Колело

11.02.05
16:18

Модернирано от head_hunter

Здравейте. Имам един от тези пистови бегачи с тънките гуми. Както знаете въртенето на педалите на тези колела е много трудно, защото с тях се цели не висока проходимост, а висока скорост. Та въпроса ми е ако карам това колело по 30-60 мин. на час интензивно в продължение на няколко месеца какво ще е отражението върху краката ми. Аз съм висок 187 см. и тежа 75 кг. Тренирам, но само за горната част на тялото и краката ми са слаби. Правил съм клекове, лег преси, разгъвания и т.н.т. но се появи една неприятна болка в дясното коляно и спрях. И искам да опитам с това колело да натрупам мускули по краката. Иначе като издръжливост съм доволен.
Благодаря Ви предварително.

Пиши на кирилица!
Спазвай правилата на форума!
Отдели някоя и друга минута за да прочетеш същите тези правила!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1