Възстановяване на формата след раждане и по време на кърмене

26.01.10
11:17

Здравейте фитнес-маниаци!
Наскоро станах майка /преди 4 месеца/. По принцип се храня и спортувам за да поддържам форма /3-4 пъти в седмицата по един час тичане, колоездене/, но поради състоянието си изоставих физическите упражнения отпреди 1 година вече. По време на бремеността качих 13 кг. като стартирах от 50 кг. при височина 165 см. Още първите две седмици след раждането на сина ми свалих 10 кг., останалите вече ги няма към момента. Забравих да уточня че кърмя бебето си. Проблема е че при 50 кг. всичките ми дрехи висят, чувствам се изтощена, без сили, а възнамерявам да си подновя спортните занимания през пролетта. Вземам комбинирани витамини, но ефекта от тях е никакъв.
Въпроса ми е ще мога ли да подновя спортните занимания без това да попречи на кърменето и ще съм ви благодарна ако ми препоръчате нещо за тонуса!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1