към DJ NIKI1 i manster

UC

13.02.05
09:53

хора как за 3-4 меесеца сте качили 5-6 см на ръката тва е супер аз ше мога ли ако зимам креатин глутамин и геинер? я ми кажете какво сте пили и как сте тренирали за бицепс трицепс и рамо плз

13.02.05
10:17

Да  не би да имаш впредвид Никито и мен , щот аз не съм виждал manster във форума.

UC

13.02.05
14:40

да :)

DJ

13.02.05
14:57

ми тренирофки яки яко хранене и няма каде да ходиш ште пораснеш и дате поправя мало не 5-6 а 8-9 :wink:

UC

13.02.05
15:09

за 2-3 месеца 8-9 маико тва е преакалено много :)  какво сте зимали като 
хранителни добавки?

JI

13.02.05
15:30

какво какво какво 9 см за 2-3 месеца !!! 7 месеца 6 см качвам вече и  нз как ги прайте тея чудеса да му се невиди вярно че ръката ми за възрастта е шо годе добре ,но все пак 9 см за 3 месеца много вееее как ... и сигурен ли си  :wink:  че са токова и за толкова време  :roll:
П.С а до искам хубаво тяло за къде бързаш ? бавно се стига по надалече спокойно :))

13.02.05
15:57

Ами виж MY FRIEND аз тренирам от 1 г и 2 месеца и наскоро направих пак измерване на ръката ми - почнах 30 , сега е 37 санта.Мога да ти кажа само , качествено ядене , добро спане/почивка ,както и добра програма за трениране .Освен всичко това когато започнах нямах никакво развитие , и не се бях занимавал с силов спорт , което също довежда до бърз прогрес.За сведение ако не знаеш , в началото всичко е лесно , после става все потрудно и по трудно .

ВЪПРОСИ ???

UC

13.02.05
16:09

а вимал ли си некви суплменети /хранителни добавки/ ???

DJ

13.02.05
16:50

значи говоря за парвоначалните месеци естествено че сега качвам супер трудно

JI

14.02.05
09:07

да от начало е лесно но съм забелязал че при мен и в по нататъчен етап ако стресирам по някав неубикновен начин мускула пак порасва бързо ( бицепса например не порасна но 2 тренировки праих много бавно негативните повторения и 3 4 дена седя мноо твърд и беше яко ся пак се поотпусна )

DI

14.02.05
13:52

Като си в напреднал стадий ( 2-5години тренировки ) е невъзможно да качиш повече от 1 или максимум 2 санта за 3месеца. От 40см на горе ( говорим за що годе чист мускул без мазно ) се качва супер сложно. Сега ми е 41см. а съм си поставил за цел поне 46 за моя ръст ( 185cm ) ще изглежда горе-долу добре. Незнам дали е възможно да се постигне без допинг... но ще се опитам ( ако обаче преждевременно събера пари за 20 ампули Winstrol… ).

DjNiki1 :)
Човекът те пита за стероиди :)
Е аз не знам какво си вземал, но съм сигурен, че си. Не те нападам, просто отбелязвам.
Отбелязвам, защото май помня. И защото утре като минат два или три месеца и човекът не е качил, може би и него го чакат стероидите, за да заменят разочарованието.

uCKaM_XybaBo_Tq|o, братле, един съвет от мен: мисли за минимума, а тренирай като за максимума. 6 и нагоре санта за три месеца е нереалистична цел. Този спорт не прави магии, нито черни, нито бели, ясно, че гониш някаква цел, но по - добре превърни спорта в част от начина ти на живот, без да става мания, и действай. Тогав няма да искаш хубаво тяло, а ще имаш през цялото време.
Никой нищо не може да ти  отговори на въпроса - ще стана ли як, ако взимам гейнер, креатин, това и това.
Едно защото не си дал никакви данни за себе си.

И две - показателното, братле. Ти май разчиташ на магия. Не питаш - ще стана ли як ако тренирам здраво, а питаш ще стана ли як ако взимам това, това и това... От разните търговци и бози як не се става, става се як от тренировки, извини ме, ама си е точно така. Че са ти взели парите - ами хубуу, ама ако не знаеш как се държи щангата, лошо. Пак няма да стане. А ако знаеш и се храниш добре, пак ще стане.

Та значи, един съвет от мен: тренирай здраво, не питай тоз и тоз какво е пил и ял или какво си е бил и не се води по целите на другите, сложи си твоя. Мисля, че за първите няколко месеца по сант на месец относително чисто е в рамките на възможното. До лятото например имаш 4-6 месеца.
Поздрави.

DJ

14.02.05
18:31

D3BEP просто казвам за колко време колко сам качил а това за стероидите маи сисе обаркал с някои  :wink:

Хм. Е не знам кой какви никове използва. Но в първите мнения на твоя ник се създава друго впечатление. Макар че определено много си си променил стила оттогава, в най - добър смисъл.

15.02.05
00:15

И аз съм почти сигурен че dj_niki1 е забил за такива резултати а ДЗВЕР го и помни с някои постове даже и аз съм зад ДЗВЕР естесвено иначе тоя dj_niki1 може да обвинява други че са земали стероиди визирам и мен

DJ

15.02.05
00:43

еми винаги сам си бил аз ,начинами на мислене относно стероидите се промени , да правил сам 1-2 сериозни цикала няма кво даго криа но несе и гордея с това  и да сподела че като знаиш  как даго напраиш и някои датиго покажи сичко се постига. Тук сам зебелязал че повечето не разбират от стероиди и тяхното използване и затова се допускат много грешки при тяхното използване.(неискам никои да обидя с това изказване  носие така)

15.02.05
10:18

dj_niki1 незнам братле отдавна не съм те засичал в мирката, но и не влизам вече. Та ако визираш мене не ти се обиждам в никав случей. Е имам доста опит поне за да знам за какво става на въпрос. Иначе като генетика братле с тебе сме малко ощетени щото не ни е добра генетиката.
по-здрави

Не исках да правя лични конфронтации, а просто да предпазя човека написал темата от тотално грешен подход към спорта. Т.е. да не му се натрапват невъзможни мисии и резултати, постигнати по прикрит начин за чиста монета.
Да спрем тази тема - кой какво вземал и не вземал и от какво разбирал. Всъщност самата тема като че ли е безмислена оттук нататък.
uCKaM_XybaBo_Tq|o, имаш ли още какво да попиташ, човеко?

DJ

15.02.05
12:20

да темата е безмислена и меже дая заворите и ЕМО нямах предвит теб ти си пекан тип доста пати смеси говорели относно много нешта  и ти доста работи сими казвал когато незнаех абсолиутно ништо закоето сам ти благодарен. Аз говорех за пичове дето пускат теми от рода на имам 40 хапа метан ште станали здраф ако ги изпиа

15.02.05
14:19

Аз си признавам че не разбирам почти нищо само това дето съм чел

15.02.05
18:18

Ок братлета споделям ви мненията в общи линии. И да кажа, че Ники не прави киор фишеци и некви невъзможни мисии! Прсото си е до ген, колкото и странно да ви звучи. Въпреки, че това на наз ни куца.
по-здрави

15.02.05
21:52

Братле не съм вземал никви добавки и в близките 2-3 години няма и да взема .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1