Снощи пак не можах да заспя. Заспах когато беше време за ставане и затова закуската закъсня толкова.
Чудя се как става това, че се чувствам смазан въпреки, че вчера не съм тренирал. Тренировките вместо да ме изморяват ме зареждат с повече енергия.
Ти на това ли му викаш закъсняване . :D Случвало ми се е да закусвам в 14:00 часа.Аз също се чувстам ‘’ зле ‘’ в нетренировъчни дни.Друго си е да ‘’захапеш’’ железата.
Мнението беше редактирано от Любо на 12.09.10 13:24.
12.09.10
13:36
До каде ни докараха тез жени... :D хехе
Успех ти пожелавам. И не забравяй да спазваш правилно хранене :)
жените са необходимо зло Наборе :D
13.09.2010
Храна
08:10 - 3 яйца + 100гр овесени ядки и чаена лъжица ленено семе + смокиня и 1 синя слива
09:30 - Тренировка
10:40 - 30гр протеин + 2 чаени лъжици мед
12:00 - 300гр кафяв ориз + 200гр пилешко месо (готово състояние) + 1 яйце + салата зеле/моркови
15:00 - 500гр кисело мляко 2% + яйце + 100гр сирене + 2 филии ръжен хляб
18:30 - пиле с картофи и зеленчуци(мое дело) + салата зеле/моркови
22:30 - 200гр извара с малко печени фъстъци
Течности - 4 литра вода + 1/2 кафе
Тренировка А (04)
1.Прогресивни набирания - 12х2 (последните 2 серии с чийт)
2.Клек - 5х5 (+2х10 с 40 и 60кг)
3.Лег - 5х5
4.Гребане с щанга - 5х5
5.Френско разгъване - 3х8
6.Повдигане на краката към тялото под наклон - 3х15
7.Обратни коремни преси - 3х10
Времетраене - 1 час и 10 минути
Днеска се разсъних бързо. Прилично настроение. Хубаво време, само за тренировка
Тренировката: Не съм доволен от набиранията. Накрая почват да ми се изплъзват ръцете. Спукаха ми се няколко мазола и чувството е много дразнещо
Храна: Ще сложа 2 снимки на вечерята, за да видите какво се вика професионализъм(сарказъм) в кухнята. Преди и след термичната обработка.
Мнението беше редактирано от Fallen на 20.09.10 09:21.
Много треволяци, много нещо.Нищо се не види :D
Е как ще се вижда като той предварително е изял месото,като за да прикрие липсата му е оскубал саксиите на комшийката :D :D :D
Много треволяци, много нещо.Нищо се не види :D
Е как ще се вижда като той предварително е изял месото,като за да прикрие липсата му е оскубал саксиите на комшийката :D :D :D
Магданоз и пресен джоджен (50/50). Яденето придобива съвсем друг вкус когато има “зеления”.
А т’ва за съседките при мене е практически невъзможно. Отвсякъде съм обграден от набити лелки на средна възраст, които си пазят цветята повече от децата.
Мнението беше редактирано от Fallen на 14.09.10 06:02.
14.09.2010
Храна
08:15 - 3 яйца + 100гр овесени ядки и чаена лъжица ленено семе + 1 ябълка
11:00 - 30гр протеин + 50гр овесени ядки + малко грозде
13:30 - кафяв ориз с пилешко месо(400гр всичко) + 1 яйце + малко сирене + салта зеле/моркови
16:30 - 500гр кисело мляко 2% + 1 яйце + 2 филии ръжен хляб и малко сирене
19:00 - картофи с пилешко месо и зеленчуци(400гр всичко) + салата зеле/моркови
22:30 - 200гр извара и малко печени фъстъци
Течности - 3 литра вода + 2 кафета
Тренировка
няма
едит1: Вчера и днеска съм/ще изям 2-3 смокини и 2-3 сини сливи
Мнението беше редактирано от Fallen на 14.09.10 06:03.
15.09.2010
Храна
07:50 - 100гр овесени ядки с 2 чаени лъжици ленено семе + 3 яйца + 1 ябълка
09:30 - Тренировка
10:40 - 30гр протеин + 2 чаени лъжици мед
12:00 - кафяв ориз с пилешко месо(350гр общо, но повечето беше ориз) + 3 яйца
15:00 - 500гр кисело мляко + 2 филии ръжен хляб + 100гр сирене
18:00 - картофи с пилешко месо и зеленчуци(голяма порция) + салата
Течности - 4-4,5 литра вода + 1 кафе
Тренировка В (05)
1.Преден клек - 5х5 (+1х20 с 40кг)
2.Военна преса - 5х5
3.Мъртва тяга - 5х5 (+1х10 с 50кг)
4.Набирания с тесен подхват - 3х5, 2х4 (+1х3 за наказание)
5.Бицепсово сгъване с щанга - 3х8,7,7
6.Повдигане на пръсти на лег преса - 3х10
7.Повдигане на краката от вис - 3х12
Тренировка: Много добра тренировка. Тягата все повече ми харесва. Докато тренирах и в главата ми беше клипчето което Вик беше дал, където Славко дърпа 200, а отзад женски глас го нахъсва като му крещи : Стягай корема! Та и аз така стягам и дърпам. При пускането малко губя контрол над тежеста. При набиранията слаба работа. Последните 2 серии не можах да ги направя пълни и затова реших да направя още 1 допълнителна серия. Чудя си се... нито съм професионалист, нито ще ставам. Не ми трябва силен хват. Защо не започна да правя упражненията с фитили? Военната преса днес за първи път с 50кг. Накрая много се озорих
Храната: Сутринта се събудих с мисълта за храна. Гладен, гладен, все едно не съм ял 3 дни.
Два странни разговора днес. Сутринта на път за залата и минавам през двора на едно спортно училище и някаква жена ме попита - Защо не съм при останалите? Аз се засмях, но остана едно такова кофти усещане, че все още хората продължават да ме мислят за малък. Още ли имам тялото на третокласник? Ясно е, че акъла не е повече от седми клас(втория срок).
Като се прибирах и минах покрай стадион Локомотив. Там покрай едно кафе някакъв “чичка” ме заговаря:
- Мараба младеж. Как е?
- Добре.
- Тука тренираш а? Волейбол? Баскетбол?
- Не, не аз съм вече голям!(2 пъти за 1 ден и вече леко се подразних)
- Абе голям... кажи иначе как си? Какво тренираш?
- Извинете познаваме ли се?(вече почвам да си мисля, че тоя е от тия леко мръдналите)
- Споко де, не ти мисля лошо. Аз съм тука треньор, та затова те питам.
- Ааа, ами добре. Аз от фитнес се връщам. Треньор по какво си?(започвам да се съмнявам, щото на вид изглежда като пропаднал алкохолик, който търси някой да го почерпи с бира)
- По вдигане на тежко. Ей тука в залата за щанги тренирам.(и сочи зад стадиона)
- Там пък къде има зала?(живея тука от скоро и не знаех).
- Има, има. Ама е само за мъже. Няма никакви глезотии, като това подобие на фитнес горе (от другата страна на стадиона има фитнес зала с уреди). Ако искаш ела някой път да тренираш.
- Може.
- Ще те чакам да знаеш! Кучето ми викат. Като дойдеш питай за мене(тука ми стана смешно, но за да не ме види, че се смея му махнах за довиждане и се обърнах).
Интересна работа.
Мнението беше редактирано от Fallen на 20.09.10 09:21.
16.09.10
06:10
Да не си от Варна?
16.09.2010
Храна
08:20 - 3 яйца + 100гр овесени ядки със супена лъжица ленено семе + 1 филия ръжен хляб с чаена лъжица мед + 1 ябълка
11:00 - 30гр протеин + 50гр овесени ядки + ябълка и смокиня
13:00 - 200гр кренвирши(уж от месо) + 2 големи печени картофа + 1 яйце
16:00 - 500гр кисели мляко 2.9% + 2 филии пълнозърнест хляб + 100гр сирене + 2 яйца
19:00 - купа “руен” боб + 3 яйца + 200гр кренвирши
22:30 - 200гр извара и малко сурови орехи
Течности - 3 литра вода + 1 кафе
Тренировка
няма
Нищо ми няма днеска. Очаквах отново да ме стяга кръста и да не мога да си изпъна ръцете нагоре, но се чувствам учудващо добре.
Храна: реших днес да пробвам кренвирши, които са от месо(поне според етикета). Ще ги видим колко са читави “Стара планина”
Направиха ми забележка вчера, че пия много кафе. Замислих се: кафемашината ми е супер проста и обикновенна(не е като тия кучетата за по 200лева). Пълня там цедката с кафе и каничката се пълни. За мен една цедка = 1 кафе, независимо колко течност ще напълня в каничката. На каничката има начертана линия, но вместо мерителни единици и грамажи са нарисувани чашки(1,2,3,4). Аз обаче си изсипвам цялата кана в 1 голяма чаша. Едно дълго кафе се води нали?
Къде живееш,че ми стана интересно ?
Да не си от Варна?
София.
Щом слагаш доза като за едно кафе, няма значение колко е водата, просто го правиш по-дълго и по-слабо концентрирано ;)
16.09.10
08:26
Интересен разговор с дядката от миналата страница :Д Гледам на 5х5 караш !? Някфи резултати имаш ли, че да ми кажеш. Извинявай, че не следя дневника ти, но дано ми отговориш.
Щом слагаш доза като за едно кафе, няма значение колко е водата, просто го правиш по-дълго и по-слабо концентрирано ;)
А точно затова говоря. На мен ми дават глупавия пример с кафеварката: Като изпиеш 1 кафеварка, не си изпил едно кафе и го сравняват това с кафемашината.
Интересен разговор с дядката от миналата страница :Д Гледам на 5х5 караш !? Някфи резултати имаш ли, че да ми кажеш. Извинявай, че не следя дневника ти
Глупаво е да се извиняваш за такива неща. Няма човек, който да следи тоя дневник(аз съм изключение, но не се причислявам към хората). В момента съм на леко модифициран класически вариант 5х5. От съвсем скоро тренирам по този метод и никаква обективна оценка не мога да дам. Нека мине малко време. Мога само да ти кажа, че ми доставя изключително голямо удоволствие да тренирам така.
А колкото до разговора - днес цяла сутрин се чудех дали да не ида да я видя тази зала. Имах малко работа и се провали плана, но може би в Събота...
Мнението беше редактирано от Fallen на 16.09.10 10:32.
17.09.2010
Храна
08:30 - 3 яйца + 100гр овесени ядки с супена лъжица ленено семе + 1 зелена ябълка
10:20 - Тренировка
11:30 - 30гр протеин с 2 чаени лъжици мед
12:30 - филе от пангасиус(300гр) + 300-400гр(сварен) бял ориз с зеленчуци(грах, царевица, зелена чушка) + салата зеле/моркови
15:30 - 2 филии пълнозърнест хляб + 100гр сирене + 2 яйца + 500гр кисели мляко 2.9%
18:30 - купа руен боб + 5 яйца + зеле/моркови
22:30 - 200гр извара с малко печени фъстъци
Течности - 4 литра вода + кафе
Тренировка С (06)
1.Прогресивни набирания - 12х2 (последните 2 много слаби)
2.Клек 5х5 (2х5 с 60, 1х5 с 70, 2х5 с 80), +2х20 с 20,40(загрявка)
3.Лег - 5х5
4.Гребане с щанга(надхват) - 5х5
5.Изтласкване на щанга от лег с тесен хват - 5x5
6.Молитва на портален скрипец - 3х10
7.Повдигане на краката от успоредка - 3х12
Сутринта не ми се ставаше въобще. Едвам се реших да се надигна към 8. Разсъних се бързо и посъбрах енергия.
Тренировка: Набиранията - много, много зле. А уж добре тръгнаха. Даже първите няколко серии имах повторения при които лоста ми упираше в гърдите(по принцип ги правя до брадата). Накрая последните 3 серии никаква сила. Не мога да се дръпна, изплъзва ми се лоста и резултата е някакви половинчати работи. Другите упражнения по програмата. Мислех един пулоувър да сложа след клека, но нещо не бях съвсем сигурен, яд ме беше за набиранията и се в крайна сметка се отказах.
Храна: Отивам да си ям отровната риба, с надеждата да ме тръшне.
Мнението беше редактирано от Fallen на 20.09.10 09:22.
18.09.2010
Храна
07:40 - 3 яйца + 100гр овесени ядки със супена лъжица ленено семе + 1 ябълка и 1 хапка халва
11:00 - 30гр протеин + 100гр овесени ядки с супена лъжица ленено семе
13:00 - 300гр печени пилешки крила + 1 яйце + варен бял ориз с зеленчуци + салата зеле/моркови
16:00 - 500гр кисели мляко 2% + 1 яйце + 2 филии пълнозърнест хляб + малко сирене
19:00 - 300гр печени пилешки крила + 1 яйце + варен бял ориз с зеленчуци + салата зеле/моркови
Течности - 3 литра вода + 1 кафе
Тренировка
няма
Пак ме мъчи глад. По-лошото е, че е глад за захар. Сутринта минах с малко халва, която за момента го притъпи.
Забелязвам, че много хора се оплакват, как задържат вода. Аз пък се оплаквам, че не мога да я задържа. Вчера съм ходил 8-9 пъти до тоалетната(напоследък това е ежедневно). Приблизително 5 литра течности изпивам, а връщам 6.
Мнението беше редактирано от Fallen на 18.09.10 06:48.
Аз съм така от месеци- особено вечер зачестява може би повече се наливам- пия и аз по 3-4 литра вода + 1литър мляко...
19.09.2010
Храна
09:30 - 3 яйца + 100гр овесени ядки със супена лъжица ленено семе + 1 ябълка + 10гр халва
12:30 - 2 чушки пълнени с кайма(от гадната) и ориз + 2 яйца + 370гр кисели мляко 2%
14:45 - зелена ябълка
15:30 - 500гр кисели мляко 2% + 2 филии пълнозърнест хляб + 50-100гр сирене
18:30 - печен кафяв ориз с пилешко месо + 1 яйце + салата зеле/моркови
22:30 - 200гр извара и малко сурови орехи
Течности - 3 литра вода
Тренировка
не
Аз съм така от месеци- особено вечер зачестява може би повече се наливам
Аз вечер умишлено намалявам водата, че не искам да ставам през ноща. Трябва да мисля нещо. Може би ще увелича малко приема на сол.
19.09.10
14:19
Аз като пия креатин съм забелязал, че ходя по малка нужда по-често. Май и ти беше споменал, че пиеш креатин?
20.09.2010
Храна
08:15 - 3 яйца + 100гр овесени ядки с чаена лъжица ленено семе + 1 ябълка + 10гр халва
10:05 - Тренировка
11:00 - 30гр протеин + 2 чаени лъжички мед
12:30 - печено пилешко бутче с кафяв ориз + салата зеле/моркови + 1 яйце
15:30 - 500гр кисело мляко + сирене + 2 филии пълнозърнест хляб
18:30 - печено пилешко бутче с кафяв ориз + салата зеле/моркови + 1 яйце
22:30 - 200гр извара с малко сурови орехи
Течности - 4 литра вода + 1 кафе
Тренировка А (07)
1.Прогресивни набирания - 12х2 (последната серия с помощ от краката)
2.Клек - 5х5 (+2х10 с 40/60)
3.Лег - 5х5
4.Гребане с щанга подхват - 5х5
5.Френско разгъване - 3х8
6.Обратни коремни преси - 3х12
7.Повдигане на крата от успоредка - 3х12
Времетраене - 1 час (малко по-малко)
Снощи загледах филм по телевизията. Не, че не го бях гледал, но пак ми беше интересен. Докато се усетя 1 минаваше, а на мен не ми се спеше. Сутринта никаквъв шанс да стана преди 8. Особено и като забравих да си навия телефона.
Тренировка: Скапани набирания. втора седмица и никакъв прогрес. Като пускам долу и рамото ми зе да пука. Дърпам си почти само с ръцете, без никакво участие на гърба.
От гребането с подхват ме боли китката. Нормално ли е?
Храна: Вчера 2кг ориз - сварен/печен/с месо/ без месо. За цяла седмица ще има.
Аз като пия креатин съм забелязал, че ходя по малка нужда по-често. Май и ти беше споменал, че пиеш креатин?
Минаха се 20 дена от както приключих с цикъла. Едва ли е от него.
Мнението беше редактирано от Fallen на 20.09.10 09:23.
21.09.2010
Храна
07:55 - 30гр протеин + 150гр овесени ядки с 1 лъжица ленено семе + зелена ябълка
11:00 - кафяв ориз с пилешко месо + салата зеле/моркови + 1 яйце
14:30 - 6 течни пилета
17:30 - кафяв ориз с пилешко месо + салата зеле/моркови + 1 яйце
21:30 - 200гр извара с малко сурови орехи
Течности - 3 литра вода
Тренировка
не
Скапан ден е днеска. Почва зле още от сутринта
храната: сурово 300гр ориза / 600гр пилешкото
Мнението беше редактирано от Fallen на 21.09.10 05:41.
Я малко да поизтупаме прахта от дневника и да попитаме, защо си зарязахте дневника господине. Много рано се отказахте от него :). Дано и тренировките да не сте зарязал;). Хайде връщай се в играта отново.
По-здрави!
26.09.10
07:01
gips, не търси причина да спреш - лесно ще намериш, защото броят им е безкраен.
Винаги се намира вариант...
Я малко да поизтупаме прахта от дневника и да попитаме, защо си зарязахте дневника господине.
Като цяло не виждам смисъл да го водя. Веднага казвам защо:
- дневника не е с цел да се хваля какви килограми съм вдигнал(има такива дневници в които можеш да видиш впечатляващи работни килограми). Аз мъча там нещо.
- храненето не е за пример. Много често ‘’чийтвам’’ със прости въглени(може да прочетете последната седмица за справка), белтъчините са малко...
- тренировката не представлява нищо особено, нищо ново.
- като цяло се получава така, че си пиша глупости безцелно и само отнемам от времето на човека, който се нагъби да ми ги чете. Осъзнах се, че форуа не е Teenproblem.
- давам лош пример
- и то накрая какво стана?Каква е ползата аз да пиша? Каква ви е ползата на вас да четете(ако някои чете де)?
gips, не търси причина да спреш - лесно ще намериш, защото броят им е безкраен.
Винаги се намира вариант...
Аз не съм спрял с тренировките. Ще се откажа в деня в който ме сложат в кашон.
Брато, да не си налял гипсО :D
Принципо имам само един ник, който ми е и прякор. В началото когато се регистрира исках да не ме знае никой(имам доста познати, които четат и пишат в сайта).Когато си правих акаунта бях с шина и това ми дойде първо на акъла.
Дори и с гипс да съм... пак ще тренирам.
Мнението беше редактирано от Fallen на 26.09.10 15:35.
Не знам дали те интересува, но ще споделя защо аз водя дневника си. Да, приятно ми е, когато някой отбележи напредъка или работните ми килограми. Но това далеч не е най-важното. За мен основната мотивация е, че воденето на дневника има дисциплиниращ ефект върху мен. Преди да започна да го водя, редовно пропусках тренировки поради мързел - това винаги ми е било голям проблем. Сега обаче знам, че някъде там пиша какво е станало. Това ме кара да се стегна и да преодолея нежеланието, което от своя страна ме обхваща все по-рядко. :) Не казвам, че с всички е така или че при теб ще има такъв ефект, но пък кой знае, ако решиш да подходиш по подобен начин.
воденето на дневника има дисциплиниращ ефект върху мен.
То и при мен в началото беше така. След време свикнах с тренировките и новото хранене. Към днешна дата всичко е насочено към фитнеса. Спя, ям, работя, а в главата ми е нещо свързано със спорт. Мания...
Мнението беше редактирано от Fallen на 26.09.10 17:50.
Аз лично не виждам никакъв прогрес при теб, най-добре преустанови усилията, няма смисъл да хабиш пари и време.
Ако се отказваме при първата трудност, на която ни подлага животът, то по-добре направо да вземем и да скочим от някоя сграда, защото и животът е труден.
При някои резултатът идва много бързо при други по-бавно. Важното е да не се отказваме и да гониме това, което искаме, защото рано или късно ще го постигнем.
Резултати след 3 месеца 5х5
Клек - преди: 0х100, след: 2х100 (като на второто си се усещам как развалям техниката и започвам да се “гъна” под щангата като мекотело)
Лег - преди: 5х5 с 60, след: 5х5 с 76 (винаги ми е било много трудно упражнение)
Тяга - преди: 0х100, след: 2х104 (2 повторения с прилична техника, следващите повторения развалям техниката)
Набирания- преди: 10 набирания за 3 серии(1х4, 1х3, 1х3), след: 5х5 (като на последната серия четвъртото и петото повторение си помагам с краката). Набиранията са с надхват по-широк от раменния.
Килограми - +4,5кг
Мерки - няма кой да ме премери, а сам ми е трудно.
Снимки. Слагам няколко снимки (не си личи че съм тренирал дори). Не е препоръчително да се гледат.
Гръб (преди/след, като на снимката след явно съм застанал по близо до обектива)
Крака (преди/след, като снимката преди е снимана от по-близко разстояние)
Ръце (преди/след, като на снимката преди съм по-близо до телефона)
*Опитал съм се да докарам еднакви пози.
Обобщение
Снимките не искам да ги коментирам. Освен, че не съм си махал космите по краката друга разлика не се вижда. Снимка на корема ме е срам да пусна дори. Тия 5кг имам чувството, че съм ги налял в шкембето и г*за. Толкова ми е голям корема, че като седна и мога да си подпирам ръцете на него(не чак толкова де, но схващате мисълта).
Силово дръпнах малко. За набиранията съм доволен. На другите упражнения килограмите са толкова малки защото принципно съм си слаб физически, а и държа много на правилното изпълнение на всяко едно повторение. Пример: лежанката - вдишвам и спускам до два пръста над гърдите, задържам секунда-две и изтласквам, като издишам. Не знам правилно ли е, но така усещам, че мускула работи.
Храненето през първите два месеца беше прилично. Третият месец тотално го развалих. Имах дни в които успявах да ям по два пъти и понеже ме беше страх да се “намуам как си требва” ядях по малко.
Първите 2 месеца от програмата пих монохидрит и суроватъчен протеин. Третия протече само с пудра.
Последните 2 седмици ми бяха изключително тежки. Направо си ме смазваха тренировките(особено последния ден от седмицата). Това беше и една от причините да реша да я спра, поне за малко. Усещането е неописуемо. Ако можех щях да си карам още с тази програма/методика. Много ми хареса как протичат самите тренировки!
Като добавим и факта, че съм на нова работа, която ме изморява доста(минавам си по 100-150км всеки ден, психическия и физическия тормоз са на ниво).
Замисъл за следващите месеци:
От 31.12 до 1.01 ще си тренирам леко. Класически сплит(3-4 упражнения за гърди, 4 за гръб, 2 за крака, 2 за рамо, 2 бицепс и 2 за трицепс, 2-3 корем). Като тренировките ми варират между 45 и 55 минути.
Ще пия само суроватъчен протеин след тренировка. Докарвам до 3 хубави хранения на ден. Останалите две са пълнеж.
След това ще направя нещо като цикъл със следните добавки: 2х Cellmass AVPT, 1x no-Xplode, 2,3kg протеин и 1х Now daily vits. Обмислям да си купя и една кутия Omega 3. Отделям и по малко пари за качествена храна, докато трае периода с добавките.
Програмата по която ще тренирам още не съм я решил. Ако се осмеля ще е 8х8. Има вариант отново да се пробвам на 5х5. Трета опция ми е нещо наподобяващо тренировките на Петко К.
Туй то. Весело изкарване довечера на празника и не се притеснявайте да вкарате някой друг бавен въглехидрат на вечеря. От един път в годината едва ли ще ви стане нещо.
Айде и едно поздравче за тези, които са прочели целия пост -> Цък (пп: клипа ми е един от любимите)
25.12.2010
Хранене
09:30 - ставане
09:40 - зелена ябълка
10:15 - 100гр овесени ядки + 4 яйца + 1 хапка от тиквената баница
13:30 - 6 яйца + 50гр сирене + 50гр варена царевица
16:40 - 500гр кисело мляко + 50гр мезета
19:50 - 300гр свинска пържола + картофена салата + салата зеле
22:40 - 200гр извара + 10 печени фъстъка
Течности - 3 литра вода + 1 чай
Тренировка
не
Весела и усмихната Коледа на всички. Желая много приятни моменти с най-близките ви хора.
Иначе навръх Коледа съм с лека мускулна треска, дължаща се на вчерашната тренировка за гръб. Болката е най-сериозна в задните бедра и малко по-нагоре.
Снощи се разпрах от ядене. Само вечерята ми беше 1000+ калории и то предимно от бавни въглехирати. Купа боб, чушка с ориз, сърма с ориз, мако от питката (бяло брашно), хапка-две от тиквеника. Най-лошото беше, че бях още гладен. Накрая изядох 1/2 глава лук се едно ям ябълка. Отидох да си измия зъбите и после не ядях под претекста, че вече съм си мил зъбите. Спеше ми се, а не си легнах за да не лягам непосредствено след такова сериозно преяждане.
Хмммммм, кой си е подновил дневникът, дано да е за по-дълъг период от време.
Поздрави и за постигнатите резултати. С постоянство и труд всичко се постига. Пожелавам в бъдеще още по-добри постижения.
26.12.2010
Хранене
08:00 - ставане
08:10 - портокал
08:30 - 100гр овесени ядки + 4 яйца
10:00 - Тренировка
11:05 - 20гр млечен шоколад
11:25 - 30гр протеин
13:00 - свинска пържола + варен кафяв ориз с царевица
18:00 - свинска пържола + варен кафяв ориз с царевица
21:30 - 200гр извара + 10 печени фъстъка
Течности - 4 литра вода, 1 кафе
Тренировка
Крака / Рамо
10 минути пътека (2км)
1. Клек - 1х8 / 60кг, 2х6 / 80кг, 1х5 / 90кг, 1х8 / 60кг
2. Бедрено разгъване - 3х12 с малко килограми (3 или 4 плочки бяха)
3. Повдигане на пръсти на лег преса - 4х10 / 180кг
4. Военна преса - 6х5 с 50кг
5. Раменни преси с дъмбели - 3х10 / 20кг
6. Повдигане на краката от пейка - 3х12
7. Молитва на портален скрипец - 3х12
Времетраене - 1 час
Сутринт всичко беше на 6. Тренировката протече по план. След нея се разделих с едномесечната си заплата щото съм прост човек и общо взето в момента положението е много лошо.
С постоянство и труд всичко се постига. Пожелавам в бъдеще още по-добри постижения.
Мерси за пожеланията. Действително с постоянство и труд всичко се постига, но на мен нещо не ми се получава.
Действително с постоянство и труд всичко се постига, но на мен нещо не ми се получава.
Gipse, ставаш все по-силен и от снимките си личи. So… стига мрънка :) Весела Коледа :)
27.12.2010
Храна
06:30 - ставане
06:33 - 100гр овесени ядки + 3 яйца + зелена ябълка
10:50 - 400гр кисели мляко 2% + 2 шоколадови бонбона
15:40 - 100гр кафяв ориз с 20гр царевица + 230гр пилешки дробчета (всичко е в сурово състояние)
18:30 - 100гр кафяв ориз с 20гр царевица + 230гр пилешки дробчета (сурово състояние)
21:30 - 200гр извара + 10 печени фъстъка + малка салата от зеле
Течности - 2.5 литра вода
Тренировка
няма
Скапан ден. Малко ядене, изядено в неподходящо време. Малко течности.
Скапан ден. Много работа, напрежение и нерви.
Иначе нямам мускулна треска. Нямах и време да я усетя дори, което е хубаво нещо.
Gipse, ставаш все по-силен и от снимките си личи.
Вечно съм недоволен.
Ти пък го пишеш това само защото се познаваме (отчасти).
Весели празници!
Мнението беше редактирано от Fallen на 27.12.10 17:42.
27.12.10
19:11
Ръка поне сам неможеш ли да си измериш ???
Ръка поне сам неможеш ли да си измериш ???
Мен ръце не ме вълнуват. Гръдна, раменна... това искам да расте, ако може и талията да малее >>. Като тръгна да си меря талията сам и винаги се стягам.
Иначе ръцете ми са малки. 36 и малко отпусната, 40 стегната, като има разминаване с 0.5/1 см между лявата и дясната. Това сега го премерих сам, ако ме измери някой друг може и друго да покаже метъра.
Мнението беше редактирано от Fallen на 27.12.10 19:28.
27.12.10
19:38
Питах те, брато, защото изглеждат големи :) не за друго.. на фона на другите групи :) айде успехчитъЪъ
28.12.2010
Хранене
06:30 - ставане
06:32 - портокал
06:45 - 100гр овесени ядки + 4 яйца + 1 бисквита (от тея с ронливото тесто)
11:00 - 4 яйца
15:00 - 230гр пилешки дробчета + 100гр кафяв ориз + 20гр царевица (всичко е в сурово състояние)
18:05 - 400-450гр порция ръжени макарони със свинско месо* + 2 кисели краставички от буркан
21:30 - 200гр извара + 10 печени фъстъка
Течности - 3,5 литра вода
*състав на ръжените макарони - почти килограм свинско месо + 400гр ръжени макарони + 1 литър прясно мляко + 6 яйца. Всичко запечено на фурна.
Тренировка
няма
Сутринта се събудих навреме. Разсъних се бързо. Няма болежки или оплаквания.
Храната ми е горе-долу в оптималните количества. За повече няма нито пари, нито време.
Макароните по принцип ги правя с пилешко месо и стават доста добри. Сега реших да разнообразя със свинско, но нещо не се получи.
Питах те защото изглеждат големи
Оптическа измама. Снимката лъже. Тея 30 сантиметрови ръчици няма как да изглеждат големи.
Мнението беше редактирано от Fallen на 28.12.10 18:30.
28.12.2010
Оптическа измама. Снимката лъже. Тея 30 сантиметрови ръчици няма как да изглеждат големи.
Извинявай, но нещо не ми се вярва ръката ти да е 30 см. Той и моята е 30 см. и определено не изглежда толкова голяма.