Уроци по стрелба с лък?

26.01.10
14:12

Здравейте =!
Понеже от край време се заплених по това изкуство и ми стана изключително интересно—започнах да се интересувам все повече и повече и сега изведнъж намирам себе си  озадачена да се запиша някъде да тренирам тук в София..
И така.. поразрових се тук-там в нета и успях да намеря 2 клуба ..
http://www.gabarit.org/?page_id=2   ; http://www.horsebackarcherybg.com/?p=6

Но понеже съм пълна новачка във всичко това.. се чудя къде да се запиша..

И също дали тук има някои по-запознати хора с изкуството/спорта,които биха могли да ме въведат и да ми препоръчат, и може би да ми дадат съвет или предложение за каквото и да е свързано с бъдещото ми занимание?

Благодаря предварително. :)

Тъй като гледам... Не знам яздила ли сте кон, ама... Уроците по стрелба от кон да ви кажа ще бъдат основно уроци по езда.
Нема лошо, аз съм голям любител на ездата. Но стрелбата с лък е нещо много елементарн ов сравнение с това да запазиш равновесие, прицел и да усетиш движенията на коня.

26.01.10
14:51

Аа.. не не. За стрелба от място става въпрос.. Трудно се виждам да се правя на Робин Худ.. а  катеренето по коне пък е  напъълно изключено. :D
Иначе съм съгласна .. (:

Добре, тогава да го формулирам по друг начин.
Второто място коеот гледате, най вероятно е КОННА БАЗА където треньорите са взели мишени и чучела.
Съмнявам се да са професионални стрелци обаче, още повече от земя. По - скоро са професионални ездачи с допълнително развити умения.

Но като цяло няма много смисъл нас да питате. Идете, запишете на двете места по тренировка ,преценете .Къде Ви харесва, къде не... Тук можем да отговорим само ако някой познава треньорите лично... И па кне е сигурн оче на Вас ще Ви хареса.
Поздрави!

26.01.10
15:26

Малко хора практикуват стрелба с лък.Не съм от София и не мога да дам съвет каде да идеш.Искам да ти кажа да не се отказваш,в началото няма да е това което очакваш.Всичко което сме виждали по филмите за стрелба с лък и всякакви огнестрелни оръжия изглежда много лесно и просто.Но като пробваш няма да си очарована,поне не веднага.
Аз сам се научих да стрелям с лък,просто нямаше каде да се запиша.До момента ми е носило само положителни емоции.
За начало не си купувай скъпа екипировка,има прилични лъкове по 150-200лв.:)
Успех.

23.02.15
16:22

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.02.15 16:23.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1