените няма ли да споделиш ?
Егати рекламата !
Друго нещо от допинг листата продавате ли?

СБ

15.01.10
19:38

А това какво трябваше да означава? Ако става въпрос и кофеинът е в допинг листата?

16.01.10
18:31

Вземах въпросния препарат 3 седмици и половина. Не усетих ефект (4 трен на седмица + нвд), единствения такъв беше да ми убие либидото. Не си въобразявам, защото брат ми ми подари въпросния препарат тъй като при него е имал също само този ефект. След като го спрях всичко си дойде на мястото

29.03.10
19:49

казано от inspect на 15.01.10, 10:15:

Някой пробвал ли е тази комбинация?

Пак ми пратиха такава мостра с поръчката. Предния път имаше доста добър стимулиращ ефект преди тренировката.

За тези ли става въпрос :

fitness1.bg/brand/fusion/

Комбинацията е лудница!

29.03.10
20:02

Да, точно. От предатора ми пращаха 2 пъти мостри и бях малко скептичен и затова пуснах темата да разпитам. Ти като предтренировъчен продукт или за намаляване на мазнини ги пиеш, т.е. всеки ден. И какви точно са ти впечатленията - мен най много ме впечатли фокуса, мотивацията и чувството, че ще изкъртя залата :-) А и нямаше треперене, неспокойствие или яко потене като след продукти с кофеин.

29.03.10
20:11

Аз лично съм много доволен, не ги пия редовно, само за преди физическо натоварване и съм адски доволен. Съквартиранта ми пък е две специалности и учи доста, и PEA-та е много доволен от нея. Общо взето, едно стакче е голяма работа. И най - хубавото е, че може лесно да се дозира и всеки да открие своята точна доза. И двете съставки са едни от най - популярните и правят доста обикновени продукти най - продавани.

30.03.10
08:38

Пробвах мострата, не усетих кой знае какво, вярно, че я взех след бая изморителен ден, ама тренировката не беше нещо особено. Откровено казано, вчера почнах отново Jack3D, доста по-добър фокус и хъс за тренировка, съчетано с липса на умора.

30.03.10
11:30

Jack3d си е Jack3d, няма как да има сравнение. Но Geranamine за 30-тина лева си е оферта в малко по - висока дозичка ;)

06.07.10
23:07

Нов съм във форума, а именно Geranamine ме доведе тук. Обичам да се заигравам с различни невромедиатори, макар и в повечето случаи само на хартия.

Както и да е, теоритични комбинацията на Geranamine с кофеин би трябвало да усили ефекта на първото, защото кофеина улеснява действието му, като блокира определени ензимни системи. Любопитно ми е някой има ли наблюдения с подобна комбинация?

07.07.10
06:40

Здравей, Carnation.

Подобна комбнация, която ти търсиш са пробвали вече много хора, с имено ето този продукт:

fitness1.bg/jack3d/

Отзиви има бол, всички са доволни ; )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1