Gaspari Nutrition Cytolean V2 review

Прескочи до:

20.01.10
13:19

Cytolean V2™
High Energy Bodyfat Inhibitor

1.Increases Thermogenesis*
2.Extremely Powerful Long Lasting Energy*
3.Optimally Modulates Cortisol*
4.May Inhibit the Formation of New Fat Deposits*

Тези четири точки са дадени от Гаспари за продукта. Моите наблюдения от 1 опаковка(30дни) са следните:
1.Много силен и добър термогенен бърнър. Усеща се приятно затопляне в областа на торса и определено човек се чувства по-добре. Метаболизма се ускорява забележимо. Постоянно усещах топли и студени вълни, което е присъщо на много термогеници, но на мен ми хареса. Само с един прием сутрин и бях толкова свеж в училище. Следях си всичките часове с интерес. Не ми се спи и бях много енергизиран. 2 пъти седмично след училище оставах да играя волейбол за училищния отбор, а вечер правих силова тренировка. За отпадналост и умора не можем да говорим. Страшно добър “фиил гууд ефект”. По цял ден се усмихвах - ето така :)

2. Наистина толкова енергия не съм имал никога. Само с един прием рано сутринта.Всеки ден преди училище ставах в 6:00 пиех Сайтолийн и след 10минути вече скачах на въже в партера на блока забравил какво е сънливост или сутрешна отпадналост. Много често се случваше да тренирам ТРИ-разово. Сутрин - въже, Следобед - Волейбол, Вечер - фитнес. Разбира се, че всички тренировки бяха убийствени, но умора часове след тренировките вече нямах!

3.Ето тук този продукт ме грабна. “Optimally Modulates Cortisol” - ИСТИНА. Свалих 4 кг мазнини като качих може би 0.5 кг ММ !!! Това беше нещо уникално. Разлиакта в раменете не беше само, че венясаха, а изглеждаха по-големи и по-плътни - нещо необичайно за диета орязана откъм въглехидрати, но факт ! Катаболните процеси бяха сведено до абсолютния минимум. Възтановявъл съм гликогена само с 50гр овес след силова тренировка и качих малко ММ.

4.При правилен прием и с правилна диета и тренировки сигурно е така. Диетата ми беше безупречна и не мога да дам точно мнение по тази точка, но щом горните три се оказаха истина и само истина съм склонен да вярвам, че и тук продукта се налага !

Като цяло съм много доволен от продукта и от цената му. Ефекта е страшен само от 1 доза сутрин. Моята оценка е 8.5/10. Реално е 9/10, но цената винаги може да се пипне :-)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 20.01.10 18:15.

20.01.10
13:26

хубаво ревю, хубаво е че си доволен от продукта. Аз също направих едномесечен цикъл с него, с ниски въглехидрати, много тренировки, добра храна, но в интерес на истината не усетих нищо от него, нито енергизиране, нито какъвто и да е ефект. На края на месеца бях на началните данни и мерки. Определено лично на мен не ми се отрази, не знам слаб ли ми е бил, явно ако ще ползвам термогенни бърнъри трябва да са една идеа по- силни.

20.01.10
13:29

Това ми е първия бърнър, който пия. Пил съм само по 10тина мостри от Митотропин и стария Сайтолийн и няколко Файър-а. И от 4те съм най-доволен. От първата мостра Мито ме заболя леко главата, но като продължих стана много яко и приятно :)

КК

20.01.10
13:56

Митото беше супер странно при мен, 30мин преди тренировка - нищо не усетих през цялата тренировка и си викам тея ташак си правят с мене ииииии бате като се прибрах буквално 10 часа некви вълни, краката и ръцете ми ледени, всичко друго гори ;) Яко кеф, с голямо закъснение обаче ^^

Иначе по темата - добро ревю (както всички, които правиш), очевидно е, че при Cytolean ефектите са доста субективни, до колкото съм чел ревюта в бб.ком, се усеща най-добре при хора с нисък % мазнини (с цел орелефяване), затова не съм го и пробвал, тъй като съм около 87 в момента и си цъкам с Липо 6х. Може би следващият път ще го пробвам като съм близо до 80, имам една мостричка и ще тествам до колко ще ме удари =)

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 20.01.10 14:00.

20.01.10
14:01

Оценката му в bodybuilding.com е 7.6/10 !

ЕД

20.01.10
14:04

Може да му пишеш 10/10 цената е 51 лв. Няма как да се пипне още :)

http://bodybuilding.bg/products/view/34

КК

20.01.10
14:05

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 20.01.10, 14:04:

Може да му пишеш 10/10 цената е 51 лв. Няма как да се пипне още :)

http://bodybuilding.bg/products/view/34

Е не :D

20.01.10
14:07

Е купих го преди време за малко повече ;) Иначе дълбок поклон за цената.

20.01.10
14:30

А от кога до кога си го правил този цикъл със Цитолийн-а ? :)
Иначе добро ревю!

20.01.10
14:31

Октомври - Ноември

20.01.10
14:41

До LGP: Здавейте!Имам интерес към Cytolean и искам да закупя една бройка.Да ми дадете тел за връзка, за да се уточним.

Владо да разбирам ли, че си доволен от бърнара тъй като смятам и аз да го пробвам в комбинация с липотропен бърнар.А и тази цена на LGP не е за пренебрегване.

20.01.10
14:42

Много съм доволен, но имайте впредвид, че нямам основателна база за сравнение въпреки 10те мостри Мито. Но моя съвет е GO FOR IT !

20.01.10
14:44

Много добро ревю. Колкото повече такива ревюта - по-добре за форума.

20.01.10
16:41

Страхотно ревю! Аз също смятам че ревютата само ни помагат да направим правилния избор.

20.01.10
17:50

Ревюто продължава! В петък започвам Gaspari Cytolean V2, и мисля да опиша подробно (както Владимир92) всеки отделен етап от приема. :)

ST

20.01.10
18:56

Поздравления за ревюто и благодаря, че ми помогна да реша дилемата, дали Fyre или Cytolean V2 :)

22.01.10
09:44

Имам въпрос към Владо: Каква беше дозата ти в приема на Cytolean през първите дни - 2 или 3? И също кога пиеш хапчетата,преди закуска, или след закуска?

КК

22.01.10
09:58

казано от Stely0 на 20.01.10, 18:56:

Поздравления за ревюто и благодаря, че ми помогна да реша дилемата, дали Fyre или Cytolean V2 :)

Не мисля, че е решило дилемата ти :) Вземи си тестъри и пробвай.. ако имаш да сваляш много, файър е уникален =)

ST

22.01.10
10:13

казано от Камен Каменов на 22.01.10, 09:58:

казано от Stely0 на 20.01.10, 18:56:

Не мисля, че е решило дилемата ти :) Вземи си тестъри и пробвай.. ако имаш да сваляш много, файър е уникален =)

:-) туко що си получих Cytolean- a благодаря се пак :)

ST

22.01.10
10:48

И аз имам въпрос към Владо (ако може на малко име), ставали да комбинирам Slin-Sane с Cytolean V2 понеже си използвал и двете за чистене, или е по добре първо Слина, после продукта на Гаспари с л-карнитин . Благодаря

Мнението беше редактирано от Stely0 на 22.01.10 11:10.

22.01.10
12:15

От началото до края по 3 хапчета 15 минути преди закуска сутрин. Бърнър + слин сейн(но едно хапче на ден заради карбс-а) е перфектната комбинация за чистене според мен ! Ако добавиш карнитин ще е само в + !

ST

22.01.10
13:44

казано от Владимир92 на 22.01.10, 12:15:

От началото до края по 3 хапчета 15 минути преди закуска сутрин. Бърнър + слин сейн(но едно хапче на ден заради карбс-а) е перфектната комбинация за чистене според мен ! Ако добавиш карнитин ще е само в + !

Аха значи едновременно и Cytolean-a и Slina. Благодаря :)

22.01.10
18:43

Не бих го съчечетал (Cytolean-а) с нищо друго. Много е силен.Днес пих 2 хапа и 1 час след това се опитвах да огъна стотинка от 1 лев,хахах! Дойде ми огромно желание да тренирам,краката ми се стоплиха и на няколко пъти почувствах доста топли вълни в областта на гръдния кош,торса и бедрата. Също така изгубих апетит! (което май ще е проблем,защото не обичам да ям на сила) Страхотно първо впечатление. Ще пиша отново след седмица, за да споделя впечатленията си от продукта. :)

ST

22.01.10
20:37

казано от FrankQ на 22.01.10, 18:43:

Не бих го съчечетал (Cytolean-а) с нищо друго. Много е силен.Днес пих 2 хапа и 1 час след това се опитвах да огъна стотинка от 1 лев,хахах! Дойде ми огромно желание да тренирам,краката ми се стоплиха и на няколко пъти почувствах доста топли вълни в областта на гръдния кош,торса и бедрата. Също така изгубих апетит! (което май ще е проблем,защото не обичам да ям на сила) Страхотно първо впечатление. Ще пиша отново след седмица, за да споделя впечатленията си от продукта. :)

Е, то значи аз трябва по 1 хап да пия, както не пия кафе никакво :) направо ме е страх да го почна вече, ще чакам да пишеш как ти се отрзявя :P

Мнението беше редактирано от Stely0 на 22.01.10 20:38.

22.01.10
21:31

Изобщо не чакай! Аз също не знаех как ще ми се отрази,за това и започнах от 2 хапа. :) Започни с 1 и следи реакциите на тялото си.Ако всичко е наред и нямаш непоносимост, увеличаваш дозата всеки ден. ;) Всеки организъм си има своите уникалности и не може да бъде 100 % сигурно,че един продукт ще действа по един и същи начин на 100 човека. ;) Успех!

23.01.10
10:14

Здравейте.Cytolean определено спечели вниманието ми,но преди време ви взех fyre и не го усетих като хората.Та въпросът ми е cytolean v2 по силен ли е от fyre ?

23.01.10
10:16

Два термогенни бърнара, които работят по-доста различен начин. Ако не си доволен от един продукт винаги можеш да опиташ друг. С опитване му е майката на всичко !

23.01.10
14:56

Аз бих го казал така: Със Cytoline му е майката на всичко!

24.01.10
09:56

Едно върпосче към Владо, смяташ ли че Cytolean V2 е добър продукт за сваляне на мазнини, когато ги има в по-голямо количество или по-скоро такъв за премахване на малко мазно и по-скоро за орелефяване? Питам, защото покрай основния период съм качил малко или много мазно, а пък аз и преди това си имах доста и се интересувам дали ще ми помогне да сваля повечето или да го оставя за по-нататък за релеф...

24.01.10
11:05

Нямам база за сравнение. Пил съм само мостри на други термогеници. Сайтолийн от една страна е силен термогеник - перфектен ако имаш да чистиш много мазно, но и е отличен “cortisol suppresant”, което го прави пък отличен избор ако имаш малко и упорити подкожни мазнини, намаляйки катаболните процеси :)

28.01.10
23:02

Поздравления за доброто ревю!
Имам проблем с мазнините в корема и паласките (като го кажа направо ми се драйфа) и ме интересува дали този фет бърнър с включено здраво кардио под формата на плуване и тичане и добра диета ще ми помогне да изчистя (поне до някаква степен) тези проблемни зони?

29.01.10
07:44

Би трябвало! Мога да дам оценка единствено на продукта,но не знам как ще работи при теб. Пил съм продукти,които са всепризнати в областта на изгарянето на мазнини (Fyre,Lipo 6), но не забелязах видими промени или реакции от използването им. (да приемем,че диетата,тренировката и почивката ми са били отлични). Сега съм на първата седмица на Cytolean V2 и не мога да бъда по-доволен. Имам много енергия,усещам топли вълни в областта на торса и бедрата и апетита ми е драстично занижен. Ще кажа за кантара след 3 седмици. :)

Мнението беше редактирано от FrankQ на 29.01.10 07:45.

Аз като изчиствам мога да пробвам два бърнъра ако има нужда.Първият ще е 100% Fyre, вторият не съм го решил още.Двуомя се между Cytolean и Mitotropin.Бутни един глас за единия от двата :D

29.01.10
16:17

@FrankQ - драсни едно коментарче с впечатленията си след 3-те седмици (ако се сетиш :) )

29.01.10
19:20

Аз бих заложил отново на Сайтолийн :)

30.01.10
13:08

Ок, благодаря за коментарите, ще го пробвам след време и ще напиша моята оценка.

02.02.10
10:43

Нещо вчера се разболях и вдигнах температура и сега се чудя дали да продължа да пия Цитолина или да го спра,докато оздравея,защото пия и антибиотици. :)

02.02.10
10:57

Аз бих го спрял, докато не свършат антибиотиците. ;)

12.04.10
16:55

Здравейте, първи ден съм с този продукт и започнах с 2 таблетки, енергията е супер, потискането на апетита също. Имам повишена температура, което, предполагам, е напълно нормално за термогенен бърнър, също така и повишен пулс. Искам да попитам дали повишеното сърцебиене е нормално и, ако да, дали ще отшуми в следващите дни, защото е доста дразнещо.

13.04.10
09:42

Здравей!Бих те посъветвал да започнеш приема с 1 хап за деня докато не привикнеш към бърнера и страничните ефекти не отшумят.Сърцебиене е нормално да има тъй като в него има енергиен комплекс.

BC

12.06.10
13:08

Здравейте на всички, поздрави за якото ревю ;)
Така на въпроса, от седмица и половина сам на Cytolean V2 , искам да кажа че ми е първия бърнер и се чувствам страхотно вече свалих около 3 килограма . Обаче има нещо което ме разтревожи тази сутрин . Това което ме разтревожи е че започнах да изхвърлям мазнени като ходя по голяма нужда . Понеже това ми е първият подобен продукт който взимам искам да попитам дали това е нормално, и дали е опасно, и дали аз бъркам някъде ?

Поздрави :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1