Super pump 30 дни прием

21.01.10
17:36

Здр
на 17 години съм със стаж 7 месеца преди това съм взимал протеин кретин глутамин и витамини.
Реших да пробва Super pump и какви  резултати постигнах или по скоро не постигнах :)
Явно добавката не ми се отразява добре.
След прием ништо не усещах дори и в тренировката след 5 -10 мин веднага бях в тоалетната :)
Освен това за месец качих само 2 кг и мисля че е само от хр режим а не от добавката мн трудно качвам
И ся си развалих и стомаха с нея се с разтройство
Искам да ми кажете дали Size on ще е сащите ***** :)
Зн че това креатинова матрица и все пак изкажете мнение :)

21.01.10
18:20

Докато не пробваш, няма как да разбереш. Щом не ти харесва Superpump250, има още доста продукти, че и по - добри на пазара.

21.01.10
18:39

съмнява ме,4е не си я приемал както трябва.Можеби затова са стома6ните проблеми.А и Това е предтренировъ4ен продукт,може да се о4акав напомпавне ..сила..

22.01.10
08:36

казано от Николаи на 21.01.10, 18:39:

съмнява ме,4е не си я приемал както трябва.Можеби затова са стома6ните проблеми.А и Това е предтренировъ4ен продукт,може да се о4акав напомпавне ..сила..

Ч

09.02.10
11:00

И аз вече 10 дни приемам Super Pump и нищо не усещам.Дори и този страничен ефект с тоалетната го няма.Пия по 2 кафета дневно и сега останах само на сутрешното и пак няма резултат, нито сила, нито концентрация, бих казал че само ми се завьрта главата, може би от кофеина

09.02.10
13:15

аз пък супер се кефя на superpump250, супер ме надъхва, дава яко сила и енергия, още до кат го изпия и почвам да се чувствам “ЯК!” :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1