Тренировки и хранителен режим

05.02.10
09:19

Добър ден.Тренирам от 1 година бях 65 кг. сега съм близо 80.Висок съм 1.82см.Обаче с това дигане на килограми омазних много...Ако може да ми кажете как да тренирам и по-важното някакъв хранителен режим.

Предварително Мерси!!!!!

05.02.10
10:33

казано от Lubo_93 на 05.02.10, 09:19:

Добър ден.Тренирам от 1 година бях 65 кг. сега съм близо 80.Висок съм 1.82см.Обаче с това дигане на килограми омазних много...Ако може да ми кажете как да тренирам и по-важното някакъв хранителен режим.

Предварително Мерси!!!!!

Защо си ял токова тогава? хахах. Случва се

Ще ти кажа, чети, във форума има достатъчно засегнати теми по този твой въпрос.

Само ще ти вмъкна нещо: бях 10 дена на гости през Декември  (празниците) никакво движения, само с кола
и качих 5 кг ( 95). Още когато се прибрах на 2 Януари се зарекох, че не мога така и най=важното не се
чувствах добре в кожата си. Направих диета, сериозно както никога до сега.
Спрях хляба и тесстени изделия, както и сладкото, и наблегнах повече на пилешко и фибри и а 1 месец ги махнах тези 5 кг (абсолютно без никакво кардио), което ме зарадва много. Това лято съм си решил да вмъкна и кардио и се надявам, че всичко
ще работи както съм планувал.

Искам да кажа, че когато четеш повечко и най-вече експериментираш с твойто тяло , за да видиш кое най-добре работи за теб (всичко е строго индивидуално) ще видиш желаните резултати. 
Имай търпение.

Мнението беше редактирано от Blahzay на 05.02.10 10:35.

PH

06.02.10
11:17

няма смисъл от кардио ...в смисъл много е полезно но лошото е че гори ММ вземи си бърнър по добре и диета .. по бавно но ... пък няма да загубиш толкова ММ

LU

08.02.10
18:09

казано от phayzer на 06.02.10, 11:17:

няма смисъл от кардио ...в смисъл много е полезно но лошото е че гори ММ вземи си бърнър по добре и диета .. по бавно но ... пък няма да загубиш толкова ММ

Не съм съгласен.
Със кардио по 30мин., 3 пъти седмично и здрави тренировки,  сичко което ще губи ще е мазнините.

08.02.10
21:36

казано от luks0r на 08.02.10, 18:09:

казано от phayzer на 06.02.10, 11:17:

Не съм съгласен.
Със кардио по 30мин., 3 пъти седмично и здрави тренировки,  сичко което ще губи ще е мазнините.

Кардиото не е толкова ефективно колкото всички го боготворите за сваляне на мазнини, освен че всичко зависи от храната - тренировките с тежести са за предпочитане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1