Качване на мускулна маса - орелефяване по колко ???

09.02.10
14:27

Интересно ми е да разбера вашите принципи.По колко месеца или година качвате маса и какъв период отделяте за орелефяване(дни месеци години) ??
Също така като отговаряте ще ми е интересно да разбера и какъв хранителен режим си изготвяте и какви добавки взимате фирмата ?
Мился, че с тази тема всеки един ще може да разбере какъв режим кога и какви добавки кога да взима. :)
Някак си по този начин да изглеждат отговорите ви ако може:

Периода ми за маса 3 месеца; Хранителен режим ВВД ; добавки: протеин,амино,витамини, (Фирмите на производителя, може и линк или снимка) 
Периода ми за орелефяване траеоколо 1 месец ; хранителен режим НВД-ВБ ; добавки: протеин,л-карнитин,фет бърнър (фирмите на производителя може и линк или снимка)

Ще се радвям ако има отговори по темата и доста ще ми помогнете за избора ми за понататъка. :)

Моят дневник (нуждаещ се от съвети)

Темата беше редактирана от Julius на 09.02.10 14:39.

09.02.10
14:53

Като станеш 100 кила...орелефявай, ако те влече.

09.02.10
17:14

При всеки е индивидуално никой неможе да ти даде точен отговор.При мен беше много просто бях 53 кг след като започнах тренировки у дома и висене по всякакви железа след период от 10 месеца мисля, че стана вече и в момента съм 70 кила релеф :) никога не съм правил маса. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1