18.01.10
22:29
Здравейте Всички.Имам въпрос !Кой според Вас,фат бърнър е по хубав Stack Force на Nature’s Best или Dyma Burn Extream на Dymatize ? Благодаря на всеки който пише и знае : )
П.С. Не поставям линкове,защото незнам дали е според правилата.
Пробвал съм даймата и останах доволен от резултатите. Но резултатите от даймата не могат да се сравнят с тези на Fyre или Lipo-6 (при една и съща диета,тренировка). Заложи на един от гореизброените,които ти предложих,но нека все пак по-знаещите от мен да се изкажат. :)
казано от FrankQ на 19.01.10, 07:06:
Пробвал съм даймата и останах доволен от резултатите. Но резултатите от даймата не могат да се сравнят с тези на Fyre или Lipo-6 (при една и съща диета,тренировка). Заложи на един от гореизброените,които ти предложих,но нека все пак по-знаещите от мен да се изкажат. :)
Мм благодаря ти за отговора :P единствният проблем е че търся бърнър,който да е в този ценови диапазон като на тези които съм посочил ;s
казано от FrankQ на 19.01.10, 07:45:
Yohimbine + Coffeine (Primaforce - 46 лв.) Ще сте стопиш!
Щеше ми се да има малко повечко съставки ;ss
29.04.10
18:52
казано от Gotzone на 18.01.10, 22:29:
Здравейте Всички.Имам въпрос !Кой според Вас,фат бърнър е по хубав Stack Force на Nature’s Best или Dyma Burn Extream на Dymatize ? Благодаря на всеки който пише и знае : )
П.С. Не поставям линкове,защото незнам дали е според правилата.
Stack Force го пия вече втора седмица и много го бива! Пия едно сутрин на гладно преди кардиото и две преди тренировка,дава ми и адска енергия . Останах изненадан мамка му ! Аз съм за Stacka!