търся книги за автогенен тренинг

JI

11.02.05
14:57

Ако някой може да ми даде линк към такива книги плс дайте . Също така ако има на компа си да ми ги прати на bloodsucker@abv.bg.
Ако някой е от варна и знае от де да си купя  да казва . Зщото кат отида на книжния пазар и питам за такива книги и ма гледат кат безполезно изкопаемо и ми казват ” ми нямаме ...”
Търся и за йога ако има давайте !!! :)

Бат Марто. Той има такива.
Даже аз му я исках :) Питай го, може да ти я даде, макар че до Варна... В ел. вариант май я няма.
Между нас казано обаче мисля, че няма съществена полза в тренировката от такива книги, освен разбира се познавателната им стойност. Не обиждам никого и нищо, дори не съм я чел. Но концентрацията и психическата устойчивост според мен са въпрос на самовъзпитание и книгата може да ти разкаже за процеса и механизма му, но не и да те направи по - концентриран.
Със съвсем същата логика мога да кажа, че и психолозите не винаги са психически най - устойчивите :) Самовъзпитание!
Макар че това не означава, че не бих я чел, ако Марто се прежал ида ми я даде :)

11.02.05
16:43

Ех, Живко, как да ти помогна братче. Ако искаш да ти взема книга, ама как ще ти я пратя. Може би по аешна (той от Варна ли беше :roll: ). Мисли!

Дзвер, тя самата книга по себе си, няма да те направи свръхконцентриран, но методите на автогенния тренинг имат място в нашия спорт. Още повече, че почти всички културисти практикуват автогенен тренинг (или някаква негова форма). Не ми се пише обстойно, защото темата е обширна и дори се замислям за статия по въпроса. Имайте предвид, че автогенния тренинг и водещата роля на психиката са дикутират много напоследък. А това, че нервната система има ключова роля за успеха, мисля, че беше доказано посредством някакви опити...
А че можеш да възпиташ здрава психика без автогенен тренинг, за това спор няма.
А че повечето психоаналитици са по-откачени от пациантите си, тук пък съвсем няма спор :lol: (четящите този пост правят изключение)
Поздрави! :)
ПП- Дзвер, ако съумея да мина на срещата в Неделя ще ти донеса книгата.

——————offtopic———————
Трябва да вземем на Сакса един bb-team скенер  :lol:
——————offtopic———————

JI

11.02.05
20:07

Ок ама аешна как ще я земе като той е от варна и той
П.С ако може по пощата нз най - добре ще е с човек

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1