Креатин + Глутамин + Таурин

AP

09.02.10
19:01

Здравейте понеделник ще почвам на Креатин + Глутамин + Таурин. почивах 2 месеца и тази седмица пак почнах на фитнес и от понеделник почвам да пия добавките интересуваме може ли да ги пия заедно или да чакам няколко минути след това и Креатина със вода ли добре да се пие или със степчета и всеки ми казва различно 1 месец да пия други ми казват 2 месеца да пия креатина.

Креатина ми е на - NOW   bodyart-bg.com/Креатин/Creatine-Monohydrate-Прах-600-г.html
Глутамина ми е на - Optimum Nutrition   bodyart-bg.com/Глутамин/Glutamine-Powder-300-г.html
Таурин - не можах да си намеря

Аз съм на 16год. нали няма нещо лошо от тази комбинация

Темата беше редактирана от apocalypse на 09.02.10 19:07.

09.02.10
19:25

Говорим за 3 аминокиселини-принципно няма нищо лошо за твоите години,но имай в предвид че монохидрата дава някои странични ефекти(не при всеки,но са често срещани).Трите съставки действат една на друга по метода на синергията.Ето защо подбора ти е добър.Креатин задължително се пие с декстроза-в противен случай забрави за някакъв кой знай какъв ефект от него.Глутамина и Таурина също можеш да го пиеш заедно с креатина и декстрозата.
Тук обаче на въпрос идва дали е обосновано използването на креатин след като доколкото прочетох 2 месеца не си тренирал.Споменавал съм и преди в мои постове,че според мен лично креатина е най-неподходящата добавка в период веднага след дълга почивка от залата.Може и да обосновя отговора си,но тогава ще навлезнем в детайлни подробности.

Продуктите и марките,които си избрал са добри,доколкото разбирам си тренирал преди,моят съвет е  потренирай 2-3 месеца без тях да си възвърнеш поне старата форма и чак тогава започни да ги пиеш,принципно най-добре е чак когато навлезеш в застой,тогава.

AP

10.02.10
12:41

Здравейте приятели ако си взема Креатин,Глутамин,Таурин ще ми излиза много пари аз съм на 16 и нямам възможности постоянно да купя и днес ходих на фитнес залата където тренирам и там ми пледлагаха Трибестан на MULTIPOWER и ми казаха със Креатин и протеин може да го пия щото един качествен глутамин е 80лева 300грама а трибестана ми е 45лв.60-дози начи новата ми комбинация е Трибестан + Креатин + Протеин ? но както чета коментарите във нета и виждам че за 16годишен не трябва трибестан можели със BCAA или друго нещо.

Мнението беше редактирано от apocalypse на 10.02.10 13:04.

10.02.10
19:05

Първо за трибестана забрави,а оня дето ти го е предложил трябва някой жестоко да го навика-или е неграмотен или е имал излишен трибестан за продаване.Без значение кой от двата случая е на теб не ти трябва трибестан(да не говорим че 45 лв за трибестан са си много-българския не е по-некачествен и е доста по-евтин).Ок ако не можеш да си позволиш Таурина и Глутамина тогава си вземи BCAA’s и Креатин,но както казах и преди по възможност да не е монохидрат.Все пак обаче ти препоръчвам да си вземеш глутамин също-200 грама на първо време са ти достатъчни,а 200 грама не са много скъпи.

AP

11.02.10
16:51

За тоя трибестан дадох всичките си спестовни пари до сряда някаде ще имам 50лв. и намерих  Аминокиселини 1литър течно на Multipower 50лв.
Трибестан ще пия на ден 650мг=1капсула от колкото да поддържа тестостерона тренирам във фитнеса и вечерта ходя да тренирам муай тай и може да ми е на полза трибестана от много тренировки да не се понижи тестостерона.

Мнението беше редактирано от apocalypse на 11.02.10 16:53.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1