20.01.10
13:19
Cytolean V2™
High Energy Bodyfat Inhibitor
1.Increases Thermogenesis*
2.Extremely Powerful Long Lasting Energy*
3.Optimally Modulates Cortisol*
4.May Inhibit the Formation of New Fat Deposits*
Тези четири точки са дадени от Гаспари за продукта. Моите наблюдения от 1 опаковка(30дни) са следните:
1.Много силен и добър термогенен бърнър. Усеща се приятно затопляне в областа на торса и определено човек се чувства по-добре. Метаболизма се ускорява забележимо. Постоянно усещах топли и студени вълни, което е присъщо на много термогеници, но на мен ми хареса. Само с един прием сутрин и бях толкова свеж в училище. Следях си всичките часове с интерес. Не ми се спи и бях много енергизиран. 2 пъти седмично след училище оставах да играя волейбол за училищния отбор, а вечер правих силова тренировка. За отпадналост и умора не можем да говорим. Страшно добър “фиил гууд ефект”. По цял ден се усмихвах - ето така :)
2. Наистина толкова енергия не съм имал никога. Само с един прием рано сутринта.Всеки ден преди училище ставах в 6:00 пиех Сайтолийн и след 10минути вече скачах на въже в партера на блока забравил какво е сънливост или сутрешна отпадналост. Много често се случваше да тренирам ТРИ-разово. Сутрин - въже, Следобед - Волейбол, Вечер - фитнес. Разбира се, че всички тренировки бяха убийствени, но умора часове след тренировките вече нямах!
3.Ето тук този продукт ме грабна. “Optimally Modulates Cortisol” - ИСТИНА. Свалих 4 кг мазнини като качих може би 0.5 кг ММ !!! Това беше нещо уникално. Разлиакта в раменете не беше само, че венясаха, а изглеждаха по-големи и по-плътни - нещо необичайно за диета орязана откъм въглехидрати, но факт ! Катаболните процеси бяха сведено до абсолютния минимум. Възтановявъл съм гликогена само с 50гр овес след силова тренировка и качих малко ММ.
4.При правилен прием и с правилна диета и тренировки сигурно е така. Диетата ми беше безупречна и не мога да дам точно мнение по тази точка, но щом горните три се оказаха истина и само истина съм склонен да вярвам, че и тук продукта се налага !
Като цяло съм много доволен от продукта и от цената му. Ефекта е страшен само от 1 доза сутрин. Моята оценка е 8.5/10. Реално е 9/10, но цената винаги може да се пипне :-)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 20.01.10 18:15.
хубаво ревю, хубаво е че си доволен от продукта. Аз също направих едномесечен цикъл с него, с ниски въглехидрати, много тренировки, добра храна, но в интерес на истината не усетих нищо от него, нито енергизиране, нито какъвто и да е ефект. На края на месеца бях на началните данни и мерки. Определено лично на мен не ми се отрази, не знам слаб ли ми е бил, явно ако ще ползвам термогенни бърнъри трябва да са една идеа по- силни.
Това ми е първия бърнър, който пия. Пил съм само по 10тина мостри от Митотропин и стария Сайтолийн и няколко Файър-а. И от 4те съм най-доволен. От първата мостра Мито ме заболя леко главата, но като продължих стана много яко и приятно :)
20.01.10
13:56
Митото беше супер странно при мен, 30мин преди тренировка - нищо не усетих през цялата тренировка и си викам тея ташак си правят с мене ииииии бате като се прибрах буквално 10 часа некви вълни, краката и ръцете ми ледени, всичко друго гори ;) Яко кеф, с голямо закъснение обаче ^^
Иначе по темата - добро ревю (както всички, които правиш), очевидно е, че при Cytolean ефектите са доста субективни, до колкото съм чел ревюта в бб.ком, се усеща най-добре при хора с нисък % мазнини (с цел орелефяване), затова не съм го и пробвал, тъй като съм около 87 в момента и си цъкам с Липо 6х. Може би следващият път ще го пробвам като съм близо до 80, имам една мостричка и ще тествам до колко ще ме удари =)
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 20.01.10 14:00.
20.01.10
14:04
Може да му пишеш 10/10 цената е 51 лв. Няма как да се пипне още :)
http://bodybuilding.bg/products/view/34
20.01.10
14:05
Може да му пишеш 10/10 цената е 51 лв. Няма как да се пипне още :)
http://bodybuilding.bg/products/view/34
Е не :D
А от кога до кога си го правил този цикъл със Цитолийн-а ? :)
Иначе добро ревю!
До LGP: Здавейте!Имам интерес към Cytolean и искам да закупя една бройка.Да ми дадете тел за връзка, за да се уточним.
Владо да разбирам ли, че си доволен от бърнара тъй като смятам и аз да го пробвам в комбинация с липотропен бърнар.А и тази цена на LGP не е за пренебрегване.
Много съм доволен, но имайте впредвид, че нямам основателна база за сравнение въпреки 10те мостри Мито. Но моя съвет е GO FOR IT !
20.01.10
14:44
Много добро ревю. Колкото повече такива ревюта - по-добре за форума.
Страхотно ревю! Аз също смятам че ревютата само ни помагат да направим правилния избор.
Ревюто продължава! В петък започвам Gaspari Cytolean V2, и мисля да опиша подробно (както Владимир92) всеки отделен етап от приема. :)
20.01.10
18:56
Поздравления за ревюто и благодаря, че ми помогна да реша дилемата, дали Fyre или Cytolean V2 :)
Имам въпрос към Владо: Каква беше дозата ти в приема на Cytolean през първите дни - 2 или 3? И също кога пиеш хапчетата,преди закуска, или след закуска?
22.01.10
09:58
Поздравления за ревюто и благодаря, че ми помогна да реша дилемата, дали Fyre или Cytolean V2 :)
Не мисля, че е решило дилемата ти :) Вземи си тестъри и пробвай.. ако имаш да сваляш много, файър е уникален =)
22.01.10
10:13
Не мисля, че е решило дилемата ти :) Вземи си тестъри и пробвай.. ако имаш да сваляш много, файър е уникален =)
:-) туко що си получих Cytolean- a благодаря се пак :)
22.01.10
10:48
И аз имам въпрос към Владо (ако може на малко име), ставали да комбинирам Slin-Sane с Cytolean V2 понеже си използвал и двете за чистене, или е по добре първо Слина, после продукта на Гаспари с л-карнитин . Благодаря
Мнението беше редактирано от Stely0 на 22.01.10 11:10.
От началото до края по 3 хапчета 15 минути преди закуска сутрин. Бърнър + слин сейн(но едно хапче на ден заради карбс-а) е перфектната комбинация за чистене според мен ! Ако добавиш карнитин ще е само в + !
22.01.10
13:44
От началото до края по 3 хапчета 15 минути преди закуска сутрин. Бърнър + слин сейн(но едно хапче на ден заради карбс-а) е перфектната комбинация за чистене според мен ! Ако добавиш карнитин ще е само в + !
Аха значи едновременно и Cytolean-a и Slina. Благодаря :)
Не бих го съчечетал (Cytolean-а) с нищо друго. Много е силен.Днес пих 2 хапа и 1 час след това се опитвах да огъна стотинка от 1 лев,хахах! Дойде ми огромно желание да тренирам,краката ми се стоплиха и на няколко пъти почувствах доста топли вълни в областта на гръдния кош,торса и бедрата. Също така изгубих апетит! (което май ще е проблем,защото не обичам да ям на сила) Страхотно първо впечатление. Ще пиша отново след седмица, за да споделя впечатленията си от продукта. :)
22.01.10
20:37
Не бих го съчечетал (Cytolean-а) с нищо друго. Много е силен.Днес пих 2 хапа и 1 час след това се опитвах да огъна стотинка от 1 лев,хахах! Дойде ми огромно желание да тренирам,краката ми се стоплиха и на няколко пъти почувствах доста топли вълни в областта на гръдния кош,торса и бедрата. Също така изгубих апетит! (което май ще е проблем,защото не обичам да ям на сила) Страхотно първо впечатление. Ще пиша отново след седмица, за да споделя впечатленията си от продукта. :)
Е, то значи аз трябва по 1 хап да пия, както не пия кафе никакво :) направо ме е страх да го почна вече, ще чакам да пишеш как ти се отрзявя :P
Мнението беше редактирано от Stely0 на 22.01.10 20:38.
Изобщо не чакай! Аз също не знаех как ще ми се отрази,за това и започнах от 2 хапа. :) Започни с 1 и следи реакциите на тялото си.Ако всичко е наред и нямаш непоносимост, увеличаваш дозата всеки ден. ;) Всеки организъм си има своите уникалности и не може да бъде 100 % сигурно,че един продукт ще действа по един и същи начин на 100 човека. ;) Успех!
Здравейте.Cytolean определено спечели вниманието ми,но преди време ви взех fyre и не го усетих като хората.Та въпросът ми е cytolean v2 по силен ли е от fyre ?
Два термогенни бърнара, които работят по-доста различен начин. Ако не си доволен от един продукт винаги можеш да опиташ друг. С опитване му е майката на всичко !
Едно върпосче към Владо, смяташ ли че Cytolean V2 е добър продукт за сваляне на мазнини, когато ги има в по-голямо количество или по-скоро такъв за премахване на малко мазно и по-скоро за орелефяване? Питам, защото покрай основния период съм качил малко или много мазно, а пък аз и преди това си имах доста и се интересувам дали ще ми помогне да сваля повечето или да го оставя за по-нататък за релеф...
Нямам база за сравнение. Пил съм само мостри на други термогеници. Сайтолийн от една страна е силен термогеник - перфектен ако имаш да чистиш много мазно, но и е отличен “cortisol suppresant”, което го прави пък отличен избор ако имаш малко и упорити подкожни мазнини, намаляйки катаболните процеси :)
Поздравления за доброто ревю!
Имам проблем с мазнините в корема и паласките (като го кажа направо ми се драйфа) и ме интересува дали този фет бърнър с включено здраво кардио под формата на плуване и тичане и добра диета ще ми помогне да изчистя (поне до някаква степен) тези проблемни зони?
Би трябвало! Мога да дам оценка единствено на продукта,но не знам как ще работи при теб. Пил съм продукти,които са всепризнати в областта на изгарянето на мазнини (Fyre,Lipo 6), но не забелязах видими промени или реакции от използването им. (да приемем,че диетата,тренировката и почивката ми са били отлични). Сега съм на първата седмица на Cytolean V2 и не мога да бъда по-доволен. Имам много енергия,усещам топли вълни в областта на торса и бедрата и апетита ми е драстично занижен. Ще кажа за кантара след 3 седмици. :)
Мнението беше редактирано от FrankQ на 29.01.10 07:45.
29.01.10
16:07
Аз като изчиствам мога да пробвам два бърнъра ако има нужда.Първият ще е 100% Fyre, вторият не съм го решил още.Двуомя се между Cytolean и Mitotropin.Бутни един глас за единия от двата :D
@FrankQ - драсни едно коментарче с впечатленията си след 3-те седмици (ако се сетиш :) )
Ок, благодаря за коментарите, ще го пробвам след време и ще напиша моята оценка.
Нещо вчера се разболях и вдигнах температура и сега се чудя дали да продължа да пия Цитолина или да го спра,докато оздравея,защото пия и антибиотици. :)
Здравейте, първи ден съм с този продукт и започнах с 2 таблетки, енергията е супер, потискането на апетита също. Имам повишена температура, което, предполагам, е напълно нормално за термогенен бърнър, също така и повишен пулс. Искам да попитам дали повишеното сърцебиене е нормално и, ако да, дали ще отшуми в следващите дни, защото е доста дразнещо.
Здравей!Бих те посъветвал да започнеш приема с 1 хап за деня докато не привикнеш към бърнера и страничните ефекти не отшумят.Сърцебиене е нормално да има тъй като в него има енергиен комплекс.
12.06.10
13:08
Здравейте на всички, поздрави за якото ревю ;)
Така на въпроса, от седмица и половина сам на Cytolean V2 , искам да кажа че ми е първия бърнер и се чувствам страхотно вече свалих около 3 килограма . Обаче има нещо което ме разтревожи тази сутрин . Това което ме разтревожи е че започнах да изхвърлям мазнени като ходя по голяма нужда . Понеже това ми е първият подобен продукт който взимам искам да попитам дали това е нормално, и дали е опасно, и дали аз бъркам някъде ?
Поздрави :)