казано от MAiK на 18.03.10, 00:29:
хорааа искам и аз да тренирам с вас кросфит :) кога е следващата сбирка искам да доида
Следващата тренировка на открито вероятно ще е в неделя, към обяд.
Местенце: да пробваме Богоров, до стадиона в Младост ( до търг. център Явор)?
Допълнително ще потвърдим, това са предварителните планове :)
Здрасти, банда!
Тренировката този уикенд:
Неделя, 20.03.2010/11.00 в гимназия “Богоров” (ще опитам да мина оттам утре и ако по някаква причина мястото не става, ще бъдем в V-та Гимназия).
Комплексът:
5 рунда от
* 400 м бягане
* 21 Sumo Dead lift and High Pull @ KB 32 (24)
* 21 Thruster @ KB 32 (24)
за време.
Вики, това вече е гавра...запасете се със суха храна...ще отнеме време този комплекс....
Ха! Това е комплексът, който си харесах преди няколко месеца и си нося намачкано листче с него в чанатата!
Ха!
Не знаех, че ще правим него :)
Ииииииихххааааааа :)
лелееееееееее, какво ма направихте :long:
А тръстера с коя ръка се прави, не се редуват ръцете, а си избираме така ли?
Мнението беше редактирано от Valleri на 19.03.10 20:09.
Трастъри с две ръце.
Оригиналът на тази WOD е с щанга...но за по-преносимо този път с пудовки ;)
казано от valerious на 20.03.10, 13:00:
За съжеление мисля,че няма да мога да се спарвя с тия тръстери....
Не са проблем, ще ти покажа техниката. А и винаги можеш да вземеш по-лека пудовка, ако 32 кг ти е неудобна.
казано от Vic на 19.03.10, 18:25:
Здрасти, банда!
Тренировката този уикенд:
Неделя, 20.03.2010/11.00 в гимназия “Богоров” (ще опитам да мина оттам утре и ако по някаква причина мястото не става, ще бъдем в V-та Гимназия).Комплексът:
5 рунда от
* 400 м бягане
за време.
Днес минах набързо през Богоров да видя положението, лостовете и пистата са добри, тренировката ще е там.
Ок, Вик ;) !
slavko пак ли ще летиш...нямаш спиране..
П.С. А какво време се очаква за изпълнението на комплекса?
Мнението беше редактирано от Valleri на 20.03.10 18:11.
“The Italian Job”
5 Rounds for time of:
4 Hang Power Cleans (60/30kg)
8 Kettlebell Swing (32/16kg)
12 Toes-to-Bar
Този комплекс много ми допада.Вик и Лимка какво мислите ,да ли не го направинм другия уикенд?
Мале, мале...какви неща ми отлежават в чантата... Трябваше да го оставя да си отлежава още листчето с този комплекс:)
Ами, направихме го днес този комплекс - с Вик и Валериъс, в двора на Богоров.
5 рунда от
* 400 м бягане
Безкраен.
И ужасно тежък...
Особено с пудовки :)
Валериъс смачка 2х16 кг пудовки за 31:34 мин
Вик размяткваше 1х32 кг - 30:50 мин
Моя милост се бореше с 24 кг пудовка - 27:18 мин
Ами...живи сме...и сме здрави...не е лесна работа т’ва :)
П.П. Якото време!!!
П.П.2 Честита първа пролет :)
Мнението беше редактирано от Limka на 21.03.10 14:46.
Да бе....живи и здрави след комплекса......... :lol: :-S
П.С. Гътам се да спя, че не ме държат краката.
казано от Limka на 21.03.10, 14:45:
...
Валериъс смачка 2х16 кг пудовки за 31:34 мин
Вик размяткваше 1х32 кг - 30:50 мин
Моя милост се бореше с 24 кг пудовка - 27:18 мин
...
Limka отчетете резултатите, аз да направя някои уточнения:
Limka - безотказна машинка. Още от старта като хукна, през цялото водеше и ни би с 4 мин на финала :coolsmile:
Valerious - много жилав, бори се мъжката докрай. На бягането ми дърпаше без усилия.
Моя милост - най-лошото бягане. В началото го компенсирах донякъде с пудовката, после и аз започнах да накъсвам сериите на петички.
“Богоров” се оказа много добро попадение. Единствената забележка е диаметъра на лостовете за набирания - твърде голям за продължително висене.
казано от Mihail на 21.03.10, 10:49:
“The Italian Job”
5 Rounds for time of:
12 Toes-to-Bar
Този комплекс много ми допада.Вик и Лимка какво мислите ,да ли не го направинм другия уикенд?
Преместих ти поста в тази тема.
Предложението се приема! Вече ме сърбят ръцете да го метна :coolgrin:
евала....Лимка спирам да я коментирам...просто тя е уникална...!!!!
поздрави...30 минути...blood and tears:))))
направо ми се къса сърчицето от яд, че не съм от Варна...:))))
RESPECT…голям....
p.s. бат’ Вики...няма оправия т’ва бягане,а..:)))))
Много добра тренировка беше...такова натоварване не бях преживявал :)
Когато Limka ни водеше все още само с една обиколка се опитах да я настигна, но не успях(и да я стигна, на пудовките беше двойно по бърза) :D . На тичането настигах Vic, но той като хване тая пудовка и я размята нямам шанс :P Сякаш участвах в състезание “Човек срещу машина” :D ;) Времето беше много добро, очаквам следващия път повече желаещи!
П.С. Slavko идвай на морето, кво праиш в тоя Плевен ;)
аз съм се разбрал с Лимка...лятото много уютно местенце има в тяхната квартира...взимам си един месец отпуска и се нанасям...:)))...но важното е да е топло времето...истински топло:)))
и аз бях там (момчето с бялата тениска дето правеше кофички) ,но ме досрамя някакси не знам пък и като ви видях как тренирахте ...
казано от vencito0o на 22.03.10, 18:10:
и аз бях там (момчето с бялата тениска дето правеше кофички) ,но ме досрамя някакси не знам пък и като ви видях как тренирахте ...
Шемет! Следващия път непременно се обади!
Не сме толкова страшни, а и имах още една пудовка в колата :coolgrin:
Да, бе, не сме страшни :) И аз, ако видя непозната групичка с такива пудовки, и аз ще гледам от дистанция :lol:
Венцито, обади се и потренирай с нас следващия път :)
Не сме много страшни, най-много да те изморим страшно :)
ааа не им вярвай...лоши хора са...хващат те и те карат да тренираш до припадък...да въртиш пудовки посред нощ...да ядеш мазно...после те качват на влака и кой от къде е...:))))
23.03.10
07:27
Аз за какво не идвам, млад съм да умирам :lol:
аа ванка без такива...трябва да се пробва...умиране няма, само раздишваш и продължаваш..:)))
притесни ме и това ,че никога не съм пробвал нещо от кросфита , но следващия път няма да ви пропусна ;)
казано от vencito0o на 23.03.10, 08:29:
притесни ме и това ,че никога не съм пробвал нещо от кросфита , но следващия път няма да ви пропусна ;)
Кросфит? Не било кой знае какво, както ми обясниха в едни коментари тук. Всички от години тренирали така :coolhmm: .
Тъй че - хвърляй се смело!
Мнението беше редактирано от Vic на 23.03.10 08:46.
23.03.10
09:19
казано от Vic на 23.03.10, 08:38:
казано от vencito0o на 23.03.10, 08:29:
Кросфит? Не било кой знае какво, както ми обясниха в едни коментари тук. Всички от години тренирали така :coolhmm: .
Тъй че - хвърляй се смело!
Къде ти го обясниха тва бе Вики?
Кажи им веднага ,че тва колко е сериозна тренировката въобще не е функция на тренировката ,а на трениращия.
Поздрави!
казано от D3BEP на 23.03.10, 09:19:
... тва колко е сериозна тренировката въобще не е функция на тренировката ,а на трениращия.
Абсолютно съгласен с горното!
Но има и тренировки, дето само и да ги завършиш вече е сериозна работа :coolsmile:.
23.03.10
14:41
Абе как правите тръстъри с 1 пудовка?
Не питай...който както успее да я задържи пудовката :)
аз я хващам за рогите и си виси надолу
Вик - гюлето и част от рогите...
Абе...намираш си някаква поза, в която ти е удобно. Ако ти стане неудобно, сменяш и така :)
Мнението беше редактирано от Limka на 24.03.10 07:27.
казано от Венцеслава Атилова на 23.03.10, 14:41:
Абе как правите тръстъри с 1 пудовка?
Много си е удобно даже! Ще направя клипче на моята техника на държане на пудовката и как я вземам.
Опи :)
Ще тренираме пак :)
В неделя, 28.03, 11.00 ч
в двора на проф. гимназия Богоров
Изпълняваме желание на Мишо:
“The Italian Job”
5 Rounds for time of:
12 Toes-to-Bar
Аре, до скив :)
Венци, ти си сложи пак бялата блузка, пък не се обаждай :) Ние ще ти се обадим :)
Ако смятате да правите death by pull-ups, непременно ще се пробвам. Скаран съм с бягането на дълги разстояния, а техниката на вашите упражнения с пудовки не ми е съвсем ясна :)
Здравейте! Утре няма да мога да дойда за съжаление.. трябва ми един ден почивка и малко време за да поуча най-накрая :) Пожелавам ви приятна и тежка тренировка, а като гледам комплекса такава ще е :coolgrin: Другия път ще съм на линия!
27.03.10
20:38
На мен ми се идваше, поне за да се запозная с Вик и Милена, някой дне ще се хваля на внуците си, че лично познавам основоположиниците на движенията за функционално трениране в България, но за съжаление скоро няма да имам тази възможност.