Операция- хранителни добавки

AP

19.01.10
20:13

Здравейте приятели миналата седмица се оперира от Хематом на десния ми крак това ми стана от един ритник външен тромбофлeбит като правих спаринг със един приятел не обръщах внимание на кракът ми и мина 1 седмица се събуждам кракът ми станал като балон беше подут от коляното до глезена ми и имах червена точка съсирак на кръв беше голям и разкъсани тъкани и така сега ще почивам около 1 месец и пак ще почвам на фитнес и муай тай и също тъка ще почвам на Креатин + Протеин по точно искам да знам добавките може ли да ми правят някакъв ефект примерно пак да се повтори това нещо много съм претиснен заради това.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1