Не е като да няма да чисти. Голям е! Ако изчисти може да влезе в 10-ката на Олимпията. 65см ръце мисля.
25.04.10
18:55
При росен каза, че са му 25 инча ръцете в момента, смятай ако мине на сериозните добавки в каква форма може да изскочи
Някой да знае как се казва песента на която позираше, има в припева “Yeap buddy” ... ?
25.04.10
19:03
Тя е специално направена явно за него от някой негов човек, но ако някой я намери, има една доза протеин от мене :lol:
Браво на Стоянчо за клипа!:)
___
Ето и линк, който иска да го гледа при Росен Петров - Цък!
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 25.04.10 19:23.
25.04.10
19:26
О да вярно че песента беше много добра докато позираше Рони, ако някой я помни да я напише ако я знае.
http://www.vbox7.com/play:ab16ec1f
Клип на рони ... Позинг в София ГЛЕДАИТЕ ЗАДАЛЖИТЕЛНО .
Срам ме беше да гледам направо. За Нека говорят става дума. Какви въпроси, майкоо, от детската градина. А преводачката беше сладка, ама не е за тая работа.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 25.04.10 20:11.
И аз се изумих от въпросите, но от друга страна малко трудно е да измислиш оригинален въпрос, който за 33 години да не са му го задавали. Преводачката бе некадърна!
25.04.10
20:23
Kрая на статията ми относно посещението на Рони със снимки от семинара и откриването на залата - http://bg-muscles.com/?p=503
Преводачката е много зле!Иначе за Рони,направо е огромен.Струва ми се много свестен човек. :cheese:
Стоянчо, страхотно видео!
А що се отнася до гостуването при Росен: въпросите според мен бяха почти на място, аз не бих могъл да задам по-”добри”. В тоя ред на мисли какво значи “лош” въпрос към Рони Колман? Може би “Лакираш ли си ноките?” :cheese:
Не мога да си позволя да коментирам преводачката. Според мен тя се притесняваше. Ронката ме изкефи как спокойно си говори, едно такова мудно дори и си се смее.
казано от diksi на 25.04.10, 20:28:
Стоянчо, страхотно видео!
Мерси! Апаратът си свърши работата. Той излезе и на бис, но там не съм снимал филмче, а гледах повече да снимам, а и да го погледам малко :)
Супер са снимките и клипчетата ! Не искам да си представям атмосферата в залата докато е позирал :)
Не мога и да повярвам,че тоя човек е на почти 46 години .... нереално е това.
Мнението беше редактирано от mantodeus на 25.04.10 21:22.
Евала на г-н Сталийски и на всички други отговорни за това чудо на чудесата! Да са живи и здрави и да канят още известни културисти.
Бях там снимах се с Ронката а и с Боб Сап и съм много положително зареден и много щастлив, който не е дошъл може да съжалява много .
Нашите момчета също бяха на ниво и на Георги Димитров малко му трябваше да бие Христомир.
казано от mitaka101 на 26.04.10, 05:56:
Браво Стоянчо,
страхотни снимки и видео!
х2 Наистина супер !
27.04.10
17:00
Някой спомена да канели и по-известни. Единственият по-известен от Рони в този спорт е Арнолд- освен него да поканят :)
01.05.10
13:18
По скоро би дошъл ако снима филм тук ;)
казано от Finish First на 01.05.10, 13:18:
Не,не, по-скоро би дошъл ако бат Бойко Борисов го покани или му заповяда да дойде :lol:
01.05.10
19:09
казано от Стоянчо на 01.05.10, 15:05:
казано от Finish First на 01.05.10, 13:18:
Не,не, по-скоро би дошъл ако бат Бойко Борисов го покани или му заповяда да дойде :lol:
Със сигурност ще дойде ако направят Рони Класик.
Но няма да направят.
И аз не вярвам да направят Рони турнир, въпреки, че сме най-силната федерация по думите на Сталийски. Би било голяма реклама за България и спорта като цяло, особено, ако турнира е международен.
01.05.10
20:07
Ще е нещо като мини Олимпия. :cheese:
02.05.10
15:53
казано от head_hunter на 08.02.10, 13:24:
казано от Владимир92 на 08.02.10, 12:19:
Аз пък не харесвам такива като вас, които си търсят извинения с изказвания тип “няма да ставам културист я !”, “не се готвя за олимпия”, “мани го рони колман”. Смешни сте, че не оценявате ... Какво да си говорим, работата е зле... Спирам да пиша по темата...
Това 92 ако е от набора - е тогава е разбираемо мисленето ти.
Спокойно това е детска болест и минава като диарията.
Ми няма да ставам културист, а вече съм станал това, което трябва. Вярно няма да ходя на Олимпия, а колко от Вас ще отидат?
Кое да му отценявам на Рони? Създавате си някъкви измислени идоли, вманиачавате се в нещо, което би трябвало да Ви носи удоволствие - това вече е на зле. Стигате до състояние в, че е истинска трагедия свалянето на няколко кг. и защо? Живота не е само железа и мускули.
Никола е състезател и при него е разбираемо, но при Вас останалите какво е? Колко от Вас са се явявали на състезание някога?
Плямпате си глупости ей така, като да се намирате в приказка.
;Д
Завиждам благородно на всички, които са отишли и са видели легендата Рони Колман на живо. И аз мислих да ходя, но съм на 500 км от София и по стечение на обстоястелствата не успях за съжаление. Иначе само като видях билета, който сте снимали.. и направо настръхнах. Интересно ми стана, че са искали 30 лв за снимка, но за Рони и 50 бих дала, такава легенда не се вижда всеки ден...
Не се занимавам с бодибилдинг, но се кефя на мъжете, които си поддържат тялото в такъв вид и се интерсувам от всичко случващо се в бодибилдинга като цяло. Любимец ми е Джей Кътлър и се надявам скоро и той да дойде в България, тогава вече 100% съм там :) А между другото вярно ли е, че Рони ще участва в тазгодишната Мр.Олимпия?
30.05.10
16:04
Има нещо такова, но нищо не е сигурно.