ГОРЕЩАТА НОВИНА - Осемкратния Мр. Олимпия Рони Колмън в България?!?

Прескочи до:

31.01.10
16:03

От сигурни източници научих, че Рони Колмън (за мен най-великия заедно с Арнолд и Дориан) ще дойде дойде в България - най-малкото се прави всичко възможно това да стане факт! Подробности Натисни тук

Темата беше редактирана от nikolabull на 31.01.10 16:21.

На всяка цена.

GO

31.01.10
17:11

Аз също бих искал да се снимам с него и да го видя,ама няма кой да ме закара.. :lol:

ПИ

31.01.10
17:19

казано от gogata2427 на 31.01.10, 17:11:

Аз също бих искал да се снимам с него и да го видя,ама няма кой да ме закара.. :lol:

x2

СА

31.01.10
20:00

Ако е безплатно(в което се съмнявам) бих отишъл, иначе не.

MA

31.01.10
20:01

За Маркус Рул не беше безплатно , ти за Рони искаш.. А снимките мисля ,че са ненужни.

Мнението беше редактирано от Muhammad Ali на 31.01.10 20:02.

31.01.10
21:41

Бих направил всичко възможно !

Аз съм го виждал вече и съм се здрависвал с него, но не бих отказал и втори път :)

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 31.01.10 22:09.

BU

01.02.10
05:54

Хич не ми дреме. :)

01.02.10
08:45

Мене ме натоварва лично, а и хич не ми дреме. Фен съм на българските съзтезатели!

01.02.10
11:32

През малкия ми е.

01.02.10
16:02

Там съм!!

07.02.10
18:33

казано от LttS на 01.02.10, 11:32:

През малкия ми е.

Малък, малък, но защо трябва да си го признаваш пред всички???

Рони е феномен на нашия спорт и всички фенове у нас ще са там за да го видят отблизо и да чуят какво ще каже на семинара! Но това е за хора, които се интересуват от културизъм и силови спортове... Е, други биха се блъскали за Леонардо Ди Каприо, преполагам! Какво пък - разни хора, разни идеали!

07.02.10
19:15

Къде има информация за визитите му в нашите съседки?

08.02.10
11:23

Супер яко там сме!

08.02.10
11:49

казано от nikolaBULL на 07.02.10, 18:33:

казано от LttS на 01.02.10, 11:32:

През малкия ми е.

Малък, малък, но защо трябва да си го признаваш пред всички???

Рони е феномен на нашия спорт и всички фенове у нас ще са там за да го видят отблизо и да чуят какво ще каже на семинара! Но това е за хора, които се интересуват от културизъм и силови спортове... Е, други биха се блъскали за Леонардо Ди Каприо, преполагам! Какво пък - разни хора, разни идеали!

Ха-ха. Кефя ти се. За никого не бих се блъскал, нито бих си мръднал малкия. Мислиш ли, че на него му пука за вас? Всичко е бизнес и професия, а в случая това е най-неблагодарната такава(културизмът и силовите спортове). Хора, вие, които се изказвате по подобен начин. Вие сте фанатици! Болни хора! Осъзнайте се, моля ви! Кефите му се, ми ходете. Вече втора година съм в залата, и повярвай ми, не съм от хората, които ходят там само за да си изкарат плочките за лятото. Дали ще е Рони, дали ще е Леонардо, през малкия ми е!

08.02.10
12:12

LttS олеле оолеле една сродна душа ^^ точно така е и хората във залите 98 % са такива..

08.02.10
12:19

Аз пък не харесвам такива като вас, които си търсят извинения с изказвания тип “няма да ставам културист я !”, “не се готвя за олимпия”, “мани го рони колман”. Смешни сте, че не оценявате ... Какво да си говорим, работата е зле... Спирам да пиша по темата...

08.02.10
12:44

Владимир92 ти не харесваш такива като нас, ние не харесваме такива като теб...

HE

08.02.10
13:24

казано от Владимир92 на 08.02.10, 12:19:

Аз пък не харесвам такива като вас, които си търсят извинения с изказвания тип “няма да ставам културист я !”, “не се готвя за олимпия”, “мани го рони колман”. Смешни сте, че не оценявате ... Какво да си говорим, работата е зле... Спирам да пиша по темата...

Това 92 ако е от набора - е тогава е разбираемо мисленето ти.
Спокойно това е детска болест и минава като диарията.
Ми няма да ставам културист, а вече съм станал това, което трябва. Вярно няма да ходя на Олимпия, а колко от Вас ще отидат?
Кое да му отценявам на Рони? Създавате си някъкви измислени идоли, вманиачавате се в нещо, което би трябвало да Ви носи удоволствие - това вече е на зле. Стигате до състояние в, че е истинска трагедия свалянето на няколко кг. и защо? Живота не е само железа и мускули.
Никола е състезател и при него е разбираемо, но при Вас останалите какво е? Колко от Вас са се явявали на състезание някога?
Плямпате си глупости ей така, като да се намирате в приказка.

08.02.10
13:27

Страхотно! Бих отишъл, особено ако имам възможност да се снимам с него :) Бих дал 30-ина лева.

08.02.10
13:44

Почти всички глупави изказвания от хора които нямат даже и бележник,моля да не се вземат под внимание.Рони Колеман е икона в културизма и има много хора по света които се надъхват от неговите постижения и визия.Това е човек който е посветил живота си на този спорт и е заслужал УВАЖЕНИЕ!А да станеш културист и всеки път да си на върха се иска страшна воля,понеже тези хора се подлагат на страшни режими на хранене,на качване,на изчистване,а да не говорим че преди състезание не са с всичкия си поради обезводняването в организма (аз съм само бледо запознат понеже несъм разпитвал мои авери,но съм го виждал с очите си).Този спорт не е за слаби,нередовни или несереозни хора.

08.02.10
14:34

head_hunter, годините не винаги са индикатор за знания, мислене и т.н.(не говоря за мен). Та щом си се хванал за годините - аз съм ‘92 набор - тепърва ми предстои я състезания, я каквото си реша, прав ли съм ? :) Къде видя идоли ? Съвсем различно нещо казах, но изглежда ти не си ме разбрал( а не обратното). Все всичко опира до сцените. Еми да, някои няма да излязат на сцена, други излизат, други ще(дано Бойко не види) излизат :) Това е моето мнение. Изказах го. Да слагаш всички под общ знаменател само заради годината на раждане е леко казано - смешно. И “младото”, и “старото” поколения имат добри, и лоши страни. Ние младите можем да сме всякакви, но и Вие имате минуси и плюсове, съгласен ли си ? И ме съмнява да си променя мирогледа, повярвай ми. Когато човек прави това, което обича и му доставя удоволствие трудно би се преориентирал :) Айде по-здрави !

08.02.10
15:32

момчета гледайте джоба да е пълен  и да дигате чурката  другото вятър работа .

08.02.10
15:35

Миилааа Роодиноо.... :) За жалост е така...

HE

08.02.10
16:18

казано от Владимир92 на 08.02.10, 14:34:

Та щом си се хванал за годините - аз съм ‘92 набор

Това обяснява начина на мислене. Не, че имам нещо против младото поколение, но когато видите как седят нещата в реалния живот /не е така, както си го мислите/ ще разберете какво имам в предвид. Знания и опит са различни неща, а на Вас Ви липсва опита.

За поставянето под общ знаменател ще си позволя да те цитирам :

казано от Владимир92 на 08.02.10, 12:19:

За това говоря. Просто сам стигна до извода, че не трябва да поставяме всички под общ знаменател /е с малка провокация от моя страна/  ;-)  Не всеки трениращ ще става профи и не от всеки трениращ може да стане профи. Бтв. когато си се раждал аз съм се състезавал  :)  и за това казвам, че не всичко в живота е желязото, залата, добавките и хранителния режим. Бива да се отдаваме на спорт-а, когато ще ни е професия, но инче просто няма смисъл.

08.02.10
19:08

Според мен много силен начин за научаване на нещо и прогрес е да си имаме някакъв герой, нарочно не използвам думата “идол” и ако не говорим за вманиачаване няма нищо лошо ..Аз не съм 92 набор, но какво ти пречи младите които са амбициозни да прогресират по този начин ..? Според мен си хейтвате, едно малко дете обикновенно учи много по-бързо език в чужда държава защото му е чиста главата .. не е пълна с неща от сорта на “аз съм го пробвал това, не става” ...

08.02.10
21:09

Не разбирам как темата успя да се превърне отново в някакъв спор. Който харесва Рони Колмън - да ходи, който не се интересува от подобни неща - да не ходи. Казаха го по-горе - разни хора, разни идеали. Трябва ли това да бъде основа на спор? Не е нужно да си вманиачен бодибилдър, за да изпитваш уважение към Рони Колмън. Най-малкото усилията, които полага, за да бъде първи на Мр. Олимпия през всичките тези години, макар и безмислени за някои, сами по себе си са достатъчни за адмирации. Колко от вас биха спечелили и регионално (ако въобще има такова) състезание по културизъм? Или ако смятате бодибилдинга за идиотизъм, тогава се замислете кой сте вие за света и кой е Рони Колмън.. Колко хора познават вас? Ами него? Както Федерер/Надал в тениса, както Кристиано във футбола.. Без значение дали го обичате или не, той е икона за милиони по света и историята ще помни него, не вас.
Аз лично няма да ходя да го гледам, но това не означава, че не уважавам хилядите часове в залата, сигурно милионите тонове желязо, които е вдигал, храненето/спането по часовник. Аз сам за себе си знам колко воля се иска просто да успееш някак си да запазиш хубав хранителен режим в рамките на 2-3 дена, ами какво остава за 4? 10? 15 години?.

Не е нужно чисто по български да омаловажаваме чуждите постижения и да гледаме “лошо” всеки успял.. Да, има и такива хора!

Мнението беше редактирано от Alexander Katzarski на 08.02.10 21:11.

HE

09.02.10
15:26

Оффф на него все пак това му е професията - да се оправя. Има много хора добри в работата си и какво сега да седна да се виждам с всичките ли? Часовете в залата - ми да съм го карал? Просто да видя огромен “афроамериканец” не е сред основните ми приоритети, а да му се възхищавам още по-малко. Това го прави за пари, а не щото му дреме дали някой световно неизвестен блъскач иска да го види. Дреме му на черния задник за Вас, но Вие сте златните кокошки за спонсорите му и докато те му дават парички, той ще Ви се усмихва.

п.п. Статистиката показва най-ясно от 65 - 25 ще отидат твърдо /евентуално/  :lol:
п.п.2 Пропусна да споменеш тоновете “хранителни добавки” /сещаш се защо е в кавички нали?/.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 09.02.10 15:31.

09.02.10
15:54

То освен това няма нищо интересно..то и Попай като галта спанак е луд, а и какво да му гледам на тоя десетокрилен гардероб, толкова е грозно :)

09.02.10
19:28

Не съм гласувал, нямаше го моя отговор.
Не бих се юрнал да ходя, няма и да го направя. Е, донякъде ми е интересно, как изглежда тоя човек/скала на живо, но не чак толкова. Съмнявам се, че би казал нещо полезно(за мен) на семинара, така че..толкоз.

18.02.10
20:47

@автора и който има информация:

Ако има вести, потвърждаващи или отхвърлящи новината, споделяйте в темата! :)

ГН

18.02.10
21:06

Освен ако не е безумна цена, ще отида на всяка цена. :) Кандидатствам за бисерите!

Ронито най-накрая ще има възможноста да се снима с мене :) хаха бъзикам се.. стискам палци да дойде и да го видим на живо :P

22.03.10
15:54

До 4 седмици е в България.

20.03.2010 - Ronnie Coleman: A weekend at home, that’s a rarity for me, I think I’m going to do some cardio, 4 weeks til my first guestpose in Bulgaria.

Честито на печелившите ;)

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 22.03.10 15:58.

23.03.10
13:16

Ето това е една добра новина! Има ли някаква идея къде ще позира, някакви финансови условия за снимки с него? Ако получите подобна информация, моля споделете.

23.03.10
17:02

Oще никой в БГ не е потвърдил или отрекъл, но най - вероятно до 10 дни най - много ще има яснота.

JO

23.03.10
17:54

Сега и по новините казаха идва 100% по лична покана на Сталийски.СУПЕР!

23.03.10
17:54

:)

Мнението беше редактирано от buhtata на 23.03.10 17:56.

23.03.10
18:09

24 април казаха, зимния дворец

23.03.10
18:45

22ри прочетох :O
http://www.btv.bg/sport/drugi-sportove/story/573431530-Kulturizam_Legendarniyat_Roni_Kolman_idva_v_Bulgaria.html

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1