Храненето в един мой ден...

25.01.10
15:39

Закуска (веднага след ставане):
1. Протеинов шейк (Scivation Whey)
2. Овесени трици (?) 5 супени лъжици + 250гр. кисело мляко. Пасирам го това и го изпивам. Понякога добавям и лъжица мед.
Второ хранене (ако съм станал в 7, то се пада някъде в 10):
1. 300гр. Пиле със зеленчуци.
2. 1 филия хляб.
Трето хранене (някъде към 1 часа):
1. Една ябълка.
2. Един морков (по- рядко го ям и него)
Четвърто хранене (около 4 часа):
1. Пилешко месо.
2. Салата домати/краставици или просто си беля краставицата и я гриза.
3. Хляб (7 зърна) 1 филия.
Пето хранене (в нетренировъчен ден, около 7 часа)
1. Извара с ленено олио и овкусена леко за да си набавя нужните мазнини за деня.
Пето хранене (в тренировъчен ден, около 6 часа)
1. Протеинов шейк.
Отивам в залата към 6 и 30 и към 8 съм си у нас.
Пия протеинов шейк като се прибера, а изварата отива като шесто хранене, някъде към 9 часа.
Пия шейк и непосредствено преди лягане :)
Когато ми се прияде нещо сладко, ям протеинова вафла... :)
Храненето е за НВД. Кажете- как ви се струва?

Темата беше редактирана от Даката :) на 25.01.10 15:41.

25.01.10
16:48

1. Въглехидратите са много, протеините - малко. Махни всичкия хляб и плодове, махни млякото, прави зареждащ ден.
2. Между 10 и 16 часа нямаш ядене (ябълка и морков не са точно ядене), добави ядене към 13 часа с протеини - 200г пилешко или яйца, знам ли какво, но да има 50-ина г протеин в яденето ти.
3. Нямаш вечеря, колко извара ще изядеш, не стой гладен - хем няма да издържиш дълго, хем ще свалиш повече мускули, а не мазнина. За предпочитане е храната пред протеиновата пудра, когато човек има възможност де.
Най-общо казано - това се сещам. Точните количества на храната ще си ги прецениш сам, като въглехидратите колкото са по-малко - по-добре (хипогликемия не се получава лесно, ако си здрав и ако тренираш съобразено, естествено). Не забравяй зареждащите дни!

Не приемай мнението ми за вярно, чуй поне още 3 и ги обмисли! ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1