Креалкелин - странични ефекти

27.01.10
10:14

Здравеийте. почнах да пия креалкелин. половин час преди тренировка и до 15 минути след тренировка по 1 капсула. 5-10 минути след като приема капсулата, леко ме заболява глава. вчера ходих да си меря кръвното налягане, но бях пил креатина, след като бях се нахранил, а предните пъти беше горе0долу на гладно. Да ли ми се вдига кръвното. Др седмица ще пробвам пак, обаче на гладно, да видя да ли е от кръвното. Бяха ми казали че креатина изчиства организма от холестерола. Да ли ще има нещо ако системно всяко сутрин приемам по 2 жълтъка, а през останалото време на деня 4- 5 белтъка яйца.
П.С. Ако е кръвното да ли този ефект ще мине. Аз пия на Universal Nutrition 120 caps.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1