11.02.05
18:48
Искам само да Ви попитам един-два въпроса.Значи интересувам се от Аминокиселините по принцип.Знам че е глупав въпрос, но вредни ли са по какъвто и да е начин при каквито и да е обстоятелства?
Интересувам се още от аминокиселините Л-леусине, Л-Исолеусине и Л-валине - BCAA’s или разклонена верига каква роля имат?Наистина ли имат анаболен ефект , както пише отзад на опаковката и какво точно означава анаболен ефект?Вредни ли са по какъвто и да е начин аминокиселините?
Анаболизъм означава строеж за клетката, независимо каква е тя! В случая мускулна, амино с разклонена верига са идеален, да не казвам уникален случай за след тренировка. По никакъв начин не биха ти навредили. По-никакъв начин от едни в форума се тълкува смешно и налудничево, сякаш много реклами съм гледал, но въпреки всичко аз стоя зад тази позиция! За да имат анаболен ефект обаче , аминокиселините не действат сами по себе си! Трябва си и здрава културистична храна и добавки! А другите аминокиселини обхващат цялата гамна амино - заменими и незаменими! Успех