11.02.05
22:10
Сигурно повечето от вас си мислят, че протеините,амикиселини и други неща от сорта са напулно безопасни.Искам да ви кажа, че това не е така. В продължение на около 2 месеца взимах Въглехидратен Протеин,Белтъчен,Амикиселини,Аминокиселини с разклонена верига,креатин и глутамин и си направих кръвни изследвания.Всичко беше доста завишено.Хемоглубина ми беше 158 при нормано 140,кръвна утайка 2 при нормална 10,желязо 32 при нормално 20.
Всичко без граници е опасно, но не виждам какво толкова си се завайкал, тези стойности ми се струват нормални при положение, че се занимаваш активно с бб... Само утайката не ми е ясно точно какво представлява, но така или иначе някой по-компетентен ще се изкаже след мен :)
12.02.05
00:48
Devil4e кажи на коя фирма приема суплементите ?
Предварително ти благодаря.
Хах...Хемоглубина и т.н... ами съвсем нормално е доста от стойностите да са завишени... например аеробния капацитет на кръвта да се е повишил и т.н... както написа “NoDude!” занимаваш се със ББ и е нормално. А иначе има и куче марки протеини които са с наистина лошо качество.. но и в магазина продават кофти салами, меса, хляб (със стъкло и живак) :wink: и т.н. Сами по себе си да кажеш, че белтъка или въглежидатите са вредни е леко несериозно :wink:
12.02.05
10:08
Взимам Аминокиселини на OPTIMUM NUTRITION,както и WHEY PROTEIN и MIGHTY ONE 3000 на същата фирма.Аминокиселините с разклонена верига са SCITEC както и креатина, а глутамина ми е на UNIVERSAL.
Искам да кажа на NoDude!, че чрез утайката се измерва колко ти е сгъстена кръвта. Ако тя се сгъсти прекалено много може да ти се запуши някой кръвоносен съд, а доколкото знам аз това не е маловажно.
Е ако кръвната му утайка е 2 при нормално 10, значи му е разредена кръвта, така ли? Това също сигурно има някакви зли ефекти.
12.02.05
13:32
[quote author=“Devil4e”]Взимам Аминокиселини на OPTIMUM NUTRITION,както и WHEY PROTEIN и MIGHTY ONE 3000 на същата фирма.Аминокиселините с разклонена верига са SCITEC както и креатина, а глутамина ми е на UNIVERSAL.
Искам да кажа на NoDude!, че чрез утайката се измерва колко ти е сгъстена кръвта. Ако тя се сгъсти прекалено много може да ти се запуши някой кръвоносен съд, а доколкото знам аз това не е маловажно.
Ако си пил на тези фирми за мен е АБСУРДНО от тях да има странични ефекти... :shock:
13.02.05
22:43
Е чак пак да са вредни не вярвам.Както каза NoDude! сичко без граници е вредно.Ти и от преяждане можеш да умреш за тва ко питаш мене спри да ясеш. :lol: :twisted: :twisted: