30.01.10
20:46
Някои може ли да каже някои Шейк (банани кисело мляко и т.н.) за сутрин ,вечер и за през деня обаче да е без Хранителни Добавки глутамин протеин и т.н.
31.01.10
04:51
Шейковете през първата половина от деня могат да съдържат относително по-голямо количество въглехидрати (евентуално, зависи от целите ти, които не си уточнил). Когато приготвяш напитка към края на деня, по-добре въглехидратите да са доста по-малко и да преобладават протеините.
19.04.10
17:36
Здравейте, нужна ми е повече информация за рибата тон, белтъците са ясни и пшеничения зародиш? Да разбирам ли, че се получава високо въглехидратна смес с качествен протеин? Някой да предложи други рецепти за ШЕЙКЪР?
Мм...400 праясно мляко+3-5 белтъка+банан+пасатор :)
а белтъците сурови ли трябва да са или сварени? Ако са сурови стават ли купешките или трябва да са домашни,че съм чувал,че купешките не е хубаво да се консумират сурови
Мнението беше редактирано от smokee на 21.04.10 06:29.
21.04.10
06:34
А белтъците сурови ли трябва да са или сварени? Ако са сурови, стават ли купешките или трябва да са домашни? Чувал съм, че купешките не е хубаво да се консумират сурови.
Личното ми мнение е, че дори и домашните яйца не е разумно да бъдат консумирани сурови по хигиенни причини.
Няма технически проблем да си правиш шейка с варени яйца.
Термично обработените яйца имат и по-добра усвояемост.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.04.10 06:38.
Meрси,но преди “стават” няма запетайка,съжалявам ;)
и дългите изречения не са грешни
Мнението беше редактирано от smokee на 23.04.10 12:45.
23.04.10
12:45
Meрси,но преди “стават” няма запетайка, съжалявам ;)
Тази запетайка отделя подчинено изречение, извини ме и мен... ;)
Meрси,но преди “стават” няма запетайка, съжалявам ;)
Тази запетайка отделя подчинено изречение, извини ме и мен... ;)
Подчиненото изречение се отделя с две запетаи-една преди и една след,в случая преди “или”.Мился ,че беше така,Извинете ме и мен :)
Мнението беше редактирано от plancer93 на 24.04.10 13:35.
31.03.12
13:18
Ето ти рецепта която видях в един друг сайт:
300-350мл. прясно мляко
1банан
1супена лъжица мед
Пасира се и се пие след тренировка
Шейк н2 :
250мл. прясно мляко
1супена лъжица мед
1банан
50-100мл. натурален сок - портокал най-добре